Sotsiaalmeedia
-
Külaline
Sotsiaalmeedia
Millistes sotsiaalmeedia kanalites teil praegusel hetkel kontod on ja milleks neid kasutate?
-
Külaline
Aga tee ise vastamisega algust.Külaline kirjutas: ↑15 Nov 2024 17:41 Millistes sotsiaalmeedia kanalites teil praegusel hetkel kontod on ja milleks neid kasutate?
Facebook - vanast ajast jäänud, ei kasuta muuks kui mõningatesse kohtadesse sisselogimiseks
(Twitter) X - päevakajalised teemad jmt aga kolin kõige täiega üle
Bluesky - saab mul twitteri asenduseks
Instagram - ilusate piltide vaatamiseks ja enda jaoks oluliste inimeste jälgimiseks
Tiktok - puhtalt meelelahutuseks
(Twitter) X - päevakajalised teemad jmt aga kolin kõige täiega üle
Bluesky - saab mul twitteri asenduseks
Instagram - ilusate piltide vaatamiseks ja enda jaoks oluliste inimeste jälgimiseks
Tiktok - puhtalt meelelahutuseks
-
Külaline
Fb ja instagram.
Seal näeb piisavalt ka tiktoki reelse. Fb on pigem messengeri eesmärgil.
Seal näeb piisavalt ka tiktoki reelse. Fb on pigem messengeri eesmärgil.
-
Külaline
Facebook - kasutan igapäevaselt nii tööl kui kodus
LinkedIn - tohkem töiste teemade jaoks, aga huvitav on näha, mida kontaktid jagavad ja laigivad
Instagram - kasutan harva
TikTok - kasutan harva, aga vahel lapsed jagavad mingeid klippe ja siis on hea, kui on konto
Twitter/X - pile ammu kasutanud
Reddit - kindlatel teemadel info saamiseks või vestluseks
Quora - ka kindlate teemade kohta info saamiseks
LinkedIn - tohkem töiste teemade jaoks, aga huvitav on näha, mida kontaktid jagavad ja laigivad
Instagram - kasutan harva
TikTok - kasutan harva, aga vahel lapsed jagavad mingeid klippe ja siis on hea, kui on konto
Twitter/X - pile ammu kasutanud
Reddit - kindlatel teemadel info saamiseks või vestluseks
Quora - ka kindlate teemade kohta info saamiseks
-
Külaline
Mul on Instagram, LinkedIn ja Twitter. Viimasesse pole küll paar aastat vaadanudki, peaks ära kustutama.
Instagram ja Facebook, igapeävases tihedas kasutuses.Külaline kirjutas: ↑15 Nov 2024 19:26 Mul on Instagram, LinkedIn ja Twitter. Viimasesse pole küll paar aastat vaadanudki, peaks ära kustutama.
-
Külaline
Facebook - peamiselt kasutan messengeri, aga natuke on kahju neist aegadest, kus inimesed seal veel natuke isiklikumat infot jagasid, mulle meeldisid need laste-koolimineku, reisil käimise ja isegi toidu pildid.
Instagram - jälgin seal endasuguseid pakse, kes end kenasti riidesse oskavad panna. No natuke jälgin ikka muud kah.
Tiktok - kuna sõidan päevas 2 tundi bussiga, siis see on tore koht, kus aega surnuks lüüa.
Instagram - jälgin seal endasuguseid pakse, kes end kenasti riidesse oskavad panna. No natuke jälgin ikka muud kah.
Tiktok - kuna sõidan päevas 2 tundi bussiga, siis see on tore koht, kus aega surnuks lüüa.
-
Külaline
On FB. Jälgin ca 30 lehte. Erialased lehed, huvi pakkuvad lehed ja mõni muu tegelane, kes kirjutab väga lahedalt.
Tik-Toki sisu tuleb sinna ka palju, polegi vaja kontot teha.
Messengeris suhtlen perega.
Kas muud foorumid kuuluvad ka some alla? Loen erialaseid küll.
Tik-Toki sisu tuleb sinna ka palju, polegi vaja kontot teha.
Messengeris suhtlen perega.
Kas muud foorumid kuuluvad ka some alla? Loen erialaseid küll.
-
Külaline
Siiamaani ju jagatakse, isegi jagan.Külaline kirjutas: ↑15 Nov 2024 20:11 Facebook - peamiselt kasutan messengeri, aga natuke on kahju neist aegadest, kus inimesed seal veel natuke isiklikumat infot jagasid, mulle meeldisid need laste-koolimineku, reisil käimise ja isegi toidu pildid.
Facebook (sisuliselt ei kasuta enam), Instagram (kasutan aktiivselt), Reddit
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Bing [Bot] ja 4 külalist