Mida sa nõuad? Midagi pole vajalik, kuna sina lihtsalt tahad. Loe oma postitused uuesti üle, kui mälu kehv on.
Kaunismees
-
Külaline
Sellega sa tunnistad, et kõik sinu väited oligi laim. M.O.T.T.Külaline kirjutas: ↑12 Nov 2024 11:01Mida sa nõuad? Midagi pole vajalik, kuna sina lihtsalt tahad. Loe oma postitused uuesti üle, kui mälu kehv on.
-
Külaline
Kuule, aitab küll! Täiesti nõme ja seosetu dialoog.Külaline kirjutas: ↑12 Nov 2024 11:01Mida sa nõuad? Midagi pole vajalik, kuna sina lihtsalt tahad. Loe oma postitused uuesti üle, kui mälu kehv on.
Minu silmis on Egalitaar üks vähestest mõistlikest meestest, keda siin foorumis kohanud olen. Ka nüüd, sinuga suheldes, on täiesti rahulikuks ja viisakaks jäänud, mida aga ei saa sinu kohta öelda.
Silmade põhjal pakuks, et noor Evald Hermaküla.
Sama. Pakuks Hermaküla.
-
Külaline
Hermaküla jah, vaatasin just filmi "Õnnelind flamingo" selline mõnus nostalgialaks. Eestlase kohta oli ikka päris kena mees.Külaline kirjutas: ↑12 Nov 2024 23:23 Kes tunbeb ära selle kena mehe?
Mäletan kah. Sinna filmi sobis ta hästi. Aga mida ei suutnud vaadata oli telelavastus Lutsu "Pildikesi Paunverest" põhjal, kus Hermaküka oli Tootsi osas. Ebatootsilikumat näitlejat on minu meelest raske leida: Toots oli rahutu ja energiline tegelane, aga Hermaküla oli juba oma olemuselt selline rahulik laid back tüüp.
-
Külaline
No ärge toppige siia nii ilmselgeid pilte, kes siis Vürst Gabrieli ei tea
Goloborodko (vähetuntud Simferoopoli draamateatri näitleja, kes paistis silma hea välimuse ning vehklemis-ja ratsutamisoskusega
)
-
Nisu Kuuno
Eesti ühe popima filmi kaks peaosalist olid välismaalased. Ukraina mees ja lätlanna. Vaat nii.Külaline kirjutas: ↑13 Nov 2024 15:13 No ärge toppige siia nii ilmselgeid pilte, kes siis Vürst Gabrieli ei teaGoloborodko (vähetuntud Simferoopoli draamateatri näitleja, kes paistis silma hea välimuse ning vehklemis-ja ratsutamisoskusega
)
-
Külaline
Nii kui mina teatripileti sain ostetud, nii etendus jälle ära jäi, sest Hermaküla oli osatäitjate hulgas.
Reaalselt ta minul nägemata jäigi. Telekas nähtuna ta minule ei meeldinud.
Õpetaja Laur oli ilus mees.
Reaalselt ta minul nägemata jäigi. Telekas nähtuna ta minule ei meeldinud.
Õpetaja Laur oli ilus mees.
-
Külaline
Ma arvan, et on päris paljusid, kes teda ei tea. Kas olla, noorema generatsiooni harimiseks, et enne Uuspõldu ja Avandit oli ka tegijaid näitlejaid.Külaline kirjutas: ↑13 Nov 2024 15:13 No ärge toppige siia nii ilmselgeid pilte, kes siis Vürst Gabrieli ei teaGoloborodko (vähetuntud Simferoopoli draamateatri näitleja, kes paistis silma hea välimuse ning vehklemis-ja ratsutamisoskusega
)
Tuttav nägu. Kas ei mänginud mitte Hukkunud alpinisti hotellis?
Tiit Härm, Estonia balletiartist. Kuna ta nüüd on kuskil 80, on see pilt küll igivana. Eks nooruses on kõik siledad ja kabedad 
-
Külaline
Eestis olen ma Tartus Veikko Tääriga korduvalt silmsides olnud ja alati sellest elevusse sattunud
Ta vaatab ikka konkreetselt ja pikalt silma ja see võtab küll veidi põlvist nõrgaks (A) Neid silmavaatamisi meenub juba ka 20-ne aasta tagusest ajast. Me olevat sarnased nagu õde ja vend. Oma näoplaanilt. Okei, siis ju arusaadav. Inimestele pididki meeldima endasarnased. Isegi koer võetakse "enda nägu" olev
Või siis minnakse ajaga ühte nägu... Mina võtaksin omale saksa lambakoera. Siberi husky oleks ka kaalumisel, aga mul poleks ilmselt nii palju aega temaga tegeleda, kui ta liikuda sooviks.
Välismaa meestest.. Käisin hiljuti Norras ja põige oli ka Rootsi. Seal kohatud mehed on minu maitse. Helesilmsed viikingid. Tundmatud kujud. Heas vormis ja stiilsed. Silm puhkas.
Välismaa meestest.. Käisin hiljuti Norras ja põige oli ka Rootsi. Seal kohatud mehed on minu maitse. Helesilmsed viikingid. Tundmatud kujud. Heas vormis ja stiilsed. Silm puhkas.
-
Külaline
Mulle jälle ei meeldi mingid verevaesed "surfi"blondid poisid, kõik pea ühtemoodi beez
Tumedamad pruunid juuksed ja sinised silmad on minu maitse.
Gerard Butler, Henry Cavill
Aga eks naisigi eelistavad mehed kas blonde või brünette, meestega naiste silmis samamoodi, igaühele midagi.
Gerard Butler, Henry Cavill
Aga eks naisigi eelistavad mehed kas blonde või brünette, meestega naiste silmis samamoodi, igaühele midagi.
-
Külaline
Ma olen sinust eelmine vastaja ja mulle just meeldivad helepruunide kulmude ja tihedate ripsmetega mehed, uhh!
Lühike hooldatud habe aegajalt on boonuseks.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Bing [Bot], Google [Bot], YaCy [Bot] ja 4 külalist