Kui mees püüab liiga palju

seks, suhted ja pereteemad
Vasta
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Anonymous kirjutas: 05 Nov 2024 08:56Minu applitel pole ühelgi pilu olnud, hetkel eelmise aasta mudel.
Huvitav kas mees TA pilu eemärgipäraselt on ka kasutanud?
Külaline

Oh taevas küll! Kogu teema on nüüd sujuvalt veeretatud IT-alaseks, kuigi ilmselgelt on see teemaalgataja kõige väiksem mure. Ma tõsiselt tahaksin näha tolle mehe nägu, kui teemaalgataja siinsesse teemasse topitud pildikesed mingitest lapakapiludest välja prindib ja temale viib, nõudes, et too peab nüüd kiiremas korras hankima endale täpselt vot niisuguse arvuti, nagu ühes anonüümses arutle-foorumis võõrad käod nõuavad :D
Külaline

Külaline kirjutas: 03 Nov 2024 22:42 Ma olen ikka huvitatud, aga tundub, et tema on kordi rohkem.
Kas sul tundeid ka on selle mehe vastu?
Külaline

Külaline kirjutas: 04 Nov 2024 19:19
Külaline kirjutas: 04 Nov 2024 19:12
Tööarvuti antakse selleks, et kui töötajale kinga antakse, siis võetakse arvuti koos failidega tagasi ja nad ei jää töötaja koduarvutisse.
Püha jumal, mis ajastutest siin mõningad isikud on. Arvutis ei hoita tänapäeval mitte midagi. Kogu arvuti sisu on töökoha serveris, sina lihtsalt logid oma kontole sisse. Võõrast ühendust ei kasutata, turvarisk on ühendus, eriti wifi, mitte arvuti. Aga siin minnakse bussi peale, et minna töö juurde, kus ainsana töömeilile ligi saab.
Siiski, ka meil on selline ettevõte, kus töömeilidele pääseb ligi ainult tööarvutist või töötelefonist. Kusjuures pole mingi nurgatagune külaettevõte, vaid pigem vastupidi.
meil on ka nii. tegelikult väga mõnus - ega mulle ei meeldigi tööasjadega kodus tegeleda.
Külaline

Külaline kirjutas: 05 Nov 2024 08:56
Külaline kirjutas: 05 Nov 2024 06:29
Külaline kirjutas: 05 Nov 2024 00:01 Tõesti selline eriline arvuti siis.
Postitus on kustutatud
Minu applitel pole ühelgi pilu olnud, hetkel eelmise aasta mudel.
A sa kasuta päris arvutit, mitte applitlit.
Külaline

Mind huvitavad just need vahemaad, mida peab läbima. Kui kaugele pidi mees oma töö juurde minema. Kui kaugel on mehe kodu sinu kodust ja tööst. Mulle nt väga meeldib kõndida. Aga eesmärgitult on nagu igav. Nii ma kõnnin rõõmuga 5km kaugusel asuvasse poodi. Teen poes tiiru, vaatan mida pakutakse. Ehk ostan ka midagi väikest. Ja kõnnin tagasi. Aega on mul ka palju käes. Mis ma muud teeks kodus? Passiks telefonis.
suvaline
Kontakt:

Postitus Postitas suvaline »

Siin on ainult üks probleen. Sina ei ole temast piisavalt huvitatud, tunnetest rääkimata. Kogu moos.
Külaline

Külaline kirjutas: 05 Nov 2024 09:13 Oh taevas küll! Kogu teema on nüüd sujuvalt veeretatud IT-alaseks, kuigi ilmselgelt on see teemaalgataja kõige väiksem mure. Ma tõsiselt tahaksin näha tolle mehe nägu, kui teemaalgataja siinsesse teemasse topitud pildikesed mingitest lapakapiludest välja prindib ja temale viib, nõudes, et too peab nüüd kiiremas korras hankima endale täpselt vot niisuguse arvuti, nagu ühes anonüümses arutle-foorumis võõrad käod nõuavad :D
Äkki lõpetaks juba selle mõttetu trollimise ja lepiks sellega, et sa ei tea sellest teemast midagi. Teemaalgataja juba ütles, et nad töötavad samas asutuses. Normaalne inimene teeb sellest järelduse, et oma meilidele pääsevad nad ühtmoodi liigi. Troll, noh see lihtsalt ajab oma mõttetut iba.
Külaline

suvaline kirjutas: 05 Nov 2024 09:59 Siin on ainult üks probleem. Sina ei ole temast piisavalt huvitatud, tunnetest rääkimata. Kogu moos.
Ja lihtsalt midagi pole teha kui pole tundeid.
Tunded on liikuma panev jõud. Kui on tunded, siis tahad teist ikka väga näha ja temaga olla. On igatsus.
Sa aina mõtled teise peale.
TA-l nii pole, nagu ma aru saan.
Külaline

Külaline kirjutas: 05 Nov 2024 10:20
suvaline kirjutas: 05 Nov 2024 09:59 Siin on ainult üks probleem. Sina ei ole temast piisavalt huvitatud, tunnetest rääkimata. Kogu moos.
Ja lihtsalt midagi pole teha kui pole tundeid.
Tunded on liikuma panev jõud. Kui on tunded, siis tahad teist ikka väga näha ja temaga olla. On igatsus.
Sa aina mõtled teise peale.
TA-l nii pole, nagu ma aru saan.
Loomulikult ei ole, aga ta ka ei selgita, mida ta sellise suhtega teeb. Miks küll? Mees aitab millegagi?
Külaline

Postitus on kustutatud
No need ongi mingid kontoriarvutid. Antud pildil olev aruti maksab Euronicus pea tuhat eurot, vaevalt sellist sul kodus on ja vaeval sulle sellist tööarvutiks ostetakse. Mäkkidel pole varsti enam ühtegi pesa, ammugi siis veel kaardilugejaid. Sa ise halvustad kõike mis liigub ja siis ohid?
Külaline

Külaline kirjutas: 05 Nov 2024 09:33
Külaline kirjutas: 03 Nov 2024 22:42 Ma olen ikka huvitatud, aga tundub, et tema on kordi rohkem.
Kas sul tundeid ka on selle mehe vastu?
Olen TA. Jah me oleme kuus kaks korda vahekorras, rohkemaks ei jätku aega.
Külaline

Külaline kirjutas: 05 Nov 2024 09:46 Mind huvitavad just need vahemaad, mida peab läbima. Kui kaugele pidi mees oma töö juurde minema. Kui kaugel on mehe kodu sinu kodust ja tööst. Mulle nt väga meeldib kõndida. Aga eesmärgitult on nagu igav. Nii ma kõnnin rõõmuga 5km kaugusel asuvasse poodi. Teen poes tiiru, vaatan mida pakutakse. Ehk ostan ka midagi väikest. Ja kõnnin tagasi. Aega on mul ka palju käes. Mis ma muud teeks kodus? Passiks telefonis.
Kui oled lastetu töötu, siis on muidugi aega laialt käes. Ära võrdle end teemaalgatajaga. Tal on ajaga pigem kitsas.
Külaline

TA mehel pole õhtuti midagi nagunii teha, selles ongi asi. Kui tahab, võib see mees ju oma õhtuid niimoodi sisustada, et jõlgub naisel sabas ja "saadab" teda, mingit abi sellest muidugi naisele pole. Teemaalgataja kas peab sellele mehel kuidagi oma elus ruumi tegema, kui tahab suhet. Kui ei taha, siis võib ju edasi "bussi vastas" käia, nagunii see suhe varsti liiva jookseb, sets naisel pole aega (sest ta ei taha teha aega- kõik oleneb prioriteetidest). Mehel on huvi suurem kui naisel, selles ongi kogu iva. Tema ka pingutab rohkem, et koos olla, niipea kui naise kiires ajakavas tunnike vabaneb. Kes tahab, leiab võimaluse, kes ei taha, leiab vabanduse- no "kiire" on. Milleks poolteist kohta ja enda surnuksrabamine, kui elu jääb elamata?
Külaline

Külaline kirjutas: 05 Nov 2024 14:35 TA mehel pole õhtuti midagi nagunii teha, selles ongi asi. Kui tahab, võib see mees ju oma õhtuid niimoodi sisustada, et jõlgub naisel sabas ja "saadab" teda, mingit abi sellest muidugi naisele pole. Teemaalgataja kas peab sellele mehel kuidagi oma elus ruumi tegema, kui tahab suhet. Kui ei taha, siis võib ju edasi "bussi vastas" käia, nagunii see suhe varsti liiva jookseb, sets naisel pole aega (sest ta ei taha teha aega- kõik oleneb prioriteetidest). Mehel on huvi suurem kui naisel, selles ongi kogu iva. Tema ka pingutab rohkem, et koos olla, niipea kui naise kiires ajakavas tunnike vabaneb. Kes tahab, leiab võimaluse, kes ei taha, leiab vabanduse- no "kiire" on. Milleks poolteist kohta ja enda surnuksrabamine, kui elu jääb elamata?
Oled ise TA ja siis ise kolmandas isikus kommenteerid seda kuidas TA see mees on. Kellele seda tsirkust vaja on?
Külaline

Külaline kirjutas: 05 Nov 2024 11:19
Postitus on kustutatud
No need ongi mingid kontoriarvutid. Antud pildil olev aruti maksab Euronicus pea tuhat eurot, vaevalt sellist sul kodus on ja vaeval sulle sellist tööarvutiks ostetakse. Mäkkidel pole varsti enam ühtegi pesa, ammugi siis veel kaardilugejaid. Sa ise halvustad kõike mis liigub ja siis ohid?
Tuhat eurot on ju odav, ca 2x odavam, kui normaalne läpakas.
Külaline

Külaline kirjutas: 05 Nov 2024 14:59
Külaline kirjutas: 05 Nov 2024 14:49
Külaline kirjutas: 05 Nov 2024 09:42

A sa kasuta päris arvutit, mitte applitlit.
Postitus on kustutatud
Postitus on kustutatud
Pole mul mingeid komplekse, terve elu lihtsalt harjunud tarbima vaid parimat.
Külaline

Aga TA, kui vanad su lapsed siis on? Ühtepidi sa kiirustad õhtuti koju, et neile süüa valmistada, aga samas lahkud hommikul juba nii vara, et ei näegi lapsi. Et nagu ühest küljest tunduvad nad sul olevat sellises vanuses, et saavad ise hakkama (hommikul ärkamine, söömine, kooli või lasteaeda minek jms), aga õhtuti enam ei saa. Kus nad siis on sul, kui nendel väikestel puhkustel käid või kaks korda kuus seksimise aeg on? Ja teine küsimus - väljastpoolt töökohta tööarvutisse ei saa, aga poole öö ajal kontorisse saab vabalt minna?
Külaline

Külaline kirjutas: 05 Nov 2024 16:23 Aga TA, kui vanad su lapsed siis on? Ühtepidi sa kiirustad õhtuti koju, et neile süüa valmistada, aga samas lahkud hommikul juba nii vara, et ei näegi lapsi. Et nagu ühest küljest tunduvad nad sul olevat sellises vanuses, et saavad ise hakkama (hommikul ärkamine, söömine, kooli või lasteaeda minek jms), aga õhtuti enam ei saa. Kus nad siis on sul, kui nendel väikestel puhkustel käid või kaks korda kuus seksimise aeg on? Ja teine küsimus - väljastpoolt töökohta tööarvutisse ei saa, aga poole öö ajal kontorisse saab vabalt minna?
Lapsed on 18 ja 12, nad saavad ise hakkama, aga õhtu on vaja ikka perele süüa teha. Hommikul keedan putru või teen võileiva, kooli saavad ise mindud. Kontorisse saame tõesti igal ajal minna, kaardiga saab tööle sisse. Häbi natukene tunnistada, aga eks me kaks korda kuus seal kontoris nahistamegi, kui kolleege peaaegu tööl pole (vahel mõni veel on jäänud kauemaks, aga see meid ei sega).
Külaline

No on ikka mõned siin taipamatud, see pandud pilt oli täiesti suvaline esimene ettejuhtuv pilt mingist läpakast, millel on see pilu ehk kaardilugeja, sest siin oli eespool keegi, kes polnud ilmselt taolist pilu kohanud. See, kas või milline läpakas täpselt kellelgi tööks või eraeluks on, ei oma selles kontekstis üldse tähtsust, lihtsalt teemaalgataja firmas siis järelikult on kasutusel need piludega variandid, misiganes nimelised või mudelid nad siis on, kuhu on võimalik seda töökaarti sisestada. Ja nüüd jauratakse siin mingitest applitest ja 6000-stest arvutitest jmt, mis ei puutu üldse asja.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist