Päris nii siiski ei olnud. Võimalik, et kokkuvõttes tegi tema minu peale rohkem kulutusi, aga sageli siiski sõitsime minu autoga. Tähtpäevadeks tegin talle kingitusi. Söömas käies ei lasknud alati endale välja teha jne. Need kulutused, mida ta minu peale tegi, olid tegelikult köömes arvestades seda, kui suur palk tal tegelikult on. Kui me kõrvutame tema ja minu palka, siis proportsionaalselt võttes kulutasin mina tema peale kindlasti rohkem.
Veel armupettusest
-
Külaline
-
Külaline
Kas see siis ei ole lollitamine, kui samaaegselt mitmega sebid. No hea on, kui veel lihtsalt sebid, aga kui paralleelselt mitmega seksid, ehkki eelnevalt olen palunud, et ta teavitaks mind, kui ta soovib edasi liikuda. Ega siis keegi ju inimest kinni ometi hoia.
-
Külaline
Kust sa tead et ta selle teisega seksib?Külaline kirjutas: ↑11 Nov 2024 23:01Kas see siis ei ole lollitamine, kui samaaegselt mitmega sebid. No hea on, kui veel lihtsalt sebid, aga kui paralleelselt mitmega seksid, ehkki eelnevalt olen palunud, et ta teavitaks mind, kui ta soovib edasi liikuda. Ega siis keegi ju inimest kinni ometi hoia.
Vaba inimene, võib suhelda kellega tahab.
-
Külaline
Kas see mingit häirekella ei tekitanud, et ta sulle niiviisi teisi naisi halvustas? Keegi pole täiuslik ja samamoodi kirub ta sind taga kellelegi teisele. Samas, täiesti arusaadav, et tahtsid uskuda kellessegi, ilusasse armastusse, ühisesse tulevikku.Külaline kirjutas: ↑11 Nov 2024 22:52 Mulle on ta öelnud, et meeldin sellepärast, et ma ei ole ülbe ja rahaahne. Tänapäeval pidi olema väga raske suhteid luua, kuna naised lihtsalt ei võta vedu ja pidavat olema nipsakad.
-
Külaline
Spa on linnake Belgias, tuntud oma F1 etapi tõttu. Võiks teada, mitte kirjutada, et keegi maksis Spa kinni. Lollakas.Külaline kirjutas: ↑11 Nov 2024 23:40Postitus on kustutatudKülaline kirjutas: ↑11 Nov 2024 23:01Kas see siis ei ole lollitamine, kui samaaegselt mitmega sebid. No hea on, kui veel lihtsalt sebid, aga kui paralleelselt mitmega seksid, ehkki eelnevalt olen palunud, et ta teavitaks mind, kui ta soovib edasi liikuda. Ega siis keegi ju inimest kinni ometi hoia.
-
Külaline
Väkk, sinna ei tahaks keegi ilma rahatagi minna. Kõige mõttetum spa üldse.
-
Külaline
Ei pea teadma mingit f1 jama.Külaline kirjutas: ↑12 Nov 2024 08:49
Spa on linnake Belgias, tuntud oma F1 etapi tõttu. Võiks teada, mitte kirjutada, et keegi maksis Spa kinni. Lollakas.
Jälke üks l kes arvab, et teised peavad teadma seda mida sina
-
Külaline
Ega seal spa pärast ei käidagi;Q
-
Külaline
Sina võibolla oled häbeneja.
Mina ei tea, ega tahagi mingi f1 asju teada. Veelvähem nüüd.
Ei tahagi teada linnu ja veelvähem mingi f1 linnu.
Ma ei tunne vähimatki häbi. Keegi ei tea kõiki linnu.
Aga ups mõni tunneb häbi. On raske nii elada?
Miks peaks teadma? Sama huvitav "võistlus" kui vaadata trammisõitu pool päeva.Külaline kirjutas: ↑12 Nov 2024 09:54 Postitus on kustutatud
-
Külaline
A, et kui f1 asju ei tea oled rumal ja mats?Külaline kirjutas: ↑12 Nov 2024 09:54 Postitus on kustutatud
Vormelitest olen kuulnud, jätab külmaks, ei huvita absoluutselt, kui keegi arvab, et peaks teadma, siis kohe ei tahagi kuulda.
-
Külaline
Sa oled see kes arvab, et täiskasvanud inimene peaks automarke ka teadma?
-
Külaline
Kas on palju nõutud? Kolmeaastasedki teavad...Külaline kirjutas: ↑12 Nov 2024 10:04 Sa oled see kes arvab, et täiskasvanud inimene peaks automarke ka teadma?
-
Auruveski
-
Külaline
Et jutt ei oleks ebamäärane (suur, väike), siis kui suur mehe palk oli? Kas sa pidasid mehe peale kulutatud raha kohta arvet (tead proportsioone)?
-
Külaline
Ta sai 1500 kätte, mina sain 900.Külaline kirjutas: ↑12 Nov 2024 10:37Et jutt ei oleks ebamäärane (suur, väike), siis kui suur mehe palk oli? Kas sa pidasid mehe peale kulutatud raha kohta arvet (tead proportsioone)?
-
Külaline
Midagi muud seal ammugi teha pole.
-
Külaline
Kas see nüüd oli mingi nali või?
-
Külaline
Ma imestan, et 1500 eurot teeniv mees suutis sellist elu elada.Anonymous kirjutas: ↑11 Nov 2024 20:28Tutvusin mitu aastat tagasi ühes tutvumisportaalis kena mehega. Väga töökas, väga abivalmis, tähelepanupöörav, hoidis ja hellitas mind, väga hea palgaga jne. Suhtlesime tihedalt. Saime paar korda kuus kokku. Veetsime koos aega. Käisime spaades, tegime väljasõite, olime koos minu kodus ja kohtusime ka mehe kodus.
-
Külaline
Spaad reklaamisid end veel paar aastat tagasi - 100e kahele koos hommikusöögiga.
Rahvas ei mäleta?
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot] ja 3 külalist