“Ei ole öelnud”

seks, suhted ja pereteemad
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Külaline kirjutas: 10 Nov 2024 14:48
Külaline kirjutas: 10 Nov 2024 14:25 Kaamel on uus kaalikas! (Kes veel mäletab, siis kunagi keelustati Delfis sõna kaalikas, mis paljudele lõbu pakkus.)
Haha, see oli see “Mulle küll maitseb kaalikas… ” nali.
Mulle meeldib küll keedetud kaalikas. Väga hea toit. Sööks või kartuli asemel kui oleks tegijaid. Ja meeldib ka kapsas. Toorest paljalt ei taha aga segatuna küll.
Üksvahe kui rohkem trenni tegin siis sõin iga päev toorest porgandit. See tõstis küll organismis vere hulka. Niiet toitumine on suuresti harjumise asi ning mõõdukas kehaline treening on hädavajalik keha vorstikeste vastu
Külaline

Külaline kirjutas: 10 Nov 2024 15:01
Mulle meeldib küll keedetud kaalikas. Väga hea toit. Sööks või kartuli asemel kui oleks tegijaid. Ja meeldib ka kapsas. Toorest paljalt ei taha aga segatuna küll.
Üksvahe kui rohkem trenni tegin siis sõin iga päev toorest porgandit. See tõstis küll organismis vere hulka. Niiet toitumine on suuresti harjumise asi ning mõõdukas kehaline treening on hädavajalik keha vorstikeste vastu
Huvitav, miks ainult kaalikas bänni sai? On ju mainitud veel kartul, kapsas, porgand ja vorstike.
Külaline

Külaline kirjutas: 09 Nov 2024 11:41 Arvestades, kui kohutavalt palju see inimene rikub siinse foorumi kliimat, kui palju on ta teemasid ära rikkunud ja kui kiuslik, pahatahlik ja õel ta on, on "inisev, vastik vanamees" veel väga leebelt öeldud.

Olen nõus, et roppusi ei tohi läbi lasta. Samas, konkreetsel juhul ei olnud sõna l..sid ju kellegi kohta öeldud ega üleüldse kuidagi halvustavas kontekstis, vaid lihtsalt suht neutraalne sõna, teksti osa. Kuna postitus ilmus ja jõudis mõnda aega üleval olla, siis võib aru saada, et postitus kustutati käsitsi, mitte ei teinud seda programm. Sellepärast ongi arusaamatu, et kui kommentaari sisu ei olnud ebaviisakas ega ropp, siis miks pidi ainuüksi selle sõna pärast selle kustutama.

Ei taha vaidlusse laskuda, aga soovisin lihtsalt oma arvamuse välja öelda.
Nu kustutamine ongi valikuline, sinu halvustavad kommentaarid on alati alles. Aga las turvasiil saeb oma oksa, ta nö korrumpeerunud :lol: :lol: :lol:
Külaline

Külaline kirjutas: 10 Nov 2024 14:13 Jumala eest ei tohi öelda siin foorumis “vanamees”, kohe kustutatakse. Aga “mamsel” või “mutike” on väga okei mode arvates.
10 novembriks on jõudnud Arutle foorum samasse kohta kus Perekool lõpetas, vägev sõit :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Külaline

Mässi &#€@/ fooliumisse ja küpseta puuküttega ahjus paar tundi, ülimaitsev.
Külaline

Külaline kirjutas: 10 Nov 2024 14:25 Kaamel on uus kaalikas! (Kes veel mäletab, siis kunagi keelustati Delfis sõna kaalikas, mis paljudele lõbu pakkus.)
Räägi täpsemalt, kuidas porgand vere hulka tõstis.
Külaline

Külaline kirjutas: 11 Nov 2024 05:10

Räägi täpsemalt, kuidas porgand vere hulka tõstis.
See on legendaarne postitus, mille tõttu delfi foorumis kaalikas bänniti.
On mõnel ikka pikad juhtmed…. 🥴
https://foorum.naistekas.delfi.ee/read.php?15, 2920704
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Baidu [Spider] ja 1 külaline