Pealtnägijas olev armukelm

seks, suhted ja pereteemad
Vasta
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Vaatasin saate ära. Neli naist ja "saak" kokku 95 000 €. Pole paha!~(Luua Villu ütlus). Lisaks n_ssis armukelm H naisi spaades ja võttis suguakte videosse. Pole paha! Mis sellest loost õppida? Ärge laenake raha võõrastele onudele, mis sest et nad teid n_ssivad ja lubavad koos elama hakata.
Külaline

Külaline kirjutas: 07 Nov 2024 23:20
Külaline kirjutas: 07 Nov 2024 21:49 Postitus on kustutatud
Postitus on kustutatud
Osta pole vaja, suvaka S juures lc pildistada.
Külaline

Külaline kirjutas: 07 Nov 2024 21:21
Egalitaar kirjutas: 07 Nov 2024 20:59 Lugesin just, et ka mehi tõmbavad armukelmid alt. Reeglina küll nooremad naised. Tervelt kuu aega räägitakse telefonitsi magusat juttu, ja siis äkki tekivad hädad mille lahendamiseks on kiiresti raha vaja. Kokku ei taheta saada. Muidu oskavad hästi üksiku inimese südame haardesse võtta.
Postitus on kustutatud
Viga on selles, et naised ei loe enam klassikat. Nt on väga õpetlik teos Don Juan. Või ka kodumaine Nipernaadi.
Külaline

Külaline kirjutas: 07 Nov 2024 20:46
Külaline kirjutas: 07 Nov 2024 17:26
Külaline kirjutas: 07 Nov 2024 17:19
Kui mees on paljas, kui püksinööp, mitte midagi pole elus saavutanud, mida ma temaga siis peale hakkan? Passib üksi kodus, kui ma reisin, käin nädalalõpu väljasõitudel, söön aeg-ajalt restos?
Miks hakkad jälle end pähe määrima, kirjutasid ju et elad majas oma mehega. Tahad meest leida, pane tutvumisportaali kuulutus.
Mine vahelduseks tõesti reisima, sinu negatiivsus on metsikult tasemel.
Postitus on kustutatud
Olen TA, mina pole reisil käinud.
Külaline

Anonymous kirjutas: 08 Nov 2024 10:33Postitus on kustutatud
Jah, sest nad saavadki parima, kassikullaga kaetud ja nahktagis kõrgushüppaja
Külaline

Külaline kirjutas: 07 Nov 2024 08:14
Külaline kirjutas: 07 Nov 2024 07:54
Külaline kirjutas: 06 Nov 2024 20:55 Nagu näha saab keskealine mees nii naisi kui ka nende raha. Ja need naised ei olnud teps mitte kolmas eesti nagu üks hull proua siin armastab rääkida

https://www.err.ee/1609514038/pealtnagi ... se-ja-raha
Rohkem jah nagu esimene Eesti. Kolmanda Eesti üksikul naisel pole nii palju pangakontol lebavat raha.
Nad ju võtsid laenu...korteri tagatisel. Nüüd muutub veel aktuaalsemaks eduka, oma majaga vaba mehe otsimine...sest täitur viskab tänavale :mrgreen:
Ikka jõukad naised olid, kindlasti mitte kolmas Eesti. Saates öeldi ju: "Esiteks ta tajub ära, et need naised ei ole väga vaesed või et neil on mingi võimekus raha teha.", "Kõik on 50-ndates eluaastates, mõndagi elus saavutanud ja selle käigus ka raha kõrvale pannud"
Külaline

Külaline kirjutas: 08 Nov 2024 11:33
Külaline kirjutas: 08 Nov 2024 11:20
Külaline kirjutas: 07 Nov 2024 08:14
Nad ju võtsid laenu...korteri tagatisel. Nüüd muutub veel aktuaalsemaks eduka, oma majaga vaba mehe otsimine...sest täitur viskab tänavale :mrgreen:
Ikka jõukad naised olid, kindlasti mitte kolmas Eesti. Saates öeldi ju: "Esiteks ta tajub ära, et need naised ei ole väga vaesed või et neil on mingi võimekus raha teha.", "Kõik on 50-ndates eluaastates, mõndagi elus saavutanud ja selle käigus ka raha kõrvale pannud"
Postitus on kustutatud
Sa esindad jälle neid inimesi, kes saavad mediaanpalgast kõrgemat palka ja elavad omas mullis. Pensionisammaste vabaks laskmisel olid diagrammid üleval, kolmandal Eestil ei olnud seal rohkem kui mingi 1000-2000 eurot, mida välja võtta.
Külaline

