Sorry aga see on vaeste idaeurooplaste mentaliteet et auto peab uus ja uhke olema. Mujal maailmas arenenumad isendid ei seo oma enesehinnangut autoga nagu meil. Vot see on alles jube.Külaline kirjutas: ↑10 Nov 2024 20:00Minu kõige rikkamad tuttavad, aga TOP-is alles kahesajandad, elavad mõlemad 1,5 miljonit maksvas majas, lisaks sellele on kummalgi ca 10 miljonit rendi-või müügikinnisvaras. Autod uued, vahetatakse 4-5a tagant, nii meestel kui naistel 100+ tuhat maksev auto.Külaline kirjutas: ↑10 Nov 2024 19:05Minu kõige rikkamad tuttavad (ikka miljonärid) elavad küll väga tagasihoidlikku elu. Näiteks kaks nendest sõidavad väga vanade (15+ aastat) autodega. Üks nendest koonerdab täiesti kindlasti parkimise pealt ja ka taksoga ei sõida kunagi. Mõlemad elavad korteris.Külaline kirjutas: ↑10 Nov 2024 18:48
Kõige rikkamad inimesed keda tean on vaese mentaliteediga. Neil on see põhimõtte küsimus.
Sinu tuttavad on koonrid. Vot see on alles jube.
Mida peate raha raiskamiseks?
-
Külaline
-
Külaline
Miks peab olema kas tuttuus tulede ja viledega überkallos või 15+ aastat vana? Rikkamas lausa kollektsioneerivad vanu, no ikka vanu autosid mille hinnaklass teeb ära igasugusele uuele s klassi mercedesele ja kujutad sa ette sõidavad ka nende vanade “jubedate” autodega! Ise uhked kah veel! Kuidas nii saab?! Mine ruttu õpetama neile kuidas õige idaeuroopa rikas olema peabKülaline kirjutas: ↑10 Nov 2024 20:35Üldiselt rikas inimene (miljonär) sõidab siiski uuema ja kallima autoga. Näiteks uuema S klassi Mercedesega. Eks põhjuseid on mitmeid. Mugav, turvaline, vaikne, ei jäta sind teepeale (15+ aastat vana autoga võib tehnilisi viperusi juhtuda). Mäletan, kui Normet tegi seda öökülalise saadet, siis eal olid kõigil uuemad mugavad autod (nad kõik muidugi polnud miljonärid). Mis põhimine- miks neid miljoneid teenida, kui isegi mugava ja turvalise uue autoga sõita ei soovi.
No edevamad ostavad iga aasta uue auto….teistel pole probleemi sõita 2-5 aasta vanuse autoga. Mõni ei sõida isegi silmatorkavalt kalli autoga, ei soovi tähelepanu ja turvalisuse huvides on teinud sellise valiku….Teatud rikkuse tasemest sa ei soovi seda enam presenteerida sest äratad kahtlast tähelepanu.
-
Külaline
Vaata, see sääst mis ma kuskile ma ei tea kuhu parkides säästaksin või teise poodi odavama piima järgi minnes tõesti ei ole võrdne selle tuluga, mis ma sama ajaga teeniksin. Ma saan aru, kui nii tehakse kui vahendid puuduvad, aga muul ajal on see naeruväärne.Külaline kirjutas: ↑10 Nov 2024 19:30Aega kunagi tagasi ei sa aga raha saab alati tagasi teenida. Aga raha teenimisele aega ei kulu, raha tuleb ise tagasi?Külaline kirjutas: ↑10 Nov 2024 19:26 Tutvusringkonnas palju jõukaid(ise ei ole, aga sinnapoole teel), no selliseid veiderdajaid tean paari tükki, kes julma säästmise ja säästude investeerimisega on saanud jõukaks, aga nemadki on nüüd hakanud normaalseteks ja ei veereta senti mingi parklatasu pealt. Finantsteadlik inimene tõesti üldiselt ei kuluta mõttetute asjade peale siia ja sinna, aga no sõita ma ei tea kust kaudu ja kulutada aega, täiesti mõttetu. Aeg on see, mida kunagi enam tagasi ei saa, raha saab alati tagasi teenida.
-
Külaline
Ei ole midagi peas korrast ära. Minu arust ei ole kokkuhoidlikkus sugugi eemaletõukav isikuomadus. Hoopis vastupidi.Külaline kirjutas: ↑10 Nov 2024 20:32Postitus on kustutatudKülaline kirjutas: ↑10 Nov 2024 20:29Miks see jube on? Üks neist tuttavatest on Äripäeva miljonäride topis esimese 25 seas.Külaline kirjutas: ↑10 Nov 2024 20:00
Minu kõige rikkamad tuttavad, aga TOP-is alles kahesajandad, elavad mõlemad 1,5 miljonit maksvas majas, lisaks sellele on kummalgi ca 10 miljonit rendi-või müügikinnisvaras. Autod uued, vahetatakse 4-5a tagant, nii meestel kui naistel 100+ tuhat maksev auto.
Nagu juba keegi nimetas, siis kaks minu väga rikastest tuttavatest sõidavad vana autoga meelega - nagu siin keegi juba välja tõi - väga rikas inimene ei soovi tähelepanu.
-
Külaline
Jube tüütud on need praalimised, et vaata, mis tohutu summa ma sama ajaga teeniksin... S...agi, sa midagi teenid! Kui aeg oleks sinu jaoks raha, siis ei istuks sa hommikust õhtuni foorumis.Külaline kirjutas: ↑10 Nov 2024 21:07Vaata, see sääst mis ma kuskile ma ei tea kuhu parkides säästaksin või teise poodi odavama piima järgi minnes tõesti ei ole võrdne selle tuluga, mis ma sama ajaga teeniksin. Ma saan aru, kui nii tehakse kui vahendid puuduvad, aga muul ajal on see naeruväärne.Külaline kirjutas: ↑10 Nov 2024 19:30Aega kunagi tagasi ei sa aga raha saab alati tagasi teenida. Aga raha teenimisele aega ei kulu, raha tuleb ise tagasi?Külaline kirjutas: ↑10 Nov 2024 19:26 Tutvusringkonnas palju jõukaid(ise ei ole, aga sinnapoole teel), no selliseid veiderdajaid tean paari tükki, kes julma säästmise ja säästude investeerimisega on saanud jõukaks, aga nemadki on nüüd hakanud normaalseteks ja ei veereta senti mingi parklatasu pealt. Finantsteadlik inimene tõesti üldiselt ei kuluta mõttetute asjade peale siia ja sinna, aga no sõita ma ei tea kust kaudu ja kulutada aega, täiesti mõttetu. Aeg on see, mida kunagi enam tagasi ei saa, raha saab alati tagasi teenida.
-
Külaline
Kokkuhoidlikkus ja koonerdamine on kaks eri asja.Külaline kirjutas: ↑10 Nov 2024 21:50Ei ole midagi peas korrast ära. Minu arust ei ole kokkuhoidlikkus sugugi eemaletõukav isikuomadus. Hoopis vastupidi.Külaline kirjutas: ↑10 Nov 2024 20:32Koonerdamine on üks eemaletõukavamaid isikuomadusi. Ei sooviks sellise mentalitteediga inimesega mingit tegemist teha. Peas on palju korrast ära.Külaline kirjutas: ↑10 Nov 2024 20:29
Miks see jube on? Üks neist tuttavatest on Äripäeva miljonäride topis esimese 25 seas.
Nagu juba keegi nimetas, siis kaks minu väga rikastest tuttavatest sõidavad vana autoga meelega - nagu siin keegi juba välja tõi - väga rikas inimene ei soovi tähelepanu.
-
Külaline
Jah, muidugi. Muu maailma rikkad sõidavad kõik 30 aastat vanade Opelitega. Mine oma pläraga puu taha.Külaline kirjutas: ↑10 Nov 2024 20:54Sorry aga see on vaeste idaeurooplaste mentaliteet et auto peab uus ja uhke olema. Mujal maailmas arenenumad isendid ei seo oma enesehinnangut autoga nagu meil. Vot see on alles jube.Külaline kirjutas: ↑10 Nov 2024 20:00Minu kõige rikkamad tuttavad, aga TOP-is alles kahesajandad, elavad mõlemad 1,5 miljonit maksvas majas, lisaks sellele on kummalgi ca 10 miljonit rendi-või müügikinnisvaras. Autod uued, vahetatakse 4-5a tagant, nii meestel kui naistel 100+ tuhat maksev auto.Külaline kirjutas: ↑10 Nov 2024 19:05
Minu kõige rikkamad tuttavad (ikka miljonärid) elavad küll väga tagasihoidlikku elu. Näiteks kaks nendest sõidavad väga vanade (15+ aastat) autodega. Üks nendest koonerdab täiesti kindlasti parkimise pealt ja ka taksoga ei sõida kunagi. Mõlemad elavad korteris.
-
Külaline
Ma ei saa aru, miks peaks täiesti korras ja töötava auto (või mis iganes asja) ära viskama? Oled sa vaene või rikas, siis oleks igati ok, kasutada asi lõpuni. Et, kui inimene ei osta täiesti töökorras auto asemel omale 100 000 eurost mersut, siis on ta koonerdaja? Tõesti ei mõista su mõtteviisi.Külaline kirjutas: ↑10 Nov 2024 21:55Kokkuhoidlikkus ja koonerdamine on kaks eri asja.Külaline kirjutas: ↑10 Nov 2024 21:50Ei ole midagi peas korrast ära. Minu arust ei ole kokkuhoidlikkus sugugi eemaletõukav isikuomadus. Hoopis vastupidi.
-
Külaline
Hobiautondus on teine teema. Väino Kaldojal oli neid hobimersusid terve saalitäis, asusid endise Rakvere esinduse teisel korrusel, aga ta ei sõitnud nendega igapäevaselt. Kui rikkal inimesel on hobiauto, mis ilmselt torkab ka natukene silma, siis sellega sõidab ta suvel ilusa ilmaga. Talvel lumega mitte.Anonymous kirjutas: ↑10 Nov 2024 20:59Miks peab olema kas tuttuus tulede ja viledega überkallos või 15+ aastat vana? Rikkamas lausa kollektsioneerivad vanu, no ikka vanu autosid mille hinnaklass teeb ära igasugusele uuele s klassi mercedesele ja kujutad sa ette sõidavad ka nende vanade “jubedate” autodega!
-
Külaline
Auto võib korras olla, aga inimene tüdineb lihtsalt 10 aastaga oma autost ära ja tahaks uut tehnikat proovida. Autonduse valdkond areneb kiirelt, uuematel autodel on palju selliseid asju peal mida 15+ aastat tagasi ei olnud. Kasvõi selline lihtne asi nagu sinihambaga telefoni ühendamine, automaatne reahoidmisfunktsioon jne
-
Külaline
Tead saladust-müüa saab kah.Anonymous kirjutas: ↑10 Nov 2024 22:06Ma ei saa aru, miks peaks täiesti korras ja töötava auto (või mis iganes asja) ära viskama? Oled sa vaene või rikas, siis oleks igati ok, kasutada asi lõpuni. Et, kui inimene ei osta täiesti töökorras auto asemel omale 100 000 eurost mersut, siis on ta koonerdaja? Tõesti ei mõista su mõtteviisi.
-
Külaline
Sellega olen nõus. Tumehall S klassi Mercedes on piisavalt silmatorkamatu liikluses ja sobib sellisele inimesele hästi. Kui tahad edvistada, siis osta mõni edevat värvi Porsche või Maserati (mida keegi juba mainis). Lambost ja Ferrari torkavad silma ja seda ei soovita osta, kui tahad tähelepandamatu olla.
-
Külaline
Tohohh! Mu mehe 17 aastat vanal autol on ka sinihammas olemas.Külaline kirjutas: ↑10 Nov 2024 22:30Auto võib korras olla, aga inimene tüdineb lihtsalt 10 aastaga oma autost ära ja tahaks uut tehnikat proovida. Autonduse valdkond areneb kiirelt, uuematel autodel on palju selliseid asju peal mida 15+ aastat tagasi ei olnud. Kasvõi selline lihtne asi nagu sinihambaga telefoni ühendamine, automaatne reahoidmisfunktsioon jne
-
Külaline
Tubli, mine võta nüüd kommi!
-
Külaline
-
Külaline
See on mingi sinu õnnetu arvamus eurooplastest, nemad ei mõtle sulle kui ida-eurooplasele.Külaline kirjutas: ↑10 Nov 2024 20:54Sorry aga see on vaeste idaeurooplaste mentaliteet et auto peab uus ja uhke olema. Mujal maailmas arenenumad isendid ei seo oma enesehinnangut autoga nagu meil. Vot see on alles jube.Külaline kirjutas: ↑10 Nov 2024 20:00Minu kõige rikkamad tuttavad, aga TOP-is alles kahesajandad, elavad mõlemad 1,5 miljonit maksvas majas, lisaks sellele on kummalgi ca 10 miljonit rendi-või müügikinnisvaras. Autod uued, vahetatakse 4-5a tagant, nii meestel kui naistel 100+ tuhat maksev auto.Külaline kirjutas: ↑10 Nov 2024 19:05
Minu kõige rikkamad tuttavad (ikka miljonärid) elavad küll väga tagasihoidlikku elu. Näiteks kaks nendest sõidavad väga vanade (15+ aastat) autodega. Üks nendest koonerdab täiesti kindlasti parkimise pealt ja ka taksoga ei sõida kunagi. Mõlemad elavad korteris.
-
Külaline
Lambo ja Ferrari on eksklusiivne sportauto. Kallid hoolduskulud, näiteks Eestis pole isegi Teslade hooldust, peab minema soome või varsti saab ka leetu minna. Samuti pole eestis ka ferraride ega lambode hooldust, neid ei tasugi eestis pidada.Külaline kirjutas: ↑10 Nov 2024 22:34Sellega olen nõus. Tumehall S klassi Mercedes on piisavalt silmatorkamatu liikluses ja sobib sellisele inimesele hästi. Kui tahad edvistada, siis osta mõni edevat värvi Porsche või Maserati (mida keegi juba mainis). Lambost ja Ferrari torkavad silma ja seda ei soovita osta, kui tahad tähelepandamatu olla.
-
Külaline
Jepjep kõik sõidavad kas uhiuue mercedesega või 30 aastase opeliga. Muid variante nagu 2-6 aastat vana auto, ei eksisteeri. On AINULT 30 aastased opelid ja uhiuued mercedesed. Küll sa oled meil alles tark naine, mine vaata nüüd peeglisse ja kiida ennast.Külaline kirjutas: ↑10 Nov 2024 21:56Jah, muidugi. Muu maailma rikkad sõidavad kõik 30 aastat vanade Opelitega. Mine oma pläraga puu taha.Külaline kirjutas: ↑10 Nov 2024 20:54Sorry aga see on vaeste idaeurooplaste mentaliteet et auto peab uus ja uhke olema. Mujal maailmas arenenumad isendid ei seo oma enesehinnangut autoga nagu meil. Vot see on alles jube.Külaline kirjutas: ↑10 Nov 2024 20:00
Minu kõige rikkamad tuttavad, aga TOP-is alles kahesajandad, elavad mõlemad 1,5 miljonit maksvas majas, lisaks sellele on kummalgi ca 10 miljonit rendi-või müügikinnisvaras. Autod uued, vahetatakse 4-5a tagant, nii meestel kui naistel 100+ tuhat maksev auto.
-
Külaline
Mine ela kuus kuud lääne euroopas ja tagasi tulles näed seda vahetKülaline kirjutas: ↑10 Nov 2024 22:44See on mingi sinu õnnetu arvamus eurooplastest, nemad ei mõtle sulle kui ida-eurooplasele.Külaline kirjutas: ↑10 Nov 2024 20:54Sorry aga see on vaeste idaeurooplaste mentaliteet et auto peab uus ja uhke olema. Mujal maailmas arenenumad isendid ei seo oma enesehinnangut autoga nagu meil. Vot see on alles jube.Külaline kirjutas: ↑10 Nov 2024 20:00
-
Külaline
Ise ikka saad aru, mida öelda tahad?
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline