Miks nii? Dressid on minu jaoks vaid spordiriietus. Mis on retuusides või pikas pluusis tondilikku?
Suhteinimesed, kuidas kodus riides käite?
-
Külaline
Väljaveninud riiete ega kaltsudega ei käi kodus ega väljaspool kodu, kuigi ega nendes ringiliikumine tõenäoliselt suhet ei mõjutaks. Meeldivad mugavad riided kodus, hetkel kasutusel kootud komplektid (kampsun+püksid), suvisel ajal kannan sageli kleiti.
-
Külaline
Millist sporti sa dressides teed? Jõusaalis on retuusid, joostes on retuusid.
Mis toode on tuunika? Kas mingi selline ese, mis varjab tagumiku? Paksud kannavad retuuse ja tuunikat, olen näinud.
-
Külaline
On seal vahet kas ta dressides teeb kepikõndi või kabetab? Võibolla kasutab hoopis mõnd välijõusaali. Millest küll selline "faa-faa-faa mina tean paremini" suhtumine, kui isegi kerge googeldamine raskusi pakub. Ela ise nagu õigeks pead ja lase teistel sedasama teha.Külaline kirjutas: ↑15 Nov 2024 08:45
Millist sporti sa dressides teed? Jõusaalis on retuusid, joostes on retuusid.
Mis toode on tuunika? Kas mingi selline ese, mis varjab tagumiku? Paksud kannavad retuuse ja tuunikat, olen näinud.
-
Külaline
Olen kunagi elukaaslase jaoks end kodus pidevalt ilusti riietanud ja proovinud sätitud olla, kleidid, sukapüksid, aeg-ajalt ka meik. Ei hoidnud see teda kuidagi truuna või armastavana. Kodus võiks inimene end mugavalt tunda, et saaks diivanile pikali heita, mitte ei pea korrektselt kingakestega istuma. Kui on soov kaaslast sagedasti kaunilt sätituna näha, tuleb teda sagedasti kohtingule viia.
-
Külaline
No näed, saad siis nüüd rahuga surra, sest oled ju kõike näinud.
-
Külaline
Sellest ongi ju jutt, et üks naisterahvas siin räägib, et tema küll kodus dressidega ei käi, vaid temal on ilusad retuusid ja tuunikad. No mis suurt ilu nendes riietes siis on? Ega dressid ei pea olema mingid väljaveninud kaltsud, vaid on ka ilusaid dresse olemas. Ja siis ei ole mingit vahet retuusidega, mida siin kauni rõivastusena välja tuuakse. Tuunika ja retuusid on minu jaoks pigem keskealise mammi kombo mitte midagi erilist ja kaunist. Ilusad dressipüksid mingi topiga võivad olla palju kenam kombinatsioon. Aga siin on tehtud mingi vastandus, et dressid on kole ja retuusid on imeilus. Ei saa sellest väga aru.On seal vahet kas ta dressides teeb kepikõndi või kabetab? Võibolla kasutab hoopis mõnd välijõusaali. Millest küll selline "faa-faa-faa mina tean paremini" suhtumine, kui isegi kerge googeldamine raskusi pakub. Ela ise nagu õigeks pead ja lase teistel sedasama teha.
-
Külaline
Nii? Kas miski mu kommentaaris väitis vastupidist? Mina kannan mõlemaid, igasuguste kompleksideta. Teised kandku mis neile meeldib ja arvaku mida tahes. Oma arvamust avaldada saab ka teiste valikud mahategemata ja kedagi sildistamata.Külaline kirjutas: ↑15 Nov 2024 17:22Sellest ongi ju jutt, et üks naisterahvas siin räägib, et tema küll kodus dressidega ei käi, vaid temal on ilusad retuusid ja tuunikad. No mis suurt ilu nendes riietes siis on? Ega dressid ei pea olema mingid väljaveninud kaltsud, vaid on ka ilusaid dresse olemas. Ja siis ei ole mingit vahet retuusidega, mida siin kauni rõivastusena välja tuuakse. Tuunika ja retuusid on minu jaoks pigem keskealise mammi kombo mitte midagi erilist ja kaunist. Ilusad dressipüksid mingi topiga võivad olla palju kenam kombinatsioon. Aga siin on tehtud mingi vastandus, et dressid on kole ja retuusid on imeilus. Ei saa sellest väga aru.On seal vahet kas ta dressides teeb kepikõndi või kabetab? Võibolla kasutab hoopis mõnd välijõusaali. Millest küll selline "faa-faa-faa mina tean paremini" suhtumine, kui isegi kerge googeldamine raskusi pakub. Ela ise nagu õigeks pead ja lase teistel sedasama teha.
-
Külaline
Mina ei tea, milline see sinu kommentaar just oli. Minu jutt oli inimesele, kes ütles, et tema küll kodus dressidega ei käi, vaid ikka ilusate riietega nagu retuusid ja tuunika. Mis on nendel kahel asjal vahet, et üks on halb ja teine hea, ei saa aru.Külaline kirjutas: ↑15 Nov 2024 17:56Nii? Kas miski mu kommentaaris väitis vastupidist? Mina kannan mõlemaid, igasuguste kompleksideta. Teised kandku mis neile meeldib ja arvaku mida tahes. Oma arvamust avaldada saab ka teiste valikud mahategemata ja kedagi sildistamata.Külaline kirjutas: ↑15 Nov 2024 17:22Sellest ongi ju jutt, et üks naisterahvas siin räägib, et tema küll kodus dressidega ei käi, vaid temal on ilusad retuusid ja tuunikad. No mis suurt ilu nendes riietes siis on? Ega dressid ei pea olema mingid väljaveninud kaltsud, vaid on ka ilusaid dresse olemas. Ja siis ei ole mingit vahet retuusidega, mida siin kauni rõivastusena välja tuuakse. Tuunika ja retuusid on minu jaoks pigem keskealise mammi kombo mitte midagi erilist ja kaunist. Ilusad dressipüksid mingi topiga võivad olla palju kenam kombinatsioon. Aga siin on tehtud mingi vastandus, et dressid on kole ja retuusid on imeilus. Ei saa sellest väga aru.On seal vahet kas ta dressides teeb kepikõndi või kabetab? Võibolla kasutab hoopis mõnd välijõusaali. Millest küll selline "faa-faa-faa mina tean paremini" suhtumine, kui isegi kerge googeldamine raskusi pakub. Ela ise nagu õigeks pead ja lase teistel sedasama teha.
-
Külaline
Alati tasub tsiteerida seda kommentaari, millele sa konkreetselt vastad.Külaline kirjutas: ↑15 Nov 2024 18:27
Mina ei tea, milline see sinu kommentaar just oli. Minu jutt oli inimesele, kes ütles, et tema küll kodus dressidega ei käi, vaid ikka ilusate riietega nagu retuusid ja tuunika. Mis on nendel kahel asjal vahet, et üks on halb ja teine hea, ei saa aru.
-
Külaline
Jutt läks lahti minu kommentaarist, aga oled ise oma peas päris palju juurde mõelnud.
Kirjutasin seda:
"Mul polegi väljaveninud dressipükse. Kaltse ka mitte.
Üles end kodus just ei löö, aga riided on ikka sellised, mis mulle meeldivad. Vastik ju peeglist mööda kõndida või aknast oma peegelpilti näha mingi tondina.
Olen abielus juba väga pikka aega, aga väga palju ka üksi - mehe pärast ei riietu, ikka enda pärast.
Praegusel aastaajal meeldivad pikad (aga õhukesed) retuusid ja tuunikad. Hommikumantli panen selga vaid peale sauna, et keha saaks rahulikult hingata, muul ajal ei meeldi."
Seepeale kommenteeris keegi, et retuusid ja tuunika näevadki välja nagu tont.
Küsisin seepeale, mis on retuusides ja tuunikas tondilikku ja ütlesin, et minu jaoks on dressid vaid spordiriietus.
Ja seepeale keegi arvas, et ma kuidagi midagi halvustan või pean mõnd riietust teisest paremaks. No ei. Kuidas seda sai üldse mõelda?
Jah, minu kodukandis on õnneks sellised metsarajad, kus ka joosta kannatab. Teen seda dressides. Suusatan samuti dressides. Mõnda muudki, mida võib sportimiseks nimetada, teen dressides. Minu jaoks ongi dressid vaid sportimiseks.
Pole kedagi halvustanud, kes dresse kodus kannavad.
Pole ka tuunikat eriti ilusamaks pidanud. Lihtsalt minul on nii, kodus meeldib tuunika või mõni pikem pluus ja retuusid.
-
Külaline
Siis soovitan minna ja uuesti lugeda, äkki saab selgemaks. Ta ütles, et väljaveninud dresse pole, on tuunika ja retuusid, mis on täiesti ok koduriietus. Ei rõhutanud, et need on kuidagi paremad või eriliselt kenamad on jne, sa mõtled pool oma peas juurde ja siis võitled ise ka ei tea, mille nimel. Käi, millega tahad, jäta teistele sama vabadus- oma kodus. Ja kui sina olid see järgmine, kes ütles, et retuusid ja tuunika ongi tont, siis tõmba tagasi, lambist halvustmine on mutilik.Külaline kirjutas: ↑15 Nov 2024 18:35
Mina ei tea, milline see sinu kommentaar just oli. Minu jutt oli inimesele, kes ütles, et tema küll kodus dressidega ei käi, vaid ikka ilusate riietega nagu retuusid ja tuunika. Mis on nendel kahel asjal vahet, et üks on halb ja teine hea, ei saa aru.
-
Külaline
Vaat see tundus küll suht imelik kommentaar siin teemas.Külaline kirjutas: ↑15 Nov 2024 08:45Millist sporti sa dressides teed? Jõusaalis on retuusid, joostes on retuusid.
Inimene kirjutab, et jookseb retuusides ise ka, aga siis väidab, et on näinud neid vaid paksude seljas
Aus vastus on see, et see oli kunagi mu armsa lemmiklooma nimi. Ja ei, ei ole isegi mehelik naine, väga naiselikKülaline kirjutas: ↑14 Nov 2024 17:54Vana foorumikülastajana tean, et Mauno on tegelikult naine. Miks naine endale mehe nime foorumisse valis, see on üks vastamata küsimus. Võimalik on variant, et tegu on meheliku naisega või lihtsalt kahestunud isiksusega.
-
Külaline
Jumalale tänu, kivi langes südamelt.
-
Külaline
-
Külaline
Postitus on kustutatudKülaline kirjutas: ↑16 Nov 2024 17:08Postitus on kustutatudKülaline kirjutas: ↑16 Nov 2024 16:06Ei ole ainult paksude teema.
https://unitedstatesofmade.com/cdn/shop ... 1606503429
-
Külaline
Mitte midagi. Kanna aga tuunikat rahus edasi, ei ole vaja siin ennast kuidagi õigustada, kui ilus ja kena see on, et sina pole paks vms. Milleks.Külaline kirjutas: ↑16 Nov 2024 17:12Postitus on kustutatudKülaline kirjutas: ↑16 Nov 2024 17:08Postitus on kustutatudKülaline kirjutas: ↑16 Nov 2024 16:06
Ei ole ainult paksude teema.
https://unitedstatesofmade.com/cdn/shop ... 1606503429
-
Külaline
*Dripping with sarcasm.Külaline kirjutas: ↑17 Nov 2024 11:35 Postitus on kustutatud
Miks võõraste inimeste maitse ja valikud sinus nii tugevaid tundeid tekitavad? Mitte keegi ei keela sinul kanda just sellisid asju nagu sulle meeldib, seda isegi juhul kui minu jaoks on su riietus maitsetuse tipp. Sina aga kohe ei suuda leppida teiste teistsuguste eelistustega. Saa aru, et sa ei veena mitte kedagi enda maitse järgi riietuma.
-
Külaline
Sina siin kaitsed oma tuunikaid elu hinnaga. Mul täiesti ükskõik, millega sa käid. Ütlesin juba eelnevalt, et milleks nii valuline reageering. Ei ole vaja ennast õigustada, teisi rünnata. Kanna mida tahad. Aga sa ei suuda lõpetada, jälle hakkad otsast peale, et kui ilusad on retuusid ja tuunikad. No las nad olla siis, kanna siis, ole õnnelik. Aga sa kohe kuidagi ei oska õigel ajal lõpetada. Lähed ründavaks, hakkad isiklikult solvama. Sellel puudub igasugune mõte, mind tõesti üldse ei huvita, millega sina käid.Külaline kirjutas: ↑17 Nov 2024 12:02*Dripping with sarcasm.Külaline kirjutas: ↑17 Nov 2024 11:35 Postitus on kustutatud
Miks võõraste inimeste maitse ja valikud sinus nii tugevaid tundeid tekitavad? Mitte keegi ei keela sinul kanda just sellisid asju nagu sulle meeldib, seda isegi juhul kui minu jaoks on su riietus maitsetuse tipp. Sina aga kohe ei suuda leppida teiste teistsuguste eelistustega. Saa aru, et sa ei veena mitte kedagi enda maitse järgi riietuma.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist