Pealtnägijas olev armukelm

seks, suhted ja pereteemad
Vasta
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Kuld ja kard nagu tibladel https://saartehaal.postimees.ee/7942219 ... r-korterit
Külaline

Külaline kirjutas: 09 Nov 2024 13:24 Kuld ja kard nagu tibladel https://saartehaal.postimees.ee/7942219 ... r-korterit
Korterist vaatab vastu uusrikastele omane maitselagedus. :roll: Tõeliselt rikaste rikkus ei karju kriiskavalt näkku, vaid on peen ja elegantne 8-)
Külaline

Kui sel mehel on võlad, siis miks see sodi kohtutäiturite oksjonil ei ole?
Külaline

Külaline kirjutas: 09 Nov 2024 15:37 Kui sel mehel on võlad, siis miks see sodi kohtutäiturite oksjonil ei ole?
Mehel vara ei ole, kõik on naise nimel. Lihtne aga levinud skeem kelmide puhul.
Külaline

Külaline kirjutas: 09 Nov 2024 15:37 Kui sel mehel on võlad, siis miks see sodi kohtutäiturite oksjonil ei ole?
Äkki pole tema nimel? Ostetud OÜ nimele, mida omab teine OÜ jne. Nagu see Märten ja muud sulid teevad.
Külaline

Ega siis kelmid rumalad ei ole. Ma usun, et sel mehel on ka palju kuskil sularahas või siis kullas seda varanatukest.
Külaline

Mees teadis, et Pealtnägija lugu on tulemas ja hakkab vahetult enne seda koos abikaasaga ajalehes poosetama. Veider. :?:
Külaline

Anonymous kirjutas: 09 Nov 2024 16:12
Postitus on kustutatud
Postitus on kustutatud
Kukerpillid https://www.youtube.com/watch?v=BwgGL0ve0h0
Külaline

Anonymous kirjutas: 09 Nov 2024 13:24Kuld ja kard nagu tibladel https://saartehaal.postimees.ee/7942219 ... r-korterit
Kuskohast selliseid asju ostetakse?
Hannes

Postitus Postitas Hannes »

Külaline kirjutas: 09 Nov 2024 16:25
Anonymous kirjutas: 09 Nov 2024 13:24Kuld ja kard nagu tibladel https://saartehaal.postimees.ee/7942219 ... r-korterit
Kuskohast selliseid asju ostetakse?
Naine netist tellis
Külaline

Anonymous kirjutas: 09 Nov 2024 16:40Naine netist tellis
Türgist, Egiptusest?
Külaline

Külaline kirjutas: 09 Nov 2024 17:05
Türgist, Egiptusest?
IKEAst
Külaline

Külaline kirjutas: 09 Nov 2024 15:02
Külaline kirjutas: 09 Nov 2024 13:24 Kuld ja kard nagu tibladel https://saartehaal.postimees.ee/7942219 ... r-korterit
Korterist vaatab vastu uusrikastele omane maitselagedus. :roll: Tõeliselt rikaste rikkus ei karju kriiskavalt näkku, vaid on peen ja elegantne 8-)
Uusrikkad? Tavalised suvalised inimesed koleda odava mööbliga.
Külaline

Ohsajuudas, kui kole! Tellisid selle venemaalt või?
Külaline

Külaline kirjutas: 09 Nov 2024 15:53 Mees teadis, et Pealtnägija lugu on tulemas ja hakkab vahetult enne seda koos abikaasaga ajalehes poosetama. Veider. :?:
Ei teadnud ju. Ja nõudis artikli eemaldamist.
Külaline

Külaline kirjutas: 09 Nov 2024 10:25
Külaline kirjutas: 07 Nov 2024 21:21
Külaline kirjutas: 07 Nov 2024 21:01
Postitus on kustutatud
Postitus on kustutatud
Mitte et ma sinu tsiteerituga nõus oleks, aga ma arvan, et mingil määral on viga siiski ka andjas. 50-aastane ja järjel olev naine ei saa ju olla ometi nii eluvõõras, et ei tunne kelmust ära. Olgu, kohe võib-olla tõesti ei saa aru, aga nii, kui jutt läheb rahale, on ju hoobilt asi selge. Kuidas sealt edasi saab üldse mõelda, et asi on õige. Ja noh, millises toonis need rahaküsimise sõnumid olid. Ja see jutt, et mul on suur raha kuskil kinni ja kohe, kohe tuleb, aga enne on mul sinu raha vaja... See on ju petturite kõige pesuehtsam klassika. Kuidas saab seda mitte ära tunda?

Samuti, kui oled inimesega füüsiliselt koos, siis elukogenud naine ju tunnetab ära, kas mees päriselt ka armastab või ainult teeskleb. Selleks ei peagi ju mingi eriline inimese tundjagi olema.

Ma olen oma ühe oma naissugulase pealt näinud, kuidas ta armukelmiga "suhtes" oli. Temal oli välismaa armastatu. Ma tagusin talle selle suhtlemise esimesest sekundist peale, et teda petetakse. Aga ei! Inimene ei usu - teda armastatakse ja tema armastab! Kahe kõrgharidusega inimene. Normaalse ameti ja elujärjega. Aga nii pururumal, et lihtsalt valus.

Nii et mina arvan küll, et "viga" on paljuski ikka ka selles, keda petetakse. Kaasa tunnen vaid sellistele petetutele, kes tulenevalt mõnest vaimsest haigusest või häirest ei ole võimelised selliseid olukordi analüüsima. Ehk siis nendele, kes on diagnoosiga lihtsameelsed. Normaalsetele, edukatele ja tarkadele naistele ei kipu eriti kaasa tundma, kui nad selliseid otsuseid teevad. Mitte ükski armastus ei saa nii pime olla, et endaga nii lased teha.
Loomulikult on naised ise süüdi, seda ma siin just enne rääkisingi. Kuniks veeretate süü pätile, jäätegi petetavaks. Pätte tuleb iga päevaga juurde, kui te oma sees ja peas korrektuure ei tee, jäätegi ohvriks.
Külaline

Külaline kirjutas: 09 Nov 2024 10:25Normaalsetele, edukatele ja tarkadele naistele ei kipu eriti kaasa tundma, kui nad selliseid otsuseid teevad. Mitte ükski armastus ei saa nii pime olla, et endaga nii lased teha.
Mina ei arva vaid tean, et armastus või pigem armumine saab pime olla. Ei ole vahet kui edukas või tark oled, noor või vana.
Kes ei usu, see lihtsalt pole tundnud selliseid hulle tundeid.
Ma ise ka poleks enne uskunud.
Külaline

Külaline kirjutas: 09 Nov 2024 18:57
Külaline kirjutas: 09 Nov 2024 10:25Normaalsetele, edukatele ja tarkadele naistele ei kipu eriti kaasa tundma, kui nad selliseid otsuseid teevad. Mitte ükski armastus ei saa nii pime olla, et endaga nii lased teha.
Mina ei arva vaid tean, et armastus või pigem armumine saab pime olla. Ei ole vahet kui edukas või tark oled, noor või vana.
Kes ei usu, see lihtsalt pole tundnud selliseid hulle tundeid.
Ma ise ka poleks enne uskunud.
Ei ole nõus. Armumine ja armastus on emotsioonid. Raha on reaalsus. Mitte ükski armumine ega armastus ei võta mu peast mõistust. Kui realist olla ei oska, on loss enda süü.
Külaline

Anonymous kirjutas: 09 Nov 2024 19:01Ei ole nõus. Armumine ja armastus on emotsioonid. Raha on reaalsus. Mitte ükski armumine ega armastus ei võta mu peast mõistust. Kui realist olla ei oska, on loss enda süü.
Vaata see oled sina. Tubli, nii peabki! Mõni naine on jälle selline nagu saates Pealtnägija, annab niuhti 40 tuhhi kelmile "laenuks".
Külaline

Külaline kirjutas: 09 Nov 2024 17:29
Külaline kirjutas: 09 Nov 2024 17:05
Türgist, Egiptusest?
IKEAst
On seal IKEAs mis on, aga õnneks sellist kitši küll pole.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist