Kui palju tarbite alkoholi?
Üldiselt väga vähe. Purju ennast ei joo, sest tuttavate hulgas pole läbustajaid pidulisi, ja peegliga kokku juua ei meeldi. 
-
Külaline
Meenus kunagine kirjutis PK-st: aga luba endale.
Joodikud on veendunud, et kõik tahavad alkoholi.
Joodikud on veendunud, et kõik tahavad alkoholi.
Üritan mõne päeva nädalas ikka alkovabaks teha, muidu meeldib juua küll. Enamasti veini, õlut.
-
Külaline
Mul ei mõjuta kuidagi, aga kaalu eest hoolitseb mul Ozempic.Külaline kirjutas: ↑29 Okt 2024 08:45Kas joomine ja mittejoomine on kaalule ka mõjunud?Külaline kirjutas: ↑29 Okt 2024 08:44 Minuga juhtus imelik lugu. Nimelt olen pea 20 aastat iga päev joonud. Alguses veini, aga viimased aastad ikka midagi kanget, peamiselt viskit.
Ja järsku, rohkem kui 3 kuud tagasi, jätsin päevapealt joomise. Ei-ei, see ei olnud mingi teadlik tegevus ega kava ega midagi seesugust. Lihtsalt enam ei ostnud alkoholi, isegi ei mõelnud sellele. Mingi õhtu tabasin end mõttelt, et oot-oot, ma polegi vist tükk aega alkoholi ostnud. Otsisin kõik tšekid üles ja tõepoolest - viimane ost oli 3 kuud tagasi.
Elan nüüd edasi alkovabalt, aga ei saa aru mis juhtus. Kardan, et probleem tuleb tagasi. Või annab mu keha millestki märku?
-
Külaline
Jood ja tarvitad Ozempicut juba 20 aastat?Külaline kirjutas: ↑29 Okt 2024 17:46Mul ei mõjuta kuidagi, aga kaalu eest hoolitseb mul Ozempic.Külaline kirjutas: ↑29 Okt 2024 08:45Kas joomine ja mittejoomine on kaalule ka mõjunud?Külaline kirjutas: ↑29 Okt 2024 08:44 Minuga juhtus imelik lugu. Nimelt olen pea 20 aastat iga päev joonud. Alguses veini, aga viimased aastad ikka midagi kanget, peamiselt viskit.
Ja järsku, rohkem kui 3 kuud tagasi, jätsin päevapealt joomise. Ei-ei, see ei olnud mingi teadlik tegevus ega kava ega midagi seesugust. Lihtsalt enam ei ostnud alkoholi, isegi ei mõelnud sellele. Mingi õhtu tabasin end mõttelt, et oot-oot, ma polegi vist tükk aega alkoholi ostnud. Otsisin kõik tšekid üles ja tõepoolest - viimane ost oli 3 kuud tagasi.
Elan nüüd edasi alkovabalt, aga ei saa aru mis juhtus. Kardan, et probleem tuleb tagasi. Või annab mu keha millestki märku?
-
Külaline
Erinevad inimesed. Ei ole sina ja veel 1 külaline.
-
Külaline
Minimaalselt, aastas tarvitatud alkoholi korrad saab lugeda kokku ühe käe sõrmedel..
-
Külaline
Sama jota arvab seda ka, et kõik tahavad ükstapuha kellega seksida.Külaline kirjutas: ↑29 Okt 2024 17:14 Meenus kunagine kirjutis PK-st: aga luba endale.
Joodikud on veendunud, et kõik tahavad alkoholi.![]()
-
Külaline
Kainete naistega pole ju tal lootust ammugi
meeleheitel much
vt kokteilide teemas lunib
-
Külaline
Ma olen juba 60 ringis ja keha enam ei kannata alkot nagu nooruses. Võtad 2 pooleliitrist õlut või kaks klaasi veini ja juba on kõrvetis platsis. Seega tarbin ülivähe. Ühes kuus vast 1-2 õlut ja 1-2 klaasi veini.
-
Külaline
Mina julgen küll tunnistada, et tarbin ja naudin. Õlu, gin toonikuga, muud joogid ka. Ja ei plaani loobuda, milleks heast asjast loobuda. Palaval suvepäeval paar külma õlut, ülihea. Talvel punane vein.
Sama siin. Ajasid nüüd punase veini isu pealeKülaline kirjutas: ↑05 Nov 2024 18:01 Mina julgen küll tunnistada, et tarbin ja naudin. Õlu, gin toonikuga, muud joogid ka. Ja ei plaani loobuda, milleks heast asjast loobuda. Palaval suvepäeval paar külma õlut, ülihea. Talvel punane vein.
-
Külaline
Ei tarbi peaaegu üldse mitte. Minu alkoholitarbimine piirdub sellega, et mõnel sünnipäeval võtan tervituseks klaasi veini, mida tavaliselt lõpunigi ei joo.
-
Külaline
Ka tarbin üliharva - kui, siis klaasi punast või valget veini toidu kõrvale. Kusjuures ma ei ole oma 52 eluaasta jooksul kordagi purjus olnud. Kannan ilmselt ka päris hästi, sest noorena sai mõnel üritusel ikka natuke rohkem kui üks pokaal joodud, aga purju mul jääda ei õnnestunud ja pohmellist ei tea ma midagi.
-
Külaline
Viimastel kuudel suht palju, kuna perekond lagunes laiali ja uputan muresid ja üksindust.
Varem tegime mehega nv pudeli kangemat kahepeale.
Oli ka periood, kui üldse ei joonud ja kilod, mis alkoga lisandusid, kadusid kenasti ära.
Eks ta 1 mõttetu, kulukas ja loll harjumus ole
Oli ka periood, kui üldse ei joonud ja kilod, mis alkoga lisandusid, kadusid kenasti ära.
Põhimõtteliselt ei tarbi, kuid kui tõesti alkovaba jooki nt külas olles saunas või mujal ei pakuta, siis lahjat alkot olen joonud.
Aga muidu ei tarbi.
Aga muidu ei tarbi.
Härra Zelensky teie käsk on täidetud, Kreml on vabastatud.
Härra komandör, ma ütlesin Krimm, Krimm tuleb vabastada.
Härra komandör, ma ütlesin Krimm, Krimm tuleb vabastada.
-
Külaline
Pole ta midagi kulukas, alla 100 euro kuus, kui just iga päev ei joo. Ja väljas ei joo.Külaline kirjutas: ↑05 Nov 2024 22:11 Viimastel kuudel suht palju, kuna perekond lagunes laiali ja uputan muresid ja üksindust.
-
Külaline
Uhh, sellest on küll kahju. Purjus olla on - eriti noorena - ikka väga tore.Külaline kirjutas: ↑05 Nov 2024 20:42 Ka tarbin üliharva - kui, siis klaasi punast või valget veini toidu kõrvale. Kusjuures ma ei ole oma 52 eluaasta jooksul kordagi purjus olnud. Kannan ilmselt ka päris hästi, sest noorena sai mõnel üritusel ikka natuke rohkem kui üks pokaal joodud, aga purju mul jääda ei õnnestunud ja pohmellist ei tea ma midagi.
Aga mina ka enam ei joo. Mitte üldse. Mul on üliägedad mälestused alkoholist, aga nüüdseks olen liiga vana. Enam ei toimi ta nii.
Alkohol on nagu tuli, ta võib teha palju pahandust, aga võib tõesti olla ka jumalate nektar. Oleneb, kuidas kasutada.
-
Külaline
Joon iga päev. Argipäeviti ühe õlle, reede-laupäev umbes pool pudelit dzinni. Mul endal on selles osas kahetised tunded. Ühest küljest ma saan aru, et mul on sõltuvus - mulle ei meeldi, kui olen reedel kodust ära ja ei saa rahus juua. Saan ka aru, et enamus ühiskonnast peab mind joodikuks. Teisest küljest mind ennast mu joomine ei häiri ja nii ei ole mul ka sisulist motivatsiooni oma joomisharjumusi kuidagi muuta. Nii on see kestnud vähemalt külmmekond aastat, tegelikult on olnud aegu, kui ma olen rohkem joonud.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot], kiisu, Kirile, Triibu ja 7 külalist