Abielu registreerimine kahekesi
-
Külaline
Abielu registreerimine kahekesi
Millest see ilma tseremooniata ja külalisteta registreerimine täpsemalt koosneb? Kas fotograaf on kohapeal olemas või tuleb eraldi tellida?
Milline riietus sinna sobiks? Kas pidulikum pulmakleit on liiast?
Milline riietus sinna sobiks? Kas pidulikum pulmakleit on liiast?
-
Külaline
Kus kohapeal? Paned notarile aja ja registreerid ära, muud ei pea tegema.
-
Külaline
https://www.tallinn.ee/et/teenused/abielu-solmimine
https://tartu.ee/et/abielu
Siin näiteks lingid, kuidas Tartus ja Tallinnas asjad käivad, niisama kabinetis registreerimise puhul pole mingeid fotograafe ette nähtud.
https://tartu.ee/et/abielu
Siin näiteks lingid, kuidas Tartus ja Tallinnas asjad käivad, niisama kabinetis registreerimise puhul pole mingeid fotograafe ette nähtud.
-
Külaline
Väiksemas kohas linnavalitsuse kabinetis.Külaline kirjutas: ↑21 Nov 2024 21:37 Kus kohapeal? Paned notarile aja ja registreerid ära, muud ei pea tegema.
Uuringi maad seetõttu, et pole aimugi, kuidas see registreerimine täpselt toimub ja välja näeb.
Kui fotograafi pole ette nähtud, siis kus need registreerujad oma ilusad pildid teevad? Broneerivad kuskile stuudiosse omale aja?
-
Külaline
Pigem on vist jah nii, et käivad ja panevad seal kabinetis oma käe alla ja ütlevad jah, ma hullult tahan sinuga abiellu astuda, ja siis pilte teevad kas enne seda või hiljem või kuidas iganes nad ise on soovinud ja endale fotograafi tellinud. Samas ma ise usun, et kui nad võtaks ka sinna kabinetti kaasa mingi kolmanda sõbra, kes teeb 1-2 klõpsu sellest allakirjutamise hetkest, siis ilmselt ei saadetaks teda välja ka.
-
Külaline
Mina abiellusin kabinetis. Polnud klassikalist pulmakleiti, aga pidulik ja just selleks puhuks õmmeldud riietus. Fotograafi aeg oli stuudios bronnitud.
Mu tütar abiellus samuti kabinetis. Oli pidulik pulmakleit, soeng, meik, pruudikimp jne.
Kleit polnud tüllipuhmas, aga väga elegantne ja kaunis pulmakleit. Sobivad jalanõud ja ehted.
Sõbrad ja vanemad ootasid õues, siis mindi koos loodusesse pildistama. Sugulane oli profifotograaf.
Riietu täpselt nii, nagu sa sooviksid sel tähtsal päeval välja näha ja seda pärast aastakümneid ka fotodelt meenutada, oma lastelegi näidata.
Paar sõbra poolt telefoniga tehtud fotot allkirjastamise hetkest oleks tore, aga mõned profifotod võiks ikka teha küll. Jäävad ju kajastama üht väga olulist hetke.
Ma vaatan vahel oma vanaema ja ema abiellumise fotosid, kõik on kenasti albumis. Ajalugu.
-
Külaline
Fotograafi võtad ise kaasa. Võite olla nö kabinetis, aga Tallinnas igatahes võid kaheski abielluda ka selles suuremad pidulikus saalis, kuhu külalistega minnakse ja klaverisaatel kohale kõndida. Kleit on sinu enda otsustada, kui tahad olla pidulikult valges, siis kelle asi.
No a la nii https://www.youtube.com/watch?v=G7rBMaaAClk&t=1413s
No a la nii https://www.youtube.com/watch?v=G7rBMaaAClk&t=1413s
Meie abilellusime ka kahekesi. Kleit oli mul ikka valge, aga sihuke põlvini ja lihtsama joonega. Soeng ja pruudikimp olid. Fotograaf oli meil endal kaasas, seega on ka fotod olemas. (Me hiljem mingit suurt fotosessiooni ei teinud.)
-
Külaline
Tavaliselt saate juba abiellumiseks avaldust sisse andes küsida ametniku käest nõu, et mis ja kuidas. Vähemalt meil Tallinna õnnepalees oli küll hästi sõbralik töötaja, kes kohe selgitusi jagas ja küsimustele vastas. Saate küsida, kas võtate ise oma fotograafi kaasa või on neil piltnik olemas.
Riietuse osas saate loomulikult ise otsustada.
Ma ise abiellusin nii, et läksin ülikooli loengust otse õnnepaleesse. Kandsin helebeeži pükskostüümi. Tehti pildid ja olime sealse altari ees ja muusika mängis ja kõik oli tore.
Pulmapidu ise oli laupäeval.
Riietuse osas saate loomulikult ise otsustada.
Ma ise abiellusin nii, et läksin ülikooli loengust otse õnnepaleesse. Kandsin helebeeži pükskostüümi. Tehti pildid ja olime sealse altari ees ja muusika mängis ja kõik oli tore.
Pulmapidu ise oli laupäeval.
-
Külaline
Ausalt ütelda, mina ei saa aru, miks seda jama üldse vaja on. Võiks vabalt ID kaardi või smart ID abil netis ära regada.
-
Külaline
Abiellusid kabinetis??? Ma ei saa naeru pidama...Külaline kirjutas: ↑22 Nov 2024 00:15Mina abiellusin kabinetis. Polnud klassikalist pulmakleiti, aga pidulik ja just selleks puhuks õmmeldud riietus. Fotograafi aeg oli stuudios bronnitud.
Mu tütar abiellus samuti kabinetis. Oli pidulik pulmakleit, soeng, meik, pruudikimp jne.
Kleit polnud tüllipuhmas, aga väga elegantne ja kaunis pulmakleit. Sobivad jalanõud ja ehted.
Sõbrad ja vanemad ootasid õues, siis mindi koos loodusesse pildistama. Sugulane oli profifotograaf.
Riietu täpselt nii, nagu sa sooviksid sel tähtsal päeval välja näha ja seda pärast aastakümneid ka fotodelt meenutada, oma lastelegi näidata.
Paar sõbra poolt telefoniga tehtud fotot allkirjastamise hetkest oleks tore, aga mõned profifotod võiks ikka teha küll. Jäävad ju kajastama üht väga olulist hetke.
Ma vaatan vahel oma vanaema ja ema abiellumise fotosid, kõik on kenasti albumis. Ajalugu.
-
Külaline
Ikka, ega see fotograaf perbüroo kabinetis ei ela, ikka ise tellid kohale või teete stuudiopildid (Tartus on kohe perbüroo taga fotoateljee, vähemalt 15a tagasi oli!Külaline kirjutas: ↑21 Nov 2024 22:22 Kui fotograafi pole ette nähtud, siis kus need registreerujad oma ilusad pildid teevad? Broneerivad kuskile stuudiosse omale aja?
-
Külaline
Mis selles naljakat on?
-
Külaline
Mul saab järgmine aasta 10a abielust.
Me ise oleme Tallinna lähedalt aga kaheksi käisime hoopis registreerimas Raplas. Oli ikka selline tuba kuhu oleks ka mõned külalised mahtunud aga meil oli soov ikka kahekesi asi ära teha. Sealt pakuti meile ka väikse tasu eest kohalikku fotograafi. Ütlen kohe, et pildi kvaliteet pole just kõige parem ning valgustus on väga mööda aga vähemalt mingi mälestus asjast on.
Kuna oli talv siis poest kleidi otsimine võttis ikka aega. Ma pulmakleiti ei tahtnud aga valge pitsiline kleit mul oli mis ulatus põlvini. Ning kingad millega ka hiljem käisin. Kleiti aga uuesti kandnud ma pole.
Soengu ja meili tegin ise. Lillekimbule me isegi ei mõelnud.
Mehel olid jalas teksad, triiksärk, lips ja veidi pidulikumad jalanõud.
See kes paari pani pidas ka väikse ilusa kõne armastuses, abielust ja koos kasvamisest. Peale seda küsisi kas tahame ikka ja andsime allkirjad.
Me ise oleme Tallinna lähedalt aga kaheksi käisime hoopis registreerimas Raplas. Oli ikka selline tuba kuhu oleks ka mõned külalised mahtunud aga meil oli soov ikka kahekesi asi ära teha. Sealt pakuti meile ka väikse tasu eest kohalikku fotograafi. Ütlen kohe, et pildi kvaliteet pole just kõige parem ning valgustus on väga mööda aga vähemalt mingi mälestus asjast on.
Kuna oli talv siis poest kleidi otsimine võttis ikka aega. Ma pulmakleiti ei tahtnud aga valge pitsiline kleit mul oli mis ulatus põlvini. Ning kingad millega ka hiljem käisin. Kleiti aga uuesti kandnud ma pole.
Soengu ja meili tegin ise. Lillekimbule me isegi ei mõelnud.
Mehel olid jalas teksad, triiksärk, lips ja veidi pidulikumad jalanõud.
See kes paari pani pidas ka väikse ilusa kõne armastuses, abielust ja koos kasvamisest. Peale seda küsisi kas tahame ikka ja andsime allkirjad.
-
Külaline
Muidu abielluti Õnnepalees isegi kahekesi, aga et kabinetis. Arsti kabinetis?
-
Külaline
Kuidas arst õnnepaleesse puutub? Sealsetel ametnikel on ka oma kabinetid. Ühes sellises käisimegi allkirju andmas. Ei olnud mingi pidulikum ruum.
-
Külaline
Miks sulle kabinet ainult arstidega seostub? Õnnepalees ei pea kahekesi ilmtingimata suures saalis abielluma. Seda on võimalik teha ametniku kabinetis. Kõik ei soovi ilukõnet, muusikat ja uhket sissemarssi. See maja ei ole lihtsalt üks suur abiellumise katedraal, vaid perekonnaseisuamet, kus tehakse tavapärast kontoritööd kabinettides ka. Registreeritakse sünde, surmi, lahutusi lisaks abieludele.
-
Külaline
https://www.tallinn.ee/et/abielu-solmim ... #Kabinetis
See on täiesti ametlikult kasutusel olev väljend.
See on täiesti ametlikult kasutusel olev väljend.
-
Külaline
Miks lahutuse paberite kõrvale tseremooniat ei saa tellida? Abielupaar siseneb pidulikult, kõnes tuuakse välja nende abielu parimad hetked, siis võetakse teineteisel sõrmused sõrmest, allkirjastatakse lahutuspaberid. Loetakse lõppsõna - nüüdsest olete vabad ja vallalised ja ootame teid varsti jälle abielluma. Lahkutakse saalist, mees kõndides naise taga.
-
Külaline
Minu arvates vahet pole, kuidas nende fotoga punnitatakse, aastakümnete pärast näete seal pildil ikkagi kentsakad välja ja järeltulijate arvates naljakas.Külaline kirjutas: ↑22 Nov 2024 00:15Mina abiellusin kabinetis. Polnud klassikalist pulmakleiti, aga pidulik ja just selleks puhuks õmmeldud riietus. Fotograafi aeg oli stuudios bronnitud.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: ann ja 4 külalist