Mis tähendab "naised, kes on meeleheitel"? Ja milles see väljendub? Naised, kes väga tunnevad puudust elukaaslasest ja otsivad endale paaniliselt meest? :?:
Külaline

Külaline kirjutas: 08 Nov 2024 11:42 Mis tähendab "naised, kes on meeleheitel"? Ja milles see väljendub? Naised, kes väga tunnevad puudust elukaaslasest ja otsivad endale paaniliselt meest? :?:
Mida muud see sinu meelest tähendada võis?
Külaline

Kui meeleheitel peab olema mees, et ta on nõus sellist "tööd" tegema, ise mingit kasu saamata, sest kogu teenistus läheb naisele, aga karistuse kelmuse eest peab tema kandma?
Külaline

Kelm on kelm. Valetamine ja petmine omakasu eesmärgil on alatu, nii meeste kui ka naiste poolt ning alatu on siinses teemas ka ohvrite mõnitamine. Tõesti, isiklikult ei vaataks elusees sellist meest, minu jaoks on selline edvistamine mingisuguste suvaliste autode/raha/ehete vm-ga täielik turn off aga ju siis osadele naistele läks ta peale ja seal võis seesugune materiaalse poolega vehkimine olla hoopiski teisejärguline. Kui inimene on aastaid olnud üksik, siis võib selline kohe armastust ja kiindumust välja näitav inimene väga kiiresti tundeid tekitada ja seda ju ei saa ometigi ohvritele pahaks panna, samuti ei saa otseselt panna pahaks kaastundlikkust või abi andmist kaaslasele, kellest sa hoolid.
Mehed kes siin süüdistavad, et naised käituvad samamoodi- jah kindlasti on ka selliseid naisi ja nad ongi sama madalal pulgal, kui kõnealune meesterahvas. Kui tegemist on kelmusega, siis tuleb igal juhul asjast teavitada politseid, olenemata sellest mis soost see kelm on või mis soost on ohvrid.
Külaline

Külaline kirjutas: 08 Nov 2024 12:35 Kui meeleheitel peab olema mees, et ta on nõus sellist "tööd" tegema, ise mingit kasu saamata, sest kogu teenistus läheb naisele, aga karistuse kelmuse eest peab tema kandma?
See võib olla kättemaks. Nagu siin üks mees kogu aeg seletab, et teda on kunagi petetud ja nüüd tema teeb tagasi kõigile naistele: "Minu kogemus on selline, et 3 naist järjest kellega olin suhtlusportaalis kohtunud. Seksinud ja kõike koos teinud ca aasta. Arvasin, et on suhe. Tuli välja, et on küll suhe, aga mitte päris see nagu mina ette kujutasin. Nemad otsisid ikks edadi. Kohtusid paljude uute potentsiaalsete printsidega. Tõenäoliselt nii mõnegiga läks ka seksiks. Tundsin armukadedust ja lõpetasin need suhted. Nüüd enam armukade pole. Kontrollin küll kas olen ainuke. Ja üldjuhul selgub, et ei ole. Aga ma ei tunne absoluutselt mitte mingit tunnet. Sest ma tean, et maksimaslselt olen nn"suhtes" 3-4 kuud. Mõnikord ka vähem kui hakkab liiga hinge pugema.

Need naised, kes armukelmi ohvriks langesid, ei olnud küll süüdi teiste naiste kuritegudes, et nende tunnetega niimoodi mängiti.
Külaline

Mingit kelmust pole toimunud. Kurjategijaks tohib nimetada ainult inimest, kes on süüdimõistetud kohtus.
See onu võiks rahulikult hulga raha teenida kohtuasjadega.
Külaline

Külaline kirjutas: 08 Nov 2024 12:35 Kui meeleheitel peab olema mees, et ta on nõus sellist "tööd" tegema, ise mingit kasu saamata, sest kogu teenistus läheb naisele, aga karistuse kelmuse eest peab tema kandma?
See ei pruugi nii olla, võimalik, et mees hoiab osa teenistust sulas enda käes, osa vahetab kullaks või teeb veel miskit kolmandat.
Külaline

Külaline kirjutas: 08 Nov 2024 12:40 Tõesti, isiklikult ei vaataks elusees sellist meest, minu jaoks on selline edvistamine mingisuguste suvaliste autode/raha/ehete vm-ga täielik turn off aga ju siis osadele naistele läks ta peale ja seal võis seesugune materiaalse poolega vehkimine olla hoopiski teisejärguline
Ma ei oskaks materiaalse poolega vehkimist tähele panna. Ei erista pildi peal kulda kassikullast ega ole huvi tundnud, millised näevad välja need kõige kallimad autod.
Külaline

Külaline kirjutas: 08 Nov 2024 12:56 Mingit kelmust pole toimunud. Kurjategijaks tohib nimetada ainult inimest, kes on süüdimõistetud kohtus.
Sa üldse seda saadet vaatasid või?
Külaline

Töö konti ei murra ja on rahuldust pakkuv. Sõna otses mõttes. Nagu tuleb välja ka ülimalt tasuv. Karistuseks on maksimaalselt paar kuud tingimisi. Naine ei peta teda. Ärge võtke enda järgi. Kõik naised pole alatud. Ja kui peaks petma on ka naisega kõik. Kuritöö ühendab ja küllap mehel roimik sahtlis valmis.
Külaline

Külaline kirjutas: 08 Nov 2024 12:56 Mingit kelmust pole toimunud. Kurjategijaks tohib nimetada ainult inimest, kes on süüdimõistetud kohtus.
Kelmiks võib rahumeeli nimetada. Nii kelmikas mees, onju? :D
Külaline

Külaline kirjutas: 08 Nov 2024 12:56
See võib olla kättemaks. Nagu siin üks mees kogu aeg seletab, et teda on kunagi petetud ja nüüd tema teeb tagasi kõigile naistele: "Minu kogemus on selline, et 3 naist järjest kellega olin suhtlusportaalis kohtunud. Seksinud ja kõike koos teinud ca aasta. Arvasin, et on suhe. Tuli välja, et on küll suhe, aga mitte päris see nagu mina ette kujutasin. Nemad otsisid ikks edadi. Kohtusid paljude uute potentsiaalsete printsidega. Tõenäoliselt nii mõnegiga läks ka seksiks. Tundsin armukadedust ja lõpetasin need suhted. Nüüd enam armukade pole. Kontrollin küll kas olen ainuke. Ja üldjuhul selgub, et ei ole. Aga ma ei tunne absoluutselt mitte mingit tunnet. Sest ma tean, et maksimaslselt olen nn"suhtes" 3-4 kuud. Mõnikord ka vähem kui hakkab liiga hinge pugema.

Need naised, kes armukelmi ohvriks langesid, ei olnud küll süüdi teiste naiste kuritegudes, et nende tunnetega niimoodi mängiti.
Alguses võiski olla nn kättemaks. Pärast vaatas, et on üle ootuste populaarne kui ei jää kinni nn armumistesse. Ja siis avastas, et kerge raha ka tulemas.
Aga mida sa sellest mehest mõnitad keda siin tsiteerid. Oled ise kuidagi parem? See on tema kogemus. Tema tunne. Millegist see ju tekkis. Mina pole aru saanud, et ta otseselt kedagi petaks. Elab nii nagu oskab. Kaitseb ennast nii nagu oskab.
Külaline

Külaline kirjutas: 08 Nov 2024 13:44
Töö konti ei murra ja on rahuldust pakkuv. Sõna otses mõttes. Nagu tuleb välja ka ülimalt tasuv. Karistuseks on maksimaalselt paar kuud tingimisi. Naine ei peta teda. Ärge võtke enda järgi. Kõik naised pole alatud. Ja kui peaks petma on ka naisega kõik. Kuritöö ühendab ja küllap mehel roimik sahtlis valmis.
Pealtnägija saadet vaadates olin kindel, et üks neist selle foorumi püsikommenteerijatest on seesama Hannes. Eks ta naiste sms-de vahel jutustab ka siin.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Triibu ja 3 külalist