ETTEPANEK pahatahtliku trolli vaigistamiseks!

Vasta
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Oehh, ei käi Redditis keegi OP OP OP jutustamas nagu siin üks naisterahvas teeb. Redditis ja 9gag on teema autoril automaatselt OP juures.
Külaline

9gag üldse kui keegi kirjutab kommentaaris mõne roppsõna või ka negatiivsema arvamuse, mis sisuliselt ei lähe community reeglite vastu, siis märgitakse tema kommentaar kõigepealt spoileriga "This comment may be offensive." Vajutad sinna peale ja saad lugeda mis ta ütles, postitusi ei kustutata ära.
Külaline

9gag kui kasutajad miinustavad mõne kasutaja postituse maha, siis tuleb ka sellele spoiler peale, st tema kommentaari avalikult ei näidata enam, aga peale klikkides saad lugeda mida ta siiski kirjutas. Mis oli tema arvamus ja millest tekkist teiste reaktsioon. Arutle foorumis ei saa ammu enam aru millest teemas räägitakse, sest vahelt jumal teab mis ära kustutatud :lol: :lol: :lol:
Külaline

Anonymous kirjutas: 12 Nov 2024 14:053. mängisin kunagi ühte online arvutimängu, seal katsetati uut lähenemist - mängijad said raporteerida teisi kasutajaid kui nad tegid mängus midagi halba, oli selleks halb keelekasutus, ebaõiglased võtted, passiivsus. kõik kes said päeva jooksul 10 raporteeringut, said mängust 3 päeva bänni. tulemuseks oli serverite tühjenemine, sest mängijad raporteerisid teisi ainult isiklikust huvist, mitte sellest kas keegi tegelikult ka reegleid rikkus. sinu foorum on sama. punaseid pöidlaid ei viitsi keegi enam panna eks. lihtsalt raporteeri kedagi. tema kustutakse ära, aga see kes ise konfliktne on, tema jutustab edasi - sest ta on sinu sõber või oled sa see ise.
Siin foorumis on 50,000 postitust täiesti alles. Sa sellele pole mõelnud, et äkki nende osade postituste kustutamisel oligi reaalne põhjus? Näiteks ropendamine ja/või solvamine. Kui raske on sul neid kahte asja mitte teha? Suur osa kasutajaid saab sellega ju suurepäraselt hakkama!
Külaline

50 000 postitust üritavad nad näidata reklaamiandjatele, mida rohkem külastajaid ja klikke, seda rohkem peaks reklaampind maksma. Kas reklaamiandjad tahavad end reklaamida küberkiusuga tegelevas foorumis....
sipsik
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas sipsik »

Homme (13.11.2024) alates kell 17:00 saavad siin foorumis postitada ainult registreeritud kasutajad.

Kasutajatel jääb endiselt võimalus postitada anonüümselt. Lisaks on võimalus blokeerida enda jaoks teisi kasutajaid.

Kõike head soovides
Arutle.ee
Külaline

Palju õnne meile kõigile, ühe v*****p****** naiste******* trolli pärast on hea asi kõigile rikutud. Vastik troll, looduse äpardus
Troll

Postitus Postitas Troll »

sipsik kirjutas: 12 Nov 2024 17:01Kasutajatel jääb endiselt võimalus postitada anonüümselt.
sipsik kirjutas: 12 Nov 2024 17:01alates kell 17:00 saavad siin foorumis postitada ainult registreeritud kasutajad.
Kes sellest aru saab?
Külaline

Troll kirjutas: 12 Nov 2024 17:13
sipsik kirjutas: 12 Nov 2024 17:01Kasutajatel jääb endiselt võimalus postitada anonüümselt.
sipsik kirjutas: 12 Nov 2024 17:01alates kell 17:00 saavad siin foorumis postitada ainult registreeritud kasutajad.
Kes sellest aru saab?
Said ju tegelikult aru küll. Logid kasutajana sisse aga postitada saad "külalisena" vastavasse kasti linnukest tehes.
Külaline

Külaline kirjutas: 12 Nov 2024 17:25
Troll kirjutas: 12 Nov 2024 17:13
Kes sellest aru saab?
Said ju tegelikult aru küll. Logid kasutajana sisse aga postitada saad "külalisena" vastavasse kasti linnukest tehes.
See ei muuda mitte midagi, sest need kes julgevad oma nimega postitada, siis neid hakatakse ikka jälitama ja end välja elama.
Süsteem ise on sama mis PK ja pannakse kinni nagu PK.
Külaline

Külaline kirjutas: 12 Nov 2024 18:03 See ei muuda mitte midagi, sest need kes julgevad oma nimega postitada, siis neid hakatakse ikka jälitama ja end välja elama.
Vahe on selles, et saad enda jaoks ebameeldivad "külalised" blokkida. Kui ei seda võimalust ei looda, siis ma küll muutusel mõtet ei näe.
Külaline

Anonymous kirjutas: 12 Nov 2024 18:03See ei muuda mitte midagi, sest need kes julgevad oma nimega postitada, siis neid hakatakse ikka jälitama ja end välja elama.
Postita siis külalisena.
Külaline

Külaline kirjutas: 12 Nov 2024 18:12
Külaline kirjutas: 12 Nov 2024 18:03 See ei muuda mitte midagi, sest need kes julgevad oma nimega postitada, siis neid hakatakse ikka jälitama ja end välja elama.
Vahe on selles, et saad enda jaoks ebameeldivad "külalised" blokkida. Kui ei seda võimalust ei looda, siis ma küll muutusel mõtet ei näe.
Aga miks peaks blokkima? Blokkides kasutajaid, näed ju ikka tsiteeritud lõime kus see blokitav on kirjutanud ja lõppeks ei saa midagi enam aru ja segadust kui palju. Vaadates ka suvalise ja iire postituste arvu, siis nad enamuselt siiski anonüümselt kirjutanud.
Külaline

Külaline kirjutas: 12 Nov 2024 18:14
Anonymous kirjutas: 12 Nov 2024 18:03See ei muuda mitte midagi, sest need kes julgevad oma nimega postitada, siis neid hakatakse ikka jälitama ja end välja elama.
Postita siis külalisena.
Siis ei saa aru kes mida postitas, siis saabki vahele segada ... mina olen TA TA TA ka mina ei ole TA TA TA jne.
Igal postitajal on nimi, siis on ka selge keda sa blokid ja kellega sa üldse siis argumenteerid.
Külaline

Külaline kirjutas: 12 Nov 2024 18:14 Aga miks peaks blokkima? Blokkides kasutajaid, näed ju ikka tsiteeritud lõime kus see blokitav on kirjutanud ja lõppeks ei saa midagi enam aru ja segadust kui palju. Vaadates ka suvalise ja iire postituste arvu, siis nad enamuselt siiski anonüümselt kirjutanud.
Ära sina bloki siis, kui nii suur segadus aju lühisesse jooksutab. Mina ise ilmselt ka ei kavatse kedagi blokkima hakata, mul ei ole probleemi nõmetsevatest kommentaaridest lihtsalt üle libiseda. Ilmselgelt aga on siin olemas kontingent, kes ei suuda ilma blokkimise võimaluseta teri sõkaldest eraldada. Inimesed on erinevad, las neil siis olla see võimalus.

Kui kaunishinged blokeerivad kasutaja X, siis nad ei näe ka tema külalisena tehtud postitusi, neil endil ei teki siis ka kiusatust vasturünnakule asuda ja kogu teema täiesti teemavälise vaidlusega üle võtta. Tulemuseks on kasutaja X ebameeldivate postituste vähenemine, kuna need kes ta postitusi näevad, neid ei koti ja need, kes igal juhul ärritusest kaane pealt oleksid visanud, ei näegi neid postitusi enam. Win-win

Samas raporteerimine peaks olema selgemalt reguleeritud, et seda ei kasutataks enda jaoks antipaatsete kasutajate vastu relvana. See "solvavad ja halvustavad" kommentaarid on liiga laialivalguv sest iga inimese jaoks on solvavad erinevad asjad. Mõne jaoks on ka talle mitte takkakiitmine isiklik solvang. Sel juhul ei ole raporteerimine minu arust absoluutselt õigustatud.
Külaline

Külaline kirjutas: 12 Nov 2024 18:19 Postitus on kustutatud
Blokeerid kasutaja Turvasiil ja ehk saad ise ka aru oma paranoilisest käitumisest. Sul viimasel ajal kangastuvad kümnete erinevate kasutajate taga ainult turvasiili kõrvad.
Külaline

iiR on mu lemmik kommenteerija. Nii õiged sõnavõtud tal mu meelest. Ei saa aru, miks ta kellelegi ette peaks jääma. Ainult trollile ei meeldi arvan.
Külaline

Külaline kirjutas: 12 Nov 2024 18:56 iiR on mu lemmik kommenteerija. Nii õiged sõnavõtud tal mu meelest. Ei saa aru, miks ta kellelegi ette peaks jääma. Ainult trollile ei meeldi arvan.
Mulle pole iiR ka kunagi ebameeldivalt silma jäänud :lol: Samas on siin küll päris mitmed kasutajad, kelle jutt ja seisukohad on minu jaoks täiesti vastuvõetamatud või äärmiselt ebameeldivad ning kellega mingit kokkupuudet ei soovi. Blokkima neid sellegipoolest ei hakka, kajakambris elamine tapab igasuguse arutelu.
Külaline

Foorumis on 214 regatud liiget, üle poole pole ühtegi kommentaari kirjutanud. Kui homme nad muudavad foorumi ainult regatud kasutajatele mõeldud foorumiks, siis kas osad neist kontodest ärkavad ellu või siis kaovad needki kontota külalised ära. Mina mingit kontot tegema ei hakka, ärge hakake mind otsima. :lol: :lol: Foorum on suutnud nii väikse ajaga nii koleda aura tekitada, siis vist juuniks on sama surnud nagu elufoorum :lol: :lol: :lol: :lol:
Külaline

Selline siis ongi lõpu algus.
Siin pole enam midagi teha.
Mina lahkun.

Hüvasti.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline