Kuidas armastusest aru saadakse?

seks, suhted ja pereteemad
Külaline

Kuidas armastusest aru saadakse?

Postitus Postitas Külaline »

Kuidas armastusest aru saadakse või kuidas aru saada, et ei armasta?
Külaline

Külaline kirjutas: 12 Nov 2024 17:57 Kuidas armastusest aru saadakse või kuidas aru saada, et ei armasta?
See on nagu peeretamine, kui peab punnitama, siis on tavaliselt sitt.
Külaline

Külaline kirjutas: 12 Nov 2024 17:57 Kuidas armastusest aru saadakse või kuidas aru saada, et ei armasta?
Ta ei vaata sind, vaatab sinust mööda. Suhte alguses on see kindel märk, et pole armunud ja varjab seda.
Külaline

Külaline kirjutas: 12 Nov 2024 19:30
Ta ei vaata sind, vaatab sinust mööda. Suhte alguses on see kindel märk, et pole armunud ja varjab seda.
Nii on jah. Ja kui tere ka ei ütle, siis ilmselt lausa põlgab sind.
Külaline

Külaline kirjutas: 12 Nov 2024 19:37
Mitte nii. Naeratab ja räägib, aga väldib sulle otsa vaatamist.
Külaline

Külaline kirjutas: 12 Nov 2024 19:53
Külaline kirjutas: 12 Nov 2024 19:37

Mitte nii. Naeratab ja räägib, aga väldib sulle otsa vaatamist.
No siis on pensioniosakute müüja
iiR
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas iiR »

Kui küsimus on, kuidas aru saada, kas keegi armastab sind, siis mu meelest pigem sellest, kas ta seab sind oma elus esiplaanile või ei. Ehk et kas leiab aega, soovib ise aktiivselt kokku saada, koos olla, teeb väikesi pingutusi ja no prioritiseerib sind üldse kõigiti. Armununa ka soovib igal võimalusel sinu seltskonda, võimalusel sind puudutada, näitab siirast huvi üles asjade suhtes, mis sind huvitavad jne.

Aga kui küsimus on, et kuidas aru saada, kas ise armastad kedagi või ei, siis ütleskin, et kui küsimus tekib, siis ilmselt ikka väga ei armasta.
Külaline

Anonymous kirjutas: 12 Nov 2024 17:57Kuidas armastusest aru saadakse või kuidas aru saada
Kui naine on nõus sinuga voodisse ronima, siis armastab.
Külaline

Külaline kirjutas: 12 Nov 2024 18:00 See on nagu peeretamine, kui peab punnitama, siis on tavaliselt sitt.
Hakkasin juba miinustama, aga tegelikult peab paika suhte kohta :lol: KAs just arastust nii ära tunneb, see on kahtlane.
Külaline

Armastus on see, kui tahad, et teisel läheks hästi. Kuulad tema soove, austad neid. Järjekindlalt teise soovide eiramine ja enda egole mõtlemine polegi armastus. Kui ta ei taha, et sa teda vaatad ja seda eirad, siis armastad ainult iseennast.
Külaline

...ja kui peab kogu aeg meelde tuletama mingeid pisiasju ja neid eirad, siis ei armasta. Näiteks tead, mis kangusega kohv meeldib su paarilisele ja arvestad sellega, tead, kas vali teler teda häirib jne. Armastus on see, kui hindad teise inimese uskujmusi ja tõekspidamisi ega ürita teda muuta. Öelda inimestele, et neid armastatakse on lihtne, aga armastus ei tähenda, et teine inimene on sinu omand. Kui sind häirib tema juures midagi, siis sa mitte ei muuda neid, vaid lased tal oma tee leida. Armastada saab ka eemalt, et sa tead, et teistel läheb hästi. Ligimese armastus on ilus seni, kuni on olemas austus.
Külaline

Külaline kirjutas: 13 Nov 2024 15:39 ...ja kui peab kogu aeg meelde tuletama mingeid pisiasju ja neid eirad, siis ei armasta. Näiteks tead, mis kangusega kohv meeldib su paarilisele ja arvestad sellega, tead, kas vali teler teda häirib jne. Armastus on see, kui hindad teise inimese uskujmusi ja tõekspidamisi ega ürita teda muuta. Öelda inimestele, et neid armastatakse on lihtne, aga armastus ei tähenda, et teine inimene on sinu omand. Kui sind häirib tema juures midagi, siis sa mitte ei muuda neid, vaid lased tal oma tee leida. Armastada saab ka eemalt, et sa tead, et teistel läheb hästi. Ligimese armastus on ilus seni, kuni on olemas austus.
Need on head kombed.
Külaline

Külaline kirjutas: 13 Nov 2024 15:42
Külaline kirjutas: 13 Nov 2024 15:39 ...ja kui peab kogu aeg meelde tuletama mingeid pisiasju ja neid eirad, siis ei armasta. Näiteks tead, mis kangusega kohv meeldib su paarilisele ja arvestad sellega, tead, kas vali teler teda häirib jne. Armastus on see, kui hindad teise inimese uskujmusi ja tõekspidamisi ega ürita teda muuta. Öelda inimestele, et neid armastatakse on lihtne, aga armastus ei tähenda, et teine inimene on sinu omand. Kui sind häirib tema juures midagi, siis sa mitte ei muuda neid, vaid lased tal oma tee leida. Armastada saab ka eemalt, et sa tead, et teistel läheb hästi. Ligimese armastus on ilus seni, kuni on olemas austus.
Need on head kombed.
Kahjuks aga minu kogemusel ei toimi. Nii palju, kui ma inimesi näinud olen, ei austata inimeste soove, aga juttudes on suured hoolijad. Vaatamine ei ole armastus. See on lihtsalt vaatamine. See on iha, see pole armastus. Armastada saab ka aseksuaalset aromantikut, tahtmata temaga seksida. Kui teda austada piisavalt.
Külaline

Uue aasta resolutsioon - armasta inimesi. Hooli neist ja ole nende vastu empaatiline. Ongi lihtne valem. Aga see on nagu uue aasta alguses jõusaalis käimisega, ikka läheb pikapeale meelest. Alguses toimib ja siis taaskord ei toimi. Mis puutub eksidesse, siis on ilmselge, et nad ei lähegi täiesti meelest, see ei tähenda, et neid armastatakse või neid vihatakse. Ometi on nad elus olnud, teinud head või halba, aga see andestatakse. Ja elatakse edasi. Paljud inimesed on armastanud, ometi pole inimesel kombeks ühe hetke ümber oma elu rajada.

Mulle meeldib see kirjeldus, mille kunagi ammu endale salvestasin:
: https://www.reddit.com/r/BreakUps/comme ... ?rdt=43296
Külaline

https://naistekas.delfi.ee/artikkel/226 ... ja-tasemed
Pilt

Kolm tahku on "päris armastus" ehk kus on ka kirg egk seksuaalne iha sees, kahe tahuga on nt ema armastus lapse vastu, isamaaarmastus, sõprade armastus jms.
Külaline

See, et meelest ei lähe, on normaalne. See, et pidi midagi tulema, see mõtteviis, ei ole normaalne. Ja selle eest vihata ja kiusata - ei ole normaalne. Miljarditel on olnud südamevalu, aga elu läheb edasi. Mida kauem oodata tähenduslike suhete loomisega, seda pinnapealsemad need tulevad. Paraku eksi vihkamine selle mustri loob, võttes ära aega jne. Mõtled selle peale, miks sind vaadati või ei vaadatud, selmet mõelda. ''See inimene oli minu elus sellepärast, et mina läksin juhuslikult sinna restorani.'' Ehk siis üks tuhandetest, kes võib olla sinu inimene, aga ei tea seda, sest ei anna võimalust.
Külaline

Külaline kirjutas: 13 Nov 2024 15:59 https://naistekas.delfi.ee/artikkel/226 ... ja-tasemed
Pilt

Kolm tahku on "päris armastus" ehk kus on ka kirg egk seksuaalne iha sees, kahe tahuga on nt ema armastus lapse vastu, isamaaarmastus, sõprade armastus jms.
No mis puudutab kirge ja iha. Oletame, et isik a armastab enda arvates aseksuaalset isikut b. Isik a tahab seksida. Isik b ei taha. Armastada saab ka nii, et ei seksi ja koos ei ole. Muutmata inimest, mõeldes oma peakeses valmis mõtteid, kiusates teist. Lõpuks kaob ka see nö kirg/iha ära, aga armastus võib jääda. Kuni lõpuks on teisi inimesi, kellele seda armastust rohkem vaja on. Muidugi kui teine inimene valetas end seksuaalseks ja andis lootust, siis ongi raske ''vastu'' armastada. Samas armastus on ka andestamine. Andestad selle, et teine ei taha seksida. Ja seksid sellega, kes tahab. Nii lihtne ongi.
Külaline

iiR kirjutas: 12 Nov 2024 21:04 Aga kui küsimus on, et kuidas aru saada, kas ise armastad kedagi või ei, siis ütleskin, et kui küsimus tekib, siis ilmselt ikka väga ei armasta.
Ma praegu mõtlen rohkem, et kas mina teist armastan. Et kuidas ma tean või aru saan, et ma armastan teda. Võibolla see ei olegi armastus.
Kuidas ma ütlen, et ma armastan sind, kui ma ei teagi mis on armastus.
iiR
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas iiR »

Külaline kirjutas: 13 Nov 2024 21:45
iiR kirjutas: 12 Nov 2024 21:04 Aga kui küsimus on, et kuidas aru saada, kas ise armastad kedagi või ei, siis ütleskin, et kui küsimus tekib, siis ilmselt ikka väga ei armasta.
Ma praegu mõtlen rohkem, et kas mina teist armastan. Et kuidas ma tean või aru saan, et ma armastan teda. Võibolla see ei olegi armastus.
Ära siis veel ütle?
Mul endal pole suhe alguses või kestel kunagi nii olnud, et olen tunnete osas kahevahel. Olen kas olnud armunud või pole - ja sellisel juhul pole seda tunnet ka hiljem tekkinud. Aga küllap inimestel võib erinevalt olla.
Viimati muutis iiR, 13 Nov 2024 23:05, muudetud 1 kord kokku.
Külaline

Külaline kirjutas: 13 Nov 2024 21:45
Kui niimoodi kahtled ja hirmsasti mõtlema pead, siis suure tõenäosusega ei ole see armastus.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Bing [Bot] ja 7 külalist