Millest sul selline arvamus on? Ma olen õigeusklik, pole näinud veel preestrit, keda teise usu vaimulik pahaseks ajaks. Meil on oikumeenia ja kõigi religioonide esindajad saavad hästi läbi.Külaline kirjutas: ↑13 Nov 2024 13:03 Aga miks õigeusu pappi ajab pahaseks juudi rabi või moslemi mulla? Katoliku papist ma ei räägi. Jumal on ju üks? Või ei? Üksteise kirikus küll käidud ei saa.
Paadunud ateist kiriklikule matusele..appi!!!!!!
-
Külaline
-
Külaline
Hahahaaa! Mis asi see usklikel on et isegi pool tundi ei saa valetamata? Isegi kahe patriarhaadi esindajad ei saa omavahel kokkuleppele;))))Külaline kirjutas: ↑13 Nov 2024 14:58Millest sul selline arvamus on? Ma olen õigeusklik, pole näinud veel preestrit, keda teise usu vaimulik pahaseks ajaks. Meil on oikumeenia ja kõigi religioonide esindajad saavad hästi läbi.Külaline kirjutas: ↑13 Nov 2024 13:03 Aga miks õigeusu pappi ajab pahaseks juudi rabi või moslemi mulla? Katoliku papist ma ei räägi. Jumal on ju üks? Või ei? Üksteise kirikus küll käidud ei saa.
-
Külaline
"Ateistide ei tapa inimesi eelarvamuste pärast, usklikud tapavad."
Esimene ja teine maailmasõda ei alganud usuliste erimeelsuste pärast, ateistlikud erimeelsused olid. Ukraina sõda samuti ei alanud usuliste erimeelsuste pärast.
Esimene ja teine maailmasõda ei alganud usuliste erimeelsuste pärast, ateistlikud erimeelsused olid. Ukraina sõda samuti ei alanud usuliste erimeelsuste pärast.
-
Külaline
Kuidas budismiga on?
-
Külaline
Ei tahaks sulle pettumust valmistada, kuid ka budismiga pole lugu hea. Alustuseks, jaapani budistlikud sõdurid tapsid 2. ilmasõja ajal vähemalt 20 miljonit hiinlast, usujuhid toetasid neid tapatalguid täielikult. Venelaste laama muidugi ka Tõva ja Burjaatia sõdureid sõtta innustamas. Sri Lankas ja Birmas massiivne teise usuliste tagakiusamine budistide poolt.
Kas piisab või tahad veel?
-
Külaline
Kuidas Myanmari's rohingya'dega toimuvat nimetaksid?
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Ahrefs [Bot], Bing [Bot], kiisu, käguan, Semrush [Bot], මම වැටෙන කුරුල්ලෙක් ja 4 külalist