Milliseid influencereid Te jälgite?

käsitöö, kunst, raamatud jm
Vasta
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Eelmises suhtes oli tal ju probleeme sellega, kui vaatas mehega koos mingit filmi ja seal oli alasti naine. Et ta ei kannata kui tema mees mingit teist naist näeb alasti. Ja siis ta kurtis midagi a la et raske leida filme mida oleks okei mehega koos vaadata (:
Huviline
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas Huviline »

Külaline kirjutas: 07 Nov 2024 23:01 Eelmises suhtes oli tal ju probleeme sellega, kui vaatas mehega koos mingit filmi ja seal oli alasti naine. Et ta ei kannata kui tema mees mingit teist naist näeb alasti. Ja siis ta kurtis midagi a la et raske leida filme mida oleks okei mehega koos vaadata (:
Ja eile pani endast story napis pitspesus enda 42 000 jälgijale vaatamiseks :lol: Topeltmoraal on kõva sellel niivõrd hingelisel olevusel :twisted:
Külaline

Külaline kirjutas: 07 Nov 2024 23:03
Külaline kirjutas: 07 Nov 2024 23:01 Eelmises suhtes oli tal ju probleeme sellega, kui vaatas mehega koos mingit filmi ja seal oli alasti naine. Et ta ei kannata kui tema mees mingit teist naist näeb alasti. Ja siis ta kurtis midagi a la et raske leida filme mida oleks okei mehega koos vaadata (:
Postitus on kustutatud
Kusjuures ta on veel Paljas Porgand. Mitte niisama porgand 😆
Külaline

Anonymous kirjutas: 08 Nov 2024 08:28Kusjuures ta on veel Paljas Porgand. Mitte niisama porgand 😆
Enam vist ei ole. Või on jälle.
Külaline

Külaline kirjutas: 08 Nov 2024 19:27
Anonymous kirjutas: 08 Nov 2024 08:28Kusjuures ta on veel Paljas Porgand. Mitte niisama porgand 😆
Mingi aeg ju digimuutus köögiviljast mingisuguseks maitseaineks.
Külaline

Külaline kirjutas: 08 Nov 2024 19:58
Külaline kirjutas: 08 Nov 2024 19:27
Mingi aeg ju digimuutus köögiviljast mingisuguseks maitseaineks.
Ta on juba mõnda aega seesamune...Cassius Shiva Tšikatilo või mingi taoline elukas
Külaline

Paljas Porgandi nime all tuntuks saanud sisulooja Merilin Taimre, ehk praegu Cassia Shakti Šamotailo,
Külaline

Pilt
Vanasaan
Kontakt:

Postitus Postitas Vanasaan »

“Ma olen nii tänulik, et mu elus on uued sõbrannad, tervislik toit ja kainus ja eelmisel aastal ma olin nii katki.”

Kui kaua võib seda ühte ja sama mantrat päevast päeva korrutada? :D
Külaline

Vanasaan kirjutas: 17 Nov 2024 19:02 “Ma olen nii tänulik, et mu elus on uued sõbrannad, tervislik toit ja kainus ja eelmisel aastal ma olin nii katki.”

Kui kaua võib seda ühte ja sama mantrat päevast päeva korrutada? :D
Ja vaadake kui rõve ma ikka siin pildil olin. No vaadake. Ma panen endast veel 4884784 pilti üles.
P.S Eesti on nii tilluke, et kõik, kes ta uut "bestikat" teavad, siis teavad ka täpselt kui õige see jutt on.
Külaline

Ühtlasi ei saa kõige kuulsama Eestlase mõistukõnest aru (viimased instagrami storyd)
Mauno
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas Mauno »

Kas teile ei tundu, et seesamsune Eesti kuulsaim inimene hakkab oma trenniga järgmisesse äärmusesse kalduma? Väljamaal tehtud pildid bikiinides jms olid juba päris ehmatavad, väga kõhn ja sooniline. Sellisena pole ka lavalaudadele varsti asja...
Külaline

Tundub, et üks Rannamaja tšikk ka endale bomberid ette lasknud opereerida. :)
Külaline

Mauno kirjutas: 19 Nov 2024 13:32 Kas teile ei tundu, et seesamsune Eesti kuulsaim inimene hakkab oma trenniga järgmisesse äärmusesse kalduma? Väljamaal tehtud pildid bikiinides jms olid juba päris ehmatavad, väga kõhn ja sooniline. Sellisena pole ka lavalaudadele varsti asja...
Treenib vist bikiinifitnessiks. Aga ilust on tõesti asi väga kaugel.
Külaline

Pilt
Külaline

Treenitud keha on minu arvates igal juhul ilus. Usun, et tänapäeval on lihtsalt harjumatu sellist pilti näha, sest kahetsusväärselt suur osa inimestest on kas normaalkaalu ülemisel piiril, ülekaalulised või suisa rasvunud.
Külaline

Mauno kirjutas: 19 Nov 2024 13:32 Kas teile ei tundu, et seesamsune Eesti kuulsaim inimene hakkab oma trenniga järgmisesse äärmusesse kalduma? Väljamaal tehtud pildid bikiinides jms olid juba päris ehmatavad, väga kõhn ja sooniline. Sellisena pole ka lavalaudadele varsti asja...
Selle haige nähtuse nimi on rib cage bragging. Inimene sätib teadlikult oma keha nii, et roided ja rangluud esile tungiks. Eesmärk on sale (loe: luider) välja näha. Väga haige trend, millega tegelevad peamiselt toitumishäirega isikud.

Pilt
Külaline

Pilt
Külaline

Külaline kirjutas: 21 Nov 2024 16:08
Selle haige nähtuse nimi on rib cage bragging. Inimene sätib teadlikult oma keha nii, et roided ja rangluud esile tungiks. Eesmärk on sale (loe: luider) välja näha. Väga haige trend, millega tegelevad peamiselt toitumishäirega isikud.
Minu jaoks muudab välimuse eemaletõukavaks see, et ta näeb selline "kõõlus" välja - sooniline ja kuivetu. Sinu piltidel toodud naistel seda probleemi pole.
Külaline

Külaline kirjutas: 21 Nov 2024 17:08
Külaline kirjutas: 21 Nov 2024 16:08
Minu jaoks muudab välimuse eemaletõukavaks see, et ta näeb selline "kõõlus" välja - sooniline ja kuivetu. Sinu piltidel toodud naistel seda probleemi pole.
Kes on Eesti kuulsaim inimene? Kellest üldse jutt on?
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline