Suhteinimesed, kuidas kodus riides käite?

seks, suhted ja pereteemad
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Külaline kirjutas: 14 Nov 2024 17:34
Lenaa kirjutas: 14 Nov 2024 16:59 Te ikka ei saa aru... kuskohas Maunol karvased käsivarred ja õllekõht? Ta on naine! Ennast silmasite peeglist?
Mauno on mees. Kui inimene soovib olla mees, siis ta on mees. Mis sul transude vastu on?
Vana foorumikülastajana tean, et Mauno on tegelikult naine. Miks naine endale mehe nime foorumisse valis, see on üks vastamata küsimus. Võimalik on variant, et tegu on meheliku naisega või lihtsalt kahestunud isiksusega.
Külaline

Külaline kirjutas: 14 Nov 2024 17:54
Lenaa kirjutas: 14 Nov 2024 16:59 Te ikka ei saa aru... kuskohas Maunol karvased käsivarred ja õllekõht? Ta on naine! Ennast silmasite peeglist?
Mauno on mees. Kui inimene soovib olla mees, siis ta on mees. Mis sul transude vastu on?
Vana foorumikülastajana tean, et Mauno on tegelikult naine. Miks naine endale mehe nime foorumisse valis, see on üks vastamata küsimus. Võimalik on variant, et tegu on meheliku naisega või lihtsalt kahestunud isiksusega.
Oled tema pilti näinud või?
Külaline

Külaline kirjutas: 14 Nov 2024 17:54
Mul oli ühel tuttaval emase kassi nimi Mauno 😂

Kasutajanimi võib ju mis iganes olla.
Lendorav
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas Lendorav »

Ma ka muide ei pea end lendoravaks. Ikka naine olen 8-)
Külaline

Mauno on kindlalt naine, see kumab igast tema tekstist läbi.
Täitsa huvitav, miks Ants enam klikkidest ja reklaamidest ei räägi. Kas see haigus sai ületatud?

Teemasse, mina kannan kodus kleite. Praegu on seljas ilma varrukateta viskoosist midi kleit. Tavaliselt võtan koduriieteks suvekleidid, mida järgmisel suvel enam kanda ei kavatse. Kodu on meil kogu aeg väga soe - hetkel on 24 kraadi. Kui jahe hakkab, siis võtan kardigani peale. Mees ja lapsed kannavad lühikesi pükse ja t-särki.
Külaline

Ants kirjutas: 14 Nov 2024 17:16
Külaline kirjutas: 14 Nov 2024 17:08
Lihstalt mõni, arvatavasti eriti õrnahingeline, ei saa huumorist aru ja sügavalt solvub. Tema probleem.
Mina olen siin mitmel korral seda sinu "huumorit" lugenud ja need naljad on vist tõesti naljakad ainult sulle endale. Õrna hingega ei ole, lihtsalt need naljad ei ole naljakad mitte ühestki otsast.
Kas Te olete ehk juurelnud tõsiasja üle, et Te lihtsalt ei saa aru? Näiteks pole sellist funktsionaalselt lugemisoskust/arusaamist koos varasema kogemusega lapsepõlvest ja koolilt?
Labane on ju anekdoot: Juku, palju on 5+5? Juku: 11! Vanaema Jukule: võta käed pükstetaskust välja ja loe asjad uuesti üle! Juku: 10!

Aru ei mõista, millist olulist infot annaks edasi käesolev teema? Nõuka ajal vist seda, et enam ei pea langevarjude väel ka isegi mitte õues ringi silkama, sest 50 km eemal Marati poodi tuli 10 tk nr 54 dressipükse letialusesse müüki?
Ei kurat, ära jända selle üliolulise küsitluse "solkimisega";)))
Külaline

Külaline kirjutas: 14 Nov 2024 18:41 Mauno on kindlalt naine, see kumab igast tema tekstist läbi.
:lol:
Ants
Kontakt:

Postitus Postitas Ants »

Lendorav kirjutas: 14 Nov 2024 18:32 Ma ka muide ei pea end lendoravaks. Ikka naine olen 8-)
Naine kurdab seksuarstile, et mees kuidagi .. ei pööra enam tähelepanu jne. Arst siis soovitab, et minge vastavasse poodi ja ostke näiteks plastist pikk must vihmamantel ja kui mees koju tuleb siis uksel juba tõmmake hõlmad lahti.
Mees tuleb koju, vaatab vihmamantlis olevat alasti abikaasast ja uurib: noh Batwoman, kas hakklihakaste on juba valmis?

Nii et täiesti teemasse: valges kastmes hakklihapallid või siis "tšilliga" versioon.
Külaline

Ants kirjutas: 14 Nov 2024 18:46
Naine kurdab seksuarstile, et mees kuidagi .. ei pööra enam tähelepanu jne. Arst siis soovitab, et minge vastavasse poodi ja ostke näiteks plastist pikk must vihmamantel ja kui mees koju tuleb siis uksel juba tõmmake hõlmad lahti.
Mees tuleb koju, vaatab vihmamantlis olevat alasti abikaasast ja uurib: noh Batwoman, kas hakklihakaste on juba valmis?

Nii et täiesti teemasse: valges kastmes hakklihapallid või siis "tšilliga" versioon.
Palun kao. Su “naljad” on naljast väga kaugel.
Külaline

Talvisel perioodil on mul kodus seljas dressipüksid ja dressipluus. Õhemates riietes oleks mul külm, sest olen nii soojalembeline, teised pereliikmed on kodus T-särgiga. Retuusid minu jaoks mugavad ei ole, mulle ei meeldi kui midagi nii ümber on.
Väga kaunis just pole mu riietus, aga kodus on ikkagi mugavus kõige tähtsam.
Külaline

Hoian kütte pealt kokku ja käin paksu hommikumantliga. Suvel kleidiga.
Külaline

Külaline kirjutas: 14 Nov 2024 19:07

Mulle meeldib.
Külaline

Mees tuleb töölt, naine tervitab uksel ja sosistab: kallis, ma raseerisin ennast täna täiesti paljaks, kas tead, mida see tähendab?
Mees: nojah, dushi trapp on jälle umbes.
Külaline

Külaline kirjutas: 14 Nov 2024 19:38
Külaline kirjutas: 14 Nov 2024 19:07

Mulle meeldib.
Vahetage siis privaatsõnumeid.
Külaline

Kannan kodus ka ilusaid riideid. Miks kodus peaks mingid väljaveninud kaltsud seljas olema? Suhtele mõjub hästi, sest tahan ka kodus oma mehe jaoks kena olla ja mehele meeldib. Soojemal ajal kleidid ja seelikud, külmemal ajal erinevad püksid mõne ilusa liibuvad pluusiga. Meest ka ei taha koledates riietes näha. Olen kodus muidu ka mõõdukalt sätitud, sest kelle muu jaoks ikka kena välja näha, kui mitte oma kalli mehe jaoks 😊
Külaline

No ei saa mina sellest aru, kui kirjutatakse, et soojemal ajal kleidid ja seelikud.
Esiteks kuulen esimest korda, et seelikud ja kleidid on kuidagi aastaaegadega seotud.
Teiseks on kodus sama soe, olgu siis mis aastaaeg tahes.
Külaline

Inimesed elavad ju erinevalt. Meil on suur maja ja iga kraad temperatuuri tõusu tähendab päris palju raha. Oleme pannud peale 21 kraadi sooja, mis on teistele täiesti paras. Mina olen jube külmavares ja minu jaoks on see külm. 24-25 kraadi on soe, mis meil suvel ka umbes on. Siis käin kodus kleitidega. Talvel pole mõtet sadu eurosid raisata minu pärast küttele, kui teised nagunii nii sooja ei soovi. Pigem panen midagi rohkem selga ja diivani peal olen elektriteki all.
Külaline

Külaline kirjutas: 14 Nov 2024 21:33
Inimesed elavad ju erinevalt. Meil on suur maja ja iga kraad temperatuuri tõusu tähendab päris palju raha. Oleme pannud peale 21 kraadi sooja, mis on teistele täiesti paras. Mina olen jube külmavares ja minu jaoks on see külm. 24-25 kraadi on soe, mis meil suvel ka umbes on. Siis käin kodus kleitidega. Talvel pole mõtet sadu eurosid raisata minu pärast küttele, kui teised nagunii nii sooja ei soovi. Pigem panen midagi rohkem selga ja diivani peal olen elektriteki all.
Meil ka suur maja, kui temperatuur ületab 22 kraadi, teeme aknad lahti, nii palavas pole võimalik eksisteerida. Suvel on temperatuur samuti 20-22.
Külaline

Külaline kirjutas: 14 Nov 2024 20:47 Kannan kodus ka ilusaid riideid. Miks kodus peaks mingid väljaveninud kaltsud seljas olema? Suhtele mõjub hästi, sest tahan ka kodus oma mehe jaoks kena olla ja mehele meeldib. Soojemal ajal kleidid ja seelikud, külmemal ajal erinevad püksid mõne ilusa liibuvad pluusiga. Meest ka ei taha koledates riietes näha. Olen kodus muidu ka mõõdukalt sätitud, sest kelle muu jaoks ikka kena välja näha, kui mitte oma kalli mehe jaoks 😊
Mul polegi väljaveninud dressipükse. Kaltse ka mitte.
Üles end kodus just ei löö, aga riided on ikka sellised, mis mulle meeldivad. Vastik ju peeglist mööda kõndida või aknast oma peegelpilti näha mingi tondina.
Olen abielus juba väga pikka aega, aga väga palju ka üksi - mehe pärast ei riietu, ikka enda pärast.
Praegusel aastaajal meeldivad pikad (aga õhukesed) retuusid ja tuunikad. Hommikumantli panen selga vaid peale sauna, et keha saaks rahulikult hingata, muul ajal ei meeldi.
Külaline

Meil ka suur maja, kui temperatuur ületab 22 kraadi, teeme aknad lahti, nii palavas pole võimalik eksisteerida. Suvel on temperatuur samuti 20-22.
Kas see tähendab, et kõigile peab 20 kraadi sobima, sest sina arvad nii.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Roosad tulbid ja 3 külalist