Soovitage kohvimasinat
Soovitage kohvimasinat
Soovitage kohvimasinat. Päris seda 500 eurost espresso masinat ei tahaks.(liiga kallis) Seega siis kas filterkohvi masin või kapsliga kohvimasin.
Hetkel on Krups filterkohvi masin.Mis on päris kehva, teeb täiesti külma kohvi.Kui 10-15 minutit ootad siis soojeneb valmis kohv plaadi peal üles ja kohv on isegi joodav.
Samas kapsel kohvimasinast ei tea midagi.Kohvikapslid tunduvad ka kallid olema.
Hetkel on Krups filterkohvi masin.Mis on päris kehva, teeb täiesti külma kohvi.Kui 10-15 minutit ootad siis soojeneb valmis kohv plaadi peal üles ja kohv on isegi joodav.
Samas kapsel kohvimasinast ei tea midagi.Kohvikapslid tunduvad ka kallid olema.
Viimati muutis cat, 10 Nov 2024 22:04, muudetud 1 kord kokku.
-
Külaline
rikas oled, kui joogi tegemisele kulutad 15 minutit elektrit.
kui sa ei tea täpselt, mida tahad, mine poodi. müüja selgitab masinate eripärad.
või osta huupi e-poest odava otsa kraam, võid sellega väga rahule jääda.
kui sa ei tea täpselt, mida tahad, mine poodi. müüja selgitab masinate eripärad.
või osta huupi e-poest odava otsa kraam, võid sellega väga rahule jääda.
-
Külaline
Kapslimasin on odav osta, aga kapslitega maksad lõpuks rohkem kui espressomasina eest ühe korra.
Mul on Philipsi 3000-seeria espressomasin ja väga rahul olen. Hind on hetkel 400 millegagi. Lärmab küll, aga kohv on megahea. Kohvi maitse sõltub ubadest, nüüdseks on juba omad lemmikud välja kujunenud.
Tegelikult oleks täiesti piisanud 2000-seeria masinast, sest reaalselt on meil kasutusel espresso ja tavaline kohv, piima vahustame toruga eraldi. Toruga, sest kasutame peres erinevat piima. 2000 seeria võib kätte saada ka 300-ga või odavamaltki.
Mul on Philipsi 3000-seeria espressomasin ja väga rahul olen. Hind on hetkel 400 millegagi. Lärmab küll, aga kohv on megahea. Kohvi maitse sõltub ubadest, nüüdseks on juba omad lemmikud välja kujunenud.
Tegelikult oleks täiesti piisanud 2000-seeria masinast, sest reaalselt on meil kasutusel espresso ja tavaline kohv, piima vahustame toruga eraldi. Toruga, sest kasutame peres erinevat piima. 2000 seeria võib kätte saada ka 300-ga või odavamaltki.
-
Külaline
Ära jända nende masinatega, risu, ei kesta.
Mina teen kohvi nii, et panen tassi peale plastfiltri mis masinaga kaasas oli,
selle sisse paberfiltri, selle sisse kohvi ja valan keeva vee kannust peale.
Kiire, tuline ja ei mingit masina hooldust, ruumi jääb ka üle.
-
Külaline
Tõsi, selline kohv on väga maitsev. Kuid kui peres on näiteks 4 kohvijoojat või kui tulevad külalised, siis igaüks lödistab oma filtriga?Külaline kirjutas: ↑10 Nov 2024 11:48 Ära jända nende masinatega, risu, ei kesta.
-
Külaline
Kas siis ei taipa kuidas asjad käivad? Paned sama filtri mingi suurema kopsiku otsa...ma leidsin poest paraja roostevaba plänniku, mis paksu põhjaga ja võib pliidil soojas hoida. Niiet kasutage ikka ajusid.Külaline kirjutas: ↑10 Nov 2024 11:53Tõsi, selline kohv on väga maitsev. Kuid kui peres on näiteks 4 kohvijoojat või kui tulevad külalised, siis igaüks lödistab oma filtriga?Külaline kirjutas: ↑10 Nov 2024 11:48 Ära jända nende masinatega, risu, ei kesta.
-
Külaline
Eks igale oma lödistusviis. Mina vajutan nuppu ja kohv tuleb.Külaline kirjutas: ↑10 Nov 2024 11:56Kas siis ei taipa kuidas asjad käivad? Paned sama filtri mingi suurema kopsiku otsa...ma leidsin poest paraja roostevaba plänniku, mis paksu põhjaga ja võib pliidil soojas hoida. Niiet kasutage ikka ajusid.Külaline kirjutas: ↑10 Nov 2024 11:53Tõsi, selline kohv on väga maitsev. Kuid kui peres on näiteks 4 kohvijoojat või kui tulevad külalised, siis igaüks lödistab oma filtriga?Külaline kirjutas: ↑10 Nov 2024 11:48 Ära jända nende masinatega, risu, ei kesta.
-
Külaline
Minul on kapslimasin. Mulle ei meeldi mingid pütsikud ja potsikud ja doseerimisega paneksin ka ilmselt mööda. Ostsin mitu aastat tagasi osta.ee lehelt paarikümne euroga mingi vana Nespresso ja töötab suurepäraselt. Espressot ma ei joo, joon lungot, 2 kapslit ühe tassi peale. Midagi ei pea mõtlema, valima, doseerima. Panen kapsi sisse ja vajutan nuppu, pärast viskan kapslid ära. Võtab vähe ruumi, ei mingit mudru, mida koristada. Meile sobib.
-
Külaline
Tead mis, mulle ei meeldi ei espresso ega soe piimavaht.Külaline kirjutas: ↑10 Nov 2024 13:39Eks igale oma lödistusviis. Mina vajutan nuppu ja kohv tuleb.Külaline kirjutas: ↑10 Nov 2024 11:56Kas siis ei taipa kuidas asjad käivad? Paned sama filtri mingi suurema kopsiku otsa...ma leidsin poest paraja roostevaba plänniku, mis paksu põhjaga ja võib pliidil soojas hoida. Niiet kasutage ikka ajusid.Külaline kirjutas: ↑10 Nov 2024 11:53
Tõsi, selline kohv on väga maitsev. Kuid kui peres on näiteks 4 kohvijoojat või kui tulevad külalised, siis igaüks lödistab oma filtriga?
Sul muidu masinat puhastab teenija muidugi.
-
Külaline
Ah, mis, lihtsalt ennasttäis jõmm oled.
-
Külaline
Maitseasi, mulle nimetatud asjad just maitsevad. Kohvipaksu sahtel tahab tühjendamist 12 tassi hiljem, siis loputan tilga sahtli ka üle. Katlakivipesu tahab nii harva, et ma intervalli ei oskagi öelda, siis saab ka paari punkti mootoris õlitatud. Eks ube peab juurde valama ja vett ja vahepeal tühjendama, aga muud hooldust pole.Külaline kirjutas: ↑10 Nov 2024 15:53Tead mis, mulle ei meeldi ei espresso ega soe piimavaht.Külaline kirjutas: ↑10 Nov 2024 13:39Eks igale oma lödistusviis. Mina vajutan nuppu ja kohv tuleb.Külaline kirjutas: ↑10 Nov 2024 11:56
Kas siis ei taipa kuidas asjad käivad? Paned sama filtri mingi suurema kopsiku otsa...ma leidsin poest paraja roostevaba plänniku, mis paksu põhjaga ja võib pliidil soojas hoida. Niiet kasutage ikka ajusid.
Sul muidu masinat puhastab teenija muidugi.
-
Külaline
Meil töö juures on Brauni filtrimasin, see teeb küll head kohvi. Aga see on ammu ostetud, kas enam üldse müüaksegi. Mul kunagi oli üks termoskannuga filtrimasin, sellega oli sama jama, et kohv oli leige. Ainult siis kui kannu enne kuuma veega ära soojendasin, oli enam-vähem ok.
Kapslimasinat endale ei ostaks, sest kapslikohv on kõige kallim kohv üldse, masin ise on odav ainult.
Kapslimasinat endale ei ostaks, sest kapslikohv on kõige kallim kohv üldse, masin ise on odav ainult.
Kui häda kolesterooliga siis sisuliselt ainus lahendus kas kohvitamine lõpetada või siis filtriga nn tilgamasin. Mina suhkru ja piima sisse kohvi ei pane, seega pole mulle mingid hüper/super nuppudega masinad vajalikud.
Kapsleid ei ostaks enam kunagi!
Kapsleid ei ostaks enam kunagi!
-
Külaline
Parimat kohvi teeb mulksuga kann. Ma ei teagi, kas selliseid enam müüakse. Meil vanasti(25a tagasi) kodus oli. Isa oli suur kohvisõber ja kasutas ainult seda. Tänu sellele kohvile ma üldse kohvi jooma hakkasingi.
Aga väike on. See tegi korraga vast ühe suurema presskannu jagu kohvi.
-
Külaline
Vot just täpselt selline oli meil: https://www.osta.ee/noukaaegne-mulksuga ... 34788.htmlKülaline kirjutas: ↑10 Nov 2024 17:40 Parimat kohvi teeb mulksuga kann. Ma ei teagi, kas selliseid enam müüakse. Meil vanasti(25a tagasi) kodus oli. Isa oli suur kohvisõber ja kasutas ainult seda. Tänu sellele kohvile ma üldse kohvi jooma hakkasingi.
-
Külaline
Minu kogemused.
Linnakodus on espressomasin, vajutan nuppu ja kohvi tuleb. Maitse oleneb rohkem ubadest. Masin tahab hooldust, katlakivi eemaldamise programm ja üks programm veel. Pole raske, saab hakkama.
Äiapapa teeb vanakooli filterkohvimasinaga kohvi. Külas käies kannatab juua, iga päev enam ei tahaks. Espressomasina oma on parem.
Maakodus on kapselmasin, sest seal käin ainult suvel ja sinna ta sobib. Maitse on hea, aga ilmselt on see üks kallimaid kohvi joomise viise.
Linnakodus on espressomasin, vajutan nuppu ja kohvi tuleb. Maitse oleneb rohkem ubadest. Masin tahab hooldust, katlakivi eemaldamise programm ja üks programm veel. Pole raske, saab hakkama.
Äiapapa teeb vanakooli filterkohvimasinaga kohvi. Külas käies kannatab juua, iga päev enam ei tahaks. Espressomasina oma on parem.
Maakodus on kapselmasin, sest seal käin ainult suvel ja sinna ta sobib. Maitse on hea, aga ilmselt on see üks kallimaid kohvi joomise viise.
-
Külaline
Ma joon ühe tassi kohvi päevas, hommikuti ja mulle on olulised kiirus, mugavus ja see, et ma ei peaks mõtlema, kuidas kohv siis täna välja tuleb. Igaühele oma. Pakk kohvikapsleid maksab ca 3 eurot.Külaline kirjutas: ↑10 Nov 2024 17:18 Kapslimasinat endale ei ostaks, sest kapslikohv on kõige kallim kohv üldse, masin ise on odav ainult.
-
Külaline
Üksik inimene ja üks tass päevas- siis kõlbab kapslimasin küll.Külaline kirjutas: ↑10 Nov 2024 19:12Ma joon ühe tassi kohvi päevas, hommikuti ja mulle on olulised kiirus, mugavus ja see, et ma ei peaks mõtlema, kuidas kohv siis täna välja tuleb. Igaühele oma. Pakk kohvikapsleid maksab ca 3 eurot.Külaline kirjutas: ↑10 Nov 2024 17:18 Kapslimasinat endale ei ostaks, sest kapslikohv on kõige kallim kohv üldse, masin ise on odav ainult.