15h päevas tööd oma tervise hinnaga? Milleks sulle 4000+ eurot kuus, kui lapsi ei näe, meest ei näe, oled toss? Elus ei viitsiks.Külaline kirjutas: ↑04 Nov 2024 21:55Ma töötan pooleteise kohaga. Lahkun kodust hommikul kell 5.15 ja õhtul jõuan koju kell 20, kui poodi pole vaja minna, ja kui liiga kaua ei ole vaja mehe bussi oodata.Külaline kirjutas: ↑04 Nov 2024 11:21 Mis töö see on, mis iga jumala päev kestab kuni 20.00, k.a. nädalavahetustel?
Mul tuleb nädalas kokku 60-65 töötundi (ilma lõunateta). Nädalavahetused on vabad, aga siis ma olen üsna "toss" ja ega kuhugile pikalt välja möllama ei kipu. Loomulikult kohtume nädalavahetustel, aga öödeks ei ole kodust ära saanud jääda. Siiski, oleme mõned korrad saanud mõnepäevastel puhkusereisidel käia.
Enda arvates olen ma maksimaalselt püüdnud aega leida. Ja tegelikult ka, ma olen ikka väga huvitatud temast. Ta meeldib mulle väga. Aga viimasel ajal on ta survestamine kohtumisteks läinud liiale ja see on mind temast kuidagi eemale tõuganud. Saan aru, et nii ei ole ilus, et ma ootan, et ta juba ometi bussile läheks. Aga tema käib peale, et äkki ta ikka läheks järgmisele - poole tunni pärast väljuvale bussile.
Saan öösel magada tavaliselt 4-6 tundi. Nädalvahetusel magan unevõlga tagasi.
Kui mees püüab liiga palju
-
Külaline
-
Külaline
Minul on näiteks selleks kaardiks töötõend. Miks see nii imelik on, et osades asutustes hoitakse tööalast informatsiooni teistmoodi kui selles asutuses, kus sina töötad?Külaline kirjutas: ↑04 Nov 2024 19:06Mis pagana kaardi sa arvutisse paned? Tööarvuti antakse selleks, et kui töötajale kinga antakse, siis võetakse arvuti koos failidega tagasi ja nad ei jää töötaja koduarvutisse. Mis eriline tööarvuti siis üldse antakse, mingi sülearvuti ala 500 eurot?
Ma olen TA. Töötame selle mehega samas organisatsioonis. Küll erinevates harudes, aga tööarvuti kasutamine, sisselogimine, andmetele (s h meilboxile) ligipääs on meil ühesugune. Meie asutuses on välistatud koduarvutist meilidele ligipääsemine. Töömeile saame lugeda vaid juhul, kui tööarvuti koju kaasa võtame. Aga üldjuhul on meil soositud kontoris töötamine.
Ja meil on tööarvutiks tõesti väike sülearvuti, mis on ühendatud suurte monitoridega. Nii et sellest "mingist sülearvuti" irooniast ka ei saanud aru.
-
Külaline
Aga miks sulle siis sooduskoodi ei saadetud, kui samas organisatsioonis töötate?Anonymous kirjutas: ↑04 Nov 2024 22:04Minul on näiteks selleks kaardiks töötõend. Miks see nii imelik on, et osades asutustes hoitakse tööalast informatsiooni teistmoodi kui selles asutuses, kus sina töötad?
Ma olen TA. Töötame selle mehega samas organisatsioonis. Küll erinevates harudes, aga tööarvuti kasutamine, sisselogimine, andmetele (s h meilboxile) ligipääs on meil ühesugune. Meie asutuses on välistatud koduarvutist meilidele ligipääsemine. Töömeile saame lugeda vaid juhul, kui tööarvuti koju kaasa võtame. Aga üldjuhul on meil soositud kontoris töötamine.
Ja meil on tööarvutiks tõesti väike sülearvuti, mis on ühendatud suurte monitoridega. Nii et sellest "mingist sülearvuti" irooniast ka ei saanud aru.
-
Külaline
Mis mõttes ma pläran? Jah, me töötame ühes asutuses ja tunneme üksteist väga palju aastaid. Suhtes, mis tähendab, et tunneme üksteist lähedalt, oleme olnud vähem kui aasta.Külaline kirjutas: ↑04 Nov 2024 21:51Ära plära, Sinuu jutt: Tunneme mehega üksteist juba palju aastaid, kuid paar sai meist pisut vähem kui aasta tagasi. Koos ei ela.Külaline kirjutas: ↑04 Nov 2024 21:36TA olen. Ma ei ole sedatüüpi naine, kes viib igal aastal koju lastele uue "issi". Enne, kui ma mehe oma koju viin ja lastele tutvustan, pean ma ikka täiesti kindel olema, et ma tahan selle mehega kindlasse, püsisuhtesse astuda. Praegu on meil alles üksteise kompamise periood. Olema koos olnud vähem kui aasta.Külaline kirjutas: ↑04 Nov 2024 20:18 Teemaalgataja on lihtlabane oma ego turgutaja ning ärakasutaja.
Mis mõttes lapsed pole kohtunud?
Karma is a bitch, küll see litter varsti tuleb ka.
Olen oma elus ainult ühe mehega koos elanud. Enne "mehe majja toomist" mõtlen ikka väga hoolega läbi ja pean meie suhtes täiesti kindel olema.
Aga noh, saan aru, et Revolver provotseerib siin jälle. Hea vähemalt, et su eelmised ilged kommentaarid ära kustutati.
Ma olen naine. Ja sina pole mingi tore inimene.
Minu jaoks on siin päris suur vahe, kas ma lihtsalt tunnen inimest kollegiaalsel pinnal või olen temaga lähisuhtes.
-
Külaline
Saadeti ikka. Ja sellepärast mulle tunduski arusaamatu eneseületus see, et ta tormas vastu ööd tööle selle sooduskoodi järele.Külaline kirjutas: ↑04 Nov 2024 22:08Aga miks sulle siis sooduskoodi ei saadetud, kui samas organisatsioonis töötate?Anonymous kirjutas: ↑04 Nov 2024 22:04Minul on näiteks selleks kaardiks töötõend. Miks see nii imelik on, et osades asutustes hoitakse tööalast informatsiooni teistmoodi kui selles asutuses, kus sina töötad?
-
Külaline
Sina oled siis ilmselt see naine, kes iga kord kukub räuskama, kui siin foorumis mõni naine ütleb, et jättis oma petva mehe maha. On siin mingi ullike mutt siin, kellele ei mahu pähe, et kõik naised ei ole samasugused jalanartsud nagu tema.
-
Külaline
Sa ei öelnud kuidas sa selle kaardi arvutisse pistad. Kuhu kohta sa ta pistad?Külaline kirjutas: ↑04 Nov 2024 22:04Minul on näiteks selleks kaardiks töötõend. Miks see nii imelik on, et osades asutustes hoitakse tööalast informatsiooni teistmoodi kui selles asutuses, kus sina töötad?Külaline kirjutas: ↑04 Nov 2024 19:06Mis pagana kaardi sa arvutisse paned? Tööarvuti antakse selleks, et kui töötajale kinga antakse, siis võetakse arvuti koos failidega tagasi ja nad ei jää töötaja koduarvutisse. Mis eriline tööarvuti siis üldse antakse, mingi sülearvuti ala 500 eurot?
Ülejäänud sinu kiidetud eraelu ei sobi teemasse.
-
Külaline
Täiesti teemaväline, aga kaua sa juba sellise graafikuga töötad? Minul oli samasugune periood elus, kui nii kaua iga päev töötasin. Kauemgi, kui vaja oli.
Poole aasta pärast sain aru, kui halvasti see mu lastele mõjus! Tegelikult oli märke juba ennegi, et nad vajavad oma ema palju rohkem, aga lõpuks käis see klõks ära, et nii ei saa enam. Pean nende emotsionaalsete vajadustega ka arvestama.
Lapsed on lapsed väga lühikest aega ja nad ei vaja vaid väsinud ema, kes läbi häda neid õppimisel jõuab aidata ja söögi valmis teeb. Ja nädalavahetuseti puhkab tööst.
Lapsed vajavad ema, kes oleks värske ja reibas ja tegutseks nendega koos - muuseumid, ekskursioonid, jalutuskäigud, kino, teater, lauamängud, koos väikesed matkad, rattasõidud, suusamäed jne.
-
Külaline
Kas tõesti peab sellist asja selgitama? Selleks on läpakal oma pilu. Mul on koduarvutil ka selline pilu. Ja sinna ma saan näiteks oma ID-kaardi panna.Külaline kirjutas: ↑04 Nov 2024 22:41Sa ei öelnud kuidas sa selle kaardi arvutisse pistad. Kuhu kohta sa ta pistad?Külaline kirjutas: ↑04 Nov 2024 22:04Minul on näiteks selleks kaardiks töötõend. Miks see nii imelik on, et osades asutustes hoitakse tööalast informatsiooni teistmoodi kui selles asutuses, kus sina töötad?Külaline kirjutas: ↑04 Nov 2024 19:06
Mis pagana kaardi sa arvutisse paned? Tööarvuti antakse selleks, et kui töötajale kinga antakse, siis võetakse arvuti koos failidega tagasi ja nad ei jää töötaja koduarvutisse. Mis eriline tööarvuti siis üldse antakse, mingi sülearvuti ala 500 eurot?
-
Külaline
Sa teed meiega mingit nalja siin või?Külaline kirjutas: ↑04 Nov 2024 22:41Sa ei öelnud kuidas sa selle kaardi arvutisse pistad. Kuhu kohta sa ta pistad?Külaline kirjutas: ↑04 Nov 2024 22:04Minul on näiteks selleks kaardiks töötõend. Miks see nii imelik on, et osades asutustes hoitakse tööalast informatsiooni teistmoodi kui selles asutuses, kus sina töötad?Külaline kirjutas: ↑04 Nov 2024 19:06
Mis pagana kaardi sa arvutisse paned? Tööarvuti antakse selleks, et kui töötajale kinga antakse, siis võetakse arvuti koos failidega tagasi ja nad ei jää töötaja koduarvutisse. Mis eriline tööarvuti siis üldse antakse, mingi sülearvuti ala 500 eurot?
-
Külaline
Tavaliselt käivad kõik kaardid kas arvuti enda vastavasse kohta või usb-ga arvutiga ühendatud kaardilugejasse.
-
Külaline
Millisel läpakal on ID kaardi pilu? Koduarvutil on pilu? Mõtlesid selle kõik ise vist välja.Külaline kirjutas: ↑04 Nov 2024 22:49Kas tõesti peab sellist asja selgitama? Selleks on läpakal oma pilu. Mul on koduarvutil ka selline pilu. Ja sinna ma saan näiteks oma ID-kaardi panna.Külaline kirjutas: ↑04 Nov 2024 22:41Sa ei öelnud kuidas sa selle kaardi arvutisse pistad. Kuhu kohta sa ta pistad?Külaline kirjutas: ↑04 Nov 2024 22:04
Minul on näiteks selleks kaardiks töötõend. Miks see nii imelik on, et osades asutustes hoitakse tööalast informatsiooni teistmoodi kui selles asutuses, kus sina töötad?
-
Külaline
Guugelda. Sisseehitatud ID-kaardi ja mälukaardi lugejaga sülearvuti.
-
Külaline
Trollid igavusest?
-
Külaline
Vabandust, see oli mõeldud sellele, kes imestas läpakate ID-kaardi pilude kohta. Need on ju paljudel ja ammu olemas.
-
Külaline
Viska siis mõni link. Kas apple arvutitel on ka selline pilu?Külaline kirjutas: ↑04 Nov 2024 23:30Vabandust, see oli mõeldud sellele, kes imestas läpakate ID-kaardi pilude kohta. Need on ju paljudel ja ammu olemas.
-
Külaline
-
Külaline
mul miski HP läpakas ka id kaardi lugejagaKülaline kirjutas: ↑05 Nov 2024 00:01 Tõesti selline eriline arvuti siis.
-
Külaline
Minu applitel pole ühelgi pilu olnud, hetkel eelmise aasta mudel.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Semrush [Bot] ja 5 külalist