Jõulukinkide hinnad

vana hea klassika
Vasta
Ganesha
Kontakt:

Jõulukinkide hinnad

Postitus Postitas Ganesha »

Kui palju te kulutate raha jõulukinkide peale? Kui palju umbes läheb laste kinkidele või partneri kingituseks?
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Ei kuluta midagi. Mõttetu tarbimispüha.
Külaline

Umbes 50 eurot inimene. Mõttetuid kinke ei tee ja südamega ja läbimõeldud tegemist armastan rohkem kui saamist.
Mariliss
Kontakt:

Postitus Postitas Mariliss »

Teen ainult lapsele (10 eurone tegelusmatt tellitud+kõristi 3 eurot-tema nii pisike, et täpselt sobilikud asjad) ja mehele uus rahakott kingiks. Rohkem ei plaani ühtegi kinki teha, olen ka sõbrannadele ja pereliikmetele öelnud, et mina ei kavatse teha. Hulluks on see jõulupaanika läinud, iga aasta sai higimull otsaees mööda poode ringi tormatud ja tehtud, sest noh teised ju tegid ja peaks midagi vastu tegema (alati sain vastu sellise klassikaline- tilulilu küünlad,jõulukruusid kommid, ja kinkekomplektid, mis kõik kasutult seisavad). Lõpuks muutusid jõulud minu jaoks pigem vastumeelseks just tänu sellele. Sel aastal ütlesin juba varakult.ära, palun ärme tee, naudime lihtsalt jõule rahulikult ja ärme hakka nende kinkidega möllama ja tekitama seda stressi, et nüüd tuleb midagi vastu teha.. päris kulukas ju ka see kingiralli tegelikult hinnatõusudega, soodsam on tellida välismaa lehekülgedelt lapsele mingeid komplekte.
Nuff
Kontakt:

Postitus Postitas Nuff »

Umbes 30€-50€ pereliige. Teen ainult mehele ja lastele kingid ning parimate sõprade perre väike meelespidamispakk 10€.
Külaline

Ega pole raha väga raisata. MIngit konkreetset eelarvet, et vot abikaasale 50 eurot kink vms, seda meil ei ole. Laste kingitused on tavaliselt kõige suuremad. Täiskasvanud saavad midagi mõnusat, nt mõne korvi hea juustu ja veiniga, vahel ka teatripiletid, mõne huvidega haakuva raamatu, mida ise ei raatsiks osta. Kui mees peaks teatama, et tal kott vana ja kulunud, siis kaaluks uue kinkimist küll.
Külaline

Täisealine laps - 170 eurot, sest just nii palju maksis see asi, mida ta tahtis. Ema umbes 70, kingid ostetud. Ongi kõik, mehega pole kunagi kinke vahetanud.
Külaline

Mariliss kirjutas: 19 Nov 2024 19:42 Teen ainult lapsele (10 eurone tegelusmatt tellitud+kõristi 3 eurot-tema nii pisike, et täpselt sobilikud asjad) ja mehele uus rahakott kingiks. Rohkem ei plaani ühtegi kinki teha, olen ka sõbrannadele ja pereliikmetele öelnud, et mina ei kavatse teha. Hulluks on see jõulupaanika läinud, iga aasta sai higimull otsaees mööda poode ringi tormatud ja tehtud, sest noh teised ju tegid ja peaks midagi vastu tegema (alati sain vastu sellise klassikaline- tilulilu küünlad,jõulukruusid kommid, ja kinkekomplektid, mis kõik kasutult seisavad). Lõpuks muutusid jõulud minu jaoks pigem vastumeelseks just tänu sellele. Sel aastal ütlesin juba varakult.ära, palun ärme tee, naudime lihtsalt jõule rahulikult ja ärme hakka nende kinkidega möllama ja tekitama seda stressi, et nüüd tuleb midagi vastu teha.. päris kulukas ju ka see kingiralli tegelikult hinnatõusudega, soodsam on tellida välismaa lehekülgedelt lapsele mingeid komplekte.
Meil on selline kokkulepe juba 15 aastat vähemalt. Ei mingeid kingitusi täiskasvanutele. Kui kuhugi külla läheme, siis väike toidukorv või omaküpsetatud kook.
Kingitusi teeme ainult lastelastele ja see on teada, mille vastu huvi tuntakse. Tellisin netist, ei mingit poodides paanitsemist. Ca 50 eurot lapse kohta kulus. Tundus isegi väga hea hind asjade kohta, millest nad olid rääkinud.
Jõulud on ilus aeg, kui ise suudad selle rahuliku ja ilusana hoida.
Külaline

Kui mees ja naine ei kingi suhtes üksteisele midagi kuna kinkide ostmine on tüütu ja igav, siis uskuge mind, kui armuke kingib, siis ollakse väga õnnelikud selle tähelepanu eest. Miks elada koos teisega kui talle ei viitsi isegi jõulude puhul midagi südamest ja hingest kinkida? Milleks te elate koos? Nii raske on leida aastas see üks päev teisele millegi erilise kinkimiseks???? elada koos ainult laste pärast?
Külaline

Anonymous kirjutas: 19 Nov 2024 23:26Miks elada koos teisega kui talle ei viitsi isegi jõulude puhul midagi südamest ja hingest kinkida? Milleks te elate koos? Nii raske on leida aastas see üks päev teisele millegi erilise kinkimiseks???? elada koos ainult laste pärast?
Kingime üksteisele iga päev midagi, aga mitte materiaalset. Kõik tuleb hingest. Ei ole vaja ühel päeval mingit asja. Armastan oma abikaasat väga, aga ei soovi temalt ühtki kingitust mitte ühekski tähtpäevaks. 30 aastat abielu, veedame jõulud väga ilusalt oma traditsioonidega, nänni kinkimine ei kuulu nende hulka.
Külaline

Anonymous kirjutas: 19 Nov 2024 23:26Kui mees ja naine ei kingi suhtes üksteisele midagi kuna kinkide ostmine on tüütu ja igav, siis uskuge mind, kui armuke kingib, siis ollakse väga õnnelikud selle tähelepanu eest
Armukese kohta ei oska öelda, pole ühtki olnud ega kinke saanud.
Mees kingib mulle vahel lihtsalt niisama midagi. Mina talle olen samuti kinkinud, kui leian midagi toredat, mis talle võiks meeldida.
365 päeva aastas oleme üksteise jaoks olemas, mis on juba väga hea kingitus minu jaoks olnud pikki aastaid. Ei mõjuta ükski nn ametlikul tähtpäeval tehtud kingitus me abielu kuidagi.
Jõulude ajal teeb kogu me suguvõsa kinke tõesti vaid lastele.
Ilmselt siis teised paarid tunnevad samamoodi, pole asju vaja, et kuidagi suhet kinnitada.
Tolmukübe
Kontakt:

Postitus Postitas Tolmukübe »

Meie eraldi jõulukinke ei teegi, ostame lihtsalt midagi paremat (kallimat) süüa.
Külaline

Meie teeme pere ja sugulastega ainult lastele. St iga pere teeb oma lastele. Mehega samuti kinke ei tee.
Vahest oleme teinud loosipakid ja teema ka antud. Naiteks midagi mille oma kätega valmis tegid või taaskasutus. Asi mida endal vaja ei lahe aga tead, et sinu poolt loosis tõmmatud inimesel vaja.
Külaline

Elukaaslast ei ole, kuid lapsed saavad sel aastal midagi sümboolset, veini-juustu vms, täiskasvanud lapsed. Nooremale vaatan midagi muud, soodsamas hinnaklassis umebs 20-40€. Läheme kohe aasta alguses reisile, see on suurem väljaminek ja ka kingituse eest.
Külaline

Mina olen ikka ponnistanud ki ke teha, lapsele midagi, mehele kaet kuuse alla panna, jōuluõhtul koos avada. Laps on praeguseks juba 20a, õpib kodust eemal ja tööl veel ei käi nii et temale toob jõuluvanaisaks ühele raamatulle mis ta soovis ka raha. Mehele ei teagi mida see aasta kinkia, kui midagi paremat pähe ei tule kstan talle loteriipileteid, äkki saab rikkakz? :See aasta teen kingid ka õe ja vennalastele.kuna oleme jõuluõhtul koos..Kunagi kui noor ja vaesem olin oli lihtsam, kôike oli vaja.Nüüd juba üle 50d j eriti midagi endale ei igatsegi..
Külaline

Külaline kirjutas: 24 Nov 2024 09:01 Mina olen ikka ponnistanud ki ke teha, lapsele midagi, mehele kaet kuuse alla panna, jōuluõhtul koos avada. Laps on praeguseks juba 20a, õpib kodust eemal ja tööl veel ei käi nii et temale toob jõuluvanaisaks ühele raamatulle mis ta soovis ka raha. Mehele ei teagi mida see aasta kinkia, kui midagi paremat pähe ei tule kstan talle loteriipileteid, äkki saab rikkakz? :See aasta teen kingid ka õe ja vennalastele.kuna oleme jõuluõhtul koos..Kunagi kui noor ja vaesem olin oli lihtsam, kôike oli vaja.Nüüd juba üle 50d j eriti midagi endale ei igatsegi..
Äkki vaatad mida sa trükid enne kui postitad?
Kogu postitus on vigu täis, aga see on parim "temale toob jõuluvanaisaks ühele raamatulle mis ta soovis ka raha" - et siis mis asja?
Külaline

Mina teen peamiselt söödavaid kinke ja hinnaklass on max 10 eurot. Selle eest saab tegelikult üht-teist. Mõne hoidise kuskilt turult, mingi veini või muu joogi, kommikarbi, mesi midagi millest ma tean, et võiks olla nende maitsele. Samuti saab selle eest mingi loodustoote- kreemi või käsitööseebi või vitamiiniallika ja alati on huvitav pista kingikotti ka loteriipilet või paar lisaks muudele asjadele. Sõprade lapsed saavad kindlasti kommipaki ja sinna juurde võibolla veel midagi eakohast nänni.
Omal peret pole, lapsed on suured ja nemad saavad samasuguse kingi nagu teisedki.
Külaline

Ma saan suht odavalt hakkama iga aasta. Nimelt kingin kõigile alati sokke. Aga mitte tavalisi, vaid ikka selliseid, mis teised ise ei raatsi osta.
Külaline

Külaline kirjutas: 25 Nov 2024 09:32 Ma saan suht odavalt hakkama iga aasta. Nimelt kingin kõigile alati sokke. Aga mitte tavalisi, vaid ikka selliseid, mis teised ise ei raatsi osta.
Ma ka ei raatsiks, aga kannaks küll:
https://www.gucci.com/us/en/pr/men/acce ... 63G7019764
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Baidu [Spider], Bing [Bot], dmy ja 10 külalist