Ühtegi inimest tänaval ei liigu

vana hea klassika
Vasta
Külaline

Ühtegi inimest tänaval ei liigu

Postitus Postitas Külaline »

mida kõik kodus teete?
Peaksin jalutama minema, aga imelik seal üksi ka kõmpida.
Külaline

32 inimesest ükski ei oska öelda mida kodus teevad :lol:
Külaline

Mine siis ole see esimene julge, kes tänaval liigub.
Külaline

Külaline kirjutas: 17 Nov 2024 15:01 32 inimesest ükski ei oska öelda mida kodus teevad :lol:
Nende 32 puhul näed sa ju isegi mis teevad - foorumis passivad. Ülejäänutes on küsimus. Mina näiteks valan praegu küünlaid ja vaha sulamise ajal loen foorumit ning imestan kui õel ja ülbe inimene on keskmine eestlane :lol:
Külaline

Kõik mõtlevad, et imelik on üksi kõmpida ja nii nad kodus istuvadki.
Külaline

Külaline kirjutas: 17 Nov 2024 15:14 Kõik mõtlevad, et imelik on üksi kõmpida ja nii nad kodus istuvadki.
Kambavaimu ei saa alahinnata jah.
Mina tulin just jalutamast, tegin oma tavapärase viie km tiiru. Väga mõnus on olla.
Külaline

Siin kirjutada, et koristan ja teen kooki, oleks selge enesetapp. Vaene, paks ja lollakas :lol:
roosaroos
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas roosaroos »

Just lõpetasin kivivilla paigaldamise, sõin ja hakkan lugema. Pole iial aru saanud, miks inimene oma kodust minema peaks kippuma. Parim koht.
Külaline

Õues ongi mõnusam liikuda, kui rahvast vähem. Kaubanduskeskused olid küll rahvast täis.
Külaline

Käisin just jalutamas Kakumäe terviserajal. Kuigi sadas, siis rahvast oli päris palju.
Külaline

roosaroos kirjutas: 17 Nov 2024 16:35 Just lõpetasin kivivilla paigaldamise, sõin ja hakkan lugema. Pole iial aru saanud, miks inimene oma kodust minema peaks kippuma. Parim koht.
Heh, nagu minu kirjutatud. Paigaldasin ka kivivilla. Küll eile.
Külaline

Ma küll näen liikumas
Külaline

Külaline kirjutas: 17 Nov 2024 14:01 mida kõik kodus teete?
Peaksin jalutama minema, aga imelik seal üksi ka kõmpida.
Mine siis kõnni metsas või pargis, kui tänaval ei julge. Või kas sa pead teisi vaatama või miks sul teisi jalutajaid keset päeva julgustuseks vaja on? Teised ei pruugi kodus olla, paljud sõidavad nädalavahetuseks maale või on üritused jne.
Külaline

Vauu! Just mõtlesin, et nii mannetu teema kus ei saa üksteisele ära panna. Aga kes otsib, see leiab. Võimaluse :)
Külaline

Pühapäeval kell 14? Mina polnud kodus, olin maal. Ilm oli selline vahelduv, tuul puhus küll kogu aeg, vahepael tuli tihe vihmasabin siis paitis jälle päike. No kui linnas oleks olnud, siis jalutama kindlasti poleks läinud (kui just poodi poleks vaja olnud mina), pigem oleks kodutöid teinud, arvutis surfanud vms. Ma nisama ei jaluta kunagi, ikka liigun punktist A punkti B, aga või teha seda ka kaarega et mitte käia juba tuttavat teed.
Teemaalgataja tee asjalik nägu pähe, et sa lähed kuhugi (kuhu iganes), seloleks pole sul vaja teisi tänaval tuiajaid. Vaata kasvõi google mapsis endale ing valmis, siis pole vaja põdeda, et kas keegi veel jaulutab, sul on ju kindel teekond ees. Ja kui üksi mingil põhjusel pelgad kõndida, kutsu mõni sõber või sõbranna kaasa.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist