ETTEPANEK pahatahtliku trolli vaigistamiseks!

Vasta
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Ei lahku te kuskile, homme õhtul istute siinsamas, nagu kärbsed seina peal külalisena lugemas. Uudishimu ajab kontrollima, mis räägitakse ja kas midagi muutub :lol: :lol: :lol:
Egalitaar
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas Egalitaar »

Nõus! ka minule tundub, et troll või trollid on selle foorumi teadlikult sihikule võtnud, eesmärgiga siin segadust tekitada ja normaalse toimimise halvata. Adminnid ja moded ei jõua ka kõike seda puhastada mida paar trolli suudavad iga päev siia maha jätta. Natuke aitaks regulaarsete trollijate tuvastamine ja bännimine, kuigi järjekindel troll tuleks proxide kaudu ikkagi sisse.
Viimati muutis Egalitaar, 12 Nov 2024 20:00, muudetud 1 kord kokku.
Külaline

Egalitaar kirjutas: 12 Nov 2024 19:57 Nõus! ka minule tundub, et troll või trollid on selle foorumi teadlikult sihikule võtnud, eesmärgiga siin segadust tekitada ja normaalse toimimise halvata. Adminnid ja moded ei jõua ka kõike seda puhastada mida paar trolli suudavad iga päev siia maha jätta. Natuke aitaks regulaarsete trollijate tuvastamine ja bännimine, kuigi järjekindel troll tuleks proxide kaudu ikkagi sisse.
Äkki sina oled järgmine troll keda puhastama hakatakse? Äkki sina oled järgmine Juustup?
Egalitaar
Teerajaja
Kontakt:

Külaline kirjutas: 12 Nov 2024 19:40 Selline siis ongi lõpu algus.
Siin pole enam midagi teha.
Mina lahkun.

Hüvasti.
Minu meelest avapostitaja pakkus välja küllalt head lahendused. Nüüd on foorumi haldaja otsustada millist teed valida, sest nii nagu praegu edasi ei saa . Mulle on jäänud mulje, et trolle on kõigest paar, või isegi üks, aga läbustavad kümne eest.
Külaline

Egalitaar kirjutas: 12 Nov 2024 20:07
Külaline kirjutas: 12 Nov 2024 19:40 Selline siis ongi lõpu algus.
Siin pole enam midagi teha.
Mina lahkun.

Hüvasti.
Minu meelest avapostitaja pakkus välja küllalt head lahendused. Nüüd on foorumi haldaja otsustada millist teed valida, sest nii nagu praegu edasi ei saa . Mulle on jäänud mulje, et trolle on kõigest paar, või isegi üks, aga läbustavad kümne eest.
Defineeri kus keegi mis moel läbustab, selgita, too mingi viide postitusele mis on sinu jaoks üldse trollimine.
Külaline

Külaline kirjutas: 12 Nov 2024 20:06
Külaline kirjutas: 12 Nov 2024 19:48
Külaline kirjutas: 12 Nov 2024 19:45 Ei lahku te kuskile, homme õhtul istute siinsamas, nagu kärbsed seina peal külalisena lugemas. Uudishimu ajab kontrollima, mis räägitakse ja kas midagi muutub :lol: :lol: :lol:
Postitus on kustutatud
Postitus on kustutatud
See ongi ehtne trollimine minu arust.
Egalitaar
Teerajaja
Kontakt:

Külaline kirjutas: 11 Nov 2024 19:09 Olen ka tahtnud sarnast teemat teha. 100% nõus iiRiga. Midagi tuleb ette võtta, sest praegu õnnestub sel trollil (või trollidel) foorumi väljasuretamine üsna hästi.
Lihtsalt ei ole võimalik midagi arutada, sest kõik teemad muutuvad kiiresti lehekülgede kaupa mölaks. Ei viitsigi enam ise sõna võtta. Pole mõtet lihtsalt.
Ja ilmselgelt pole asi "teisitimõtlemises", see on pigem nagu vaimuhaigus või midagi sellist. Eesmärk tundub olevat foorumi lõplik hävitamine.
Või siis (warning: konspiratsiooniteooria!) mõne konkureeriva foorumi pikk käsi ;)
Külaline

Külaline kirjutas: 12 Nov 2024 20:17
Külaline kirjutas: 12 Nov 2024 20:06
Külaline kirjutas: 12 Nov 2024 19:48

Postitus on kustutatud
Postitus on kustutatud
Minu arust on sinu vastus ehe trollimine.
Külaline

Külaline kirjutas: 12 Nov 2024 20:17
Mul olnud nii, et keegi on hakanud minu eest vastama mulle esitatud küsimustele ja nii mitmeid lehekülgi.
Olen aru saanud, et ka teistel on nii, kus vastatakse kellegi eest.
Egalitaar
Teerajaja
Kontakt:

Külaline kirjutas: 12 Nov 2024 20:29 Postitus on kustutatud
Trollil pole sugu, troll võib esineda samal ajal nii mehe kui ka naisena, ja kasvõi vaielda iseendaga, et teisi kasutajaid ärritada ning segadust tekitada.
Külaline

Egalitaar kirjutas: 12 Nov 2024 20:39
Trollil pole sugu, troll võib esineda samal ajal nii mehe kui ka naisena, ja kasvõi vaielda iseendaga, et teisi kasutajaid ärritada ning segadust tekitada.
See oli päris trolli vastus :lol: :lol:
Külaline

Külaline kirjutas: 12 Nov 2024 20:41
Egalitaar kirjutas: 12 Nov 2024 20:39
See oli päris trolli vastus :lol: :lol:
Sina peaksid teadma seda jah
Egalitaar
Teerajaja
Kontakt:

Külaline kirjutas: 11 Nov 2024 17:21 See oleks nagu kiusajale võidu andmine ja ega ta sellest ei peatu.
Ei peatu, aga trolli elu saab muuta tunduvalt raskemaks. Näiteks regamise kohustus tähendab seda, et pärast iga bänni peab troll uue konto looma. See muutub ajapikku tüütavaks isegi trollile. Samuti saab konto siduda konkreetse mailiaadressiga, see muudaks trolli elu veelgi keerulisemaks, sest sama mailiga enam regada ei saaks ;)
Viimati muutis Egalitaar, 12 Nov 2024 20:48, muudetud 1 kord kokku.
Külaline

Moded on oma otsuse teinud. Kui nii siis nii. Ma ennustan, et foorumis käimist jääb vähemaks, uusi teemasid tekib vähem, kommenteeritakse vähem, valitakse sõnu hoolikalt, ei soovita endast niipalju rääkida, enda reaalseid kogemusi jagada. Minu arvamus.
Külaline

Külaline kirjutas: 12 Nov 2024 20:32 Mul olnud nii, et keegi on hakanud minu eest vastama mulle esitatud küsimustele ja nii mitmeid lehekülgi.
Olen aru saanud, et ka teistel on nii, kus vastatakse kellegi eest.
Kui mõni väide või küsimus on foorumis õhku visatud, siis võivad kõik kasutajad ka oma mõtted sel teemal kirja panna. Selles ongi foorumi mõte - laiem arutelu ja mõtete põrgtamine. Tsiteeri alati kommentaari, millele konkreetselt vastad ja kui tahad, et sinu mõtteid ja vastuseid seostataks ainult sinuga, siis kirjuta kasutajanime alt. Kahekõnet pea privaatsõnumites. Teeselda nt teemaalgatajat või kasutada kellegi teise kasutajanime on muidugi nõme käitumine.
Külaline

Külaline kirjutas: 12 Nov 2024 20:46 Moded on oma otsuse teinud. Kui nii siis nii. Ma ennustan, et foorumis käimist jääb vähemaks, uusi teemasid tekib vähem, kommenteeritakse vähem, valitakse sõnu hoolikalt, ei soovita endast niipalju rääkida, enda reaalseid kogemusi jagada. Minu arvamus.
Nii ta läheb, üks inimene suudab kõikide jaoks asjad ära solkida
iiR
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas iiR »

Külaline kirjutas: 12 Nov 2024 20:56
Külaline kirjutas: 12 Nov 2024 20:53
Külaline kirjutas: 12 Nov 2024 20:47

Kui mõni väide või küsimus on foorumis õhku visatud, siis võivad kõik kasutajad ka oma mõtted sel teemal kirja panna. Selles ongi foorumi mõte - laiem arutelu ja mõtete põrgtamine. Tsiteeri alati kommentaari, millele konkreetselt vastad ja kui tahad, et sinu mõtteid ja vastuseid seostataks ainult sinuga, siis kirjuta kasutajanime alt. Kahekõnet pea privaatsõnumites. Teeselda nt teemaalgatajat või kasutada kellegi teise kasutajanime on muidugi nõme käitumine.
Postitus on kustutatud
Postitus on kustutatud
Ma nõustun selle osaga, et meestes pole asi, aga ei nõustu sellega, et siin vaid ossid ja ropendajatest mehed kirjutavad. Ma arvan, et siin on suht palju meeskommenteerijaid ka ja nad pole halvemad ega paremad kui enamik siinsetest naiskommenteerijatest, vaid täitsa tavalised normaalsed inimesed, kes arvavadki mõnest asjast nii ja teisest naa. Aga siinne troll ja tõenäoliselt ka veel 1-2 kibestunud isendit on suutnud toota nii palju saasta siia, et on jätnud mulje, nagu kõik siinsed meeskülastajad oleksid idikad.
Külaline

Milline on teie lemmik nädalapäev? Mulle on meeldiv reede

(Ignoge trolli, kaob ise ära kui tähelepanu ei saa)
Külaline

Külaline kirjutas: 12 Nov 2024 22:42 Milline on teie lemmik nädalapäev? Mulle on meeldiv reede

(Ignoge trolli, kaob ise ära kui tähelepanu ei saa)
:lol: :lol: :lol: :lol:
Külaline

Tasa langeb valge lumi
Tasa langeb valge lumi,
kogu maailm ootab pühi.
Inglid valmistavad ette retke,
ootavad rõõmupäeva hetke.

Kuused rohelises rüüs,
jõuluroad, kõik on menüüs.
Jõulusoovidest pungil on kingikotid,
tühjad on veel päkapikkude sokid.