Vihkan oma juukseid

sh kaaluga seotud teemad
Vasta
Borabora
Kontakt:

Vihkan oma juukseid

Postitus Postitas Borabora »

Ma olen terve elu hädas oma juuste soengusse sättimiseks. Mu juuksed on sellised libedad. Selles, et tohiks mingit probleemi nagu ollagi eks, aga no mitte üks soeng ei püsi. Lihtsalt ei püsi. Pesen juuksed ära, föönitan, teen isegi krepid et kohevamad tunduksid. Esimesed 2 h on juuksed väga ilusad. Ja siis lähevad elektrit täis, tõmbavad peadligi. Iga karv ise suunas. Olen proovinud erinevaid pulbreid, spreisid jne. Shampoone erinevaid olen samuti ostnud salongidest. Mitte miski lihtsalt ei püsi. Isegi lokid lähevad 5 minutiga sirgeks. Ma olen nii hädas. Esimesed 2 h on juuksed väga ilusad, kohevad ja läigivad. Paari tunni pärast näen välja nagu *** luuud . Kadestan neid kellel ilusad juuksed. No vahest tuleb nutt peale. Ausalt .
Mida veel proovida ? Andke palun nõu ! :roll:
Egalitaar
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas Egalitaar »

Soovitan proovida volüümiandvat silikoonivaba šampooni, soolaspreid või tekstuuripreparaate, mis teevad juuksed karedamaks. Föönita pea alaspidi ja kasuta väiksemaid lokitangide läbimõõte.
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Areta välja uus mood - luud ja kõik teised tahavad samasugused olla.
Tihane
Kontakt:

Postitus Postitas Tihane »

Mul on sellised juuksed nagu sa kirjeldad. Asi läks veidi paremaks, kui hakkasin loomulikult tumedat juust veidi heledamaks värvima ehk siis juus rohkem kahjustatud ning veidi kahusem. Samuti on abi kindlatest hooldusvahenditest, juuksepuudrist, juuretõstjast, lakist. Ainukesed lokid, mis mul üldse püsinud on, tehti juuksuris ca 1.5h ning sinna läks tohutult juuksepuudrit, tupeerimist ja lakki, neid pärast lahti saada oli tükk tegu. Ise ma endale elusees lokke keerata ei viitsiks, need ei püsiks isegi selle hetkeni kui kodust lahkuma pean.
Elektri osas tuleb leida lihtsalt õiged vahendid, mina olen selle enamvähem maha saanud aga näiteks kui juuksuris käin ja seal tehakse teiste vahenditega, pean pärast kodus pea üle pesema, sest muidu kohe pekkis. Õiged hooldustooted leiab ainult katsedades ja paraku võib see tee väga pikk olla.
Külaline

Soeng teha järgmisel päeval pärast pesemist. Kasutada juukselakki.
Krisbiin
Kontakt:

Postitus Postitas Krisbiin »

Pane patsi.
Mupsik
Teerajaja

Postitus Postitas Mupsik »

Külaline kirjutas: 21 Nov 2024 16:33 Postitus on kustutatud

Aga see ei olegi ju antud teemas üldse küsimus, kas ta on mees või naine? Võin on?
Meestel ju ka ometi juuksed peas...
Jälle järgime kasutaja mingil põhjusel hambusse jäänud.

Aga teemasse:
Ma olen selline ludupea peale seda, kui oma 10+ aastaid värvitud juuksed välja kasvatasin. On ka peen ja sile karv. Patsikumm peas ei seisa. Koguaeg vastikult elektrit täis.
Olen kasutanud väga palju erinevaid pesu ja hooldusvahendeid.
Lokid ka sees ei seisa. Isegi lakiga.
Ma olen hetkel tüüpiline emme krunni või hobusesaba kandja. Talvisel ajal muudmoodi ei saa.
Külaline

Aja maha ja asi lahendatud. Kena naine on juusteta ilus. Kui välimus ennegi kiita ei olnud siis pole nagunii vahet.
Külaline

Kas keemiline lokk pole aidanud või pole veel proovinud? Olen kuulnud, et pidi ludupäid aitama.
Egalitaar
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas Egalitaar »

Mupsik kirjutas: 21 Nov 2024 20:29

Aga see ei olegi ju antud teemas üldse küsimus, kas ta on mees või naine? Võin on?

Aga teemasse:
Ma olen selline ludupea peale seda, kui oma 10+ aastaid värvitud juuksed välja kasvatasin. On ka peen ja sile karv. Patsikumm peas ei seisa. Koguaeg vastikult elektrit täis.
Olen kasutanud väga palju erinevaid pesu ja hooldusvahendeid.
Lokid ka sees ei seisa. Isegi lakiga.
Ma olen hetkel tüüpiline emme krunni või hobusesaba kandja. Talvisel ajal muudmoodi ei saa.
Kahjuks ei saa "külalistrolle" veel blokeerida. See stalker siin vajab IP bänni.
Külaline

Mupsik kirjutas: 21 Nov 2024 20:29

Oled näinud meest, kes föönitab pea alaspidi ning kasutab väiksemaid lokitange?
Külaline

No alles olid ju pooled mehed kõik keemiliste lokkidega.
Tuuletu
Kontakt:

Postitus Postitas Tuuletu »

Proovi keemilist lokki. Minu juuksur soovitas paar aastat tagasi. Mul ei ole lokid peas, see on kohevuse andmiseks.
Kiku
Kontakt:

Postitus Postitas Kiku »

Proovige oma juustesse kanda kerget juuksevahtu või tekstuurispreid enne föönitamist – see annab kohevust ja hoiab soengu paremini paigas. Samuti soovitan kasutada juukselakki, mis ei muuda juukseid raskeks, kuid aitab elektrit taltsutada. Isiklikult on mulle väga meeldinud Lanza ja La Biosthetique tooted, mis annavad juustele nii volüümi kui ka kauni läike.

Milliseid konkreetseid tooteid teie olete seni proovinud? Kas teil on lemmikuid või mingeid häid nippe juuste taltsutamiseks? 😊
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline