Ei ole, kasutatakse VPN ühendust välisvõrgust ligi pääsemiseks. Ei lähe keegi kuskile tööle töömeili vaatama, isegi kapo töötajad ei tee seda.Külaline kirjutas: ↑04 Nov 2024 15:30Ei. See on elementaarne turvalisus normaalsetes ettevõtetes.Külaline kirjutas: ↑04 Nov 2024 15:09Ise mõtlesid selle välja?Külaline kirjutas: ↑04 Nov 2024 14:28
Loomulikult ei saada suvalisest arvutist oma töömeilidele ligi. Ja suvalisest telefonist ka mitte. Seda võis saada justnimelt interneti algusaegadel, aga mitte praegu. Töömeilidele saab ligi ainult tööarvutist või -telefonist.
Kui mees püüab liiga palju
-
Külaline
-
Külaline
Mis pagana kaardi sa arvutisse paned? Tööarvuti antakse selleks, et kui töötajale kinga antakse, siis võetakse arvuti koos failidega tagasi ja nad ei jää töötaja koduarvutisse. Mis eriline tööarvuti siis üldse antakse, mingi sülearvuti ala 500 eurot?Külaline kirjutas: ↑04 Nov 2024 16:23Hämmastav lugeda kuivõrd harimatud inimesed on.Külaline kirjutas: ↑04 Nov 2024 15:44Selge, et on. Ka Covidi ajal kodus töötades pidin iga kord jalgrattaga kontorisse väntama, et meile lugeda.
Ja ilmselt käib see ka nüüd edasi, kui kodust töötamine endiselt nii popp on. Aga vähemalt töömobiililt saab helistada või on see ka normaalsetes ettevõtetes ainult füüsilises töökohas teostatav funktsioon?
Kas sa kodust töötades kasutad töötamiseks koduarvutit?
Mingit töömobiili pole mul ammu olnud, aga oma isiklikust telefonist ma loomulikult töömeilidele ligi ei saa. Tööarvutissegi on sisselogimiseks kaarti ja parooli vaja. Ja ma ei tööta kuskil kapos. Normaalses eraettevõttes hoopis ning sama süsteem oli ka mu eelmises töökohas (kah era). Kodus saan töömeile lugeda ainult siis kui mul tööarvuti kaasas on.
Pole ime, et andmed jalutama lähevad kui inimesed igalt poolt oma tööasjadele ligi saavad.
-
Külaline
Püha jumal, mis ajastutest siin mõningad isikud on. Arvutis ei hoita tänapäeval mitte midagi. Kogu arvuti sisu on töökoha serveris, sina lihtsalt logid oma kontole sisse. Võõrast ühendust ei kasutata, turvarisk on ühendus, eriti wifi, mitte arvuti. Aga siin minnakse bussi peale, et minna töö juurde, kus ainsana töömeilile ligi saab.Tööarvuti antakse selleks, et kui töötajale kinga antakse, siis võetakse arvuti koos failidega tagasi ja nad ei jää töötaja koduarvutisse.
-
Külaline
Me sõitsime mehega 3 aastat mõne reede tagant Tallinna või Hispaaniasse, kus tema elas ning pühapäeva õhtul tagasi.Külaline kirjutas: ↑03 Nov 2024 23:21Ma arvan, et võta aeg maha ja mõtle enda jaoks hoolega see asi läbi. Jah loomulikult kui inimene on armunud, siis ta ongi väga palju nõus tegema ja püüdma ja ongi rõõmus kasvõi nende väikeste koosveedetud hetkede üle aga sinu jutust seda tema suunal välja ei loe. Ma olen olnud sinu olukorras distantssuhtes, samamoodi töö ja laste kõrvalt ning selle armumisperioodi jooksul tegime mõlemad täiesti ebaratsionaalseid lükkeid lihtsalt selleks, et kasvõi natukene koos olla. Näiteks ei olnud mul probleemi sõita teise linna 2h peale tööpäeva lõppu 20st ja panna ainuke lastevaba õhtu sõidu alla lihtsalt selleks, et kasvõi korraks teda kallistada saaks, täiesti savi oli kas ma üldse kunagi magama või süüa jõuan. Tema tegi samamoodi ja siis need etteheited jäidki tulemata, kuna olime mõlemad täiega sees. Tänaseks oleme juba pikalt koos ja siiani õnnelikud.Külaline kirjutas: ↑03 Nov 2024 22:42Ma olen ikka huvitatud, aga tundub, et tema on kordi rohkem. Ja, kuna ma olen väga hõivatud inimene nii tööelus kui ka koduses elus, siis mul on tõesti väga vähe aega. Sageli lähevad mu tegemised öötundideni välja ja elan pidevas unevõlas. Ühtpidi mõistan tema juttu - et kui armastad, siis tahad iga vaba hetke koos olla, ja leiad need hetked, aga teistpidi - ma lihtsalt ei näe, et ma saaksin kuskilt leida rohkem aega temale. See tuleks siis minu une arvelt või laste arvelt.Külaline kirjutas: ↑03 Nov 2024 21:03 Aga sa ise oled muidu päris tõsiselt huvitatud või pigem mitte?
Omast kogemusest- on mul ka olnud selliseid mehi, kes poevad lausa nahast välja. Muidugi suhteni pole asi jõudnud aga olen tähele pannud, et sellistel puhkudel lõpuks mees hakkab ette heitma, et tema on teinud seda ja toda aga vot vastu ei saa üht või teist. Ühesõnaga kui ta pingutab sellisel viisil, et sul on ebamugav seetõttu siis kindlasti ütle otse välja mehele. Nad ei oska mõtteid lugeda ning see võib hoida mitmeid arusaamatusi tulevikus ära.
Olen tegelikult talle öelnud, et tunnen, et ta survestab mind liiga palju ja tekitab minus süütunnet, kui teeb minu jaoks mingeid ekstra liigutusi.
Küll aga on olnud sinuga sarnaseid olukordi, kus minu poolt on ehk asi olnud pigem leige aga inimene on siiski nii palju huvi pakkunud, et olen oodanud-vaadanud. Need kahjuks ei ole hästi lõppenud- ootused, pettumused, etteheited, veel suurem süütunne jne.
Teemaalgataja pole isegi armunud, miks ta seda venda oma järel lohistab, aru ei saa.
Kuidas üldse leidub kedagi, kes viitsib ilma armastuseta oma aega raisata? Hullumeelsus.
-
Külaline
Siiski, ka meil on selline ettevõte, kus töömeilidele pääseb ligi ainult tööarvutist või töötelefonist. Kusjuures pole mingi nurgatagune külaettevõte, vaid pigem vastupidi.Külaline kirjutas: ↑04 Nov 2024 19:12Püha jumal, mis ajastutest siin mõningad isikud on. Arvutis ei hoita tänapäeval mitte midagi. Kogu arvuti sisu on töökoha serveris, sina lihtsalt logid oma kontole sisse. Võõrast ühendust ei kasutata, turvarisk on ühendus, eriti wifi, mitte arvuti. Aga siin minnakse bussi peale, et minna töö juurde, kus ainsana töömeilile ligi saab.Tööarvuti antakse selleks, et kui töötajale kinga antakse, siis võetakse arvuti koos failidega tagasi ja nad ei jää töötaja koduarvutisse.
-
Külaline
Inimesed 40ndates ei muutu. Neil kas on oma elu - kuhu kellegi mahutamiseks tuleb eraldi ruumi teha - või neil ei ole seda - ja nad ootavadki, et partner selle täidaks. See võib inimestele ka hästi sobida. Aga mina näiteks olen esimest tüüpi ja ei tahaks tunda end uues suhtes nii, nagu oleksin võtnud kutsika või saanud veel ühe lapse.Külaline kirjutas: ↑04 Nov 2024 13:34Leiab mees oma elu, pole tal naise jaoks enam aega ja kui naine hakkab ilma jääma, siis hakkab ise ahistama. Elus nähtud seda juba.Külaline kirjutas: ↑04 Nov 2024 10:12Külaline kirjutas: ↑04 Nov 2024 02:09 Vaene mees. Tüüpiline ebavõrdne nn suhe. Mees kohustusteta ja elus hästi hakkama saav. Ja siis armib neljaviiekümbisesse pagasi ja muu tühja tähjaga eite. Ja sellel on ikka vähe. Vaene loll tont ei saa isegi aru, et on lihtsalt virtsaämbrisse astunud. Saate aru. Eit tuleb ja küsib perekooli järgsest foorumis nõu kuidas mehega suhelda.![]()
Jah, see suhe on ebavõrdne. Naise elu on sisukas ja tal on palju tegemist. Mehe elu vajab täitmist. Seal võiks olla pere ja nõudliku töö asemel ka sõbrad, hobid. Aga ei ole ju, kui tal on aega kulutada vähemalt paar tundi (!!!) sooduskoodi järel käimiseks. See nn oma elu puudumine ongi ilmselt see, mis tekitab naises ahistava tunde.
Teemaalgataja tüüpi mees vajab naist, kellel ka on pigem tühi elu.
-
Külaline
Jah, logid oma kontole sisse. Aga mitte mingist suvalise inimese suvalisest arvutist.Külaline kirjutas: ↑04 Nov 2024 19:12Püha jumal, mis ajastutest siin mõningad isikud on. Arvutis ei hoita tänapäeval mitte midagi. Kogu arvuti sisu on töökoha serveris, sina lihtsalt logid oma kontole sisse. Võõrast ühendust ei kasutata, turvarisk on ühendus, eriti wifi, mitte arvuti. Aga siin minnakse bussi peale, et minna töö juurde, kus ainsana töömeilile ligi saab.Tööarvuti antakse selleks, et kui töötajale kinga antakse, siis võetakse arvuti koos failidega tagasi ja nad ei jää töötaja koduarvutisse.
-
Külaline
Hoiad seal kus paremaks pead.
-
Külaline
Ma saan aru, et räägi pilverakendusest ja mingist paberitööst.Külaline kirjutas: ↑04 Nov 2024 19:12Püha jumal, mis ajastutest siin mõningad isikud on. Arvutis ei hoita tänapäeval mitte midagi. Kogu arvuti sisu on töökoha serveris, sina lihtsalt logid oma kontole sisse. Võõrast ühendust ei kasutata, turvarisk on ühendus, eriti wifi, mitte arvuti. Aga siin minnakse bussi peale, et minna töö juurde, kus ainsana töömeilile ligi saab.Tööarvuti antakse selleks, et kui töötajale kinga antakse, siis võetakse arvuti koos failidega tagasi ja nad ei jää töötaja koduarvutisse.
-
Külaline
Miks sa nii palju endast räägid, meil pole siin tutvumisklubi. Üldiselt inimesed ei muutu jah, aga isegi töövahetus võib inimese vabaaega vähendada.Külaline kirjutas: ↑04 Nov 2024 19:20Inimesed 40ndates ei muutu. Neil kas on oma elu - kuhu kellegi mahutamiseks tuleb eraldi ruumi teha - või neil ei ole seda - ja nad ootavadki, et partner selle täidaks. See võib inimestele ka hästi sobida. Aga mina näiteks olen esimest tüüpi ja ei tahaks tunda end uues suhtes nii, nagu oleksin võtnud kutsika või saanud veel ühe lapse.Külaline kirjutas: ↑04 Nov 2024 13:34Leiab mees oma elu, pole tal naise jaoks enam aega ja kui naine hakkab ilma jääma, siis hakkab ise ahistama. Elus nähtud seda juba.Külaline kirjutas: ↑04 Nov 2024 10:12
Jah, see suhe on ebavõrdne. Naise elu on sisukas ja tal on palju tegemist. Mehe elu vajab täitmist. Seal võiks olla pere ja nõudliku töö asemel ka sõbrad, hobid. Aga ei ole ju, kui tal on aega kulutada vähemalt paar tundi (!!!) sooduskoodi järel käimiseks. See nn oma elu puudumine ongi ilmselt see, mis tekitab naises ahistava tunde.
-
Külaline
Teemaalgataja on lihtlabane oma ego turgutaja ning ärakasutaja.
Mis mõttes lapsed pole kohtunud?
Karma is a bitch, küll see litter varsti tuleb ka.
-
Külaline
Mina näiteks töötan sellises asutuses, kus töömeilidele kodus mitte kuidagi ligi ei saa. Meilid valdalvalt konfidentsiaalsest infost koosnevadki ja ei tule kõne allagi, et neid saaks oma kodu arvutist avada. Ka mistahes töö materjale (pabereid, dokumente või väljaprinditud meile) ei tohi koju viia. Meil on üks töötaja lausa lahti lastud sellepärast, et ta saatis töömeililt mingid töömaterjalid kodusele meiliaadressile, et rahulikult kodus nendesse süveneda.
-
Külaline
TA olen. Ma ei ole sedatüüpi naine, kes viib igal aastal koju lastele uue "issi". Enne, kui ma mehe oma koju viin ja lastele tutvustan, pean ma ikka täiesti kindel olema, et ma tahan selle mehega kindlasse, püsisuhtesse astuda. Praegu on meil alles üksteise kompamise periood. Olema koos olnud vähem kui aasta.Külaline kirjutas: ↑04 Nov 2024 20:18 Teemaalgataja on lihtlabane oma ego turgutaja ning ärakasutaja.
Olen oma elus ainult ühe mehega koos elanud. Enne "mehe majja toomist" mõtlen ikka väga hoolega läbi ja pean meie suhtes täiesti kindel olema.
Aga noh, saan aru, et Revolver provotseerib siin jälle. Hea vähemalt, et su eelmised ilged kommentaarid ära kustutati.
-
Külaline
See on hea, et vaikselt edasi liigute. Kas olete üksteist juba "nendest piirkondadest" kah kompanud või tunnete mõlemad, et vara veel, aeg ei ole selleks küps?
NB! Selle töömeili jutu võiks nüüd ära lõpetada, me saime juba targemaks selles asjas. Andke parem TA-le hüva nõu, mida mehega teha.
-
Külaline
Sulle tundus, et ma tahan sinuga tutvuda või?Külaline kirjutas: ↑04 Nov 2024 20:16Miks sa nii palju endast räägid, meil pole siin tutvumisklubi. Üldiselt inimesed ei muutu jah, aga isegi töövahetus võib inimese vabaaega vähendada.Külaline kirjutas: ↑04 Nov 2024 19:20Inimesed 40ndates ei muutu. Neil kas on oma elu - kuhu kellegi mahutamiseks tuleb eraldi ruumi teha - või neil ei ole seda - ja nad ootavadki, et partner selle täidaks. See võib inimestele ka hästi sobida. Aga mina näiteks olen esimest tüüpi ja ei tahaks tunda end uues suhtes nii, nagu oleksin võtnud kutsika või saanud veel ühe lapse.Külaline kirjutas: ↑04 Nov 2024 13:34
Leiab mees oma elu, pole tal naise jaoks enam aega ja kui naine hakkab ilma jääma, siis hakkab ise ahistama. Elus nähtud seda juba.
Oma elu ei "leita", see luuakse teadlikult. Mitte ainult minul ei ole nii, kõigil on.
-
Külaline
Kuidas sa saad milleski kindel olla, kui su lapsed pole temaga kokku puutunud? Teil ei ole mitte midagi normaalset, mingid õhtused autosõidud koju ja salajased rongisõidud, see ju pole normaalne suhe ja ilmselgelt oled sina sellise tooni pannud. Ehk mida sa õpid ebanormaalses oludes?Külaline kirjutas: ↑04 Nov 2024 21:36TA olen. Ma ei ole sedatüüpi naine, kes viib igal aastal koju lastele uue "issi". Enne, kui ma mehe oma koju viin ja lastele tutvustan, pean ma ikka täiesti kindel olema, et ma tahan selle mehega kindlasse, püsisuhtesse astuda. Praegu on meil alles üksteise kompamise periood. Olema koos olnud vähem kui aasta.Külaline kirjutas: ↑04 Nov 2024 20:18 Teemaalgataja on lihtlabane oma ego turgutaja ning ärakasutaja.
Olen oma elus ainult ühe mehega koos elanud. Enne "mehe majja toomist" mõtlen ikka väga hoolega läbi ja pean meie suhtes täiesti kindel olema.
Aga noh, saan aru, et Revolver provotseerib siin jälle. Hea vähemalt, et su eelmised ilged kommentaarid ära kustutati.
-
Külaline
Ära plära, Sinuu jutt: Tunneme mehega üksteist juba palju aastaid, kuid paar sai meist pisut vähem kui aasta tagasi. Koos ei ela.Külaline kirjutas: ↑04 Nov 2024 21:36TA olen. Ma ei ole sedatüüpi naine, kes viib igal aastal koju lastele uue "issi". Enne, kui ma mehe oma koju viin ja lastele tutvustan, pean ma ikka täiesti kindel olema, et ma tahan selle mehega kindlasse, püsisuhtesse astuda. Praegu on meil alles üksteise kompamise periood. Olema koos olnud vähem kui aasta.Külaline kirjutas: ↑04 Nov 2024 20:18 Teemaalgataja on lihtlabane oma ego turgutaja ning ärakasutaja.
Ma olen naine. Ja sina pole mingi tore inimene.
-
Külaline
Tundub, et sinu elukorraldusega ei sobigi praegu püsisuhe. Kui lapsed kasvavad suuremaks, siis vaba aega rohkem. Ei tasu ilmselt selle suhte nimel punnitada, kui aega pole.Külaline kirjutas: ↑03 Nov 2024 22:42Ma olen ikka huvitatud, aga tundub, et tema on kordi rohkem. Ja, kuna ma olen väga hõivatud inimene nii tööelus kui ka koduses elus, siis mul on tõesti väga vähe aega. Sageli lähevad mu tegemised öötundideni välja ja elan pidevas unevõlas. Ühtpidi mõistan tema juttu - et kui armastad, siis tahad iga vaba hetke koos olla, ja leiad need hetked, aga teistpidi - ma lihtsalt ei näe, et ma saaksin kuskilt leida rohkem aega temale. See tuleks siis minu une arvelt või laste arvelt.Külaline kirjutas: ↑03 Nov 2024 21:03 Aga sa ise oled muidu päris tõsiselt huvitatud või pigem mitte?
Omast kogemusest- on mul ka olnud selliseid mehi, kes poevad lausa nahast välja. Muidugi suhteni pole asi jõudnud aga olen tähele pannud, et sellistel puhkudel lõpuks mees hakkab ette heitma, et tema on teinud seda ja toda aga vot vastu ei saa üht või teist. Ühesõnaga kui ta pingutab sellisel viisil, et sul on ebamugav seetõttu siis kindlasti ütle otse välja mehele. Nad ei oska mõtteid lugeda ning see võib hoida mitmeid arusaamatusi tulevikus ära.
Olen tegelikult talle öelnud, et tunnen, et ta survestab mind liiga palju ja tekitab minus süütunnet, kui teeb minu jaoks mingeid ekstra liigutusi.
-
Külaline
Kui TA armastaks meest, läheks mingile normaalsele kohale, ütleme nii, et koristaja või poemüüja koht pole sellises eas kuidagi sobilik.
-
Külaline
Ma töötan pooleteise kohaga. Lahkun kodust hommikul kell 5.15 ja õhtul jõuan koju kell 20, kui poodi pole vaja minna, ja kui liiga kaua ei ole vaja mehe bussi oodata.Külaline kirjutas: ↑04 Nov 2024 11:21 Mis töö see on, mis iga jumala päev kestab kuni 20.00, k.a. nädalavahetustel?
Mul tuleb nädalas kokku 60-65 töötundi (ilma lõunateta). Nädalavahetused on vabad, aga siis ma olen üsna "toss" ja ega kuhugile pikalt välja möllama ei kipu. Loomulikult kohtume nädalavahetustel, aga öödeks ei ole kodust ära saanud jääda. Siiski, oleme mõned korrad saanud mõnepäevastel puhkusereisidel käia.
Enda arvates olen ma maksimaalselt püüdnud aega leida. Ja tegelikult ka, ma olen ikka väga huvitatud temast. Ta meeldib mulle väga. Aga viimasel ajal on ta survestamine kohtumisteks läinud liiale ja see on mind temast kuidagi eemale tõuganud. Saan aru, et nii ei ole ilus, et ma ootan, et ta juba ometi bussile läheks. Aga tema käib peale, et äkki ta ikka läheks järgmisele - poole tunni pärast väljuvale bussile.
Saan öösel magada tavaliselt 4-6 tundi. Nädalvahetusel magan unevõlga tagasi.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Baidu [Spider] ja 4 külalist