Kuumaõhufritüür

köök, kodu korrashoid ja aed
Vasta
Külaline

Kuumaõhufritüür

Postitus Postitas Külaline »

Kellel on - kas on väärt ost? Kas kasutate tihti ja mida kõige sagedamini valmistate? Kas sellega saab nt sügavkülmutatud pirukaid teha, ahjuvõileibasid, eelmise päeva toitu soojendada?

Meil on ainult tavaline elektriahi ja -pliit, pole isegi mikrolaineahju, ja kui keegi midagi soojendada tahab või ainult endale süüa teha siis on ahju kasutamine nii ebaotstarbekas. Otsin sobivat masinat, mikrolaineahju nagu ei tahaks... siis on veel miniahjud ja kuumaõhufritüürid.
Külaline

Absoluutselt kasutan, igapäevaselt mitu korda, kuna teen perele süüa pidevalt. Kõike teen, mida suureksi ahjus, ainult suured plaadikoogid jne lähevad suurde ahju, kuna lihtsalt ei mahu. Minu omal on ahjunõud ja potid (juurde ostetud lihtsalt sisse sobivad), millega saab teha kastmes ahjukala, vorme jms. Kuna ta küpsetab ikkagi pealt, siis sellega tuleb arvestada, et põhjast nii palju kuuma ei saa toit, kas ühem kiht või keerata vms.
Külaline

Tänan nii kiire vastuse eest! Palun ütle mis mudel sul on, või vähemalt kas selline mis on väljatõmmatava anumaga või avamlveva uksega nagu ahjud avanevad?
Külaline

Ma eelmine.
On ka juba selliseid 100 in one kuumaõhufritüür-grill-mikrokas miniahjusid, mis võiks olla hea valik:
https://ee.hisense.com/tooted/kupsetami ... 0000740324

Mul on suht tavaline laia kopsikuga (mis on mugav küllalt), aga nüüd ostaks juba uut tüüpi ahjuuksega :)
Külaline

Külaline kirjutas: 17 Nov 2024 10:43 Kellel on - kas on väärt ost? Kas kasutate tihti ja mida kõige sagedamini valmistate? Kas sellega saab nt sügavkülmutatud pirukaid teha, ahjuvõileibasid, eelmise päeva toitu soojendada?

Meil on ainult tavaline elektriahi ja -pliit, pole isegi mikrolaineahju, ja kui keegi midagi soojendada tahab või ainult endale süüa teha siis on ahju kasutamine nii ebaotstarbekas. Otsin sobivat masinat, mikrolaineahju nagu ei tahaks... siis on veel miniahjud ja kuumaõhufritüürid.
Tohutult elektrit läheb ju kui iga väikse portsu pärast pliit tööle panna. Mikrokas on mõistlik sellisel puhul. Fritüür ka.
SooleMio
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas SooleMio »

On. Kasutan 4-5 korda nädalas küll, teen palju ise süüa.
Lemmikud on kanatiivad, koivad ja kartulisektorid, maitsestan ja ahju. Peekon tuleb samuti mõnusalt krõbe, toorvorstid üllatasid, kala annab teha.
Lapsed teevad juustusaiu ja friikaid, külmutatud pitsad mahuvad täpselt kopsikusse.
Küpsetab peamiselt ülevalt, nii et kooki sellega teha ei anna (keskelt jäi toores), ahjuvormid pole mul ka õnnestunud. Kuid kõik, millele sobib krõbedus, õnnestub.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist