Põiepõletik

sh kaaluga seotud teemad
Vasta
Külaline

Põiepõletik

Postitus Postitas Külaline »

Vist on, sest nii valus on pissida juba nädal aega. Pole varem sellist asja olnud. Ma dnam ei usu, et see ise üle läheb. Mida soovitaksite raviks?
Külaline

Üldiselt on meil kombeks kirjutada perearstile, kes kirjutab antibiootikumid.
Külaline

Külaline kirjutas: 07 Nov 2024 21:13 Vist on, sest nii valus on pissida juba nädal aega. Pole varem sellist asja olnud. Ma dnam ei usu, et see ise üle läheb. Mida soovitaksite raviks?
Apteegis on käsimüügi rabimeid selle jaoks suures valikus. Alusta nendest. Ja juua tuleb palju
Külaline

Külaline kirjutas: 07 Nov 2024 21:13 Vist on, sest nii valus on pissida juba nädal aega. Pole varem sellist asja olnud. Ma dnam ei usu, et see ise üle läheb. Mida soovitaksite raviks?
Kui tunned esimesed paar päeva, et midagi imelik, siis kohe apteeki tablette ostma, väga hästi aitavad.
Aga kui juba nädal kestnud, siis võta ruttu arstiga ühendust.
Kui saad hommikupoole suhelda, võta kohe pissiproov ise enne ära.
Netist leiad õpetuse, kuidas võtta, apteegis müüakse steriilseid topse selle jaoks.
Mul läks esimesel korral nii, et 3. päevaks oli väga jama, helistasin arstile, pissiproov oli juba hommikul igaks juhuks võetud. Arst kirjutas saatelehe, viisin proovi ära, 2 tunni pärast oli tulemus teada ja arst helistas, et retsept netis.
Ostsin tabletid ja juba õhtuks oli kogu valu möödas.
Võtsin kuuri lõpuni muidugi.
Väga kiire ja tõhus, arsti nägemata.
Külaline

Põiepõletikuga ei suudaks kuidagimoodi nädal aega niisama vastu pidada. See on põrguvalu ka ilma pissimiseta. St, et koguaeg on valus. Mul kaks korda elus olnud. Öö kannatasin poolnuttes ära, et hommikul arstile saaks.
Aitab ainult antibiootikum. Need apteegi käsimüügi ravimid ei aita tuhkagi.

Kui lihtsalt pissida on valus, võib olla midagi muud. Ka äge seen võib sinna tunda anda.
Külaline

Käsimüügiravimid on enamasti ikka tervetele inimestele. Mingid taimeekstraktid ja muu selline, need ei ravi sind kuidagi. Neist ibuprofeen on valuvaigistava ja põletikuvastase toimega, ülejäänud aitavad vaid hädaliste rahaga tootja rahakotti täita.
Külaline

Kui juba nädal aega, siis pöördu kiiresti perearsti poole.
Külaline

Peale arsti kirjutatud ravi ei aita midagi. Ruttu arstile!
Külaline

Kui ongi põiepõletik ja antibiootikumi ravi ei saa, siis võib see edasi minna neeruvaagnapõletikuks ja see on veel hullem. Mul on nii juhtunud ja oli kohutav. Seega jah, võta kohe arstiga ühendust.
Külaline

Kui kiirestk apteegi käsimüügiravimid mõjuma peaks hakkama. Nedd kanged jõhvikatabletid?
Külaline

Külaline kirjutas: 09 Nov 2024 12:17 Kui kiirestk apteegi käsimüügiravimid mõjuma peaks hakkama. Nedd kanged jõhvikatabletid?
Jõhvikatabletid on toidulisandid, vähemalt mina ei tea, et neist ükski oleks ravimina registreeritud. Ravimina on saadaval looduslikest variantidest nt Canephron. Eeldatav toime võiks tulla paari päeva jooksul. Kui selle aja jooksul seisukord ei parane või läheb hullemaks, tuleb pöörduda arsti poole. Kardan, et kui juba nädal on olnud sümptomid, võiks pöörduda koheselt arstile. Küll aga jah võib põletav tunne urineerimisel viidata ka mõnele muule probleemile.
Külaline

Külaline kirjutas: 09 Nov 2024 12:17 Kui kiirestk apteegi käsimüügiravimid mõjuma peaks hakkama. Nedd kanged jõhvikatabletid?
Miks sa ometi arsti poole ei pöǒrdu? Minule on põiepõletiku ravi isegi telefoni teel välja kirjutatud.
Külaline

Külaline kirjutas: 09 Nov 2024 14:26
Miks sa ometi arsti poole ei pöǒrdu? Minule on põiepõletiku ravi isegi telefoni teel välja kirjutatud.
Mul on ka. Esimene kord pidin proovi viima. Teist korda sain juba telefoni teel ab retsepti.
Annab ikka selle tilgutamisega see proov kokku koguda :cry:
Huh, paha juba mõeldagi selle tunde peale.

Mõnikord on pissides valus olnud siis, kui liiga vähe vedelikku tarbinud olen. Siis ka pissides kõrvetab ja pärast nagu natuke pakitseb. Aga põiepõletiku tunnen kohe ära. See on ikka rõme valu koguaeg. Õnneks neeruvaagnapõletikku kogenud ei ole.
Aga kui korralikult välja ei ravi seda, võib häda krooniliseks muutuda. Sellepärast ikka peaks arstile vähemalt helistama.
Külaline

Anonymous kirjutas: 08 Nov 2024 08:25Kui lihtsalt pissida on valus, võib olla midagi muud.
Ma endiselt ei välistaks ka tripperit, kuigi modedele see sõna ei meeldi.
Külaline

Külaline kirjutas: 09 Nov 2024 15:48
Anonymous kirjutas: 08 Nov 2024 08:25Kui lihtsalt pissida on valus, võib olla midagi muud.
Ma endiselt ei välistaks ka tripperit, kuigi modedele see sõna ei meeldi.
Kasuta siis meditsiinilist nimetust - gonorröa. Äkki õnnestub kustutamisest pääseda.
Külaline

Ma ei välistaks gonorröad. See ei pruugi olla põiepõletik. Mõistlik on arsti juurde minna ja proovid anda. Tallinnas on olemas Naha ja Suguhaiguste keskus
Külaline

Ka põieliiva väljumine võib valu ja kibedat-kõrvetavat tunnet põhjustada urineerimisel.
Sel puhul aitab valuvaigisti ja No-spa.
Aga selle saab ikka arst kindlaks teha, mis täpsemalt viga on.
Vanem inimene

Postitus Postitas Vanem inimene »

Vanasti oli Tallinnas Hiiul Naha ja suguhaiguste dispanser, seal tehti kiiresti proovid ja määrati tavi. Äkki on tänapäeval ka olemas?
mestekke
Kontakt:

Postitus Postitas mestekke »

Uticarin - https://nuvialab.com/ee/p/Uticarin See ravim aitas mul ilma antibiootikumideta tsüstiidiga toime tulla ja see on minu jaoks selle peamine eelis.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline