Kui mees püüab liiga palju
-
Külaline
A kas peab siis elama "üks ora pees ja teine tules", niiet elu nautimiseks üldse aega ja võhma ei jää...? prioriteetide küsimus, ütlesin juba mitu lk tagasi. TA mõelgu oma proiriteedid selgeks ja siis teavitagu ka meest, et tema ei ole mitte esimesel (ega teisel ega kolmandal ega...) kohal ja siis on mehe otsus, kas ta selle tagumine kohaga ka rahul on. Armununa tehakse ikka lollusi ja ohverdatakse kõike, et lihtsalt koos olla, aga lõpuks tulevad etteheited ja kibestumine- õigustatult.
-
Külaline
Need lapsed on suured ja hobisid tädil pole. Mina pole ühtegi klammerdumise kirjeldust näinud, mees ehk üritab korra päevas naist näha. Ehk kogu kirjeldus on nii vastuoluline.Külaline kirjutas: ↑09 Nov 2024 09:06Minu arust saab hoolida, armastada ja koos olla ka klammerdumata. Loogiline ju, et kui inimesed on selles eluetapis, kus on lapsed, töö ja hobid, siis ei ole aega ega võimalust koguaeg nokkapidi koos olla. Mingi hingamisruum võiks inimeste vahele jääda ka siis, kui armastatakse.Külaline kirjutas: ↑09 Nov 2024 08:52Mina ei saa ikka aru. Sa tunned end hoitud ja hoolitsetuna, ta on väga hea inimene, aga sulle ei meeldi klammerdumine. Aga kui ta ei klammerduks, siis ta ju ei hoiaks ega hoolitseks sinu eest. Need asjad käivadki koos. Pole üht, pole ka teist.Külaline kirjutas: ↑09 Nov 2024 06:55
Tegelikult ei ole mees kogenematu poissmees. Mõnes mõttes on ta isegi minust kogenum, sest kui minul on terve elu olnud ainult üks abikaasa ja elukaaslane - oma laste isa, siis temal on elukaaslaseid olnud päris mitu. Ja oli ka pikalt abielus ühe naisega.
Ma tunnen end temaga hoitu ja hoolitsetuna. Ta meeldib mulle väga ja päriselt ka, ta on väga hea inimene. Ma tahaksin väga temaga koos olla. Ja ma olen emotsionaalses plaanis valmis uueks suhteks. Aga see meeletu klammerdumine on mind hakanud viimasel ajal väsitama ja pisut isegi eemale peletama.
Keegi siin eespool ütles, et ei ole aus, et ma meest kinni hoian. No tegelikult ei hoia. Ja ma olen temaga täiesti avatult rääkinud sellest, mis mind häirib. Isegi ütlesin talle, et äkki me peaks oma suhte lõpetama. Et ehk leiab ta oma vähem hõivatud naise, kes oleks valmis kohe saba ja karvadega tema juurde kolima (see on ta suur unistus, et ma läheksin tema juurde elama), aga selle jutuga ta nõus ei olnud.
-
Külaline
Mehel armumine läheb mingi aeg üle, siis ei ole enam niipalju huvitatud.
Armumised ikka saavad ju otsa. Siis jääb hingamisruumi kui palju.
Armumised ikka saavad ju otsa. Siis jääb hingamisruumi kui palju.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 5 külalist