Mida panna sussi sisse (jõuluteema)
Mida panna sussi sisse (jõuluteema)
Mida panna lastele sussi sisse kommide asemel?
Härra Zelensky teie käsk on täidetud, Kreml on vabastatud.
Härra komandör, ma ütlesin Krimm, Krimm tuleb vabastada.
Härra komandör, ma ütlesin Krimm, Krimm tuleb vabastada.
Kaubanduses üsna palju alternatiive- väikesed pähklisegud, pähkli-kuivatatud puuvilja segud, seemnesegud, puuvilja"kommid", müslibatoon, piparkook jne. Enda laps oli näiteks väga õnnelik, kui sai paki soolast popcorni päkapikult. Kui söödavat ei taha panna, siis võib laps päkapikuga ka diili teha- nädalas üks päkapikupäev ja suurem kink näiteks.
Mina panin eelmine aasta 2,5-aastasele sussi sisse lisaks maiustustele näiteks jõuluteemalised templid, armsa juukseharja, värvilised teibirullid, plastiliine, laste ajakirja Nunnu. Ilmselt võis midagi muud veel olla, kõik sellises alla 5 euro maksvad asjad. See aasta plaanis mänguasju ainult kord nädalas. Silma on jäänud pärlite komplekt, kokkutriigitavad helmed (SES Beedz nt), kraapimismäng/pildid.
-
Külaline
Väikestele meeldivad ka tätoveeringu-kleepsud. Kuluvad ca nädalaga maha.
Oleneb ka, mis su laste tavamenüüs on. Mõnel hommikul oli ka üks mandariin tore, kui ammu polnud saanud.
Või millised mänguasjad su lastel on. Me poiss armastas väga ülipisikesi autosid, ka näpurula ja spinner läksid loosi.
Kommid ja soksid eriti peale ei läinudki, vahel söödi ära, vahel mitte.
Oleneb ka, mis su laste tavamenüüs on. Mõnel hommikul oli ka üks mandariin tore, kui ammu polnud saanud.
Või millised mänguasjad su lastel on. Me poiss armastas väga ülipisikesi autosid, ka näpurula ja spinner läksid loosi.
Kommid ja soksid eriti peale ei läinudki, vahel söödi ära, vahel mitte.
-
Külaline
Kummikommid erinevate kujudega on minu lapse lemmikud. Patsikummid toredad ja juukseklambrid ilusad. Tatood muidugi ka.
Kuskil ehitusmessil jagati pisemaid mõõdulinte. Jagasin sugulastele, et pange sussi sisse. Paar teaduskraadiga ehitusinseneeri nüüd, kutsetunnistustega.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist