Kaunismees

vana hea klassika
Vasta
Tutiga Täi
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas Tutiga Täi »

iiR kirjutas: 15 Nov 2024 15:38 Muidu väljend "kaunismees" sobib minu meelest just sellise klassikaliselt ilusa (noor)mehe näo kohta, no Kristjan Kasearu või Uku Suviste 15 aastat tagasi näiteks. Aa, või noor Koit Toome. Nad võib-olla ongi kõik toredad inimesed ka, ma ei tea, ei tunne, aga lihtsalt nägude põhjal olid vähemalt omal ajal sellised, et esimesena ütlekski, et ilus, aga teisena mõtleks, et samas veidi igavad ja kuidagi ilma igasuguste nurkadeta. Samas siin lingitud meestest paljude puhul ütleks, et nad on atraktiivsed, aga mitte "kaunismehed", no kasvõi Hermaküla(d) või Bardem või (noorem) Johnny Depp, et mingi vimka on sees ja silm särab peas ja pole nii sümmeetriliselt ilusad-ilusad.
Mina kuulsin väljendit kaunismees esimest korda 80ndatel. Telekast tuli mingi Modern Talkingu lugu ja ema ütles selle laulja kohta nii. Mina veel oma lapsearuga mõtlesin siis, et ahah, pikkade juustega ja meigitud mehed on seega kaunismehed. 😀
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Külaline kirjutas: 15 Nov 2024 10:11 Kas peaks tundma ära 15-20a surnud olnud inimest- Gutman, Hermaküla? Ja topitakse siia veel nendest mingeid 50 a vanu (retusheeritud) pilte noorusajast. Tulge tänapäeva.
Miks vanemaid ilusaid mehi ei tohi siia panna?
Külaline

Külaline kirjutas: 15 Nov 2024 20:43
Külaline kirjutas: 15 Nov 2024 10:11 Kas peaks tundma ära 15-20a surnud olnud inimest- Gutman, Hermaküla? Ja topitakse siia veel nendest mingeid 50 a vanu (retusheeritud) pilte noorusajast. Tulge tänapäeva.
Miks vanemaid ilusaid mehi ei tohi siia panna?
Ikka tohib.

Pilt
Külaline

Jama, et külalisena siia pilte panna ei saa. 😒
Külaline

Külaline kirjutas: 15 Nov 2024 23:37 Pilt
see pole pilt, vaid link ja see käib url vahele
https://static.wikia.nocookie.net/thebo ... 0601204912
Külaline

Külaline kirjutas: 16 Nov 2024 23:04
Külaline kirjutas: 15 Nov 2024 23:37 Pilt
see pole pilt, vaid link ja see käib url vahele
https://static.wikia.nocookie.net/thebo ... 0601204912
Pilt
Külaline

Dsiiisas! Keda te veel kenaks peate??? Parukaga Orumets... no maitse üle tõepoolest "ei vaielda"
Külaline

HEHHH, soorrry, ei olnudki Orumets :lol: :lol: :lol:
Külaline

Külaline kirjutas: 16 Nov 2024 23:06 Pilt
Ilus ta ei ole, aga mingi nunnufaktor seal on. Olekult leebe ja selline võta-mind-kaissu- pilk silmis. Ma usun, et sellised lähevad vägagi naistele peale
Külaline

Matteo Bocelli

https://www.google.ee/search?client=ms- ... sid=mosaic
Külaline

Michael Hutchence, minu meelest väga kena mees. Suri kahjuks väga noorelt.

Pilt
Külaline

Külaline kirjutas: 17 Nov 2024 12:05
Külaline kirjutas: 16 Nov 2024 23:06 Pilt
Ilus ta ei ole, aga mingi nunnufaktor seal on. Olekult leebe ja selline võta-mind-kaissu- pilk silmis. Ma usun, et sellised lähevad vägagi naistele peale
No eesti naiste lemmik oli ikka Ridge (algupärane, ei teagi mitmes praegu mängib :) ):
Pilt
Külaline

Kellele isa, kellele poeg! Muidugi jutumärkides :)
Nuff
Kontakt:

Postitus Postitas Nuff »

Külaline kirjutas: 22 Juun 2024 17:33 Mulle on alati meeldinud Richard Gere ja George Clooney. Modern Talkingu laulja Thomas Anders samuti, noorena. Praegu tundub, et ta on ennast vist veidi tuuninud. Ka kadunud George Michaeli välimus oli kena.
Kõik neli täiesti mööda minu silmis. Pole kunagi meeldinud va vb veidi Richard Gere, sest muhe isiksus.
Naistemees Clooney vahetaks joonelt pigem siis noore Sean Connory vastu.
George Michael... palun revolvrit. See k o h u t a v lokkis soeng tal “Last Christmas” videos.

Mul teistsugune maitse. Mads Mikkelsen pole ilus, aga temas on midagi. Segavereline Keanu Reeves oli noorena huvitav. Robert Pattinson huvitav kuigi so-so.

Üks suht minu maitse noor kutt:
https://www.instagram.com/reel/DBERgtlC ... IwNjQ2YQ==
Nuff
Kontakt:

Postitus Postitas Nuff »

Alain Delon ka
Manused
Veatu, aga liiga ilus juba, naisena hakkaks imelik ta kõrval.
Veatu, aga liiga ilus juba, naisena hakkaks imelik ta kõrval.
Nuff
Kontakt:

Postitus Postitas Nuff »

Dean Read
Manused
Pole paha
Pole paha
Külaline

Nuff kirjutas: 20 Nov 2024 20:17Dean Read
Dean Reed siiski 😃
Külaline

Nuff kirjutas: 20 Nov 2024 20:04Üks suht minu maitse noor kutt:
https://www.instagram.com/reel/DBERgtlC ... IwNjQ2YQ==
Sellises kutsikaeas on enamus kenad.
Külaline

Ise räägid, et ei meeldi mingid nunnud mehed, et peab ikka iseloomu olema ja siis paned pildi mingist tüdruku välimusega poisist.
Nuff
Kontakt:

Postitus Postitas Nuff »

Külaline kirjutas: 20 Nov 2024 21:17
Ise räägid, et ei meeldi mingid nunnud mehed, et peab ikka iseloomu olema ja siis paned pildi mingist tüdruku välimusega poisist.
Kus on kirjas, et ei meeldi nunnud mehed. Ära tõlgenda oma sousti. Miks sa solvad noort kutti, kõigile ei istu Gerard Depardeud. :lol:
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Nõiamoor ja 8 külalist