Kaunismees
-
Külaline
Eestlastest tuli meelde Johann Urb, selline klassikaliselt kena mees minumeelest.
-
Külaline
Clooney ja Gere nägid parimad välja 40ndates eluaastates, ei olnud nad midagi erilist enne ega ole ammugi praegu. Nii et jah - mehed ka vananevad ja mitte paremuse poole, kuigi neile meeldib nii mõelda.
-
Külaline
Eestlastest Priit Loog. Praegustes Papside sarjas sobib talle see naistemehest "jobu" roll ideaalselt, sest välimust tal selleks on.
Aga välismaalastest Jesse Williams(Jackson Avery, Grey Anatoomiast). Totaalne kaunismees. Need silmad just teevad selleks.
Mehine mees sealt sarjast oli Justin Chambers(Alex Karev).
Aga välismaalastest Jesse Williams(Jackson Avery, Grey Anatoomiast). Totaalne kaunismees. Need silmad just teevad selleks.
Mehine mees sealt sarjast oli Justin Chambers(Alex Karev).
Ametlikud pildid näitlejatest on tõepoolest kas tuunitud, või nad kannatavad mingit grimmi. Rääkimata üleslöödud soengust jmt. Igapäevaelus on nad igapäevased.Külaline kirjutas: ↑10 Nov 2024 18:57 Need väljamaa mehed on suuresti seepärast meeldivad, et nad vaatavad alati täpselt silma sisse. Kas kuidagi pilte töödeldakse nii või mis, aga meie meestest ei ole selliseid hurmuri pilte.
Ah, ole vait.
-
Külaline
Minu arvates Bruce Willis kissitab liiga palju silmi ja prunditab liiga palju huuli. No ei tee see teda kuidagi ilusaks ja filme vaadates otseselt häirib.
-
Külaline
Ei jäta. Seda nimetatakse loomulikuks vananemiseks. Väga kena ja mehelik mees.
-
Külaline
On ikka tuunitud? Chris Noth.

-
Külaline
No hambad on küll tuunimata jäänud
-
Külaline
Mis hammastel viga on? Ei pea kõigil need plast- või portselanjurakad suus olema. Hobusenaeratus on palju koledam kui oma normaalses suuruses hambad.
-
Külaline
Ma mõtlengi, et hambad on loomulikud. Pole seda Hollywoodi “miljoni dollari naeratust”Külaline kirjutas: ↑10 Nov 2024 23:07Mis hammastel viga on? Ei pea kõigil need plast- või portselanjurakad suus olema. Hobusenaeratus on palju koledam kui oma normaalses suuruses hambad.
Kas midagi muud tuunitud on, mina ei oska öelda.
-
Külaline
-
Külaline
Hammastel pole viga midagi, kritiseerida saab kitsast ülahuult (ta võiks Jokerit mängida). Aga olen kindel, et enamuse jätab see "defekt" külmaks. Soeng on üles löödud ja ilusti geelitatud.
-
Külaline
-
Külaline
Ja sellist analüüsi teeb nüüd heteromeesEgalitaar kirjutas: ↑11 Nov 2024 10:59
Hammastel pole viga midagi, kritiseerida saab kitsast ülahuult (ta võiks Jokerit mängida). Aga olen kindel, et enamuse jätab see "defekt" külmaks. Soeng on üles löödud ja ilusti geelitatud.Ka nägu on kenasti puhas ja grimmi all: kortsud pole näha, ei läigi ega midagi.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Baidu [Spider], Triibu, මම වැටෙන කුරුල්ලෙක් ja 8 külalist