Veel armupettusest

seks, suhted ja pereteemad
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Külaline kirjutas: 13 Nov 2024 22:44
Külaline kirjutas: 13 Nov 2024 09:36 TA, vabandust, aga siin pole mingit armupettust. Kui sa ronid esimese ettejuhtuvaga kiirelt voodisse, saate 2x kuus juhuslikuks seksiks kokku, siis see kõik ongi lihtsalt väga väga casual. Ja sina ju käitud nii. See, et sa mingi hetk räägid, et ära nüüd teistega seksi...sa ise käitud kui suvaline seks, aga nõuad monogaamiat. Ehk esmalt pead ikka ise peeglisse vaatama ja endale tunnistama, kes ja mis sa oled.
Kust sa seda välja lugesid, et ma ronisin esimese ettejuhtuvaga voodisse? Tõttöelda, me tundsime ja suhtlesime vahelduva eduga poolteist aastat enne, kui voodisse jõudsime.

Me ei ole enam 20-30-aastased, kus on eluküsimus iga päev seksutada. Me oleme täiskasvanud, väljakujunenud inimesed, kellel on oma kohustused, tihe töögraafik, aeganõudvad hobid... Kohtusimegi just sellise sagedusega nagu meile mõlemale sobis. Kusjuures, temale sobis ka!

Mina ei ole kellelgi käskinud monogaamseks hakata. Inimesel on täiesti vaba valik seksida kellega tahab. Küll aga, kui me oleme inimesega omavahel kokkuleppe teinud, ja tema kinnitab, et tema tahab täpselt sama, aga tegelikult ei pea kokkuleppest kinni - tal pole see isegi algusest peale plaanis, siis on see küll minu arust petmine.

Ehk siis, kui sa ei taha end monogaamselt siduda, siis täpselt nii ütlegi. Ega mina ju seda talle keelata saa! Aga kohe kindlasti ei soovi mina olla üks osaline sellest külakuhjast. Ja ma arvan, et mul on õigus nii tahta.

Mida tähendab, et mina käitun "kui suvaline seks"?
Aina imelikumaks läheb. Kohtutakse 2x korda kuus poolteist aastat ning siis toimub essa seks. Nagu mida?
Külaline

No täiesti imelik. Mingi mees võib kirjutada, et 40+ naised peavad õnnelikud olema, et üldse mingi mehe saavad ja võimlema ette ja taha, siis mina kirjutan selle peale, et see on mõne mehe lohutus tõesti, aga tegelikult on nii, et kahjuks ei taha neid mehi, keda keegi noorena tahtnud, keegi ka vanana. Ja ilusal naisel on 40+ ka valikut küllalt. See on ju tõsi. Kuigi olen ka kuulnud mõnda meest nii rääkivat, et noh, noorena põlgasid kõik mind ära, nüüd mina siin valin. Aga ei tule sealt midagi, ei hakka naised teda taga ajama, sest asi on temas, mitte vanuses. Ja siis selline vastus sellele mehele ei meeldi, raporteerib ja kustutatakse ära. Aga tema halvustav vastus võib olla.
Külaline

Külaline kirjutas: 13 Nov 2024 09:36 Postitus on kustutatud
Kust sa seda välja lugesid, et ma ronisin esimese ettejuhtuvaga voodisse? Tõttöelda, me tundsime ja suhtlesime vahelduva eduga poolteist aastat enne, kui voodisse jõudsime.

Me ei ole enam 20-30-aastased, kus on eluküsimus iga päev seksutada. Me oleme täiskasvanud, väljakujunenud inimesed, kellel on oma kohustused, tihe töögraafik, aeganõudvad hobid... Kohtusimegi just sellise sagedusega nagu meile mõlemale sobis. Kusjuures, temale sobis ka!

Mina ei ole kellelgi käskinud monogaamseks hakata. Inimesel on täiesti vaba valik seksida kellega tahab. Küll aga, kui me oleme inimesega omavahel kokkuleppe teinud, ja tema kinnitab, et tema tahab täpselt sama, aga tegelikult ei pea kokkuleppest kinni - tal pole see isegi algusest peale plaanis, siis on see küll minu arust petmine.

Ehk siis, kui sa ei taha end monogaamselt siduda, siis täpselt nii ütlegi. Ega mina ju seda talle keelata saa! Aga kohe kindlasti ei soovi mina olla üks osaline sellest külakuhjast. Ja ma arvan, et mul on õigus nii tahta.

Mida tähendab, et mina käitun "kui suvaline seks"?
No arvestades, et aastaid Sul ilmselt on juba omajagu, ei ole enam alla 20 aastane unistaja, siis vaata palun veidi kainema pilguga seda suhet! Kui keksmiselt vähemalt 3x nädalas ei saa, siis tõenäoliselt vajatakse ka kõrvalt! Ütlen seda 45 a naisena. Mina vaataks küll kõrvalt sellisel juhul..⁸
Külaline

Külaline kirjutas: 11 Nov 2024 20:28

Mingeid konkreetseid kokkuleppeid me ei teinud, kuid ütlesin talle korduvalt, et minu jaoks on seksuaalne truudus oluline. Palusin, et kui ta tahab kellegi teisega olla, siis ütleks mulle. Mina sellist suhet ei taha, kus kõrvalt seksitakse veel teistega. Monogaamsus on mulle kogu elu olnud oluline.

Kuii naiivne saab üks 50-aastane naine olla, arvates, et mehed ütlevad, kui soovivad olla samal ajal ka teisega?
Külaline

Külaline kirjutas: 15 Nov 2024 21:26

Mingeid konkreetseid kokkuleppeid me ei teinud, kuid ütlesin talle korduvalt, et minu jaoks on seksuaalne truudus oluline. Palusin, et kui ta tahab kellegi teisega olla, siis ütleks mulle. Mina sellist suhet ei taha, kus kõrvalt seksitakse veel teistega. Monogaamsus on mulle kogu elu olnud oluline.

Kuii naiivne saab üks 50-aastane naine olla, arvates, et mehed ütlevad, kui soovivad olla samal ajal ka teisega?
Kuidas see praktikas välja näeks. Kas nii. Kallis me oleme sinuga nüüd aastakene tuttavad, aga ma ikka prooviks mõnda teist naist vahepeal. Loodan et sa ei pahanda, ma lihtsalt korra proovin. Samas ma usun, et mu süda tuksub jätkuvalt sulle. Nii et varsti olen sinu embuses tagasi kallis! Igatsen!
Külaline

Külaline kirjutas: 15 Nov 2024 21:26

Ei olegi naiivne. Sain juba üsna algusest aru. Teema algatuse mõte on see, et äkki on veel sarnaseid naisi, kes on jäänud esialgu midagi uskuma ja lootma. Samas jätkub küsimus, et kas mehe selline käitumine on ok? Minu arust ei ole.

Minu arust ei pea mees olema truu, kui ta ei taha, aga siis oleks igati viisakas, kui ta ütleks seda, et ta on "selline".
Külaline

Külaline kirjutas: 15 Nov 2024 21:18
Külaline kirjutas: 13 Nov 2024 09:36
No arvestades, et aastaid Sul ilmselt on juba omajagu, ei ole enam alla 20 aastane unistaja, siis vaata palun veidi kainema pilguga seda suhet! Kui keksmiselt vähemalt 3x nädalas ei saa, siis tõenäoliselt vajatakse ka kõrvalt! Ütlen seda 45 a naisena. Mina vaataks küll kõrvalt sellisel juhul..⁸
Küsimus ei ole selles, kas on vähe või palju. Küsimus on selles, miks inimene ei ole aus? Miks inimene lihtsalt ei ütle, et ta soovib ka teistega seksida?

Muide, kõik inimesed ei ole sinu mõtteviisiga. Mina tunnen meest, kes oli mitu aastat "kuival", sest ei leidnud õiget partnerit. Juhuslike naistega ei tahtnud seksida. Otsis sellist, kellega suhtesse astuda.
Külaline

Külaline kirjutas: 16 Nov 2024 09:58
Küsimus ei ole selles, kas on vähe või palju. Küsimus on selles, miks inimene ei ole aus? Miks inimene lihtsalt ei ütle, et ta soovib ka teistega seksida?

Sest ükski normaalne inimene sellist asja ei ütle. Ta kas on truu või mitte, aga mitteolemise korral sellisest asjast oma kaaslasele ei räägita.
Külaline

Anonymous kirjutas: 16 Nov 2024 09:58Mina tunnen meest, kes oli mitu aastat "kuival", sest ei leidnud õiget partnerit
Mees ei olnud rumal, sulle esitleti "olin kuival kaks aastat", et sul jääks temast hea mulje. Näe see mees juba võõraid naisi ei vaata. Mis tegelikult toimus, seda teab ainult see mees ise.
iiR
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas iiR »

Külaline kirjutas: 16 Nov 2024 14:04

Sest ükski normaalne inimene sellist asja ei ütle. Ta kas on truu või mitte, aga mitteolemise korral sellisest asjast oma kaaslasele ei räägita.
No aga miks? Miks siis üldse selle n-ö kaaslasega jamada? Ma ei tea, kas selle kohta just armupettus saab öelda, aga nõme käitumine ja nõme mees on see ikkagi, kes tuimalt näkku valetab. Loomulikult ei pruugi suurele osale inimestest nii harv kokkusaamine sobida, aga no kui raske on siis öelda, et mulle sellest ei piisa, leiame kompromissi või läheme laiali? Miks peab valetama ja susserdama?
Külaline

Aga see, kes ei räägi oma teistest suhetest partnerile, on ju kurjategija, sest kui ta seksib kummita mitmega, siis ta paneb teise inimese tervise ohtu. Ja teisel inimesel on õigus seda teada.
Külaline

Külaline kirjutas: 16 Nov 2024 17:10

Aga see, kes ei räägi oma teistest suhetest partnerile, on ju kurjategija, sest kui ta seksib kummita mitmega, siis ta paneb teise inimese tervise ohtu. Ja teisel inimesel on õigus seda teada.
Mingit sellist seadust pole olemas, ära plära.
Iga inimese enda vastutus, kuidas ta end kaitseb. Pooled kooselu-abielumehed panevad kõrvalt, kas nad pannakse vangi?
Külaline

iiR kirjutas: 16 Nov 2024 15:56

No aga miks? Miks siis üldse selle n-ö kaaslasega jamada? Ma ei tea, kas selle kohta just armupettus saab öelda, aga nõme käitumine ja nõme mees on see ikkagi, kes tuimalt näkku valetab. Loomulikult ei pruugi suurele osale inimestest nii harv kokkusaamine sobida, aga no kui raske on siis öelda, et mulle sellest ei piisa, leiame kompromissi või läheme laiali? Miks peab valetama ja susserdama?
Mehed ei sülita vanasse kaevu enne, kui uus pole kindel. Väga lihtne. Nõme või mitte, aga see on elu.
Külaline

Külaline kirjutas: 16 Nov 2024 15:53
Anonymous kirjutas: 16 Nov 2024 09:58Mina tunnen meest, kes oli mitu aastat "kuival", sest ei leidnud õiget partnerit
Mees ei olnud rumal, sulle esitleti "olin kuival kaks aastat", et sul jääks temast hea mulje. Näe see mees juba võõraid naisi ei vaata. Mis tegelikult toimus, seda teab ainult see mees ise.
Miks ta peaks mulle valetama? Ta ei ole minu mees. Tal ei oleks mulle mingit põhjust valetada.

Kas sa usud tõepoolest, et normaalseid, mitte-valetavaid inimesi ei ole olemas?
Külaline

Sa siis oled igati poolt, et inimeste vahel kehtivad valelikud suhted? Oled ka nõus, et sind alatult petetakse?
Külaline

Jah, selline käitumine on teise inimese teadlik ja tahtlik kahjustamine.
Külaline

Anonymous kirjutas: 16 Nov 2024 17:10Aga see, kes ei räägi oma teistest suhetest partnerile, on ju kurjategija, sest kui ta seksib kummita mitmega, siis ta paneb teise inimese tervise ohtu
Kuidas ta kurjategija on?
Külaline

Külaline kirjutas: 16 Nov 2024 22:31
Anonymous kirjutas: 16 Nov 2024 17:10Aga see, kes ei räägi oma teistest suhetest partnerile, on ju kurjategija, sest kui ta seksib kummita mitmega, siis ta paneb teise inimese tervise ohtu
Sa ei ole sugulisel teel levivatest haigustest midagi kuulnud? Aa, sinule need ju ei nakku!?

Kui sa nakatad oma sekspartnereid, siis oled ju kurjategija.
Külaline

Külaline kirjutas: 17 Nov 2024 06:21
Külaline kirjutas: 16 Nov 2024 22:31
Sa ei ole sugulisel teel levivatest haigustest midagi kuulnud? Aa, sinule need ju ei nakku!?

Ei ole sellist paragrahvi.
Külaline

Anonymous kirjutas: 17 Nov 2024 16:08
Ei ole sellist paragrahvi.
Nõukajal otsiti neid vähemalt taga, isegi ajalehes nimeliselt kuulutati :lol: Nüüd kõigil suva.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist