Mida peate raha raiskamiseks?

Vasta
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Talv
Pehme puhas lumi
Sajab hommikuni
Sajab seni kuni
Kestab laste uni

Helbeid puhtaid-valgeid
Sulab laste palgeil
Kui nad õrna lumme
Teevad väikseid samme

Hommik polegi nii pime
See on talveilmaime

Maren Toom 2011
Kõuts
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas Kõuts »

Multimiljonärid kukkusid omavahel tuututama pubekate tasemel. Täiega äge sissevaade rikkurite ellu, aitäh selle eest!
Näib, et raha üldse mingit head elu ei taga, peab ikka lõputult aega veetma foorumites oma tavaliste tarbeesemete üle vaieldes😃 Lahe värk.
Külaline

Külaline kirjutas: 11 Nov 2024 12:25
Külaline kirjutas: 11 Nov 2024 09:37
Külaline kirjutas: 10 Nov 2024 20:49

Miks mersuga, miks mitte Maseratiga? Sa ei tea rikastest midagi, sest rikka jaoks on mersu ja porsche vaese mehe roolid.
No sõidetakse ka mersudega. Ma arvan, et Urmas Sõõrumaa kvalifitseerub ka rikaste hulka ja temal on vähemalt kolm valget mersut, mis linnas tihti silma jäävad (ta autodel on eriline numbrimärk ja numbrid, sellest saab aru).
Kui ma rikas oleks, siis ma sõidaks ka ainult uute ja heade autodega, uued on niivõrd mugavad ja tahaks proovida ilmselt ka erinevaid marke. Kui mul on palju raha, siis miks ma ei võiks seda kulutada, kuhu tahan. Pealegi, päriselt rikkale ei ole tavainimeste mõistes kallis auto mingi eriline kulutus.
On vähe asju, mis oleks nii vulgaarsed, kui valge merss. Mersul on muidugi kauneid klassikalisi autosid, aga tavaline ärmehe merss on tavaline igav ja üldse mitte nii hea auto.
Sa ikka tead sõna vulgaarne tähendust? Ära kasuta võõrsõnu, kui täpselt ei tea.
Külaline

Külaline kirjutas: 01 Nov 2024 22:33
Külaline kirjutas: 01 Nov 2024 22:18
Anonymous kirjutas: 01 Nov 2024 22:13Miks Egiptus just nii mõttetu on? Meri soe, toidud head, pakutakse palju tuure igale poole, kultuur huvitav, surf, snorgeldamine korallide vahel, sukeldumine. Suht odav kah.
Kui sulle meeldib, siis lase aga käia :D Mis see teiste arvamus sulle ikka annab.
Mulle polegi teiste arvamus oluline, küsisin lihtsalt kommenteerija käest, miks talle just Egiptus mõttetu tundub.
räpane, pealetükkiv, oksendamistõvele kalduv. minu jaoks välistatud.
Külaline

Külaline kirjutas: 07 Nov 2024 10:06
Külaline kirjutas: 07 Nov 2024 08:43
Külaline kirjutas: 07 Nov 2024 08:08 Ma olen juba 40+, aga hämmeldunult loen siit, et taksosõit mingi elementaarne asi on. Ma ei mäletagi, millal ma viimati taksoga sõitsin, 20 aastat tagasi tööreisil?
What?
Kuidas siis liigud, kui teatrisse, üritusele, külla minek ja tulek. Pargid auto pigem kesklinna, vanalinna? Kui tarvitad alkoholi, kuidas liigud? Soovid minna nt 15 km kaugusele ilma autota, hakakd siis bussiga logistama?
Olen tähele pannud, et taksoga ei sõida need, kes on koonrid. Enne lödistavad trammiga läbi vihma ja pori.
What tõesti. Mul on oma auto, sõidan sellega. Parkimisega pole probleeme täheldanud, suudan ka natuke jala kõndida, kui vaja. Alkoholi ei tarbi. Suvel liigun palju ka jalgrattaga.
ma ka. aga kui nt auto hooldusesse viin, sõidan taksoga koju ja pärast autole järgi. teatrisse lähen ka taksoga. lennujaama sõidan varahommikul või öösel taksoga, sealt koju ka, kusjuures siis olen nii väsinud, et ei viitsi mõeldagi, et kohe koju kotile ei saa :D
Külaline

Külaline kirjutas: 12 Nov 2024 22:21
Külaline kirjutas: 12 Nov 2024 19:03
kasutaja kirjutas: 12 Nov 2024 17:26
Olgu siis. Milleks selle jaoks 100000 € auto osta, linnas 35km päevas kõlbab daatsia ka. Maanteesõite selline seisev auto ilmselgelt ei tee, aga just seal on olulised auto vanus ja kaasaegsus ( st kaasaegsed parameetrid, millest auto hind koosneb).
Ei sõida elus mingi Daciaga. Enamik ongi maanteesõit.
35 km päevas ei ole võimalik mingist maanteesõidust rääkida ometi. See pole veel sõitma hakkaminegi.
Kui elad Tallinnas, on 35 km päevas vabalt 25 km maanteesõitu. Maanteele ju ometi jala ei lähe.
Külaline

Külaline kirjutas: 13 Nov 2024 08:55
Külaline kirjutas: 12 Nov 2024 19:03

Ei sõida elus mingi Daciaga. Enamik ongi maanteesõit.
35 km päevas ei ole võimalik mingist maanteesõidust rääkida ometi. See pole veel sõitma hakkaminegi.
Kui elad Tallinnas, on 35 km päevas vabalt 25 km maanteesõitu. Maanteele ju ometi jala ei lähe.
See on tõesti metsik maanteesõit. Uskumatu lausa.
Katza

Postitus Postitas Katza »

Külaline kirjutas: 13 Nov 2024 20:25
Külaline kirjutas: 13 Nov 2024 08:55

See on tõesti metsik maanteesõit. Uskumatu lausa.
Miks mitte? Eelistad seda jalgsi teha? Mina mitte.
Külaline

kasutaja kirjutas: 12 Nov 2024 17:26
Külaline kirjutas: 12 Nov 2024 16:39
Külaline kirjutas: 12 Nov 2024 15:38

Jah on.
Minugi poolest käi see maa jala. Mina mitte. 35 km päevas on isegi väga suur maa mu meelest.
Olgu siis. Milleks selle jaoks 100000 € auto osta, linnas 35km päevas kõlbab daatsia ka. Maanteesõite selline seisev auto ilmselgelt ei tee, aga just seal on olulised auto vanus ja kaasaegsus ( st kaasaegsed parameetrid, millest auto hind koosneb).
Nii. Auto peab olema teatud marki-BMW, Mercedes või Porsche. Olema alla 20K läbisõiduga,kuni paar aastat vana, õiget värvi. Madal, sportlik ning seksikas auto, muusikasüsteemiga ja disainipaketiga. Ilusate velgedega. Kõik peab klappima. Kui kõik klapiks ja auto värv on vale, jääb ostmata. Lihtne. Auto pole mingi nelja rattaga õudus punktist A punkti B sõitmiseks, vaid nagu pereliige-vaatad, armastad, naudid.
Külaline

Anonymous kirjutas: 13 Nov 2024 21:30Lihtne. Auto pole mingi nelja rattaga õudus punktist A punkti B sõitmiseks, vaid nagu pereliige-vaatad, armastad, naudid.
Nagu lemmikloom, kellega käid jalutamas ja keda õhtul silitad.
Külaline

Külaline kirjutas: 13 Nov 2024 21:45
Anonymous kirjutas: 13 Nov 2024 21:30Lihtne. Auto pole mingi nelja rattaga õudus punktist A punkti B sõitmiseks, vaid nagu pereliige-vaatad, armastad, naudid.
Nagu lemmiklo.om, kellega käid jalutamas ja keda õhtul silitad.
Loomulikult. Nagu ka riided, mis seljas, Mööbel, mis kodus. Iga detail on selline, mis meeldib. Õõvastav oleks maksta millegi sellise eest, mis ei meeldi.
Külaline

Gucci, LV, Prada jms käekotid
Külaline

Lollide blogijate raamatute ostu.
Külaline

Anonymous kirjutas: 18 Nov 2024 20:09Lollide blogijate raamatute ostu.
Minu jaoks täiesti arusaamatu miks neid ostetakse.
Külaline

Ilusalonge, kosmeetikat, hooajakaupu kodusisustamisel, reisimist, restoranis käimist, trennis käimist, veini joomist
Külaline

Mina pean raiskamiseks rohkema toidu ostmist kui àra kasutan vòi siis ka valede toiduainete ostmist. Näiteks et ostan valmis, mõtlen teen seda ja seda ja siis pàrast ei viitsi ja köögiviljad lähevad vanaks vms. Veel pean raiskamiseks liigsete riiete ostmist. Kallist autot ka ei ole mulle vaja.
Vahel mulle siiski meeldib raisata, näiteks väljas söömas käia ( kodus söömine oleks ju odavam aga mugavus maksab ka midagi).
Külaline

Anonymous kirjutas: 18 Nov 2024 20:38Ilusalonge, kosmeetikat, hooajakaupu kodusisustamisel, reisimist, restoranis käimist, trennis käimist, veini joomist
Kokkuvõttes elamist :lol:
taivopalm
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas taivopalm »

Külaline kirjutas: 19 Nov 2024 13:35
Anonymous kirjutas: 18 Nov 2024 20:38Ilusalonge, kosmeetikat, hooajakaupu kodusisustamisel, reisimist, restoranis käimist, trennis käimist, veini joomist
Kokkuvõttes elamist :lol:
Elu on inimese parim aeg. Elämä on ihmisen parasta aikaa. Nii ütles omal ajal legend Matti Nykänen.
Külaline

Kägu369 kirjutas: 19 Nov 2024 15:43Postitus on kustutatud
Ilmselt ainult naised :D
Külaline

Mul tekib alati küsimus nende blogijate jutu peale, kes ütlevad, et "kiirustage kiirustage, kohe on kõik otsas." See tundub mingi psühholoogiline turundustrikk, et inimesel jääks mulje, et kohe enam ei saa ja tuleb ruttu ära osta. Inglise keeles on see fear of missing out.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline