Svjatoslav Toonekurg ehk Kure Vitsu

vana hea klassika
Vasta
taivopalm
Teerajaja
Kontakt:

Svjatoslav Toonekurg ehk Kure Vitsu

Postitus Postitas taivopalm »

Vaatasin täna hommikul Anu saadet ja seal olid Kreisiraadio mehed. Mulle tulid vanad ajad meelde. Kuidas Hannes Kure Vitsut tegi
https://www.youtube.com/watch?v=qW6ZPGV6dUQ
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Minule Kreisiraadio ei meeldinud, see oli juba tänapäevases stiilis kus naljakübemeke nämmutatakse surnuks. See nn rootslase mökitamine oli eriti brrr
Külaline

Mina olin suur Kreisiraadio fänn. Enamik sketše olid neil ikka vaimukad ja päriselust võetud juhtumid mida nad parodeerisid. Meenuvad ärimehe raha kadumise juhtum ja see jaapanlastega äri tegemise klipp näiteks. Väga hästi oli kokku võetud see 90-ndate ärimentaliteet, raha kantimine ja välismaalastega "sidemete" loomine, ise keelt oskamata. Minu esimene töökoht oli täpselt selline, kus kaks tüüpi otsustasid, et hakkavad välismaaga äri ajama, aga keeleoskust jagus vaid eesti ja vene keele jaoks. Ikka igasugu imelikke juhtumeid tuli ette, seda just siis keelte puudumise koha pealt. See eest aga esitlesid nad end jube kõvade ärimeestena. 😀
Külaline

Anonymous kirjutas: 17 Nov 2024 14:39Minule Kreisiraadio ei meeldinud, see oli juba tänapäevases stiilis kus naljakübemeke nämmutatakse surnuks.
Jah, siin teema filmide naljadest. Seepärast need rahva lemmikuks saidki, et olid lühikesed vaimukad teravad sutsud.
Lendorav
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas Lendorav »

Külaline kirjutas: 17 Nov 2024 16:05
Anonymous kirjutas: 17 Nov 2024 14:39Minule Kreisiraadio ei meeldinud, see oli juba tänapäevases stiilis kus naljakübemeke nämmutatakse surnuks.
Jah, siin teema filmide naljadest. Seepärast need rahva lemmikuks saidki, et olid lühikesed vaimukad teravad sutsud.
Kreisiraadio kilde kasutatakse samamoodi väga palju:
Kurat, kus must leib on?
Nii ei saa ju rallit sõita.
Pane meeter, neeger!
Sulle on see karneval.
Ma ütlen teile ausalt - me hakkame vanaks jääma!
Seksiabi, Vallo kuuleb!
jne.
Külaline

Mulle ka ei meeldinud. Muidu olen suur naljalemb.
Külaline

Hannes oskas saare murrakut hästi järgi teha. See trammi kaaperdamise skets. Trammijuhi Trahh nagu hülge pingi külge kinni :D
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 4 külalist