ETTEPANEK pahatahtliku trolli vaigistamiseks!

Vasta
iiR
Teerajaja
Kontakt:

ETTEPANEK pahatahtliku trolli vaigistamiseks!

Postitus Postitas iiR »

Nagu nähtub, on siin enamasti anonüümsena kirjutav, massraporteeriv ja ilmselgelt pahatahtlik troll, kes näikse olevat oma südameasjaks võtnud, et foorum üldse toimimast lakkaks. Minu meelest oleks sellest kahju.

Ma usun, et adminnidel on tema trollimise tõttu käed-jalad tööd täis, aga minu ettepanek, kuidas olukorda päästa, oleks järgmine:

Muuta postitamine ja raporteerimine võimalikuks ainult registreeritud kasutajatele. Postitada saaks sisse logitud kasutaja ka anonüümselt külalisena, aga sellisel juhul kuvatakse postituse all, mitu korda ja mis aegadel antud postitaja on sellesse teemasse vastanud. Samuti võiks olla võimalik muuta nähtamatuks ka anonüümse (sama) kasutaja kommentaarid, nii nagu saab nähtamatuks muuta kasutaja alt kirjutatud postitusi. See tunduks ju ka õiglane registreeritud ja mitteanonüümsete kasutajate suhtes?

Ma saan aru, et sõnavabadus ja puha, aga kui olla regulaarne foorumikülastaja, kes päriselt ka soovib vestelda, arutleda, nõu küsida ja anda, siis siinne pahatahtlik troll, kes põhimõtteliselt vastandub naissoole kui sellisele, lihtsalt tapab arutelu, järgneda võib küll lehekülgede viisi mõttetut kraaklemist, mis tõenäoliselt ongi antud trolli soov, aga algsesse küsimusse siis teema enam ei puutu.
Küsimus pole selles, nagu ei kannataks siinsed vastajad enda arvamusest teistsugust arvamust, vaid antud tüüp jääbki oma vaenulikke ja halvustavaid kommentaare vastama, st kordab sama ja sama ja sama ja sama mõtet iga uue vastaja puhul, kes mõtleb teisiti kui tema, kuni lõpuks toimib vanasõna, et "targem annab järele" ja talle lihtsalt lakatakse vastamast. Aga kellelgi ei ole enam sellisesse täistehtud teemasse soovi kirjutada oma siiraid mõtteid või arvamusi, sest troll on teema ära nõmestanud.

Teine variant, kui ainult registreeritud kasutajaid kasutada ei soovita, oleks piirata seda, mitu korda päevas ühte ja samasse teemata vastata saab. Ma ei tea, kas see tehniliselt on teaostatav, kui inimene, kes masspostitab, ei ole vastates sisse registreeritud. Aga seegi aitaks natukenegi piirata olukorda, kus üks inimene lihtsalt kaaperdab kõik teemad ja tapab enamuse teiste soovi foorumisse midagi kirjutada.
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Olen poolt. Siin foorumis käimine on ühe isiku tõttu väga ebameeldivaks muutunud :(
Külaline

Eks nii võib muidugi teha, aga... foorumi külastatavus selle tõttu kindlalt väheneb, klikke tuleb vähem, reklaamiraha tuleb vähem...edasi mõelge ise
Külaline

Külaline kirjutas: 11 Nov 2024 16:12
Külaline kirjutas: 11 Nov 2024 14:06 Olen poolt. Siin foorumis käimine on ühe isiku tõttu väga ebameeldivaks muutunud :(
Postitus on kustutatud
Seksistlikut madalalaibalist iba raporteerin alati. Eriti selle indiviidi kes siin kekutab kuidas saab 40 aastaseid lahutatud naisi aga panna, vaadates foorumile kuluvat aega on kas väga kõva ajaplaneerija, 10 sekundi mees. sest seksi saab kord 10 aasta jooksul või fantasöör. Raporteerin mõnuga. Kirjuta veel paar esseed, kuidas sinu iba kustutatakse.
TurvaSiil
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas TurvaSiil »

iiR kirjutas: 11 Nov 2024 13:20 Nagu nähtub, on siin enamasti anonüümsena kirjutav, massraporteeriv ja ilmselgelt pahatahtlik troll, kes näikse olevat oma südameasjaks võtnud, et foorum üldse toimimast lakkaks. Minu meelest oleks sellest kahju.

Ma usun, et adminnidel on tema trollimise tõttu käed-jalad tööd täis, aga minu ettepanek, kuidas olukorda päästa, oleks järgmine:

Muuta postitamine ja raporteerimine võimalikuks ainult registreeritud kasutajatele. Postitada saaks sisse logitud kasutaja ka anonüümselt külalisena, aga sellisel juhul kuvatakse postituse all, mitu korda ja mis aegadel antud postitaja on sellesse teemasse vastanud. Samuti võiks olla võimalik muuta nähtamatuks ka anonüümse (sama) kasutaja kommentaarid, nii nagu saab nähtamatuks muuta kasutaja alt kirjutatud postitusi. See tunduks ju ka õiglane registreeritud ja mitteanonüümsete kasutajate suhtes?

Ma saan aru, et sõnavabadus ja puha, aga kui olla regulaarne foorumikülastaja, kes päriselt ka soovib vestelda, arutleda, nõu küsida ja anda, siis siinne pahatahtlik troll, kes põhimõtteliselt vastandub naissoole kui sellisele, lihtsalt tapab arutelu, järgneda võib küll lehekülgede viisi mõttetut kraaklemist, mis tõenäoliselt ongi antud trolli soov, aga algsesse küsimusse siis teema enam ei puutu.
Küsimus pole selles, nagu ei kannataks siinsed vastajad enda arvamusest teistsugust arvamust, vaid antud tüüp jääbki oma vaenulikke ja halvustavaid kommentaare vastama, st kordab sama ja sama ja sama ja sama mõtet iga uue vastaja puhul, kes mõtleb teisiti kui tema, kuni lõpuks toimib vanasõna, et "targem annab järele" ja talle lihtsalt lakatakse vastamast. Aga kellelgi ei ole enam sellisesse täistehtud teemasse soovi kirjutada oma siiraid mõtteid või arvamusi, sest troll on teema ära nõmestanud.

Teine variant, kui ainult registreeritud kasutajaid kasutada ei soovita, oleks piirata seda, mitu korda päevas ühte ja samasse teemata vastata saab. Ma ei tea, kas see tehniliselt on teaostatav, kui inimene, kes masspostitab, ei ole vastates sisse registreeritud. Aga seegi aitaks natukenegi piirata olukorda, kus üks inimene lihtsalt kaaperdab kõik teemad ja tapab enamuse teiste soovi foorumisse midagi kirjutada.
Viimasel ajal paistab tõesti, et peaks minema seda teed, et postitada saavad ainult kasutajad. Anonüümse postitamise võimalus kasutajatele muidugi jääb alles. Rääkisin just sipsikuga ja otsustasime, et mõtleme plaani läbi ja nädala lõpus anname täpsemalt teada.

Lihtsalt infoks, et seda massraporteerivat tegelast olen juba 3x siit blokeerinud aga juba mõne aja pärast on ta jälle tagasi.
Külaline

Mina ei poolda ainult kasutajana kirjutamist, ka anonüümsena. Ühe tõrvatilga pärast meepotis pole mõtet kogu mesitaru ära lõhkuda.
Külaline

See oleks nagu kiusajale võidu andmine ja ega ta sellest ei peatu.
Külaline

Külaline kirjutas: 11 Nov 2024 17:20 Mina ei poolda ainult kasutajana kirjutamist, ka anonüümsena. Ühe tõrvatilga pärast meepotis pole mõtet kogu mesitaru ära lõhkuda.
Nõus- alati jääb see oht, et me jagame oma andmeid anonüümse foorumi adminile. Logime sisse, paneme külalise kasti linnukese, kirjutame justkui anonüümsena kommentaari mingil isiklikul teemal a la minu mees pettis viis aastat tagasi mind ja siis ma tegin seda ning toda. Teised foorumi kasutajad seda ei näe, aga foorumi admin näeb.
Külaline

Olen ka tahtnud sarnast teemat teha. 100% nõus iiRiga. Midagi tuleb ette võtta, sest praegu õnnestub sel trollil (või trollidel) foorumi väljasuretamine üsna hästi.
Lihtsalt ei ole võimalik midagi arutada, sest kõik teemad muutuvad kiiresti lehekülgede kaupa mölaks. Ei viitsigi enam ise sõna võtta. Pole mõtet lihtsalt.
Ja ilmselgelt pole asi "teisitimõtlemises", see on pigem nagu vaimuhaigus või midagi sellist. Eesmärk tundub olevat foorumi lõplik hävitamine.
Külaline

Siin on tegelikult lihtne nipp - kui teema on üle kahe lehekülje pikk, siis on käest ära läinud. Kui ei viitsi seda lugeda, ei tasu avadagi.
Külaline

iiR kirjutas: 11 Nov 2024 13:20 siinne pahatahtlik troll, kes põhimõtteliselt vastandub naissoole kui sellisele
Sa arvand et meesterehvas?
Mina pakun, et see sari raporteerija on naisterahvas, kes arvab, et kõik peaks olema nii nagu tema tahab.
Külaline

Külaline kirjutas: 11 Nov 2024 17:25
Külaline kirjutas: 11 Nov 2024 17:20 Mina ei poolda ainult kasutajana kirjutamist, ka anonüümsena. Ühe tõrvatilga pärast meepotis pole mõtet kogu mesitaru ära lõhkuda.
Nõus- alati jääb see oht, et me jagame oma andmeid anonüümse foorumi adminile. Logime sisse, paneme külalise kasti linnukese, kirjutame justkui anonüümsena kommentaari mingil isiklikul teemal a la minu mees pettis viis aastat tagasi mind ja siis ma tegin seda ning toda. Teised foorumi kasutajad seda ei näe, aga foorumi admin näeb.

Ja mida see adminn selle infoga peale hakkab? Ma pakun, et tal on täiesti savi, kui tema jaoks võõrast inimest mees 5a tagasi pettis :D
Või kardad, et hakkab kollasele ajakirjandusele maha müüma?
Külaline

Olen igati poolt. Saaks teemad läbust vabaks ja asjalikumat arutelu lugeda. Praegu jääb ikka üsna halb tunne, kui siin erinevates lõimedes liikuda ja seda sisinat lugeda.
Ehk et logime sisse ja kui tundlikum teema, postitame külalisena. Panete tähele, et Perekoolis läks sama rada? Seal suri Ajaviide seetõttu välja, et Käona ei saanud kommenteerida. Loodetavasti ei sure see foorum paari segase pärast välja.
Külaline

TurvaSiil kirjutas: 11 Nov 2024 17:11
iiR kirjutas: 11 Nov 2024 13:20 Nagu nähtub, on siin enamasti anonüümsena kirjutav, massraporteeriv ja ilmselgelt pahatahtlik troll, kes näikse olevat oma südameasjaks võtnud, et foorum üldse toimimast lakkaks. Minu meelest oleks sellest kahju.

Viimasel ajal paistab tõesti, et peaks minema seda teed, et postitada saavad ainult kasutajad. Anonüümse postitamise võimalus kasutajatele muidugi jääb alles. Rääkisin just sipsikuga ja otsustasime, et mõtleme plaani läbi ja nädala lõpus anname täpsemalt teada.

Lihtsalt infoks, et seda massraporteerivat tegelast olen juba 3x siit blokeerinud aga juba mõne aja pärast on ta jälle tagasi.
No mis sa valetad? Ma ainult ühe päeva raporteerisin, et sul oleks kustutada midagi, varem pole midagi raporteerinud, isegi neid päss ja näss naiskommentaatoreid nagu see iir on. Miks naine on valelik? Miks naine ei võiks olla aus, ja tunnistada, arutle foorumis võibki kirjutada näss ja päss, sest see on naistele äge. 3x oled blokeerinud siin siis keda? Kuidas sa saad ilma kontota külalisi üldse blokeerida? Kurb pole sedasi valetada?
Külaline

Anonymous kirjutas: 11 Nov 2024 21:10Ja mida see adminn selle infoga peale hakkab? Ma pakun, et tal on täiesti savi, kui tema jaoks võõrast inimest mees 5a tagasi pettis :D
Või kardad, et hakkab kollasele ajakirjandusele maha müüma?
Ma lihtsalt sellisel juhul ei jutusta seda lugu foorumis. Ma ei soovi sellist infot adminile anda.
Külaline

Pealesunnitud registreerimine? Hüvasti seljuhul!
Külaline

See troll võib ju samuti omale konto või lausa mitu teha ja oleme ikka samas olukorras. Ilmselt teebki.
Külaline

Külaline kirjutas: 11 Nov 2024 22:02 See troll võib ju samuti omale konto või lausa mitu teha ja oleme ikka samas olukorras. Ilmselt teebki.
Jah võib. Aga ehk väsib lõpuks või vähemalt suuremate pausidega ei viitsi neid uusi feikmeiliaadresse genereerida. Ilma meilita kasutajat teha ei saa ja peaks ju nii olema, et ühe meiliga saab teha vaid ühe kasutaja.
Aga no ma kahtlen selles et väsib 😄 tundub teine üsna visa olema.
Külaline

Perekoolis tehti sellele Iir kasutaja pärast isegi selline lüke, kus kõik mõttetud raporteerijate kontod üldse ära kustutati.
Külaline

No vähemalt pole vaja kaugelt minna otsima näidet, mida me mõtleme selle all, et üks või paar trolli kõik teemad täis pläägutab nii et midagi arutleda ei saa, sest lihtsalt ei leia normaalseid vastuseid üles selle mölakuhja alt. :D
Mis ta motivatsioon on, seda tõesti ei oska arvata. Mina pakun, et siiski meesterahvas, kes lihtsalt ei saa mitte kusagilt mujalt naiste tähelepanu. Vaimselt haige inimene. Aga, mis temaga teha.. ma näen ka ainukese variandina kasutajaid, mida saab lihtsalt varjata.
Ikka palju tüütum on meiliaadresse vorpida kui lihtsalt niisama siin oksendamas käia.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Baidu [Spider] ja 2 külalist