Raske lahkuminek, üle saamine

seks, suhted ja pereteemad
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Külaline kirjutas: 05 Nov 2024 18:06
Külaline kirjutas: 05 Nov 2024 17:51
Külaline kirjutas: 05 Nov 2024 10:33
Siiralt kahtlen selles. Vaevalt mees hakkaks pere maha jätma silma viskamise pärast. Seda öeldi sulle, et sind säästa.
Väga nõus. Tõenäolisem on, et see armukesesuhe oli selleks ajaks juba 1-2 aastat kestnud.
Vaevalt, kui suhtes mehel on nii pikalt armuke olnud, siis ta selle naisega abielluda ei soovi. Meestel on see asi ikka sedasi, kas kohe või mitte kunagi.
Polegi abiellutud. Ükski mees ei sülita enne vanasse kaevu, kui pole uus kindel. See armukesesuhe pidi olema korralikult pikk.
Külaline

Külaline kirjutas: 03 Nov 2024 19:02 Abielu kestis 16a, oleme olnud üksteisest suhtes lugupidavad, parimad sõbrad ja teineteist armastanud.
Kas 16a koosolnutel on siis veel omavahel armastust?
Kuidas sa tead, et olete teineteist armastanud?
Kas mees ise on tulnud ja öelnud sulle, et armastab sind?
Et kui on armastus, siis kas ikka armub teise ära.
Külaline

Külaline kirjutas: 05 Nov 2024 19:24
Külaline kirjutas: 03 Nov 2024 19:02 Abielu kestis 16a, oleme olnud üksteisest suhtes lugupidavad, parimad sõbrad ja teineteist armastanud.
Ma pole küll teemaslgataja, aga loomulikult on ka 16 a koos olnutel armastus. Isegi 56 aastat koos olnutel on. Või mis see koos olemise mõte muidu oleks? Inimesed ajavad sageli armastuse ja armumise segi, nagu näha.

Kuidas on võimalik mitte teada, kui kedagi armastad?
Ja mis puutub kellessegi teise armumisse, siis ka seda võib juhtuda, aga kui on pere ja ollakse partneriga head/parimad sõbrad, tuleks nagu mõistusega võtta seda armumist, mis niikuinii mingil hetkel möödub.
Külaline

Külaline kirjutas: 05 Nov 2024 18:46
Külaline kirjutas: 05 Nov 2024 17:51

Väga nõus. Tõenäolisem on, et see armukesesuhe oli selleks ajaks juba 1-2 aastat kestnud.
Vaevalt, kui suhtes mehel on nii pikalt armuke olnud, siis ta selle naisega abielluda ei soovi. Meestel on see asi ikka sedasi, kas kohe või mitte kunagi.
Postitus on kustutatud
Siiski kipuvad varem mitte abielus olnud mehed uue suhte puhul kohe abielluma kui naine tuleb kaasa. Mulle tundub, et sa ei tea meestest väga midagi ja üritad neid kuidagi selgitada mingi omaloodud terve mõistuse järgi. Tunnetes ei ole tavaliselt mingit mõistust. Kui meestel ei tekiks seda abiellumise vajadust, siis mõni üksik naine oleks abielus. See et sa meest jälle lolliks tembeldad, mida see sulle annab? Miks peaks tulema hall argipäev, ütle miks? Et eelmine a'la 16 aastat kooselu, imearmsad lapsed, maja jne mis oli mehe jaoks lõputu küünlapäev ja kui ta leiab järsku naise, kes tõesti armastab meest ja on väga super lahe ja tore kaaslane kellega elataksegi väga kaua koos. Statistiliselt kipuvadki 1-2 inimestel olema põgus suhe ja alles 3 suhe võib-olla väga pikk suhe, st kokku said siis õiged inimesed.
Külaline

Külaline kirjutas: 05 Nov 2024 20:15
Postitus on kustutatud
Siiski kipuvad varem mitte abielus olnud mehed uue suhte puhul kohe abielluma kui naine tuleb kaasa. Mulle tundub, et sa ei tea meestest väga midagi ja üritad neid kuidagi selgitada mingi omaloodud terve mõistuse järgi. Tunnetes ei ole tavaliselt mingit mõistust. Kui meestel ei tekiks seda abiellumise vajadust, siis mõni üksik naine oleks abielus. See et sa meest jälle lolliks tembeldad, mida see sulle annab? Miks peaks tulema hall argipäev, ütle miks? Et eelmine a'la 16 aastat kooselu, imearmsad lapsed, maja jne mis oli mehe jaoks lõputu küünlapäev ja kui ta leiab järsku naise, kes tõesti armastab meest ja on väga super lahe ja tore kaaslane kellega elataksegi väga kaua koos. Statistiliselt kipuvadki 1-2 inimestel olema põgus suhe ja alles 3 suhe võib-olla väga pikk suhe, st kokku said siis õiged inimesed.
Jah, kui suhe ise üleüldiselt on kehv ja mingid vajadused on täitmata. Teemaalgataja kirjelduse järgi tundub olevat põhiasjad paigas, loomulikult ma ei tea, mis mees arvab. Miks ei tule hall argipäev? Igas suhtes tuleb kord rutiin ja argipäev. Teemaalgataja mehel ilmselt kärgperena.

Aga nagu ma ütlesin, ei tea täpselt teemaalgataja suhte kohta. Lihtsalt tean, et paljud mehed ei suuda kontrollida oma armumist ja jooksevadki minema, hiljem on silmad peos.
Külaline

Külaline kirjutas: 05 Nov 2024 20:15
Postitus on kustutatud
Mis jura sa jälle ajad, mees juba oli abielus.
Külaline

Jah, pidevalt ütles ja näitas seda ka igati välja.
Külaline

Külaline kirjutas: 05 Nov 2024 22:00
Justnimelt. Ütles ja näitas välja. Lõpuks loobus. Andis alla. Ja tundis ennast mõtetu mehena. Sest vastu ei saanud ta tõenäoliselt midagi. Lõpuks muutub see alandavaks. Nagu kerjaks teisepoole poolehoidu. Milleks? Lõpuks tuleb minna. Mehed on kohusetundest üldjuhul sellise naisega koos niikaua kui laosed on suuremad. Näiteks teismelised. Ja siis ta läheb. Naine arvab, et ei lähe. Aga läheb ikka.
Külaline

Külaline kirjutas: 05 Nov 2024 22:43
Justnimelt. Ütles ja näitas välja. Lõpuks loobus. Andis alla. Ja tundis ennast mõtetu mehena. Sest vastu ei saanud ta tõenäoliselt midagi. Lõpuks muutub see alandavaks. Nagu kerjaks teisepoole poolehoidu. Milleks? Lõpuks tuleb minna. Mehed on kohusetundest üldjuhul sellise naisega koos niikaua kui laosed on suuremad. Näiteks teismelised. Ja siis ta läheb. Naine arvab, et ei lähe. Aga läheb ikka.
Tõeline meeste tark oled, lausa pärlid tulevad sinult.
Külaline

Külaline kirjutas: 05 Nov 2024 23:24

Aga mis gta valesti ütles? Arvad, et meestel tekib uus silmarõõm või nad lahkuvad suhtest mis neid rahuldab?
Külaline

Külaline kirjutas: 06 Nov 2024 01:17

Aga mis gta valesti ütles? Arvad, et meestel tekib uus silmarõõm või nad lahkuvad suhtest mis neid rahuldab?
Mida teistmoodi on naine mehest? Ka naised peavad armukesi ja ei julge oma endale kehvaks mõeldud suhtest lahkuda. Isegi kui elavad koos mehega keda nad pole mitte kunagi armastanud, sisimas isegi põlgavad, aga ikka nad ei lahku. Mehed ja naised ei ole siin kuidagi erinevad, aga mõlemad lahkuvad kui näevad uues suhtes potentsiaali ja teinepool on valmis seda suhet alustama. Targutate koguaeg meestest, aga ikka ei saa aru kuidas mehed käituvad?
Külaline

Külaline kirjutas: 06 Nov 2024 01:29
Mida teistmoodi on naine mehest? Ka naised peavad armukesi ja ei julge oma endale kehvaks mõeldud suhtest lahkuda. Isegi kui elavad koos mehega keda nad pole mitte kunagi armastanud, sisimas isegi põlgavad, aga ikka nad ei lahku. Mehed ja naised ei ole siin kuidagi erinevad, aga mõlemad lahkuvad kui näevad uues suhtes potentsiaali ja teinepool on valmis seda suhet alustama. Targutate koguaeg meestest, aga ikka ei saa aru kuidas mehed käituvad?
Kes viitsib aastal 2024 juurelda kuidas mehed käituvas? Vähe phj ei ole?
Külaline

Külaline kirjutas: 05 Nov 2024 22:39
Kes abiellumisest rääkis? Vaevalt ükski terve mõistusega mees jätaks maha oma pere alles sebimisjärgus. Ja kui jättiski(mida ma ei usu), siis on ta ju puhta idioot ja hea et sellisest lahti sai. Tegelikult igal juhul on mees suht suure tõenäosusega loll, uue laheda pruudiga tuleb ka kord hall argipäev ja kui reaalsus kohale jõuab, võib üsna valus olla. Ma muidugi tegelikult teie suhte kohta ei tea, aga tihti ta nii kipub olema.
Ei tule selle uue pruudiga mingit nii halli argipäeva kui 16 aastat koos elanud mutiga kes sõna otseses mõttes on mutistunud. Tõsi ennast täis mutistunud. Kes kunagi ei kiida, kes kunagi ei ütle ühtegi head sõna, kes kunagi ei kallista. Küll aga ootab seda kõike ise ja rohkemgi veel. Näiteks raha , maja eest hoolitsemist jne,jne. Ütle kuidas saab mehel kehvemini minna? Mitte kuidagi ei saa.
Pigem ei tule uue pruudiga kunagi seda tugevat kodu. Pikk eelnev elu, eriti et noorem ka ju, jääb alati kummitama. Ja ma tean hästi, sest mina olen see, kelle pärast üks pere laiali läks. Noor ja loll olin.
Aga jah, väga väga harv kui sellise draama peale õnnelik pereelu tekib.
Minu konkreetses juhtumis on meist kolmest mehel konkurentsitult kõige halvemini läinud. Ja saatuse keerdkäiguna, meist kolmest kõige enam võitis sellest draamast mehe eksnaine. Kuigi eks tal oli väga raske alguses.
Külaline

On neid nähtud ja mitte vähe, kes armuuimas lähevad "vana ja igava" naise juurest uue seeliku järele, pärast roomavad ja kraabivad ust, et saada tagasi pere ja oma pikaajaline abielu.
Külaline

Külaline kirjutas: 05 Nov 2024 20:01 Inimesed ajavad sageli armastuse ja armumise segi, nagu näha.

Kuidas on võimalik mitte teada, kui kedagi armastad?
Armumise tunnet ma arvan teadvat.
Kuidas armastusest aru saadakse?
Äkki ma ka armastan kedagi, aga ma ise ei tea seda.
Külaline

Külaline kirjutas: 06 Nov 2024 11:15
Külaline kirjutas: 05 Nov 2024 22:39 Ütle kuidas saab mehel kehvemini minna? Mitte kuidagi ei saa.
Postitus on kustutatud
Ja sina oled kes? Kindlasti mitte õel. Onju? Asjast ka. Mehel võib minna nii ja naa. Aga miks ta peab olema suhtes kus teda ei väärtustata. Kus ta in nagu loom kelle plesanne on olla olemas ja maksta. Läheb mujale kus temas nähakse ka inimest mitte eluta ja hingeta masinat. Saab vähemalt mõningad aastad ennast hästi tunda. Olla suhtes aga üksik on veel hullem kui olla üksi ja üksik.Õnneks on enamus mehi hakanud sellest aru saama ja jätavad oma jaburate ellusuhtumiste ja nõdmistega naised maha. Elul on palju pakkuda. Ka naisi.
Külaline

Külaline kirjutas: 06 Nov 2024 08:54
Postitus on kustutatud
Postitus on kustutatud
Pigem ei tule uue pruudiga kunagi seda tugevat kodu. Pikk eelnev elu, eriti et noorem ka ju, jääb alati kummitama. Ja ma tean hästi, sest mina olen see, kelle pärast üks pere laiali läks. Noor ja loll olin.
Minu konkreetses juhtumis on meist kolmest mehel konkurentsitult kõige halvemini läinud. Ja saatuse keerdkäiguna, meist kolmest kõige enam võitis sellest draamast mehe eksnaine. Kuigi eks tal oli väga raske alguses.
??? Ma ei saanud midagi aru mida sa kirjutasid.
Külaline

Külaline kirjutas: 06 Nov 2024 12:35
Külaline kirjutas: 06 Nov 2024 11:46
Külaline kirjutas: 06 Nov 2024 11:15
Postitus on kustutatud
Ja sina oled kes? Kindlasti mitte õel. Onju? Asjast ka. Mehel võib minna nii ja naa. Aga miks ta peab olema suhtes kus teda ei väärtustata. Kus ta in nagu loom kelle plesanne on olla olemas ja maksta. Läheb mujale kus temas nähakse ka inimest mitte eluta ja hingeta masinat. Saab vähemalt mõningad aastad ennast hästi tunda. Olla suhtes aga üksik on veel hullem kui olla üksi ja üksik.Õnneks on enamus mehi hakanud sellest aru saama ja jätavad oma jaburate ellusuhtumiste ja nõdmistega naised maha. Elul on palju pakkuda. Ka naisi.
Postitus on kustutatud
Enda tutvusringkonnast ja suguvõsast ei tea tegelikult ühtegi naist, kes oleks üksikuks jäänud. Üksikud vanemad naised ongi olnud need, kes on leseks jäänud. Üksikuid mehi aga on mitmeid näiteid ning osad nendest on läinud pere kõrvalt õnne otsima, paraku ei ole seda õnne tulnud. Naistel on see edasi liikumine kuidagi kergem, vastupidi, just nemad ei kibestu minumeelest vaid on oluliselt võimekamad elus edasi liikumiseks.
Endal päris samasugust situatsiooni ei ole aga on analoogne, kus nooremana olin pikas kooselus mehega, kes mind pettis. See mingihetk tuli välja ja oi kui valus oli aga lõpetasin asja ära. Minul on tänaseks perekond ja kõik on isegi üle ootuste hästi, temal aga on viimase 7 aasta jooksul olnud 10+ suhet kindlasti, ikka kuulen-näen kuna meil palju ühiseid tuttavaid.
Külaline

Külaline kirjutas: 06 Nov 2024 12:33
Külaline kirjutas: 06 Nov 2024 08:54

Postitus on kustutatud
??? Ma ei saanud midagi aru mida sa kirjutasid.
No olin kunagi armukolmnurgas, kus mees jättis oma pere minu pärast maha. Ei saanud see mees õnnelikuks.
Nüüdseks meie ka ammu lahus. Mees jäigi üksi. Eksnaisel uus mees ja särab.
Külaline

Arte vilistlasele kirjutas: 06 Nov 2024 15:41 Enda tutvusringkonnast ja suguvõsast ei tea tegelikult ühtegi naist, kes oleks üksikuks jäänud. Üksikud vanemad naised ongi olnud need, kes on leseks jäänud. Üksikuid mehi aga on mitmeid näiteid ning osad nendest on läinud pere kõrvalt õnne otsima, paraku ei ole seda õnne tulnud. Naistel on see edasi liikumine kuidagi kergem, vastupidi, just nemad ei kibestu minumeelest vaid on oluliselt võimekamad elus edasi liikumiseks.
Endal päris samasugust situatsiooni ei ole aga on analoogne, kus nooremana olin pikas kooselus mehega, kes mind pettis. See mingihetk tuli välja ja oi kui valus oli aga lõpetasin asja ära. Minul on tänaseks perekond ja kõik on isegi üle ootuste hästi, temal aga on viimase 7 aasta jooksul olnud 10+ suhet kindlasti, ikka kuulen-näen kuna meil palju ühiseid tuttavaid.

Postitus on kustutatud
[/quote]

Ma pole 34 aastat isegi siin ilmas elanud :D
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: kaegu, Semrush [Bot] ja 3 külalist