Kas partneri valikul on välimus tähtis?
Kas partneri valikul on välimus tähtis?
Või võib olla ka pigem nö koledam, aga tähtis on sisemine ilu? Kas välimus on üldse tähtis? Kui on nt kenam kaaslane, kas temaga on siis ka elu õnnelikum olnud? Või on sisemine ilu ikkagi ainu tähtis? Mina arvan, et välimus ei tohiks nagu rolli mängida. Ilusamal puhkab silm küll paremini.
-
Külaline
Loomulikult on, kuskohas esimesel pilgul see "sisemine ilu" esile paiskub, et üldse tekiks tahtmine tutvust teha?? Isegi kui võtta mingi "käib kah" mees, siis mingi väimus peab ikka olema. Õnneks on maitsed väga erinevad ja pea kõigile on keegi ihaldusväärne. Paljudel kaunitaridel on suht koss mees kõrval ja vastupidi.
-
Külaline
Panosuhtel esmatähtis, pikemaajalisel suhtel kaalub siiski iseloom ja olemus välised küljed üle. Pealegi, kortsu ja halliks läheme me kõik (kes noore ja siredana ära ei sure).
Välimus on tähtis, aga kindlasti mitte esmatähtis. Enamus meist on nagunii keskpäraselt normaalse välimusega.
-
Külaline
Väga tähtis. Esitaks ma ei märkakski inimest, kes mulle sümpaatne ja meeldiv pole. Teiseks lühikest ja kõhna meest ei soovi.
-
Külaline
Ei. Mul on eriti kole mees igas mõtes (trauma), aga nö kannab mind kätel juba 20 aastat.
-
Külaline
Kõik, kes väidavad, et välimus pole tähtis, on valevorstid.Tolmukübe kirjutas: ↑20 Nov 2024 16:22 Või võib olla ka pigem nö koledam, aga tähtis on sisemine ilu? Kas välimus on üldse tähtis? Kui on nt kenam kaaslane, kas temaga on siis ka elu õnnelikum olnud? Või on sisemine ilu ikkagi ainu tähtis? Mina arvan, et välimus ei tohiks nagu rolli mängida. Ilusamal puhkab silm küll paremini.
Kui sa oled mees ja alla 160 cm, sure parem ära. Sul pole võimalustki selles elus naisterahvaga välja minna. Rääkimata sisse tulemisest;)))))
Välimus tõmbab esimesena tähelepanu aga sisu peab olema. Kui inimene oma olemusega huvi tekitab ja seksuaalne tõmme tekib, siis välised atribuudid muutuvad üsna ebaolulisteks. Seega sisemus on tähtsam, kui just ainult voodikaunistust ei vali.
Eks igaühel on omad standardid, millest ühelgi juhul ei loobu - kel on need välimusega seotud, kel muude parameetritega.
Eks igaühel on omad standardid, millest ühelgi juhul ei loobu - kel on need välimusega seotud, kel muude parameetritega.
-
Külaline
Alla 170 sama.Külaline kirjutas: ↑20 Nov 2024 17:23Kõik, kes väidavad, et välimus pole tähtis, on valevorstid.Tolmukübe kirjutas: ↑20 Nov 2024 16:22 Või võib olla ka pigem nö koledam, aga tähtis on sisemine ilu? Kas välimus on üldse tähtis? Kui on nt kenam kaaslane, kas temaga on siis ka elu õnnelikum olnud? Või on sisemine ilu ikkagi ainu tähtis? Mina arvan, et välimus ei tohiks nagu rolli mängida. Ilusamal puhkab silm küll paremini.
Kui sa oled mees ja alla 160 cm, sure parem ära. Sul pole võimalustki selles elus naisterahvaga välja minna. Rääkimata sisse tulemisest;)))))
-
Külaline
Putin on 167;)))Külaline kirjutas: ↑20 Nov 2024 17:41Alla 170 sama.Külaline kirjutas: ↑20 Nov 2024 17:23Kõik, kes väidavad, et välimus pole tähtis, on valevorstid.Tolmukübe kirjutas: ↑20 Nov 2024 16:22 Või võib olla ka pigem nö koledam, aga tähtis on sisemine ilu? Kas välimus on üldse tähtis? Kui on nt kenam kaaslane, kas temaga on siis ka elu õnnelikum olnud? Või on sisemine ilu ikkagi ainu tähtis? Mina arvan, et välimus ei tohiks nagu rolli mängida. Ilusamal puhkab silm küll paremini.
-
Külaline
Millel põhjal seda järeldad? Kas oled ise 160 cm pikkune naine ja häbened enda pikkuseid?Külaline kirjutas: ↑20 Nov 2024 17:23Tolmukübe kirjutas: ↑20 Nov 2024 16:22 Või võib olla ka pigem nö koledam, aga tähtis on sisemine ilu? Kas välimus on üldse tähtis? Kui on nt kenam kaaslane, kas temaga on siis ka elu õnnelikum olnud? Või on sisemine ilu ikkagi ainu tähtis? Mina arvan, et välimus ei tohiks nagu rolli mängida. Ilusamal puhkab silm küll paremini.
-
Külaline
Aga kui sinu poeg satub olema alla 160 pikk, kas siis soovitad tal surra?Külaline kirjutas: ↑20 Nov 2024 17:23Kõik, kes väidavad, et välimus pole tähtis, on valevorstid.Tolmukübe kirjutas: ↑20 Nov 2024 16:22 Või võib olla ka pigem nö koledam, aga tähtis on sisemine ilu? Kas välimus on üldse tähtis? Kui on nt kenam kaaslane, kas temaga on siis ka elu õnnelikum olnud? Või on sisemine ilu ikkagi ainu tähtis? Mina arvan, et välimus ei tohiks nagu rolli mängida. Ilusamal puhkab silm küll paremini.
-
Külaline
Ma ise pole aru saanud mis on sisemine ilu.
Välisest ilust ma saan aru.
Tegelt ma vaatan lisaks olekut, kõnnakut, naeratust, milline on hääl.
Mul tegu ühega keda esimest korda ja mõned aastad peale nägin pea igapäevaselt, siis jättis ta mind täiesti neutraalseks. Polnud üldse minu maitse väliselt. Jättis täitsa külmaks. Oli või ei olnud kuskil ruumis, ma ei pannud teda üldse tähele. Ma ei teadnud temast midagi, mitte miskit temas mind ei huvitanud.
Ja ei tea kuskohast, aga mingi moment me juba nareatasime möödaminnes üksteisele, panin tähele, et ma hakkasin teda vaatama, ma üritasin juba temaga rääkida. Väliselt veel ka ei midagi erilist, aga midagi ma ju vaatama jäin või tundsin midagi mida ei oska sõnul seletada. Kas see võib olla nüüd sisemine ilu, seda ma ei tea.
Aga ühel peol, ma nägin teda kellegi teisega tantsimas ja mul käis valu südamest läbi, ma tundsin, et ma tahan teda.
Praeguseks ma olen temasse kõrvuni armunud. Kõik temas meeldib mulle, täiega sellisena nagu ta on.
Välisest ilust ma saan aru.
Tegelt ma vaatan lisaks olekut, kõnnakut, naeratust, milline on hääl.
Mul tegu ühega keda esimest korda ja mõned aastad peale nägin pea igapäevaselt, siis jättis ta mind täiesti neutraalseks. Polnud üldse minu maitse väliselt. Jättis täitsa külmaks. Oli või ei olnud kuskil ruumis, ma ei pannud teda üldse tähele. Ma ei teadnud temast midagi, mitte miskit temas mind ei huvitanud.
Ja ei tea kuskohast, aga mingi moment me juba nareatasime möödaminnes üksteisele, panin tähele, et ma hakkasin teda vaatama, ma üritasin juba temaga rääkida. Väliselt veel ka ei midagi erilist, aga midagi ma ju vaatama jäin või tundsin midagi mida ei oska sõnul seletada. Kas see võib olla nüüd sisemine ilu, seda ma ei tea.
Aga ühel peol, ma nägin teda kellegi teisega tantsimas ja mul käis valu südamest läbi, ma tundsin, et ma tahan teda.
Praeguseks ma olen temasse kõrvuni armunud. Kõik temas meeldib mulle, täiega sellisena nagu ta on.
-
Külaline
Esmalt vaatad ikka välimust, aga lähemal tutvumisel osutub määravamaks see sisemine ilu või siis kätel kandmine. Minu abikaasa on suhteliselt lühike ja nüüd vanemast peast ei ei ole ta välimus ka enam eriti kena. Inimesed vananevad erinevalt, mõni on nagi George Clooney, isegi kui ta on paks, lühike ja vähese haridusega, teine näeb välja nagu mõni NLKP ülemnõukogu vanameestest (minu oma kahjuks ka). Välimuselt pole ta kunagi minu ideaal olnud, aga ma ei vahetaks teda ühegi kenama ja pikema vanamehe vastu välja. Meil on ühised huvid ja eesmärgid, ka need vähesed nurgad mis suhtes ette tulid on ammu maha lihvitud. Samas ma natuke häbenen teda, vahetasin paar aastat tagasi töökohta ja minu uued kolleegid pole teda näinud. Neil on kõigil pikad ja ilusad mehed, minul lühike ja paks (valehäbi, ma tean)
-
Külaline
Kuidas saab nii juhtuda, kui teed lapsed pika mehega? Mees 190, poeg samuti.Külaline kirjutas: ↑20 Nov 2024 18:41Aga kui sinu poeg satub olema alla 160 pikk, kas siis soovitad tal surra?Külaline kirjutas: ↑20 Nov 2024 17:23Kõik, kes väidavad, et välimus pole tähtis, on valevorstid.Tolmukübe kirjutas: ↑20 Nov 2024 16:22 Või võib olla ka pigem nö koledam, aga tähtis on sisemine ilu? Kas välimus on üldse tähtis? Kui on nt kenam kaaslane, kas temaga on siis ka elu õnnelikum olnud? Või on sisemine ilu ikkagi ainu tähtis? Mina arvan, et välimus ei tohiks nagu rolli mängida. Ilusamal puhkab silm küll paremini.
-
Külaline
Igasuguseid asju saab juhtuda. Mul on mees 186cm, ise 176, tütred mõlemad alla 170. Naisterahva jaoks OK, pikkus, aga siiski natuke üllatav, arvestades vanemaid.Külaline kirjutas: ↑20 Nov 2024 20:44 Kuidas saab nii juhtuda, kui teed lapsed pika mehega? Mees 190, poeg samuti.
-
Külaline
Aga kui tema sind ei taha ega hakkagi tahtma, kuna tal kas juba on kaaslane või olete väga erinevates eluetappides või mis iganes, siis on selline armumine lihtsalt enda energia raiskamine. Kusjuures samal ajal välistad võimalike heade suhete tekke nii sisemise kui välimise ilu põhjal, kuna oled kellessegi n.ö. kinni jäänud.Külaline kirjutas: ↑20 Nov 2024 19:03 ...
-
Külaline
Välimus on see, mis jääb esimesena silma, aga lõpuks loeb ikkagi omavaheline klapp.
Minu püsisuhte partnerid on olnud objektiivselt võttes ilusad mehed, aga neis on olnud ikka enamat kui välimus.
Üks mees, kellega ma suhtes ei olnud, aga läbi käisin, kategoriseeruks ehk sinna "keskmise" alla, ent atraktiivsus ei tekkinudki tema väljanägemise, vaid hoopis iseloomu ja käitumise pärast. Ta oleks minu jaoks kuu ja tähed ka taevast alla toonud, täiesti uskumatu inimene. Omavaheline keemia oli imeline ja tema lähedal olemine oli puhas kvaliteetaeg. Paraku põhjus, miks asi suhteni ei läinud, oli vanuses. Vahe polnud päris kahekordne, aga väga palju puudu ka ei jäänud. Kahju, et kõike head korraga ei saa.
Minu püsisuhte partnerid on olnud objektiivselt võttes ilusad mehed, aga neis on olnud ikka enamat kui välimus.
Üks mees, kellega ma suhtes ei olnud, aga läbi käisin, kategoriseeruks ehk sinna "keskmise" alla, ent atraktiivsus ei tekkinudki tema väljanägemise, vaid hoopis iseloomu ja käitumise pärast. Ta oleks minu jaoks kuu ja tähed ka taevast alla toonud, täiesti uskumatu inimene. Omavaheline keemia oli imeline ja tema lähedal olemine oli puhas kvaliteetaeg. Paraku põhjus, miks asi suhteni ei läinud, oli vanuses. Vahe polnud päris kahekordne, aga väga palju puudu ka ei jäänud. Kahju, et kõike head korraga ei saa.
-
Külaline
Välimus tõmbab esimese pilgu ja soovi suhelda. Siis näed juba edasi, kas selle toreda välimuse taga ka sama tore sisu on. Kui pole, siis kena välimus ei loe enam midagi. Ainult ilu pärast ikka pikemat suhet ei loo, kui seesmiselt üldse miski ei sobi.
Abiellusin mehega, kes polnud just näo poolest traditsiooniliselt ilus. Aga väga kena kehaga. See oli algul ilmselt vaid seksuaalne tõmme, mis mind suhtlema ärgitas. Mida rohkem teda tundma õppisin, seda rohkem ta mulle ka meeldima hakkas. Just selle seesmise ilu ja sobivuse poolest, mida järjest ja järjest avastasin.
Füüsilisest kirest sai armumine, sellest edasi tugev armastus.
Mu meelest on ta aastate möödudes just kenamaks muutunud
Abiellusin mehega, kes polnud just näo poolest traditsiooniliselt ilus. Aga väga kena kehaga. See oli algul ilmselt vaid seksuaalne tõmme, mis mind suhtlema ärgitas. Mida rohkem teda tundma õppisin, seda rohkem ta mulle ka meeldima hakkas. Just selle seesmise ilu ja sobivuse poolest, mida järjest ja järjest avastasin.
Füüsilisest kirest sai armumine, sellest edasi tugev armastus.
Mu meelest on ta aastate möödudes just kenamaks muutunud
-
Külaline
Vaatasin seda videot, see kena naine kes intervjueerib, pagan ma armusin ära
https://www.youtube.com/watch?v=iIAFe7zaCRU
https://www.youtube.com/watch?v=iIAFe7zaCRU
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist