Ilmselt siis ikka mitte eriti piinliku täpsusega. Pole mõtet hakata jälle rääkima seda juttu, et kaks kapsalehte päevas, aga kaal seisab - seda ei usu enam keegi.Külaline kirjutas: ↑17 Nov 2024 20:53
Olen nüüd kuu aega fitlapi piinliku grammi täpsusega jäginud aga maha on läinud vaid 0.5kg![]()
Ozempic face
-
Külaline
-
Külaline
Paljude keha kulutabki vähe kaloreid. Minul ei lange ka 1400-1500 kcal süües kaal, vaid seisab. Et langeks, peab olema vähem kaloreid, aga siis läheb kõht tühjaks.Külaline kirjutas: ↑18 Nov 2024 06:36Ilmselt siis ikka mitte eriti piinliku täpsusega. Pole mõtet hakata jälle rääkima seda juttu, et kaks kapsalehte päevas, aga kaal seisab - seda ei usu enam keegi.Külaline kirjutas: ↑17 Nov 2024 20:53
Olen nüüd kuu aega fitlapi piinliku grammi täpsusega jäginud aga maha on läinud vaid 0.5kg![]()
-
Külaline
Tee lisaks 1400-1500 kcal söömisele 3-4 trenni nädalas ja oi kus langeb.Külaline kirjutas: ↑18 Nov 2024 06:41Paljude keha kulutabki vähe kaloreid. Minul ei lange ka 1400-1500 kcal süües kaal, vaid seisab. Et langeks, peab olema vähem kaloreid, aga siis läheb kõht tühjaks.Külaline kirjutas: ↑18 Nov 2024 06:36Ilmselt siis ikka mitte eriti piinliku täpsusega. Pole mõtet hakata jälle rääkima seda juttu, et kaks kapsalehte päevas, aga kaal seisab - seda ei usu enam keegi.Külaline kirjutas: ↑17 Nov 2024 20:53
-
Külaline
Uuringute järgi ei avalda trenn kaalulangusele mingit mõju.Külaline kirjutas: ↑18 Nov 2024 08:41Tee lisaks 1400-1500 kcal söömisele 3-4 trenni nädalas ja oi kus langeb.Külaline kirjutas: ↑18 Nov 2024 06:41Paljude keha kulutabki vähe kaloreid. Minul ei lange ka 1400-1500 kcal süües kaal, vaid seisab. Et langeks, peab olema vähem kaloreid, aga siis läheb kõht tühjaks.Külaline kirjutas: ↑18 Nov 2024 06:36
Ilmselt siis ikka mitte eriti piinliku täpsusega. Pole mõtet hakata jälle rääkima seda juttu, et kaks kapsalehte päevas, aga kaal seisab - seda ei usu enam keegi.
-
Külaline
Aga ole siis edasi diivani peal selili ja kurda, et kaal üldse ei lange.Külaline kirjutas: ↑18 Nov 2024 20:08 Uuringute järgi ei avalda trenn kaalulangusele mingit mõju.
-
Külaline
Kes ütles, et üldse ei lange? Sõin 800 kcal, langes väga hästi. 1400 kcal-ga kõigil ei pruugi sugugi langeda. Aga sellise koguse peal elamiseks ongi ravimit vaja, muidu ei suuda vastu pidada. Ei saa kõik kaalu langetamiseks kõhtu mõnusalt täis süüa, nagu näiteks Fitlap muudkui reklaamib.
-
svegafaaaa
- Kontakt:
Rybelsus ilma retseptita - https://euhealth247.com/et/drug/rybelsus Kokku kaotasin ma 12 kg ja see võttis mul vähem kui kolm kuud.
Viimati muutis svegafaaaa, 29 Jaan 2025 06:42, muudetud 1 kord kokku.
.
-
Külaline
Mida sa muidu sõid ja kui palju?svegafaaaa kirjutas: ↑07 Jaan 2025 09:30 Kokku kaotasin ma 12 kg ja see võttis mul vähem kui kolm kuud.
-
Külaline
Mis kuradi küsimus see on?Külaline kirjutas: ↑07 Jaan 2025 10:45Mida sa muidu sõid ja kui palju?svegafaaaa kirjutas: ↑07 Jaan 2025 09:30 Kokku kaotasin ma 12 kg ja see võttis mul vähem kui kolm kuud.
Gramme tahad teada mitu grammi putru või kartulit? Keegi ei loe sul Ozempicfuga mingeid gramme. Sööd siis kui isu on.
Mul on Rybelsusega langenud 5 kuuga 15kg. Samuti väga rahul. Kartsin, et äkki ilma süstimata Rybelsusega ei lange.
-
Külaline
Tuleb sellest, et erinevalt naturaalsest kaalukaotusest saad omale lohku vajunud, kurnatud ja elujõutu HIV-patsiendi väljanägemise. Hoidke eemale nendest 'imeravimitest', otseteed ei ole olemas, oma tervist ei saa cheatida. Varem või hiljem tuleb tagajärgedega rinda pista.Külaline kirjutas: ↑27 Okt 2024 11:44 Tahan avaldada imestust, miks nii palju räägitakse nn Ozempic face'ist, et see teeb näo koledaks?? I g a sugune suurem kõhnumine teeb ju näo kitsamaks ja teatud eas võib see näo tõesti veidi kondisemaks/kortsulisemaks teha.
Seepärast imestangi, et see ravimiga seoses kõlapinda on tekitanud, sama toimub ka siis kui inimene on ise tubli ja tahtejõuline ja alla võtab.
Olen ka ise selle ravimi kasutaja ja igati rahul, et aastatega kogunenud õrna pekikihi alt näost on kenad näojooned taas nähtavamal. Olen kaotanud suisa 20 kg, ärge küsige kuidas see üldse külge õnnestus koguda:(, ise ka ei tea. Viimastel aastatel oli nägu ainus ilus osa kehast, millega rahul olla. Ja nagu mainitud, ülekaalulisel läheb see nägugi lõpuks kuhugi kihtide alla peitu, ei joonistu enam näojooned välja. Üldine figuur on aga niiii palju parem, et ei vahetaks seda küll millegi vastu.
Aga siiski kust nimi ozempic face? Kas põhjusena on mõeldud erakordselt kiiret kaalukaotust?

-
Külaline
Või Ariana Grande. Või LaToya Jackson.
Ozempic face küll, aga kaua tuleb seda ozempicut võtta, et selline face tuleb? Kui paar kuud proovida, ega ta siis nii ruttu ka ei tule?
-
Külaline
Arvata võib, et umbes aasta. Vaata seda "tuntud blogijat", kohe näha, et ozempicu nägu. Umbes aasta-paar on ta seda manustanud mu teada.
-
Külaline
Ei ole! Mallukas pole kunagi O tarvitanud.Külaline kirjutas: ↑09 Jaan 2025 21:44Arvata võib, et umbes aasta. Vaata seda "tuntud blogijat", kohe näha, et ozempicu nägu. Umbes aasta-paar on ta seda manustanud mu teada.
-
Külaline
See Ozempic face on mingi suvaline väljamõeldud asi. Mul on kaks suhkruhaiget sugulast, kes seda tarvitavad, ei ole nad kumbki mingi erilise näoga. Näokuju muutus tekib kõigil, kes kaalust alla võtavad, O-ga või ilma. Võtsin ise Firlapiga 25kg alla ja nägu muutus tundmatuseni, mis mul on nüüd "Fitlapface"?
-
Külaline
Ma just tahtsin sama kirjutada. Et kõigil kel kiirelt kaalukaotus on, vajub nägu selliseks. Ka näiteks maoopi korral. Sellisel juhul bybassface?Külaline kirjutas: ↑10 Jaan 2025 08:20 See Ozempic face on mingi suvaline väljamõeldud asi. Mul on kaks suhkruhaiget sugulast, kes seda tarvitavad, ei ole nad kumbki mingi erilise näoga. Näokuju muutus tekib kõigil, kes kaalust alla võtavad, O-ga või ilma. Võtsin ise Firlapiga 25kg alla ja nägu muutus tundmatuseni, mis mul on nüüd "Fitlapface"?
See väljend on ilmselt sellepärast nii popp, et Ozempic lihtsalt on viimased paar aastat nii aktuaalne teema ja igasugust kaalukaotust seostatakse kohe sellega.
-
Külaline
Samas mitmed kuulsused näevad ikka varasemaga võrreldes hoopis teistmoodi ja mitte just paremad välja küll - Grande, Perry..
-
Külaline
Targuta, targuta. Kuni endal hormoonid paigast lähevad on hea teistele hagu andaKülaline kirjutas: ↑18 Nov 2024 06:36Ilmselt siis ikka mitte eriti piinliku täpsusega. Pole mõtet hakata jälle rääkima seda juttu, et kaks kapsalehte päevas, aga kaal seisab - seda ei usu enam keegi.Külaline kirjutas: ↑17 Nov 2024 20:53
PS Uuemad uuringud räägivad vägagi, et inimene on siiski individuaalne ja kalorite lugemine mõttetu.
Keskealiste naiste suurimad vaenlased on suhkur ja valge jahu, üldse kõik kiired süsivesikud. Need lähevad otse kõhupekiks. Võtmesõnad on lahja liha, head rasvad ja mõistlik liikumine. Aga koogid ja maiustused unustage ära, isegi, kui need vabalt kaloraaži mahuvad.
-
Külaline
Imelik, miks niigi saledad naised seda ravimit võtavad ja ennast alakaaluliseks näljutavad. Eks see ole nagu iluoppidega, et kui liiale minna, ei tule välimusele kasuks. Pealegi lugesin, et USA-s võtavad palju suuremaid doose, kui siin lubatud. Sama nagu iluoppide puhul tuuakse näiteks Katie Price, et issand kui jube. Kuigi tema on teinud vist viis facelifti ja rinnaoppe ei tea kui palju. Kui ikka liiale minna, on tulemus alati jube.Külaline kirjutas: ↑10 Jaan 2025 17:43 Samas mitmed kuulsused näevad ikka varasemaga võrreldes hoopis teistmoodi ja mitte just paremad välja küll - Grande, Perry..
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Bing [Bot], Semrush [Bot] ja 3 külalist