Kui mees püüab liiga palju
-
Külaline
TA istub kella kaheksani kontoris, siis sõidab koos sekspartneriga koju, et 18. aastasele süüa teha. Lastele sekspartnerit ei näidata...see 18.aastane saab šoki või midagi?
-
Külaline
Aga miks peaks lastele seksipartnerit näitama? Parem on ajada asju kodust väljaspool.
-
Külaline
Tõesti veider. Kas siis emal külalisi ei käigi? Kuidas suvel seda meest laste eest suvilas varjatakse? Igatahes kui ei julge näidata, siis pole ka tundeid. See nüüd küll lastesse ei puutu, kes emal on.Külaline kirjutas: ↑05 Nov 2024 17:52 TA istub kella kaheksani kontoris, siis sõidab koos sekspartneriga koju, et 18. aastasele süüa teha. Lastele sekspartnerit ei näidata...see 18.aastane saab šoki või midagi?
-
Külaline
Kui aastaga pole isu tulnud lastele tutvustada ja kõlbab ainult mehega kodu ligidale sõita ja siis mees esimese bussi peale oma kodu poole kupatada- no mis tunnetest me räägimegi. Lihtsalt sekssuhe. Karta on, et haiget saab sellest jamast lõpuks mees, kes paistab rohkem suhtest huvitatud kui naine, ajapuudusega KÕIKE nüüd ka ära ei vabanda.
-
Külaline
No ikka puutub küll ja vägagi.
-
Külaline
Ole normaalne. Ema peab 18 aastat kodus passima või? Toob oma koju, keda tahab.
-
Külaline
Ei puutu irw
-
Külaline
Oleks sul endal teismelised lapsed, siis äkki sa ise ka ei tooks koju? Mis sa arvad mida sinu teismelised lapsed arvaks sinu mehe kandidaatidest? Juba 10 aastased lapsed võivad võtta ema uut elukaaslast väga vaenulikult vastu lihtsalt kuna nad saavad seda teha.
Miks võtad sõna asjades milles sul pole elulisi kogemusi ja siis parastad?
-
Külaline
Ei sinna ei saa. Mehel on ema, kellega ta koos küll ei ela, aga kellel on rumal komme suvalisel ajal mehele külla tulla. Tavaliselt toob ta oma pojale kooki. Minu arvates on see otsitud põhjus. Seega seal seksima hakata pole just kõige parem mõte.Külaline kirjutas: ↑05 Nov 2024 19:07 Aga mehe koju ei saa minna seksutama?
-
Külaline
Nüüd läheb küll juba veidi veidraks see jutt. Tegelikult läks juba ennegi, kui öeldi, et peab bussiga ja jala minema sooduskoodi tööarvutist tooma. Ja mis siis juhtub, kui ema tuleb kooki tooma, kui mehel on naine külas? Kas ema minestab, kui teada saab, et täiskasvanud ja üsnagi vanal pojal on sekspartner? Ma saan aru, et lastele ei soovita mittekindlaid sekssuhteid tutvustada, aga ema? Mees jääbki eluajaks üksi oma korterisse kopitama, ei tohi ühtki külalist olla, sest äkki ema hüppab läbi?Külaline kirjutas: ↑05 Nov 2024 21:22Ei sinna ei saa. Mehel on ema, kellega ta koos küll ei ela, aga kellel on rumal komme suvalisel ajal mehele külla tulla. Tavaliselt toob ta oma pojale kooki. Minu arvates on see otsitud põhjus. Seega seal seksima hakata pole just kõige parem mõte.Külaline kirjutas: ↑05 Nov 2024 19:07 Aga mehe koju ei saa minna seksutama?
-
Külaline
Piinlik rääkida, aga ükskord oli nii, et me olime diivanil juba mõnusalt aega veetmas, kui ema oma võtmega siise tuli. Kook näpu otsas. Kell oli üheksa õhtul. Ma lippasin vannituppa ja sealt kuulsin kuidas ema ütles: No xxxx miks sul pükse jalas pole, käid siin ringi aluspükste väel, pane ikka püksid jalga.
-
Külaline
???Külaline kirjutas: ↑05 Nov 2024 09:13 Oh taevas küll! Kogu teema on nüüd sujuvalt veeretatud IT-alaseks, kuigi ilmselgelt on see teemaalgataja kõige väiksem mure. Ma tõsiselt tahaksin näha tolle mehe nägu, kui teemaalgataja siinsesse teemasse topitud pildikesed mingitest lapakapiludest välja prindib ja temale viib, nõudes, et too peab nüüd kiiremas korras hankima endale täpselt vot niisuguse arvuti, nagu ühes anonüümses arutle-foorumis võõrad käod nõuavad![]()
Täiesti arusaamatu kommentaar.
Mul on nii koduarvutil kui ka tööarvutil kaardilugeja-pilu täiesti olemas. Mida sina nüüd öelda tahad, sellest aru ei saa. Miks mees peab mulle kiiremas korras "vot niisuguse arvuti" hankima?
TA olen.
-
Külaline
Kui sinu arvutil ei ole, siis järelikult ei saa ju teistel arvutitel ka seda olla, eks?
-
Külaline
TA olen, see ei ole minu kirjutatud kommentaar. Töö ajal ma foorumis ei käi.
-
Külaline
Või siis mingi teismeline või arengutasemelt teismeline, kes ise samal ajal pihku itsitab. Vanasti oli selliste väljundiks suvalisel numbril helistada ja küsida, kas sooja vett on. Nüüd üritavad siin provotseerida, endal nii naljakas, nii naljakas.Külaline kirjutas: ↑05 Nov 2024 22:16 Postitus on kustutatud
Vihjeks: see on lihtsalt nõme.
-
Külaline
Miks sa arvad et koogi ja ema jutu autor on sama mis arvuti jutul? Eri inimesed jue.
-
Külaline
Minu arvates on tore kui saab teiste kulul nalja teha
-
Külaline
Tundub, et siin ei saagi enam keegi midagi küsida, kõik teemad solgitakse ära nende poolt, kes tahavad "teiste kulul nalja teha".
Nali peaks vist naerma ajama, mitte piinlik olema?
Nali peaks vist naerma ajama, mitte piinlik olema?
-
Külaline
Jhhh kas naine peaks laste pärast suhetest loobuma? Samal ajal mees jõuab 18 aastaga 3 pesakonda valmis n*********** ja keegi ei köhi. Võta alustuseks reegel - kõik mida ühiskond lubab meestele on sinule kah lubatud.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot] ja 3 külalist