Mida te mitte iialgi ei ostaks, tehku palju tahes reklaame

Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Meil keedeti vahel ümber.
Külaline

Anonymous kirjutas: 17 Nov 2024 11:39Vanasti võeti moosipurgist hallitusekiht pealt ja moos söödi ära. Ok, ka tugevamad sööjad surid lõpuks vanadusse jah
Kusjuures tehtigi nii. Mul vanaise ja vanaema elasid mõlemad üle 80 aasta vanaks. Ma ise olen juba ka 60 pluss. Lapsepõlves sai sellist moosi ikka hulganisti söödud.
Külaline

Anonymous kirjutas: 17 Nov 2024 13:14Vanasti võeti moosipurgist hallitusekiht pealt ja moos söödi ära.
Ju ei teatud, et see hallitus nii kahjulik on. Ma sain sellest teada alles kuskil 25a ehk. Nüüd enam ei koori hallitust ära ja ei söö, vaid viskan kohe ära.
Külaline

Külaline kirjutas: 17 Nov 2024 13:14
Anonymous kirjutas: 17 Nov 2024 11:39Vanasti võeti moosipurgist hallitusekiht pealt ja moos söödi ära. Ok, ka tugevamad sööjad surid lõpuks vanadusse jah
Kusjuures tehtigi nii. Mul vanaise ja vanaema elasid mõlemad üle 80 aasta vanaks. Ma ise olen juba ka 60 pluss. Lapsepõlves sai sellist moosi ikka hulganisti söödud.
Meil ka nii ja ma siiamaani söön hallitanud toitu, üldse ei huvita
Külaline

Külaline kirjutas: 17 Nov 2024 16:46
Külaline kirjutas: 17 Nov 2024 13:14
Meil ka nii ja ma siiamaani söön hallitanud toitu, üldse ei huvita
Tõsi. Ma ise võin seda süüa, ära ei sure selle teadmisse ka. Aga oma väikelapsele ja külalistele ma sellist toitu ei paku.
Aga hallitanud leiva/saia viskan küll ära.
Paprika või tomatist lõikan hallitanud osa välja(varuga). Juustust ka.
Vanasaan
Kontakt:

Postitus Postitas Vanasaan »

Ninja creami.
Külaline

Külaline kirjutas: 17 Nov 2024 12:22 Meil keedeti vahel ümber.
Kergelt käärima visanud moosi saab sellega päästa, ahllinaud moosi vastu ei aita see küll kuidagi, sest hallituseosed ja toksiinid on kuumusele vastupidavad.
Külaline

Kui palju võib igas teemas targutada ja vaielda. Tulen siia, et vastuseid lugeda aga igas teemas on mingi lehekülgede joru vaidlust.🤦‍♀️
Külaline

Külaline kirjutas: 18 Nov 2024 20:09 Kui palju võib igas teemas targutada ja vaielda. Tulen siia, et vastuseid lugeda aga igas teemas on mingi lehekülgede joru vaidlust.🤦‍♀️
Missugune kasulik teemaarendus sinult! :mrgreen:

Ma ei osta raamatuid, mida tean, et loen 1x, laenutan need raamatukogust.
Mingeid rahateenimise eesmärgil (jälle) lähenevate jõulude ootuses müükipaistaud "skandaalseid ja tell-all" elulooraamatuid (nende aeg hakkab vist otsa saama, kõik on oma elulood ära rääkinud. Nende seas on olnud vähe tõeliselt huvitavaid!)
Firmariideid firmamärgi pärast ei osta kunagi.
Ei osta odavaid hiina plastist mänguasju, mis pakendist välja võttes katki lähevad.
Tolmukübe
Kontakt:

Postitus Postitas Tolmukübe »

Ei ostaks asju, mida mul vaja ei lähe, tehtagu palju tahes reklaame. Üldse katsun võimalikult vähe asju omada.
Külaline

Mõne toiduasja olen ehk reklaami põhjal ostnud, siis kui veel telekas reklaame vältida ei saanud, muud küll mitte.
Külaline

Matt, kus sees saab higistada.
Külaline

Peenisepikendust.
Külaline

Külaline kirjutas: 15 Veebr 2025 13:53Peenisepikendust.
Vabandagr mu rumalust, aga kas selline asi on päriselt ka olemas? Mul on kogu aeg jäänud mulje, et need reklaamid on lihtsalt lollidelt raha ära võtmiseks.
Külaline

Ma ei telliks mitte kunagi mitte ühtegi asja temust ega sheinist ja mulle koguaeg viskab igale poole neid temu reklaame, nii närvi ajab.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline