Suhteinimesed, kuidas kodus riides käite?
Suhteinimesed, kuidas kodus riides käite?
Kas dressides, vabalt, väljaveninud dressides või üles löödult? Kas usute, et see, kuidas kodus riides käite, mõjub suhte kvaliteedile? Või ei oma tähtsust, "sisemine ilu" on valdav?
-
Külaline
Mugavad koduriided, ei ole väljaveninud dressipüksid, aga trikotaazipüksid küll mingi topiga. Suvel kleit. Tööle minnes panen korralikuma pluusi, muud pole vajagi. Mees käib aluspesu väel, kui tema väljanägemine suhtele halvasti ei mõju, siis ma enda pärast ei pea kindlasti kartma 
-
Külaline
Kas kotid välguvad trussikusäärest välja;)))Külaline kirjutas: ↑14 Nov 2024 14:30 Mugavad koduriided, ei ole väljaveninud dressipüksid, aga trikotaazipüksid küll mingi topiga. Suvel kleit. Tööle minnes panen korralikuma pluusi, muud pole vajagi. Mees käib aluspesu väel, kui tema väljanägemine suhtele halvasti ei mõju, siis ma enda pärast ei pea kindlasti kartma![]()
Jaaa, loomulikult. Ja valgele diivanile istudes teeb adidase pruuni triipe. iIhhihih, nii änksa?Külaline kirjutas: ↑14 Nov 2024 14:39Kas kotid välguvad trussikusäärest välja;)))Külaline kirjutas: ↑14 Nov 2024 14:30 Mugavad koduriided, ei ole väljaveninud dressipüksid, aga trikotaazipüksid küll mingi topiga. Suvel kleit. Tööle minnes panen korralikuma pluusi, muud pole vajagi. Mees käib aluspesu väel, kui tema väljanägemine suhtele halvasti ei mõju, siis ma enda pärast ei pea kindlasti kartma![]()
Miks peaks olema kodus kaltsud seljas? St mugav riietus ei tähenda kohe väljaveninud dresse. Kannan enamasti retuuse, maikat või T-särki.
T-särgi ja retuusidega, vahel dressidega, suvel kuumaga ka kleidiga ja talvel külmaga karvaste dresside, oodie või isegi onesie'ga. Keegi pahaks ei pane ja kogu pere käib samamoodi. Suhtele halvasti mõjunud ei ole, kodu on koht kus kõik saavad end mugavalt, turvaliselt, vabalt ja hästi tunda. Meile sobib.
Auwww, retuusid, maika, tätoveeritud karvased kämblad ja punnitav õllekõht!!!! Nii sexyyyy
Püüa paremini.
-
Külaline
Dressides käin väljas lehti riisumas ja pikemal jalutuskäigul. Toas küll "vammustes" ringi ei liigu.
Tuppa naastes alati vahetan nii aia- kui ka linnariided kodusemate (mugavamate) vastu.
Oleneb aastaajast. Praegu on tõesti retuusid ja pikkade varrukatega särk meeltmööda. Elan maal ja liigun ringi: nii on ka sutsakaid õue, mis lü'emed varrukad hetkel välistab.
Tuppa naastes alati vahetan nii aia- kui ka linnariided kodusemate (mugavamate) vastu.
Oleneb aastaajast. Praegu on tõesti retuusid ja pikkade varrukatega särk meeltmööda. Elan maal ja liigun ringi: nii on ka sutsakaid õue, mis lü'emed varrukad hetkel välistab.
Auwww
Ants: sellist häält vast ei kohta ka öösel ja voodis
retuusid
Ants: naine peaks ikka aru saama vähemalt L ja P, kellega tegu
maika
Ants: maika hoiab tagasi torso taga- ja esiosas laiuvat karvkatet (mesilaste ja herilaste nõelamise vastu)
tätoveeritud
Ants: naine ise soovis liblikaid
karvased kämblad
Ants: geenide vastu ei saa, vt ka maika
punnitav õllekõht!!!!
Ants: teile on see punnitav õllekõht, mõnele aga song
Nii sexyyyy
Ants: teile ka musi püksi
-
Külaline
Ants arvab naiivselt, et WD40 on naine või on Ants hoopis progressiivsema meelelaadiga inimene, kui ma siiani olen arvanud
-
Külaline
Ja ometi on Ants kõpsti kõigis teemades kohal nagu kärbes hunnikul... tema enda loodud sisukaid, masse kõnetavaid ja intelligentset arutelu stimuleerivaid uusi teemasid aga ei kuskil. Võta midagi ette, mees.
Aga miks ei tohi regatud kasutajad "nagu kõpsti" kohal olla? Kas see on foorumi reeglitega kuidagi keelatud. Isegi siis, kui sildistate inimest kärbseks ja kujutate ette endale hunnikut?Külaline kirjutas: ↑14 Nov 2024 16:50Ja ometi on Ants kõpsti kõigis teemades kohal nagu kärbes hunnikul... tema enda loodud sisukaid, masse kõnetavaid ja intelligentset arutelu stimuleerivaid uusi teemasid aga ei kuskil. Võta midagi ette, mees.Ants kirjutas: ↑14 Nov 2024 16:42 Külaline on nii naiivne, et ei saa aru,et kõik juba teavad, et ta kasutab libestina WD40 määret.
Täna vist on mingit päikesetuult tulemas või täiskuu (pensipäevad ju läbi juba), et sellised naiivsed ja mitte midagi kõnetavad teemad tihedalt ummistamas foorumite uksi?
Mina oma tagasihoidlikus natuuris ei pea vajalikuks luua "sisukaid, masse kõnetavaid ja intelligentset arutelu stimuleerivaid uusi teemasid" teemasid. Käesolevast huumorist piisab. Lihstalt mõni, arvatavasti eriti õrnahingeline, ei saa huumorist aru ja sügavalt solvub. Tema probleem.
Te ikka ei saa aru... kuskohas Maunol karvased käsivarred ja õllekõht? Ta on naine! Ennast silmasite peeglist?
-
Külaline
Mina olen siin mitmel korral seda sinu "huumorit" lugenud ja need naljad on vist tõesti naljakad ainult sulle endale. Õrna hingega ei ole, lihtsalt need naljad ei ole naljakad mitte ühestki otsast.Lihstalt mõni, arvatavasti eriti õrnahingeline, ei saa huumorist aru ja sügavalt solvub. Tema probleem.
Kas Te olete ehk juurelnud tõsiasja üle, et Te lihtsalt ei saa aru? Näiteks pole sellist funktsionaalselt lugemisoskust/arusaamist koos varasema kogemusega lapsepõlvest ja koolilt?Külaline kirjutas: ↑14 Nov 2024 17:08Mina olen siin mitmel korral seda sinu "huumorit" lugenud ja need naljad on vist tõesti naljakad ainult sulle endale. Õrna hingega ei ole, lihtsalt need naljad ei ole naljakad mitte ühestki otsast.Lihstalt mõni, arvatavasti eriti õrnahingeline, ei saa huumorist aru ja sügavalt solvub. Tema probleem.
Labane on ju anekdoot: Juku, palju on 5+5? Juku: 11! Vanaema Jukule: võta käed pükstetaskust välja ja loe asjad uuesti üle! Juku: 10!
Aru ei mõista, millist olulist infot annaks edasi käesolev teema? Nõuka ajal vist seda, et enam ei pea langevarjude väel ka isegi mitte õues ringi silkama, sest 50 km eemal Marati poodi tuli 10 tk nr 54 dressipükse letialusesse müüki?
-
Külaline
Ja siis on eriti mõttekas mõttetu teema 17 vastusest 5 labasust välja punnitada?
Mulle meeldib muidu kanda kleite või seelikuid, aga külmemal ajal kodus kannan küll ilma igasuguse esteetilise külje peale liigselt mõtlemata just neid riideid, mis mugavad on: dresse, retuuse, teksaseid, kampsuneid, suuri kotakaid flanellsärke. Villased sokid on ka peaaegu alati jalas, mul varbad pidevalt külmetavad. Seda, kas mu abielu oleks kuidagi kirglisem, kui kannaksin pitspesu ja liibuvaid kleite, ei oska öelda, sest võrdlusmoment puudub; lastele tunduks selline ema majapidamises ringi hõljumas kindlasti kummaline.
-
Külaline
Mauno on mees. Kui inimene soovib olla mees, siis ta on mees. Mis sul transude vastu on?
-
Külaline
Tohib küsida, mis töö see on, kuhu vaid pluusiga minna sobib ja kus kandis tööle liigud ka?Külaline kirjutas: ↑14 Nov 2024 14:30 Tööle minnes panen korralikuma pluusi, muud pole vajagi.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline