ETTEPANEK pahatahtliku trolli vaigistamiseks!

Vasta
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Külaline kirjutas: 11 Nov 2024 23:15 No vähemalt pole vaja kaugelt minna otsima näidet, mida me mõtleme selle all, et üks või paar trolli kõik teemad täis pläägutab nii et midagi arutleda ei saa, sest lihtsalt ei leia normaalseid vastuseid üles selle mölakuhja alt. :D
Mis ta motivatsioon on, seda tõesti ei oska arvata. Mina pakun, et siiski meesterahvas, kes lihtsalt ei saa mitte kusagilt mujalt naiste tähelepanu. Vaimselt haige inimene. Aga, mis temaga teha.. ma näen ka ainukese variandina kasutajaid, mida saab lihtsalt varjata.
Ikka palju tüütum on meiliaadresse vorpida kui lihtsalt niisama siin oksendamas käia.
Meiliaadressi tegemine võtab 2 minutit, ta möliseb siin tundide, päevade ja kuude kaupa. Teeb 100 emaili ja möliseb edasi
iiR
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas iiR »

Külaline kirjutas: 12 Nov 2024 09:25
Külaline kirjutas: 11 Nov 2024 23:15 No vähemalt pole vaja kaugelt minna otsima näidet, mida me mõtleme selle all, et üks või paar trolli kõik teemad täis pläägutab nii et midagi arutleda ei saa, sest lihtsalt ei leia normaalseid vastuseid üles selle mölakuhja alt. :D
Mis ta motivatsioon on, seda tõesti ei oska arvata. Mina pakun, et siiski meesterahvas, kes lihtsalt ei saa mitte kusagilt mujalt naiste tähelepanu. Vaimselt haige inimene. Aga, mis temaga teha.. ma näen ka ainukese variandina kasutajaid, mida saab lihtsalt varjata.
Ikka palju tüütum on meiliaadresse vorpida kui lihtsalt niisama siin oksendamas käia.
Meiliaadressi tegemine võtab 2 minutit, ta möliseb siin tundide, päevade ja kuude kaupa. Teeb 100 emaili ja möliseb edasi
Las möliseb siis üksi, sest kasutajaid saab 1 liigutusega enda jaoks nähtamatuks muuta siin - näed, et ahaa, seesama troll seletab jälle, muudad nähtamatuks - ja kohe hakkab soe, puhas ja mugav tunne. Ja keda tema seisukohtade 29374644455x lugemine ei häiri või kes tunneb, et see on sõnavabadus ja arvamuste paljusus, eks see siis saab jätta nähtavaks need postitused endale ja nautida. Hundid söönud, lambad terved :)
Külaline

iiR kirjutas: 12 Nov 2024 10:46
Las möliseb siis üksi, sest kasutajaid saab 1 liigutusega enda jaoks nähtamatuks muuta siin - näed, et ahaa, seesama troll seletab jälle, muudad nähtamatuks - ja kohe hakkab soe, puhas ja mugav tunne. Ja keda tema seisukohtade 29374644455x lugemine ei häiri või kes tunneb, et see on sõnavabadus ja arvamuste paljusus, eks see siis saab jätta nähtavaks need postitused endale ja nautida. Hundid söönud, lambad terved :)
Jaa. Ma olin selle võimaluse üldse ära unustanud. Aga kas siis teemat lugedes segust ei teki, kui blokitud kasutaja postitusi ei näe enam. Kas siis kaivad ära ka selle kasutaja tsiteeritud postitused kellegi teise poolt?
iiR
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas iiR »

Külaline kirjutas: 12 Nov 2024 10:51
iiR kirjutas: 12 Nov 2024 10:46

Jaa. Ma olin selle võimaluse üldse ära unustanud. Aga kas siis teemat lugedes segust ei teki, kui blokitud kasutaja postitusi ei näe enam. Kas siis kaivad ära ka selle kasutaja tsiteeritud postitused kellegi teise poolt?
Jah, minu meelest küll, päris alguses siin trollitas oma kasutaja alt ja ma blokkisin ta enda jaoks, siis vastuseid nägi, aga tsitaati ennast mitte. Aga kui piisavalt paljud ta nähtamatuks panevad, siis ei teki ju ka vastuseid eriti ja ma usun, et ta sureb vaikse vihase sisinaga ikkagi välja, kui pole, kes teda tähelepanuga toidaks.
Külaline

iiR kirjutas: 12 Nov 2024 10:54siis ei teki ju ka vastuseid eriti ja ma usun, et ta sureb vaikse vihase sisinaga ikkagi välja
Rõhk sõnal vihase sisinaga :D
Arutleja
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas Arutleja »

Ärge reageerige trolli postitustele. Seda ta ju tahabki. Ma näen siin pidevalt, kuidas on vastatud kustutatud postitustele. Miks te seda endale teete? Ärge laskuge trolliga vaidlusse, see teda toidabki ja sellega muutute te ise ka trolliks. Kui trollist välja ei tehta, siis ta kaotab huvi ja kolib mujale. Raporteerige postitused, mis tõesti väärivad raporteerimist ja teistest lihtsalt libistage silmad üle või kui võimalik, siis blokeerige kasutaja.
Pole midagi rahustavamat kui mõista, et maailm on sinust rohkem sassis.
Külaline

Külaline kirjutas: 11 Nov 2024 22:10 Perekoolis tehti sellele Iir kasutaja pärast isegi selline lüke, kus kõik mõttetud raporteerijate kontod üldse ära kustutati.
Iir on väga okei kommenteerija. Sul tundub mingi isiklik viha olevat? Tabas õiget kohta, mis?
Külaline

Naisterahvas kes kirjutab igas oma postituses kellegi kohta "pläägutab, möla, oksendama" ei saa pidada normaalseks kasutajaks nagunii.
Külaline

Arutleja kirjutas: 12 Nov 2024 11:42 Ärge reageerige trolli postitustele. Seda ta ju tahabki. Ma näen siin pidevalt, kuidas on vastatud kustutatud postitustele. Miks te seda endale teete? Ärge laskuge trolliga vaidlusse, see teda toidabki ja sellega muutute te ise ka trolliks. Kui trollist välja ei tehta, siis ta kaotab huvi ja kolib mujale. Raporteerige postitused, mis tõesti väärivad raporteerimist ja teistest lihtsalt libistage silmad üle või kui võimalik, siis blokeerige kasutaja.
Tegelikult mingi hetk pole enam võimalik “mitte reageerida”. See tähendab - vastama jah ei hakka, aga foorumit kasutada ka ei saa, sest on mölauputus.
Kasutaja blokk võiks tähendada nii tema postitusi kui teda tsiteerivaid postitusi. Ma ei tea, kas see on tehniliselt võimalik. Aga sellisel juhul saakski need trollid ja “trolli-sõnavabaduse” pooldajad arutleda oma asju oma paraleelmaailmas.
Ja meie saaks foorumi kaustada nii nagu see mõeldud on.
Külaline

Külaline kirjutas: 12 Nov 2024 13:28
Arutleja kirjutas: 12 Nov 2024 11:42 Ärge reageerige trolli postitustele. Seda ta ju tahabki. Ma näen siin pidevalt, kuidas on vastatud kustutatud postitustele. Miks te seda endale teete? Ärge laskuge trolliga vaidlusse, see teda toidabki ja sellega muutute te ise ka trolliks. Kui trollist välja ei tehta, siis ta kaotab huvi ja kolib mujale. Raporteerige postitused, mis tõesti väärivad raporteerimist ja teistest lihtsalt libistage silmad üle või kui võimalik, siis blokeerige kasutaja.
Tegelikult mingi hetk pole enam võimalik “mitte reageerida”. See tähendab - vastama jah ei hakka, aga foorumit kasutada ka ei saa, sest on mölauputus.
Kasutaja blokk võiks tähendada nii tema postitusi kui teda tsiteerivaid postitusi. Ma ei tea, kas see on tehniliselt võimalik. Aga sellisel juhul saakski need trollid ja “trolli-sõnavabaduse” pooldajad arutleda oma asju oma paraleelmaailmas.
Ja meie saaks foorumi kaustada nii nagu see mõeldud on.
Defineeri üldse sõna troll, kes on sinu jaoks see müstiline troll? Kas need kes sinuga nõus ei ole, siis raporteerid neid kui trolle?
Külaline

Mina tahaks teada, kes see troll on. Ja ma ei mõtle nimeliselt, vaid mis elu elab inimene, kes ennast sellise asjaga lõbustab. Ülimalt lapsik tegevus, samas tegemist ei ole lapsega, tal on ju terve PK ajalugu koos kasutajatega teada. On see haigus, üksindus, lihtsalt elus pettunud? Mees või naine? Paljud arvavad, et ta on mees, aga mina ei tea. Osad kibestunud naised vihkavad ka suurest kadedusest oma sookaaslasi.
Külaline

Külaline kirjutas: 12 Nov 2024 13:43 Mina tahaks teada, kes see troll on. Ja ma ei mõtle nimeliselt, vaid mis elu elab inimene, kes ennast sellise asjaga lõbustab. Ülimalt lapsik tegevus, samas tegemist ei ole lapsega, tal on ju terve PK ajalugu koos kasutajatega teada. On see haigus, üksindus, lihtsalt elus pettunud? Mees või naine? Paljud arvavad, et ta on mees, aga mina ei tea. Osad kibestunud naised vihkavad ka suurest kadedusest oma sookaaslasi.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Külaline

Külaline kirjutas: 12 Nov 2024 13:43 Mina tahaks teada, kes see troll on. Ja ma ei mõtle nimeliselt, vaid mis elu elab inimene, kes ennast sellise asjaga lõbustab. Ülimalt lapsik tegevus, samas tegemist ei ole lapsega, tal on ju terve PK ajalugu koos kasutajatega teada. On see haigus, üksindus, lihtsalt elus pettunud? Mees või naine? Paljud arvavad, et ta on mees, aga mina ei tea. Osad kibestunud naised vihkavad ka suurest kadedusest oma sookaaslasi.
Ma arvan, et tal pole peas kõik päris korras. Millegipärast selline foorum meelitab sedatüüpi häirega inimesi. Ongi õnnetud ja on neist kahju ka, aga kõigi teiste foorumielu sellepärast ära rikkuda, on ikkagi nõme.
Külaline

Kui keegi mäletab üht vana Eesti krimisarja nagu “Ohtlik lend”. Ma vaatasin seda hiljuti jupiterist. Seal oli üks osa: “Päevik” ja seal osas oli üks täpselt selline tegelane nagu see siinne troll.

Osa ise on siin: https://jupiter.err.ee/1608239259/ohtlik-lend

Mina kujutan teda ette sellisena nagu siin see telefoniparanoiaga tüüp. Õnnetu inimene nagu juba öeldud.
Külaline

Külaline kirjutas: 12 Nov 2024 13:48
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Sain teada kes ta on.
Külaline

Külaline kirjutas: 12 Nov 2024 13:22
Külaline kirjutas: 12 Nov 2024 12:30
Külaline kirjutas: 11 Nov 2024 22:10 Perekoolis tehti sellele Iir kasutaja pärast isegi selline lüke, kus kõik mõttetud raporteerijate kontod üldse ära kustutati.
Iir on väga okei kommenteerija. Sul tundub mingi isiklik viha olevat? Tabas õiget kohta, mis?
Postitus on kustutatud
Iir arvab ja kirjutab minuga üsna sarnaselt. Mõned on siin veel, kelle puhul olen silmi punnutanud, et pagan... kas ma seda mitte ise ei kirjutanud. Kuna mina tean, et ma Iir ei ole, siis seda laiema muigega ma su paranoiat vaatlen.
Külaline

Külaline kirjutas: 12 Nov 2024 14:03

Postitus on kustutatud
Iir arvab ja kirjutab minuga üsna sarnaselt. Mõned on siin veel, kelle puhul olen silmi punnutanud, et pagan... kas ma seda mitte ise ei kirjutanud. Kuna mina tean, et ma Iir ei ole, siis seda laiema muigega ma su paranoiat vaatlen.
Ikka see TA TA TA, mine pole TA, mina tean mida TA arvab ja tunneb...
Külaline

Aega on tal kõvasti, seega pereinimene ilmselt pole. Töö (kui tal on see) peab ka olema suures osas passimine - valvur vms. Komasid kasutab valikuliselt ja kirjapilt väga intelligentset muljet ei jäta.
Külaline

Külaline kirjutas: 12 Nov 2024 14:03

Postitus on kustutatud
Minuga sama :)
Külaline

Anonymous kirjutas: 12 Nov 2024 14:06Ikka see TA TA TA, mine pole TA, mina tean mida TA arvab ja tunneb...
"TA" on üldkasutatav lühend foorumis ja viitab inimesele, kes teema algatas. Redditis näiteks on selleks lühendiks "OP" ehk original poster.

Mina olen näinud ka foorumis inimesi, kes võtavad mu jutujärje sujuvalt üle, kusjuures kirjutavad nagu mina, arvavad minuga samamoodi ja stiili poolest vahet ei teegi. Kõrvaltvaataja ei saagi aru, et isik seal lõimes vahetus. Kui ta ajab normaalset juttu, siis ma ei hakka isegi välja tooma, et kommenteerija oli keegi teine.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline