Sõbranna mehel teine pere välismaal

seks, suhted ja pereteemad
Külaline

Sõbranna mehel teine pere välismaal

Postitus Postitas Külaline »

Sõbranna mees töötab juba pea 20a välismaal, paar nädalat kodus ja sama palju seal. Alguses tahtsid koos minna aga mitme väikese lapsega otsustati just naise siinse tugivõrgustiku pärast kaugsuhte kasuks. Selline elu on ilusti toiminud ja mõlemad on rahul, musterpere ühesõnaga.

Hiljuti välismaal koolitusel käies aga tutvusin kohaliku naisega, kelle mees ka eestlane ja harrastavad samuti kaugsuhet. Tore naine ja pikk jutt lühidalt - ta mees on 100% mu sõbranna mees. Varateismelised lapsed on neil ka. See naine töötab küll minuga samas kontsernis aga välismaal ja mingit muud kokkupuudet mul temaga ei ole, ega kohtu ka ilmselt enam kunagi. Sõbranna kindlalt ei tea teise pere olemasolust - ta on oma praeguse eluga väga rahul ja õnnelik. Kõik tundub neil toimivat...

Kas annaksite talle teada või ei topiks oma nina teiste pereellu?
Külaline

Süga oma keelt millegi muuga, jäta teiste elu puutumata.
Külaline

Mõtle mingi usutavam lugu välja. Väiksed lapsed ja 20 aastat elab välismaal. Ja sina lähed suvalisse kohta koolitusele ja siis kohe on mingi naine seal, kes su sõbranna mehega elab ja loomulikult tuleb see kohe ka jutu sees välja, kes kellega elab. Mõtle midagi paremat välja.
Külaline

Külaline kirjutas: 16 Nov 2024 17:51 Mõtle mingi usutavam lugu välja. Väiksed lapsed ja 20 aastat elab välismaal. Ja sina lähed suvalisse kohta koolitusele ja siis kohe on mingi naine seal, kes su sõbranna mehega elab ja loomulikult tuleb see kohe ka jutu sees välja, kes kellega elab. Mõtle midagi paremat välja.
Jah, maailm on täpselt nii väike ja loogiline nagu sina suudad oma peas ette kujutada. Mida sina ei usu, seda pole olemas.
Külaline

Külaline kirjutas: 16 Nov 2024 18:06
Külaline kirjutas: 16 Nov 2024 17:51 Mõtle mingi usutavam lugu välja. Väiksed lapsed ja 20 aastat elab välismaal. Ja sina lähed suvalisse kohta koolitusele ja siis kohe on mingi naine seal, kes su sõbranna mehega elab ja loomulikult tuleb see kohe ka jutu sees välja, kes kellega elab. Mõtle midagi paremat välja.
Jah, maailm on täpselt nii väike ja loogiline nagu sina suudad oma peas ette kujutada. Mida sina ei usu, seda pole olemas.
Mina suudan igasuguseid asju ette kujutada, aga sina teed oma väljamõeldises loogikavigu.
Külaline

Loomulikult räägiksin, siin pole küsimustki.
Kui saaksin teada, et mu sõbranna on midagi nii olulist mu eest varjanud, noh, see pole mingi sõbranna, nägemist.
Külaline

Mees küll ei tahaks seda, et asi välja tuleks.
Kas naine on seal mehel külas käinud?
Külaline

Külaline kirjutas: 16 Nov 2024 18:21 Mees küll ei tahaks seda, et asi välja tuleks.
Kas naine on seal mehel külas käinud?
Huvitav tõesti, kas naine ja lapsed seal välismaal üldse külas ei käi?
Mulle ka see jutt eriti usutav ei tundu.
Külaline

Külaline kirjutas: 16 Nov 2024 18:14 Loomulikult räägiksin, siin pole küsimustki.
Kui saaksin teada, et mu sõbranna on midagi nii olulist mu eest varjanud, noh, see pole mingi sõbranna, nägemist.
Aga oma mehe kohta tahaksid seda päriselt ka teada, usuksid sa üldse oma sõbrannat? Või süüdistaksid hoopis teda oma pere, õnne ja elu lõhkumises? Tegelikult elaksid õndsas teadmatuses õnnelikult samamoodi nagu sa siiani oled elanud?

Naine ja lapsed on seal käinud aga selleks ajaks võtab mees alati airbnb, et piisavalt kõigil ruumi oleks. Töökoha poolne ööbimisvõimalus ühes toas pole ju piisav.
Külaline

Külaline kirjutas: 16 Nov 2024 18:28
Naine ja lapsed on seal käinud aga selleks ajaks võtab mees alati airbnb, et piisavalt kõigil ruumi oleks. Töökoha poolne ööbimisvõimalus ühes toas pole ju piisav.
Aga kus ta siis elab seal teise naise juures ruumikamas elamises. Tal ju töökoha poolt ka ju ühetoaline.
Külaline

Anonymous kirjutas: 16 Nov 2024 19:01Aga kus ta siis elab seal teise naise juures ruumikamas elamises. Tal ju töökoha poolt ka ju ühetoaline.
Ai-ai, rikkusid muinasjutu.
Külaline

Anonymous kirjutas: 16 Nov 2024 18:28Töökoha poolne ööbimisvõimalus ühes toas pole ju piisav.
20 aastat elab mingis urkas? Mis närune töö see on?
Külaline

Külaline kirjutas: 16 Nov 2024 19:06
Anonymous kirjutas: 16 Nov 2024 18:28Töökoha poolne ööbimisvõimalus ühes toas pole ju piisav.
Ja 20 aastat on ikka väikesed lapsed kodus.
Külaline

Külaline kirjutas: 16 Nov 2024 19:08
Külaline kirjutas: 16 Nov 2024 19:06
Ja 20 aastat on ikka väikesed lapsed kodus.
Sellist juttu polnud, loe uuesti.
Nätakas
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas Nätakas »

Ehk siis perel on ideaalne suhe, ma eeldaks, et omavahel suheldakse igapäevaselt. Mees suudab seda kahe pere kõrvalt nii korraldada, et kordagi pole vahele jäänud? Naised ongi mõlemad nii juhmid, et midagi ei taipa ega aima? Üldiselt suht jama väljamõeldis tundub see teemaalgatus olevat.
Külaline

Aga kui teine naine taha tulla eestisse, siis kas võtab ka üürika?
Külaline

Ma ei tea nüüd, kas ma ei oska piisavalt selgelt end väljendada või on mõnel siin loetu mõistmisega asjalood ikka päris kehvasti.

Mees elab mu sõbranna jutu järgi oma töökoha poolt saadud ühetoalises, vahetada ei tahtvat kuna lihtsalt pole vajadust ja odav on ka. Tegelikult elab enamuse ajast koos kohaliku naisega mujal. Seal tavaliselt paar-kolm nädalat ja siis teist samapalju on Eestis.

Selle teise naisega töötame samas rahvusvahelises kontsernis, tema sealses, mina eesti osas. Asutuse nime ei pane, kuna neid pole eestis nii palju. Tema Eestis ei käi.

Minu sõbranna lapsed on praeguseks täiskasvanud ja hilisteismelised, teise naise lapsed varateismelised. Külas on isal käidud kogu selle 20a jooksul, mitte küll eriti tihti, sest ta käib ise tihti siin ja puhkusereisile minnakse ikka mujale.

Rohkem detailideni minnes võib varsti nimed juurde lisada.
Külaline

Kõik on ju kõigega rahul, välja arvatud sina, kellel on nina vaja toppida endasse mittepuutuvatesse asjadesse, nii et ära susi teiste elus. Kui mees tahab oma kahest elust rääkida või ei suuda seda enam hallata, küll ta annab ise oma peredele teada, kuidas asjalood tegelikult on.
Külaline

Välismaal või mitte, aga KOHE annaks teada. Olen ülipettunud neis inimestes, kes ei öelnud mulle, milline mu eksabikaasa tegelikult on.
Külaline

Anonymous kirjutas: 16 Nov 2024 17:34Hiljuti välismaal koolitusel käies aga tutvusin kohaliku naisega, kelle mees ka eestlane ja harrastavad samuti kaugsuhet. Tore naine ja pikk jutt lühidalt - ta mees on 100% mu sõbranna mees. Varateismelised lapsed on neil ka. See naine töötab küll minuga samas kontsernis aga välismaal ja mingit muud kokkupuudet mul temaga ei ole,
Mitu tuhat töötajat sealt kontsernis on? Kuidas saad nii kindel olla, eestlasi on ju soomes väga palju.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 5 külalist