Kui teie partner teid sotsmeedias ei täägi
-
Külaline
Kui teie partner teid sotsmeedias ei täägi
Kas teid häiriks, kui teie partner postitaks sotsmeedias pilte teie ühistest käikudest, kuid teid sealjuures ei täägiks?
-
Külaline
Siis ehk häiriks, kui 16-aastane oleksin. Täiskasvanud naisena küll ei häiri.
Me ei kasuta sotsiaalmeediat sellisel eesmärgil.
Üldiselt AKI: tääk: püssiraua otsa asetatav või kinnitatav torkerelv.
Üldiselt AKI: tääk: püssiraua otsa asetatav või kinnitatav torkerelv.
-
Külaline
Kas pubekatel oma foorumit ei ole?
Äkki see on avatud ainult koolivaheajal?Külaline kirjutas: ↑24 Nov 2024 15:09 Kas pubekatel oma foorumit ei ole?
-
Külaline
Olen vist ajast maha jäänud, ma ei täägi kedagi, kui pilte üles panen. Koera ka ei täägi, sõbrannat ka ei täägi, kas nad peaks ilgelt vihased olema või mis?
-
Külaline
Täägimatajätmise eest ei peaks, teavitamatajätmise pärast küll.Külaline kirjutas: ↑24 Nov 2024 16:45 Olen vist ajast maha jäänud, ma ei täägi kedagi, kui pilte üles panen. Koera ka ei täägi, sõbrannat ka ei täägi, kas nad peaks ilgelt vihased olema või mis?
-
Külaline
Veidi kurb on küll, et ta ei ole märkinud ennast suhtesse, ei täägi, minu täge enamasti ei accepti. Aga mis seal ikka, tema konto, tema valik. Päris hull kui ta hakkaks mulle ette kirjutama, mis ma oma sotsmeedias avaldama pean.
-
Külaline
Päris hull ikka, kui mingi sotsiaalmeediakonto inimese pereelu segab. Mina ka ei pane mingeid suhtestaatusi, täge, jumal teab mida. Kui mul oleks selline elukaaslane, kelle jaoks see on maailma tähtsaim asi ja kes selle järgi mõõdab minu armastuse suurust, oleks ikka päris jube.Külaline kirjutas: ↑24 Nov 2024 17:23 Veidi kurb on küll, et ta ei ole märkinud ennast suhtesse, ei täägi, minu täge enamasti ei accepti. Aga mis seal ikka, tema konto, tema valik. Päris hull kui ta hakkaks mulle ette kirjutama, mis ma oma sotsmeedias avaldama pean.
-
Külaline
Imelik, et su koeral on fb-s konto.Külaline kirjutas: ↑24 Nov 2024 16:45 Olen vist ajast maha jäänud, ma ei täägi kedagi, kui pilte üles panen. Koera ka ei täägi, sõbrannat ka ei täägi, kas nad peaks ilgelt vihased olema või mis?
-
Külaline
Ei, ma ei luba ennast kellelgi ära märkida mingil fotol, ei tuttavatel, headel sõpradel ega ka abikaasal mitte. Ja ma ei soovi, et keegi minust pilte sm-sse postitaks ilma minult luba küsimata. No täielikult ma seda ära keelata ei saa, aga siis olen vähemlt see nimetu isik kusagil taustal. Kui ainult minust oleks pilt, siis ma paluks selle eemaldada.Külaline kirjutas: ↑24 Nov 2024 14:33 Kas teid häiriks, kui teie partner postitaks sotsmeedias pilte teie ühistest käikudest, kuid teid sealjuures ei täägiks?
Erandiks on mingid spordivõistlused, kus tuleks ka pildistajale kohe teatada et ma ei soovi enda jäädvustamist. Siis on tavaliselt mitusada pilti ja no enamus vaatabki kas nad ise ka pildile jäid, mitte kas keegi tuttav ka oli.
-
Külaline
Minul on ka sellised sõbrad ja kolleegid, kes alati küsivad luba, kui on mõni ühine üritus olnud. Pereliikmetest rääkimata. Enamasti ma ei soovi end somes eksponeerida, aga kui nt 6 inimest samast seltkonnast on nõus, siis ei keela ka mina pilti avaldamast. Aga mind ei märgita nimeliselt.
Kui ma ise mõne pildi üles panen, siis märgin, et näevad ainult mu vähesed sõbrad, kellegi nime ei maini.
Kord tegin ühe pildi minust ja abikaasast ühel matkal. Kirjutasin selle alla kokkuvõtte meie seiklustest. Mees arvas, et märgi see avalikuks postituseks, et täitsa tore, las tema sõbrad ka näevad. Tegin seda ja FB tundis mu abikaasa ise ära ja kirjutas nime ise juurde. Mõned aastad tagasi. Kas see ka nüüd nii toimuks, ei tea.
Aga teemasse - ma pigem solvuks, kui keegi mind ära märgib minult küsimata, eriti mu lähedane inimene.
-
Külaline
Jeesus, on ikka probleemid inimestel...Külaline kirjutas: ↑24 Nov 2024 20:33Ei, ma ei luba ennast kellelgi ära märkida mingil fotol, ei tuttavatel, headel sõpradel ega ka abikaasal mitte. Ja ma ei soovi, et keegi minust pilte sm-sse postitaks ilma minult luba küsimata. No täielikult ma seda ära keelata ei saa, aga siis olen vähemlt see nimetu isik kusagil taustal. Kui ainult minust oleks pilt, siis ma paluks selle eemaldada.Külaline kirjutas: ↑24 Nov 2024 14:33 Kas teid häiriks, kui teie partner postitaks sotsmeedias pilte teie ühistest käikudest, kuid teid sealjuures ei täägiks?
Erandiks on mingid spordivõistlused, kus tuleks ka pildistajale kohe teatada et ma ei soovi enda jäädvustamist. Siis on tavaliselt mitusada pilti ja no enamus vaatabki kas nad ise ka pildile jäid, mitte kas keegi tuttav ka oli.
-
Külaline
See pole mingi eriline soov vaid täiesti normaalne eeldus, et keegi ei satu sotsmeediasse ilma enda teadmata.Külaline kirjutas: ↑24 Nov 2024 22:11Jeesus, on ikka probleemid inimestel...Külaline kirjutas: ↑24 Nov 2024 20:33Ei, ma ei luba ennast kellelgi ära märkida mingil fotol, ei tuttavatel, headel sõpradel ega ka abikaasal mitte. Ja ma ei soovi, et keegi minust pilte sm-sse postitaks ilma minult luba küsimata. No täielikult ma seda ära keelata ei saa, aga siis olen vähemlt see nimetu isik kusagil taustal. Kui ainult minust oleks pilt, siis ma paluks selle eemaldada.Külaline kirjutas: ↑24 Nov 2024 14:33 Kas teid häiriks, kui teie partner postitaks sotsmeedias pilte teie ühistest käikudest, kuid teid sealjuures ei täägiks?
-
Külaline
Eriti tähtisKülaline kirjutas: ↑24 Nov 2024 20:33Ei, ma ei luba ennast kellelgi ära märkida mingil fotol, ei tuttavatel, headel sõpradel ega ka abikaasal mitte. Ja ma ei soovi, et keegi minust pilte sm-sse postitaks ilma minult luba küsimata. No täielikult ma seda ära keelata ei saa, aga siis olen vähemlt see nimetu isik kusagil taustal. Kui ainult minust oleks pilt, siis ma paluks selle eemaldada.Külaline kirjutas: ↑24 Nov 2024 14:33 Kas teid häiriks, kui teie partner postitaks sotsmeedias pilte teie ühistest käikudest, kuid teid sealjuures ei täägiks?
-
Külaline
Aga võib-olla su partner lihtsalt ei tule selle pealegi, et sind täägida? See ei pruugi midagi tähendada.
Ja kui täiesti aus olla, siis mina ise ei kasuta samuti täägimist, mulle lihtsalt on some keskkond selline, kus käin kerimas ajajoont ja tuttavaid sünnipäevadel õnnitlemas, kuid FB lisavõimalusi ma eriti ei tunne.
Ja kui täiesti aus olla, siis mina ise ei kasuta samuti täägimist, mulle lihtsalt on some keskkond selline, kus käin kerimas ajajoont ja tuttavaid sünnipäevadel õnnitlemas, kuid FB lisavõimalusi ma eriti ei tunne.
-
Külaline
Noh maailma tähtsaim asi just pole, aga mul on hea tunne kui kaaslane on minu yle uhke ja tahab mind teistele ka näidata. Aga kui ta mind ega meie suhet kuskil ei märgi ega maini, et mitte uusi tüdrukuid eemale hirmutada või kedagi mitte kadedaks teha, siis on veidi kurb ikka.Külaline kirjutas: ↑24 Nov 2024 19:06Päris hull ikka, kui mingi sotsiaalmeediakonto inimese pereelu segab. Mina ka ei pane mingeid suhtestaatusi, täge, jumal teab mida. Kui mul oleks selline elukaaslane, kelle jaoks see on maailma tähtsaim asi ja kes selle järgi mõõdab minu armastuse suurust, oleks ikka päris jube.Külaline kirjutas: ↑24 Nov 2024 17:23 Veidi kurb on küll, et ta ei ole märkinud ennast suhtesse, ei täägi, minu täge enamasti ei accepti. Aga mis seal ikka, tema konto, tema valik. Päris hull kui ta hakkaks mulle ette kirjutama, mis ma oma sotsmeedias avaldama pean.
-
Külaline
Aga äkki ta ei tule selle peale, et sind täägida? Loomulikult võid talle seda mainida, nii möödaminnes ja lõbusas toonis. Ja kui siis ka ei täägi, no järelikult ongi tahtlikult.Külaline kirjutas: ↑01 Dets 2024 15:04Noh maailma tähtsaim asi just pole, aga mul on hea tunne kui kaaslane on minu yle uhke ja tahab mind teistele ka näidata. Aga kui ta mind ega meie suhet kuskil ei märgi ega maini, et mitte uusi tüdrukuid eemale hirmutada või kedagi mitte kadedaks teha, siis on veidi kurb ikka.Külaline kirjutas: ↑24 Nov 2024 19:06Päris hull ikka, kui mingi sotsiaalmeediakonto inimese pereelu segab. Mina ka ei pane mingeid suhtestaatusi, täge, jumal teab mida. Kui mul oleks selline elukaaslane, kelle jaoks see on maailma tähtsaim asi ja kes selle järgi mõõdab minu armastuse suurust, oleks ikka päris jube.Külaline kirjutas: ↑24 Nov 2024 17:23 Veidi kurb on küll, et ta ei ole märkinud ennast suhtesse, ei täägi, minu täge enamasti ei accepti. Aga mis seal ikka, tema konto, tema valik. Päris hull kui ta hakkaks mulle ette kirjutama, mis ma oma sotsmeedias avaldama pean.
-
Külaline
Loomulikult on tahtlikult. Loomulikult oleme rääkinud, see oligi temapoolne põjendus.Külaline kirjutas: ↑02 Dets 2024 09:15Aga äkki ta ei tule selle peale, et sind täägida? Loomulikult võid talle seda mainida, nii möödaminnes ja lõbusas toonis. Ja kui siis ka ei täägi, no järelikult ongi tahtlikult.Külaline kirjutas: ↑01 Dets 2024 15:04Noh maailma tähtsaim asi just pole, aga mul on hea tunne kui kaaslane on minu yle uhke ja tahab mind teistele ka näidata. Aga kui ta mind ega meie suhet kuskil ei märgi ega maini, et mitte uusi tüdrukuid eemale hirmutada või kedagi mitte kadedaks teha, siis on veidi kurb ikka.Külaline kirjutas: ↑24 Nov 2024 19:06
Päris hull ikka, kui mingi sotsiaalmeediakonto inimese pereelu segab. Mina ka ei pane mingeid suhtestaatusi, täge, jumal teab mida. Kui mul oleks selline elukaaslane, kelle jaoks see on maailma tähtsaim asi ja kes selle järgi mõõdab minu armastuse suurust, oleks ikka päris jube.
-
Külaline
No kui minu mees tuleks mulle ette heitma, et ma ei armasta teda, sest ei täägi mingeid postitusi, siis ma vaataks, et ta on aru kaotanud.Külaline kirjutas: ↑02 Dets 2024 12:08Loomulikult on tahtlikult. Loomulikult oleme rääkinud, see oligi temapoolne põjendus.Külaline kirjutas: ↑02 Dets 2024 09:15Aga äkki ta ei tule selle peale, et sind täägida? Loomulikult võid talle seda mainida, nii möödaminnes ja lõbusas toonis. Ja kui siis ka ei täägi, no järelikult ongi tahtlikult.Külaline kirjutas: ↑01 Dets 2024 15:04
Noh maailma tähtsaim asi just pole, aga mul on hea tunne kui kaaslane on minu yle uhke ja tahab mind teistele ka näidata. Aga kui ta mind ega meie suhet kuskil ei märgi ega maini, et mitte uusi tüdrukuid eemale hirmutada või kedagi mitte kadedaks teha, siis on veidi kurb ikka.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Semrush [Bot], YaCy [Bot] ja 4 külalist