Mida peate raha raiskamiseks?

Vasta
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Ma olen juba 40+, aga hämmeldunult loen siit, et taksosõit mingi elementaarne asi on. Ma ei mäletagi, millal ma viimati taksoga sõitsin, 20 aastat tagasi tööreisil?
Külaline

Külaline kirjutas: 07 Nov 2024 08:08 Ma olen juba 40+, aga hämmeldunult loen siit, et taksosõit mingi elementaarne asi on. Ma ei mäletagi, millal ma viimati taksoga sõitsin, 20 aastat tagasi tööreisil?
😂😂😂😂
Külaline

Külaline kirjutas: 07 Nov 2024 08:08 Ma olen juba 40+, aga hämmeldunult loen siit, et taksosõit mingi elementaarne asi on. Ma ei mäletagi, millal ma viimati taksoga sõitsin, 20 aastat tagasi tööreisil?
What?
Kuidas siis liigud, kui teatrisse, üritusele, külla minek ja tulek. Pargid auto pigem kesklinna, vanalinna? Kui tarvitad alkoholi, kuidas liigud? Soovid minna nt 15 km kaugusele ilma autota, hakakd siis bussiga logistama?
Olen tähele pannud, et taksoga ei sõida need, kes on koonrid. Enne lödistavad trammiga läbi vihma ja pori.
Külaline

Ma loen hämmendunult, et siin on 2 inimest, kes sõitsid viimati taksoga 20 tagasi või üldse mitte.
Külaline

Külaline kirjutas: 07 Nov 2024 08:43
What?
Kuidas siis liigud, kui teatrisse, üritusele, külla minek ja tulek. Pargid auto pigem kesklinna, vanalinna? Kui tarvitad alkoholi, kuidas liigud? Soovid minna nt 15 km kaugusele ilma autota, hakakd siis bussiga logistama?
Olen tähele pannud, et taksoga ei sõida need, kes on koonrid. Enne lödistavad trammiga läbi vihma ja pori.
Sa sõidad taksoga imelikel aegadel. Katsu taksot saada reede õhtu. Ja bussid peatuvad ilusti Estonia ees, kus takso peatuda ei saa.
M
Trammi sees pole vihma ja pori, btw. Lihtsalt teadmiseks.
Külaline

Veider, kui kitsa maailmapildiga noored tallinnlased on :)

Ma olen ka 40+, ei ela suurlinnas (Tallinn, Tartu, Pärnu) ja taksoga sõitsin samuti viimati julgelt 15 aastat tagasi, siis kui bolte ja värke veel ei olnud.
Kui teatrisse Tallinna lähen, siis pargin auto teatri lähedale (enamasti solarise parklasse näiteks Draama ja Estonia puhul). Tartus ja Pärnus pargin ka teatri lähedale. Alkoholi ei tarvita juba aastaid. Enne kui tarbisin, siis peamiselt Tallinna vanalinnas, kust saab jala läbi vanalinna rongi peale, et koju saada. Nii täis ei joonud ennast kunagi, et adekvaatselt rongile kõnnitud ei saaks. Kui ma soovin minna kodust 15 km kaugusele, siis ei saa ka taksot tellida, sest kodukohas taksosid ei ole. Peabki minema bussiga või oma autoga.

20ndates kui sai rohkem pidutsetud, siis sai taksoga rohkem sõidetud, aga nagu ütlesin, siis ei olnud Bolte. Olid kiisud :)
Külaline

What?
What tõesti. Mul on oma auto, sõidan sellega. Parkimisega pole probleeme täheldanud, suudan ka natuke jala kõndida, kui vaja. Alkoholi ei tarbi. Suvel liigun palju ka jalgrattaga.
Külaline

Lähete rongiga teise linna, seal liigute ka ainult jalgsi või ühistranspordiga?

Välismaal käies ka taksosid ei kasuta?
Külaline

Külaline kirjutas: 07 Nov 2024 11:45 Lähete rongiga teise linna, seal liigute ka ainult jalgsi või ühistranspordiga?

Kasutad Londonis või Roomas taksot? Ma saan üldiselt metrooga hakkama.
Külaline

Külaline kirjutas: 07 Nov 2024 10:06
What?
What tõesti. Mul on oma auto, sõidan sellega. Parkimisega pole probleeme täheldanud, suudan ka natuke jala kõndida, kui vaja. Alkoholi ei tarbi. Suvel liigun palju ka jalgrattaga.
Kõigil on auto, takso kasutamine pole auto olemasoluga seotud.
Külaline

Külaline kirjutas: 07 Nov 2024 12:13
Külaline kirjutas: 07 Nov 2024 11:45 Lähete rongiga teise linna, seal liigute ka ainult jalgsi või ühistranspordiga?

Kasutad Londonis või Roomas taksot? Ma saan üldiselt metrooga hakkama.
Londoni ja Rooma kohta ei oska öelda, aga Hispaanias, Kreekas sellised 10-50 km otsad taksoga.
Külaline

Raha raiskamiseks pean asjade ostmist, mida hiljem peaaegu kunagi ei kasutata. Näiteks riided, jalanõud, kosmeetika, spetsiifilised nõud, mingid hobitarbed, ajakirjad jne. Ja kui see kõik aastakümneid kasutult veel inimese kodus elab, siis on see ühtlasi ka ruumi raiskamine.
Kukesupp
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas Kukesupp »

Taksojutu jätkuks, 20 aastat tagasi viimati ei sõitnud, kuid püüan nii vähe, kui võimalik taksoga sõita.
Mulle lihtsalt ei meeldi võõra inimesega ühes autos olla, väga ebamugav ja ma tõesti ei salli taksosõitu seepärast.
Liigun enda autoga ja kui ei ole võimalik-mõistlik, siis ühistranspordiga. Samuti ei kasuta ka välismaal taksot muidu, kui viimase häda sunnil.
Külaline

Raamatute ostmine on raha raiskamine.
Loete läbi ja jääb seisma. Raamatu koht on raamatukogus.
Külaline

Külaline kirjutas: 07 Nov 2024 20:52 Postitus on kustutatud
Tegelikult ongi taksos kahekesi kehvem olla kui kuski ühistranspordis.
Taksojuhiga on kuidagi “intiimsem” kahekesi olla. Vaatab veel ihara pilguga ja küsib midagi mida ei taha.
Külaline

Külaline kirjutas: 07 Nov 2024 21:00
Külaline kirjutas: 07 Nov 2024 20:52 Postitus on kustutatud
Tegelikult ongi taksos kahekesi kehvem olla kui kuski ühistranspordis.
Taksojuhiga on kuidagi “intiimsem” kahekesi olla. Vaatab veel ihara pilguga ja küsib midagi mida ei taha.
Istud ju tagaistmel, kuidas see on intiimsem, kui trammis kellegagi kõrvuti? Takso on väga privaatne koht ühistranspordiga võrreldes.
Külaline

Külaline kirjutas: 07 Nov 2024 21:07

Istud ju tagaistmel, kuidas see on intiimsem, kui trammis kellegagi kõrvuti? Takso on väga privaatne koht ühistranspordiga võrreldes.
ma üldse keegi teine. Mis vahet seal on kas ees või taga.
Ja ma istun alati ees taksos.
Külaline

Külaline kirjutas: 07 Nov 2024 21:49
Külaline kirjutas: 07 Nov 2024 21:07

ma üldse keegi teine. Mis vahet seal on kas ees või taga.
Ja ma istun alati ees taksos.
Ees ei istuta, see on elementaarne viisakus.
Külaline

Külaline kirjutas: 07 Nov 2024 21:55 Ees ei istuta, see on elementaarne viisakus.
Seda ma olen ainult siin lugenud, et keegi nii ütles. Ei tea, et see on viisakus. Mujalt pole kuulnud ja et veel elementaarne.
Külaline

Kus nüüd läks ikka taksode probleemiks 😃
Eestis ma tõesti taksoga ei sõida.
Ma elan linnast ca 15 km kaugusel juba 20 aastat, ühe korra olen taksoga sõitnud selle aja jooksul. Saan nii kinos, teatris, restoranis kui ka külas käidud oma autoga.
Takso tellin vahel lapselapse koju saatmiseks, seda nii 3-4 korda aastas.
Mis imet selles on, et kellelgi pole vaja kunagi taksoga sõita?
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Bing [Bot] ja 2 külalist