“Ei ole öelnud”

seks, suhted ja pereteemad
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Anonymous kirjutas: 09 Nov 2024 19:00Seal teemas oli sinu rumaluste kustutamine igati õigustatud. Tsiteerisid teisi vastajaid stiilis “võib ka tripper olla” mitu korda.
See pole ju rumalus. Võib ju tripper olla, kui kusta on valus? Mitu korda ei tsiteerinud, lihtsalt kustutati ära ja kuna oli minu arvates väärtuslik nõuanne, siis kirjutasin uuesti. Ropp see sõna ei ole.
Külaline

Külaline kirjutas: 09 Nov 2024 19:08
See pole ju rumalus. Võib ju tripper olla, kui kusta on valus? Mitu korda ei tsiteerinud, lihtsalt kustutati ära ja kuna oli minu arvates väärtuslik nõuanne, siis kirjutasin uuesti. Ropp see sõna ei ole.
Mina kirjutasin, et põiepõletik võib edasi minna neeruvaagnapõletikuks ja sa tsiteerisid mind ning vastasid, et see võib hoopis tripper olla. :roll: Täiesti ära keeranud oma tripperiga. Sul on see pähe löönud vist.
Külaline

Külaline kirjutas: 09 Nov 2024 18:52
Külaline kirjutas: 09 Nov 2024 18:46
Külaline kirjutas: 09 Nov 2024 18:43 Eile varjumise/varjendite teemas kiuslik mees mõnitas mind, kui üürileandjat, et ma võtan viimast oma tagastatud lobudike eest.
Minu vastus, kus kirjutasin, et oh seda kadedust, mul on uhke villa, kustutati samuti ära.
No misasja :D Tõe rääkimine ei ole enam aktsepteeritav? Olen väga hämmingus.
Andsid samaga vastu ja nüüd oled järsku ohver?
Mis samaga vastu? Vastasin lihtsalt. Ei sobi? Oleks vastanud, et mul on lobudikmajas 11 korterit, siis oleks sobinud?
Ikka, ikka. Ei ole kandiline.
Külaline

Külaline kirjutas: 09 Nov 2024 20:57
Külaline kirjutas: 09 Nov 2024 18:46

Andsid samaga vastu ja nüüd oled järsku ohver?
Mis samaga vastu? Vastasin lihtsalt. Ei sobi? Oleks vastanud, et mul on lobudikmajas 11 korterit, siis oleks sobinud?
Mis sul viga on?
Külaline

Külaline kirjutas: 09 Nov 2024 21:13
Mis sul viga on?
Suurt ei midagi, vasak külg on endiselt natuke kange. Aga tänan huvi tundmast.
Külaline

Külaline kirjutas: 09 Nov 2024 21:30
Külaline kirjutas: 09 Nov 2024 21:13

Mis sul viga on?
Suurt ei midagi, vasak külg on endiselt natuke kange. Aga tänan huvi tundmast.
Pea on siis kandiline? Mingit seosetut mula ju just ajasid.
RibaKardin

Postitus Postitas RibaKardin »

Anonymous kirjutas: 09 Nov 2024 21:32Pea on siis kandiline? Mingit seosetut mula ju just ajasid.
Ja siis? Saa üle. Sa ei pea ju kogu aeg siin istuma ja kamandama.
Külaline

Anonymous kirjutas: 09 Nov 2024 21:32Pea on siis kandiline? Mingit seosetut mula ju just ajasid.
See on üks vana anekdoot.
Külaline

Külaline kirjutas: 06 Nov 2024 15:36
Külaline kirjutas: 06 Nov 2024 15:27
Anonymous kirjutas: 06 Nov 2024 15:12Mu eks harrastas seda gashlightingut kogu aeg. Lõpuks ma juba lausa lindistasin teda ja panin asju kirja paberi peale.
Tema ikka väitis, et pole olnud ja "ei mäleta".
Lõpuks ma sain juba ta näoilmest aru. Ja alati oli "Ma olen hull, mõtlen asju välja, ära kujuta asju ette" jne.
Ta oli veendunud iga jumala jumala kord, kui mul olid ka tõendid, et MINA eksin ba mäletan valesti. Isegi vestlisye kuvatõmmiste peale vaidles vastu 🤣
Postitus on kustutatud
Kokku olin 10 aastat lõksus. Lapsega manipuleeris enim
Lubas kõiksugu koledad asjad minust kokku valetadad, kui peaksin julgema ära minna. Sinna sisse mahtus 3 äramineku katset minu poolt. Neljas lõpuks õnnestus, kuna laps oli piisavalt suur ja mina piisavalt pohhusit.
Mul ka sarnane kogemus, nagu kahes mu tsiteeritud postituses. Hakkasin meie vestlusi endale tõestuseks kirja panema (et ma ei kujuta ju ette, et ta minuga inetusti käitub). Suhtes olin kokku üle 10a, sest see mahatampimine ja ajupesu on päris tugevad, mida niimoodi teha saab. Ja uskusin ise juba ka, et olengi imelik, ebastabiilne ja teen sääsest elevante pidevalt.
Külaline

Selle asemel, et ennast halvast suhtest eemaldada, hakkasite mingeid esseesid + jälitusdokumente koostama ja oma meest muutma? Kui tõhus selline tegevus ka on? Kas mees muutus, palus andeks oma käitumise pärast, pereelu oli edaspidi täiuslik?
Külaline

Külaline kirjutas: 10 Nov 2024 09:45 Selle asemel, et ennast halvast suhtest eemaldada, hakkasite mingeid esseesid + jälitusdokumente koostama ja oma meest muutma? Kui tõhus selline tegevus ka on? Kas mees muutus, palus andeks oma käitumise pärast, pereelu oli edaspidi täiuslik?
Ilmselt mitte! Aga see kirjapanemine, lindistamine jne võib ühel hetkel väga vajalikuks osutuda. Alati ei ole võimalik minutipealt ära minna. Mõnikord saab asju ka lahendada. Näiteks, teisel momendil näitad mehele, kuidas ta ütles või käitus ja see ehk aitab mehel aru saada, et ta käitus valesti.

Vägivalla juhtumite puhul on võimalik hiljem näiteks kohtus tõendeid esitada.

Kui meil eksmehega lahkhelid tekkisid - ta jõi ja oli vägivaldne, siis meie täiskasvanud lapsed ei uskunud, et nende issi käitub valesti ja süüdistasid mind, et olen paha ema ja tahan nende head issit põhjuseta maha jätta. Piisas vaid paarist salvestisest ja nad said aru, mis tegelikult toimub.

Pistke need oma karistused ja paragrahvid sinna kuhu tahate. Mõnikord on siiski vaja tõendusmaterjali just nii koguda.
Külaline

Anonymous kirjutas: 10 Nov 2024 10:29Kui meil eksmehega lahkhelid tekkisid - ta jõi ja oli vägivaldne, siis meie täiskasvanud lapsed ei uskunud, et nende issi käitub valesti ja süüdistasid mind, et olen paha ema ja tahan nende head issit põhjuseta maha jätta. Piisas vaid paarist salvestisest ja nad said aru, mis tegelikult toimub.
Toimib ka iseenda jaoks kinnitusena, et sa pole mitte hulluks läinud ja asju ette ei kujuta, nagu isiksusehäirega inimesed sulle väidavad.
Külaline

Külaline kirjutas: 10 Nov 2024 11:39
Anonymous kirjutas: 10 Nov 2024 10:29Kui meil eksmehega lahkhelid tekkisid - ta jõi ja oli vägivaldne, siis meie täiskasvanud lapsed ei uskunud, et nende issi käitub valesti ja süüdistasid mind, et olen paha ema ja tahan nende head issit põhjuseta maha jätta. Piisas vaid paarist salvestisest ja nad said aru, mis tegelikult toimub.
Toimib ka iseenda jaoks kinnitusena, et sa pole mitte hulluks läinud ja asju ette ei kujuta, nagu isiksusehäirega inimesed sulle väidavad.
Oled sinagi põlvili wc poti ääres peale mõnda pidu öökinud. Kindlasti oled. Ja nüüd mees salaja filmib. Ja õigel ajal näitab kõigele, et vot selline joodik ongi minu naine ja laste ema. Ülepäeviti lögib wc potil.
Või pahandab lastega. Salaja mees filmib. Lõikab alguse ja lõpu ära ning levitab seda. Kas sulle meeldiks see? Kas vähe alatu pole selline käitumine?
Kui mees teeb on alatu, aga kui naine teeb on kõik õige. Kas nii?
Külaline

Kui end pidevalt segi kammid ja potil öögid, siis oledki liiga palju joonud. Kui mees seda salaja filmib, siis tasub mõlemal enda vastu aus olla ja lahku minna. Sest miks ta filmib ja miks sina jälle täis oled, eks. Põhjused?
Külaline

Kustutamisega seoses - olen siin ja mujal Turvasiili ja tema otsustusvõimet kaitsnud, aga selgub, et kustutamine toimibki siin suvaliselt. Isegi tuntud idioomi (milles mainitakse kõrbelaeva) kasutamine võib moderaatori arvates solvav olla.
Külaline

Kustutamine on täiega üle võlli jabur siin.
See nüüd kohe kustutatakse.
Külaline

Jumala eest ei tohi öelda siin foorumis “vanamees”, kohe kustutatakse. Aga “mamsel” või “mutike” on väga okei mode arvates.
Külaline

Külaline kirjutas: 10 Nov 2024 13:48 Kustutamisega seoses - olen siin ja mujal Turvasiili ja tema otsustusvõimet kaitsnud, aga selgub, et kustutamine toimibki siin suvaliselt. Isegi tuntud idioomi (milles mainitakse kõrbelaeva) kasutamine võib moderaatori arvates solvav olla.
Kaamel on uus kaalikas! (Kes veel mäletab, siis kunagi keelustati Delfis sõna kaalikas, mis paljudele lõbu pakkus.)
Külaline

Tõesta, et sa pole kõrbelaev!
Külaline

Külaline kirjutas: 10 Nov 2024 14:25 Kaamel on uus kaalikas! (Kes veel mäletab, siis kunagi keelustati Delfis sõna kaalikas, mis paljudele lõbu pakkus.)
Haha, see oli see “Mulle küll maitseb kaalikas… ” nali.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Bing [Bot] ja 5 külalist