Paadunud ateist kiriklikule matusele..appi!!!!!!

vana hea klassika
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Külaline kirjutas: 13 Nov 2024 13:03 Aga miks õigeusu pappi ajab pahaseks juudi rabi või moslemi mulla? Katoliku papist ma ei räägi. Jumal on ju üks? Või ei? Üksteise kirikus küll käidud ei saa.
Millest sul selline arvamus on? Ma olen õigeusklik, pole näinud veel preestrit, keda teise usu vaimulik pahaseks ajaks. Meil on oikumeenia ja kõigi religioonide esindajad saavad hästi läbi.
Külaline

Külaline kirjutas: 13 Nov 2024 14:58
Külaline kirjutas: 13 Nov 2024 13:03 Aga miks õigeusu pappi ajab pahaseks juudi rabi või moslemi mulla? Katoliku papist ma ei räägi. Jumal on ju üks? Või ei? Üksteise kirikus küll käidud ei saa.
Millest sul selline arvamus on? Ma olen õigeusklik, pole näinud veel preestrit, keda teise usu vaimulik pahaseks ajaks. Meil on oikumeenia ja kõigi religioonide esindajad saavad hästi läbi.
Hahahaaa! Mis asi see usklikel on et isegi pool tundi ei saa valetamata? Isegi kahe patriarhaadi esindajad ei saa omavahel kokkuleppele;))))
Külaline

"Ateistide ei tapa inimesi eelarvamuste pärast, usklikud tapavad."

Esimene ja teine maailmasõda ei alganud usuliste erimeelsuste pärast, ateistlikud erimeelsused olid. Ukraina sõda samuti ei alanud usuliste erimeelsuste pärast.
Külaline

Anonymous kirjutas: 13 Nov 2024 16:09Nii et ära tule rääkima justkui mõni usk rahu ja sallivust edendaja.
Kuidas budismiga on?
Külaline

Külaline kirjutas: 13 Nov 2024 16:30
Anonymous kirjutas: 13 Nov 2024 16:09Nii et ära tule rääkima justkui mõni usk rahu ja sallivust edendaja.
Kuidas budismiga on?
Ei tahaks sulle pettumust valmistada, kuid ka budismiga pole lugu hea. Alustuseks, jaapani budistlikud sõdurid tapsid 2. ilmasõja ajal vähemalt 20 miljonit hiinlast, usujuhid toetasid neid tapatalguid täielikult. Venelaste laama muidugi ka Tõva ja Burjaatia sõdureid sõtta innustamas. Sri Lankas ja Birmas massiivne teise usuliste tagakiusamine budistide poolt.
Kas piisab või tahad veel?
Külaline

Külaline kirjutas: 13 Nov 2024 16:30
Kuidas budismiga on?
Kuidas Myanmari's rohingya'dega toimuvat nimetaksid?
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Ahrefs [Bot], Bing [Bot], kiisu, käguan, Semrush [Bot], මම වැටෙන කුරුල්ලෙක් ja 4 külalist