Seda teist naist siis üldse ei huvita, kust tema mees on pärit? Lapsed oma vanavanemaid või muid sugulasi ei taha kunagi näha? Oma isa kodumaa ei huvita, ise pooleldi eestlased?Külaline kirjutas: ↑16 Nov 2024 19:32
Selle teise naisega töötame samas rahvusvahelises kontsernis, tema sealses, mina eesti osas. Asutuse nime ei pane, kuna neid pole eestis nii palju. Tema Eestis ei käi.
Sõbranna mehel teine pere välismaal
-
Külaline
Kogu kontsernis viiekohaline arv. Ei ole maininud Soomet.Külaline kirjutas: ↑16 Nov 2024 19:50
Mitu tuhat töötajat sealt kontsernis on? Kuidas saad nii kindel olla, eestlasi on ju soomes väga palju.
-
Külaline
Mida neile räägitud on, sellest ei ole minul õrna aimugi.
-
Külaline
-
Külaline
Aga oled sa oma silmaga näinud, et seda meest ja sealset naist koos?
Saad sa eesti naisele öelda, nägin ise?
Saad sa eesti naisele öelda, nägin ise?
-
Külaline
See välismaa naine võis ennast sulle lihtsalt huvitavaks rääkida. Tegelikult on vanatüdruk.
-
Külaline
Naise läpaka taust oli perepilt ja nagu koolitustel ikka, paar päeva koos lõunal ja kohvipausidel käia, ikka satutakse rääkima. Ma tunnen seda meest juba mitukümmend aastat.
-
Külaline
Aga sellele koolitusel olnud naisele siis ikka ütlesid, et oi, ma tegelikult isegi tean seda meest - see on mu hea sõbranna abikaasa.
-
Külaline
Ok, eesti naine teab, et mees on välismaal tööl. Aga mida ta sellele välismaa naisele ütleb, kui kolm nädalat jälle Eestis on? Ja nii juba 20a. Mis ta teeb siin Eestis? Ja oma välismaa naist ega lapsi pole kordagi siia kaasa võtt. Ise sõidab pidevalt Eesti vahet, on lausa mitu nädalat siin, aga peret kaasa ei võta. Laus lollus ju välja mõeldud.
-
Külaline
Mees, mitte abikaasa. Ei öelnud midagi, täiesti võõras inimene ju, mis lojaalsus mul tema suhtes peaks olema. Võibolla on tema täiesti teadlik Eestis olevast perest ja see ongi nende valik. Pole minu asi nina nii sügavale võõra inimese pereellu toppida. Sõbranna puhul ongi see, et kas sõprus ja sellest tulenev lojaasus kaalub üles teise elu rikkumise süü.Külaline kirjutas: ↑16 Nov 2024 20:49 Aga sellele koolitusel olnud naisele siis ikka ütlesid, et oi, ma tegelikult isegi tean seda meest - see on mu hea sõbranna abikaasa.
-
Külaline
Keda sa avalikustamisega õnnelikuks teed?
-
Külaline
Õnnelikuks? Absoluutselt mitte kedagi. Aga kunagi, kusagilt tuleb see välja ja kas siis mu sõbranna end mitte veel hullemini reedetuna ei tunne, kui selgub, et keegi teadis aga ei öelnud midagi?Külaline kirjutas: ↑16 Nov 2024 21:11 Keda sa avalikustamisega õnnelikuks teed?
-
Külaline
Kuidas see välja peaks tulema? Kohtusid võhivõõra naisega, keda ilmselt enam kunagi ei näe. Kui sina välja ei lobise, ei saa keegi teada, et sina oled kursis.
V-o sõbranna ka teab ega taha üldse asja arutada?
V-o sõbranna ka teab ega taha üldse asja arutada?
Kindlasti räägiks sõbrannale täpselt nii, nagu seda seal nägid. Või kuidas sa sõbrannale edaspidi otsa vaataks? Eestlane tundub ikka nii pole-minu-asi-rahvas.
Mina seda poohui-mängu mängida ei oska. Närvi ajab, kui kellelegi valetatakse, eriti mõnele lähedasele.
Mina seda poohui-mängu mängida ei oska. Närvi ajab, kui kellelegi valetatakse, eriti mõnele lähedasele.
Mehhiko seebiooperi materjal, aga päriselus tuleb ikka üsna harva ette. Et üle aisa lüüakse, see on ehk tavaline, aga et kohe topeltpere ja bigaamia.
-
Külaline
Et miks ta kurat rahulikult elab ja veel õnnelikki on, tõmba kiiresti vaip alt!
Ahja veel üks asi. Kas mõlemad suhted on abielud? Bigaamia on tavaliselt seaduserikkumine ja karistatav.
-
Külaline
Eestis ei ole abielu, teist ei tea aga puhtalt teise naise nime järgi pakun, et ei ole ka nemad abielus.
-
Külaline
Mis pattu sa siis üldse näed? Vaba mees ju. Ilmselt on kõik asjaosalised teadlikud kui nii kaua kestnud see elu.
Vahest ma tõesti kadestan sinusuguseid naiivseid lillelapsi.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: YaCy [Bot] ja 4 külalist