Kaunismees

vana hea klassika
Vasta
Egalitaar
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas Egalitaar »

Külaline kirjutas: 11 Nov 2024 12:04
Egalitaar kirjutas: 11 Nov 2024 10:59
Hammastel pole viga midagi, kritiseerida saab kitsast ülahuult (ta võiks Jokerit mängida). Aga olen kindel, et enamuse jätab see "defekt" külmaks. Soeng on üles löödud ja ilusti geelitatud. ;) Ka nägu on kenasti puhas ja grimmi all: kortsud pole näha, ei läigi ega midagi.
Ja sellist analüüsi teeb nüüd heteromees :roll:
Täiesti sooneutraalne analüüs. Samamoodi saab hinnata kasvõi lemmiklooma koertenäitusel. :lol:
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Egalitaar kirjutas: 11 Nov 2024 12:23 Täiesti sooneutraalne analüüs. Samamoodi saab hinnata kasvõi lemmiklooma koertenäitusel. :lol:
Kui sa oled mees, siis kindlasti mitte hetero. Võibolla pole sa oma orientatsiooni veel taibanud, alateadvuses on see ilmselgelt olemas.
Egalitaar
Teerajaja
Kontakt:

Külaline kirjutas: 11 Nov 2024 12:30
Egalitaar kirjutas: 11 Nov 2024 12:23 Täiesti sooneutraalne analüüs. Samamoodi saab hinnata kasvõi lemmiklooma koertenäitusel. :lol:
Kui sa oled mees, siis kindlasti mitte hetero. Võibolla pole sa oma orientatsiooni veel taibanud, alateadvuses on see ilmselgelt olemas.
Näe, meil on siin oma Sigmund Freud...
Külaline

Miks hetero ei võiks sooneutraalselt analüüsida? Võime analüüsida märgib siiski empaatilist inimest. Kas heteromees ei või olla empaatiline?
Alateadvuses on seega ka sinul, kes sa selle kommentaari kirjutasid, hirm, et keegi võiks sinu seksuaalses orientatsioonis kahelda. Vastasel juhul poleks sa sellist väidet esitanud.
Külaline

Külaline kirjutas: 11 Nov 2024 12:36
Miks hetero ei võiks sooneutraalselt analüüsida? Võime analüüsida märgib siiski empaatilist inimest. Kas heteromees ei või olla empaatiline?
Alateadvuses on seega ka sinul, kes sa selle kommentaari kirjutasid, hirm, et keegi võiks sinu seksuaalses orientatsioonis kahelda. Vastasel juhul poleks sa sellist väidet esitanud.
Analüüs analüüsiks, aga milline heteromees pläkutaks päevad läbi foorumis?
Külaline

Külaline kirjutas: 11 Nov 2024 12:40
Külaline kirjutas: 11 Nov 2024 12:36

See ongi meeste foorum tegelikult.
Külaline

Külaline kirjutas: 11 Nov 2024 12:50
See ongi meeste foorum tegelikult.
Kui Egalitaar ka “mees” on, siis on neid siin kolm - E., yksikmees ja hull vanamees.
Külaline

Üks on veel- mingi haiglaselt armunud tüüp, kes mõnes teemas unistab, et vot mina küll sind kannaks kätel jne- nagu keegi seda paluks...
Siis on veel see Pärnu-puhkusel tinderdaja, 2-3kuud kasutuskõlblik mees.
Külaline

Kummaline jah. Olen teda isegi ehete teemas sõna võtmas näinud. Väga ebamehelik mees igal juhul.
Külaline

Külaline kirjutas: 11 Nov 2024 13:05 Üks on veel- mingi haiglaselt armunud tüüp, kes mõnes teemas unistab, et vot mina küll sind kannaks kätel jne- nagu keegi seda paluks...
Revolver
Külaline

Külaline kirjutas: 11 Nov 2024 13:05 Üks on veel- mingi haiglaselt armunud tüüp, kes mõnes teemas unistab, et vot mina küll sind kannaks kätel jne- nagu keegi seda paluks...
Ma vist natuke tundsin end selles jutus ära. Kuskil ju vaja oma haiglast armumist välja elada.
Egalitaar
Teerajaja
Kontakt:

Külaline kirjutas: 11 Nov 2024 13:07

Kummaline jah. Olen teda isegi ehete teemas sõna võtmas näinud.
Võimalik. Ma olen neid ise valmistanud.
Teadjanaine

Postitus Postitas Teadjanaine »

Külaline kirjutas: 11 Nov 2024 10:43
Külaline kirjutas: 10 Nov 2024 23:51
Egalitaar kirjutas: 10 Nov 2024 12:34 Heteroseksuaalse mehena ei saa ma hinnata mehi nii nagu naised või geid seda teevad, aga ikkagi: Don Johnson. Meeldis juba varateismelisena. Lihtsalt lahe tüüp, ja meeldiva välimusega.

Egalitaar on mees 😵
Mul jäi ka karp lahti.
Hehe, mina teadsin juba varem.
Külaline

Loomulikult on Egalitaar mees, ammu selge ju. Vahepeal kippus ka läbustajaks kätte ja sarisolkijate leeri, hiljem tõmbas vähe tagasi. Aga igas teemas tõesti ei pea kommenteerima, see pole kohustuslik.
Egalitaar
Teerajaja
Kontakt:

Külaline kirjutas: 11 Nov 2024 15:11
Vahepeal kippus ka läbustajaks kätte ja sarisolkijate leeri,
Ütleb kes? Keegi kes püsib alati teemas, kommenteerib mõõdukalt ja asjalikult? :lol:
Külaline

Egalitaar kirjutas: 11 Nov 2024 16:28
Külaline kirjutas: 11 Nov 2024 15:11
Vahepeal kippus ka läbustajaks kätte ja sarisolkijate leeri,
Ütleb kes? Keegi kes püsib alati teemas, kommenteerib mõõdukalt ja asjalikult? :lol:
Mina olen koguaeg teadnud, et Egalitaar on mees. Minu silmis sümpaatne mees.

Ja, miks mehed ei võiks ehetega tegeleda või kaasa rääkida, milline mees on välimuselt ilus mees? Naised ju ka annavad teiste naiste välimusele hinnanguid.
Külaline

Külaline kirjutas: 11 Nov 2024 13:05
Keegi uus või? Pole märganud. Mis ta siis kirjutab tavaliselt?
Külaline

Külaline kirjutas: 11 Nov 2024 19:01
Külaline kirjutas: 11 Nov 2024 13:05
Keegi uus või? Pole märganud. Mis ta siis kirjutab tavaliselt?
Sa ise oledki see.
Külaline

Egalitaar kirjutas: 11 Nov 2024 13:34
Külaline kirjutas: 11 Nov 2024 13:07

Kummaline jah. Olen teda isegi ehete teemas sõna võtmas näinud.
Võimalik. Ma olen neid ise valmistanud.
Ei räägi sa seal midagi ehete valmistamisest. Torised lihtsalt, et miks peaks keegi kalleid ehteid kandma.
Pr. Egalitaar (kui ta on olemas) kannab ilmselt kassikulda.
Külaline

Siis on veel see Simon say's aka chop-chop, kes nüüd tihti pigem külalise alt kirjutab ja igale poole neid lõualotiga smailisid paneb. Igal alal asjatundja ja isehakanud ekspert.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot] ja 11 külalist