Ettepanekud foorumile

Vasta
Andy
Kontakt:

Postitus Postitas Andy »

Kas oleks võimalik teha nii, et on näha, mitu korda keegi kasutaja on antud teemasse kirjutanud? Nagu Perekoolis vahepeal oli. Praegu on mõnes teemas kolm lehte vastuseid, aga seal käib ainult kahe inimese omavaheline jagelemine, kummalgi 20+ postitust. Ma üldse ei loekski neid, kui oleks näha, et keegi jaurab. Ma arvan, et paljud ei loeks.
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Andy kirjutas: 27 Okt 2024 13:42 Kas oleks võimalik teha nii, et on näha, mitu korda keegi kasutaja on antud teemasse kirjutanud? Nagu Perekoolis vahepeal oli. Praegu on mõnes teemas kolm lehte vastuseid, aga seal käib ainult kahe inimese omavaheline jagelemine, kummalgi 20+ postitust. Ma üldse ei loekski neid, kui oleks näha, et keegi jaurab. Ma arvan, et paljud ei loeks.
Aga siis ju ei loeta ka nii palju, reklaamirahad vähenevad. Ongi huvitav mõistatada kes kirjutab. Jama idee
Külaline

Praegu ju diskussioon areneb edasi kui uued sõna sekka ütlevad. Kui nad sekundiga pealevaadates näevad et vestlus toimub kahe kolme osapoole vahel ja lehelt lahkuvad, no mõtle ka natukene
Külaline

Anonymous kirjutas: 27 Okt 2024 13:46Aga siis ju ei loeta ka nii palju, reklaamirahad vähenevad.
Ei usu. Nüüd ei tasu pikemaid teemasid avadagi, kõigi lõpus on arulage möga.
Külaline

Külaline kirjutas: 27 Okt 2024 13:48 Praegu ju diskussioon areneb edasi kui uued sõna sekka ütlevad. Kui nad sekundiga pealevaadates näevad et vestlus toimub kahe kolme osapoole vahel ja lehelt lahkuvad, no mõtle ka natukene
Milline diskussioon? Vastupidi, selliste poolt süüakse igasugune normaalne arutlemine välja. Mina olen ka andy pakutud lahendusega päri, kaoks vähemalt see naistevihkajast vanamees ära eeskätt KH teemast, kus ta igas vastuses väidab ennast erinevaks inimeseks külalise alt. Teistes teemades ka samamoodi.
Külaline

Külaline kirjutas: 27 Okt 2024 14:34
Külaline kirjutas: 27 Okt 2024 13:48 Praegu ju diskussioon areneb edasi kui uued sõna sekka ütlevad. Kui nad sekundiga pealevaadates näevad et vestlus toimub kahe kolme osapoole vahel ja lehelt lahkuvad, no mõtle ka natukene
Milline diskussioon? Vastupidi, selliste poolt süüakse igasugune normaalne arutlemine välja. Mina olen ka andy pakutud lahendusega päri, kaoks vähemalt see naistevihkajast vanamees ära eeskätt KH teemast, kus ta igas vastuses väidab ennast erinevaks inimeseks külalise alt. Teistes teemades ka samamoodi.
Kas sinu aru järgi ei saa sinust erinevalt mõtlevaid inimesi rohkem kui üks olla?
Külaline

Anonymous kirjutas: 27 Okt 2024 16:23Kas sinu aru järgi ei saa sinust erinevalt mõtlevaid inimesi rohkem kui üks olla?
Me ei kaeba MÕTLEVATE inimeste üle.
Külaline

Külaline kirjutas: 28 Okt 2024 02:14
Külaline kirjutas: 27 Okt 2024 19:06
Külaline kirjutas: 27 Okt 2024 16:23

Kas sinu aru järgi ei saa sinust erinevalt mõtlevaid inimesi rohkem kui üks olla?
Postitus on kustutatud
Postitus on kustutatud
Jep-jep:) ja just sellel põhjusel võikski see Antsu pakutud idee minna kaalumisele modede poolt.
Külaline

Minu arvates võik ära lõpetada võimaluse ilma registreerimata postitamine.
Püha õde

Postitus Postitas Püha õde »

Külaline kirjutas: 06 Nov 2024 22:41 Minu arvates võik ära lõpetada võimaluse ilma registreerimata postitamine.
See oleks selle foorumi surm. Keegi ei taha et teda ära tuntaks ja inimesed ei jaga oma kogemusi
Külaline

Püha õde kirjutas: 06 Nov 2024 22:47
Külaline kirjutas: 06 Nov 2024 22:41 Minu arvates võik ära lõpetada võimaluse ilma registreerimata postitamine.
See oleks selle foorumi surm. Keegi ei taha et teda ära tuntaks ja inimesed ei jaga oma kogemusi
Kasutajad ikka ju külalisena saaks edasi postitada. Aga sel juhul oleks moderaatoritel võimalik see/need nõmedikud siit blokkida.
Surm vaevalt. Siis saaks natukenegi normaalselt arutleda teemasid
Külaline

Külaline kirjutas: 06 Nov 2024 23:57
Püha õde kirjutas: 06 Nov 2024 22:47
Kasutajad ikka ju külalisena saaks edasi postitada. Aga sel juhul oleks moderaatoritel võimalik see/need nõmedikud siit blokkida.
Surm vaevalt. Siis saaks natukenegi normaalselt arutleda teemasid
Praegu jah need trollid võtavad üle. Kasvõi see “mees püüab liiga palju” - täiesti mõttetu läbu, kuigi teema eluline ja hea.
Paar aktiivset tüüpi saavad kogu foorumielu täiesti seisma panna. Piisab paar korda, “olen TA” teemat teha ja ongi jutt täiesti võsas ja teema muutub läbuks. Ja nii uuesti ja uuesti ja uuesti.
Jube kahju, sest foorumi algus oli nii paljutõotav. Aga praegu tundub küll, et ei saada lihtsalt “küberrünnakuga” hakkama.
Külaline

Kahjuks on siin kõik seletamine mõttetu, midagi ei muudeta. Läheb ajaloo prügikasti nagi perekool läks.
Külaline

Külaline kirjutas: 27 Okt 2024 16:25
Anonymous kirjutas: 27 Okt 2024 16:23Kas sinu aru järgi ei saa sinust erinevalt mõtlevaid inimesi rohkem kui üks olla?
Me ei kaeba MÕTLEVATE inimeste üle.
Aga hakka siis mõtlema. Proovi vähemalt. See on tasuta.
Külaline

Ettepanek- palun vähemalt läbi lugeda postitused enne kui need kustutatakse.
Viimase nädala jooksul on täiesti põhjendamatult kustutatud minu vastuseid, mis ei ole sisaldanud ei roppuseid ega solvanguid kellegi suunal. Kas kustutataksegi siis kohe, kui keegi on teavitanud? Ilma vastuse endaga tutvumata? Minumeelest arutelu ju nii toimubki, et avaldatakse arvamust ning loetakse teiste omi, päris suvaliselt ka ei tasu kustutada, kui kellelegi vastus lihtsalt ei meeldi või on vastuolus tema arvamusega. Päris kindlasti ei ole ma ropendanud ega solvanud, seega täiesti arusaamatuks jääb mis siin toimub. Ei viitsigi enam ausaltöeldes teemadesse süveneda ja kirjutada.
Külaline

Külaline kirjutas: 07 Nov 2024 13:19 Ettepanek- palun vähemalt läbi lugeda postitused enne kui need kustutatakse.
Viimase nädala jooksul on täiesti põhjendamatult kustutatud minu vastuseid, mis ei ole sisaldanud ei roppuseid ega solvanguid kellegi suunal. Kas kustutataksegi siis kohe, kui keegi on teavitanud? Ilma vastuse endaga tutvumata? Minumeelest arutelu ju nii toimubki, et avaldatakse arvamust ning loetakse teiste omi, päris suvaliselt ka ei tasu kustutada, kui kellelegi vastus lihtsalt ei meeldi või on vastuolus tema arvamusega. Päris kindlasti ei ole ma ropendanud ega solvanud, seega täiesti arusaamatuks jääb mis siin toimub. Ei viitsigi enam ausaltöeldes teemadesse süveneda ja kirjutada.
Ju sa oled mees ja naismode ei suuda leppida sinu arvamusega ja seepärast ta kustutab. Ega ta neid postitusi kustuta kus naine roppude sõnadega siin sõimab, need ju kõik alati alles. Eks need suured teavitajad ongi need ropendavad naised. PK oligi sellest parem, seal lasti suhelda, nagunii kõik teemad muutusid kiirelt ajalooks, tehti uued teemad peale. Alles PK lõpupäevadel hakkas too noor poiss kõiki blokkima ja kustutama.
Külaline

Häiriv on see, et selle sariläbustaja ja solvajaga ei võeta midagi ette ja. Minu sellekohane postitus kustutati.
Tõesti ei soovigi enam siin teemasid avada, kuna see naiste mõnitada oma sama jutuga solgib enamus teemasid ära. Kui moded temaga midagi ette ei võta, sureb see foorum peagi välja.
PK sai ta mitu x blokki, aga ikka vingerdas sisse kuidagi. Kurb, kui tegelase ainus elu on päevläbi naiste solvamine anonüümselt foorumis
Külaline

No isegi siin teemas lällab. Tõesti võiks ilma kasutajata postitamise võumaluse ära lõetada. Iga päevaga aina hullemaks ju läheb.
Külaline

Paljusid teemasid pole enam võimalik isegi lugeda, postitus kustutatud, postitus kustutatud. Ei saagi aru mida keegi kirjutas, mida vastati, postitus kustutatud. Pane naine politseinikuks, muutub miilitsaks. Ehe näide on kustutamine.
Külaline

Külaline kirjutas: 08 Nov 2024 13:49 Paljusid teemasid pole enam võimalik isegi lugeda, postitus kustutatud, postitus kustutatud. Ei saagi aru mida keegi kirjutas, mida vastati, postitus kustutatud. Pane naine politseinikuks, muutub miilitsaks. Ehe näide on kustutamine.
Paljusid teemasid pole võimalik lugeda, kuna need on roppuste ja mõnitamistega ära solgitud.
Arvad, et kustutatud postituse all oli mõni briljantne mõttevälgatus või?
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline