Mida peate raha raiskamiseks?
-
Külaline
On jah. Kiirustage, odavat kaupa ei jätku kauaks! Paljudes reklaamides.Külaline kirjutas: ↑19 Nov 2024 20:51 Kiirustama sundimine on ju igas müügis.
Pidevalt saan teateid, et Teie boonusraha aegub homme - kasutage seda!
Mul on vaja vaid ühte asja - vetsupotti. Ja mitte keegi ei reklaami mulle ühtki soodustust.
Küll aga saan lõputult reklaame asjade kohta, mille olen juba ostnud. Nagu mul oleks vaja teist tolmurobotit või tainasegurit kohe juurde.
Kuna internet on ülivõimas seoseid looma, näis, kas hakkan homme vetsupottide reklaame nt Delfis või FBs nägema
Loodan vähemalt.
-
Külaline
Käisin täna Coopis ja heledate viinamarjade kilo maksab 8.99€. Suvel oli Lõunakeskuse Taluturul mureli kilohind 23.99€. Sellist kraami ei osta enam põhimõtteliselt, need hinnad on absurdsed. Kusagil võiks vast ikka mingi mõistlikkuse piir ette tulla, aga eesti kaupmehel sellist piiri ei eksisteeri.
-
Külaline
Eesti ja Eesti. Septembris Itaalias ja Nizzas olid täpselt samasugused hinnad.Külaline kirjutas: ↑26 Nov 2024 14:28 Käisin täna Coopis ja heledate viinamarjade kilo maksab 8.99€. Suvel oli Lõunakeskuse Taluturul mureli kilohind 23.99€. Sellist kraami ei osta enam põhimõtteliselt, need hinnad on absurdsed. Kusagil võiks vast ikka mingi mõistlikkuse piir ette tulla, aga eesti kaupmehel sellist piiri ei eksisteeri.
-
Külaline
Igasugu blogijatele ja vlogeritele "sisu" eest maksmist pean äärmiselt jaburaks.
-
Külaline
Olid samal ajal seal ning nägid teisi hindu? Räägi!
-
Külaline
Ilma kõige selleta on täitsa võimalik elada :
kosmeetikat ei kasuta, iluteenuseid ei kasuta
aastast aastasse on üks sisustus igal hooajal, ka jõuludeks on igal aastal samad asjad
reisimine-no ei huvita
restoranid-ei huvita
trenn-ei huvita
veini joomine-ei joo alkoholi
-
Külaline
Eelmisel nädalal oli Balti jaama turul mureli kilohind 48.99 eurotKülaline kirjutas: ↑26 Nov 2024 14:28 Käisin täna Coopis ja heledate viinamarjade kilo maksab 8.99€. Suvel oli Lõunakeskuse Taluturul mureli kilohind 23.99€. Sellist kraami ei osta enam põhimõtteliselt, need hinnad on absurdsed. Kusagil võiks vast ikka mingi mõistlikkuse piir ette tulla, aga eesti kaupmehel sellist piiri ei eksisteeri.
-
Külaline
Kas sind üldse midagi huvitab?Külaline kirjutas: ↑26 Nov 2024 19:04Ilma kõige selleta on täitsa võimalik elada :
aastast aastasse on üks sisustus igal hooajal, ka jõuludeks on igal aastal samad asjad
reisimine-no ei huvita
restoranid-ei huvita
trenn-ei huvita
-
Külaline
Seks huvitab väga, seksist ma ei ütle kunagi ära. Teise asjana meeldib hullupööra Kellukese limonaad, seda joon nädalas oma neli liitrit.Külaline kirjutas: ↑26 Nov 2024 20:57Kas sind üldse midagi huvitab?Külaline kirjutas: ↑26 Nov 2024 19:04Ilma kõige selleta on täitsa võimalik elada :
reisimine-no ei huvita
restoranid-ei huvita
trenn-ei huvita
-
Külaline
See Balti jaama turg on minu arust üks müstiline koht. Nii kole, kõle, ebameeldiv, aga hinnad on nagu mingis maailma kalleimas luksusbutiigis.Külaline kirjutas: ↑26 Nov 2024 20:54Eelmisel nädalal oli Balti jaama turul mureli kilohind 48.99 eurotKülaline kirjutas: ↑26 Nov 2024 14:28 Käisin täna Coopis ja heledate viinamarjade kilo maksab 8.99€. Suvel oli Lõunakeskuse Taluturul mureli kilohind 23.99€. Sellist kraami ei osta enam põhimõtteliselt, need hinnad on absurdsed. Kusagil võiks vast ikka mingi mõistlikkuse piir ette tulla, aga eesti kaupmehel sellist piiri ei eksisteeri.![]()
-
Külaline
Ja kes sinuga seksib siis, kui sa enda eest üldse ei hoolitse? Või oled mees?Seks huvitab väga, seksist ma ei ütle kunagi ära. Teise asjana meeldib hullupööra Kellukese limonaad, seda joon nädalas oma neli liitrit.
-
Külaline
Millises piirkonnas? Lombardia piirkonda pidasin silmas.
-
Külaline
Kas ma ütlesin, et ma seksin? Ma ütlesin, et heast seksist ma ei ütle kunagi ära. Viimasel kahel aastal pole ma seksi saanud....Külaline kirjutas: ↑26 Nov 2024 21:06Ja kes sinuga seksib siis, kui sa enda eest üldse ei hoolitse? Või oled mees?Seks huvitab väga, seksist ma ei ütle kunagi ära. Teise asjana meeldib hullupööra Kellukese limonaad, seda joon nädalas oma neli liitrit.
-
Külaline
Sa vastad küll mingi teemasolkija küsimusele, aga enda eest hoolitsemine ei tähenda küll pidevalt kosmeetikute juures ja küünehoolduses käimist. Kõike seda saab ise kodus ka teha. Ja vägagi korralikult, kui sa ei taha just mingeid ülivärvilisi kulliküüsi.Külaline kirjutas: ↑26 Nov 2024 21:06Ja kes sinuga seksib siis, kui sa enda eest üldse ei hoolitse? Või oled mees?Seks huvitab väga, seksist ma ei ütle kunagi ära. Teise asjana meeldib hullupööra Kellukese limonaad, seda joon nädalas oma neli liitrit.
-
Külaline
Pole see, keda tsiteerid, aga on päris palju inimesi, kes elavad vägagi huvitavat elu ilma just nende loetletud asjadeta.Külaline kirjutas: ↑26 Nov 2024 20:57Kas sind üldse midagi huvitab?Külaline kirjutas: ↑26 Nov 2024 19:04Ilma kõige selleta on täitsa võimalik elada :
reisimine-no ei huvita
restoranid-ei huvita
trenn-ei huvita
Lugemine, maalimine, muusika, käsitöö, teater, kino, Eesti matkarajad, tervisesport, kokkamine, kõikvõimalikud rahvaülikooli kursused ja veel kümneid muid tegevusi, mis elule sisu annavad.
-
Külaline
Elasin nädalaid Itaalias Liguurias ja Prantsusmaal Nizzas.
-
Külaline
Ilma reisimata ega enda eest hoolitsemata pole mingi täisväärtuslik elu. See on elu, kus on enda välimusest savi ja elu, kus elatakse vaesuses.Külaline kirjutas: ↑26 Nov 2024 22:05Pole see, keda tsiteerid, aga on päris palju inimesi, kes elavad vägagi huvitavat elu ilma just nende loetletud asjadeta.Külaline kirjutas: ↑26 Nov 2024 20:57Kas sind üldse midagi huvitab?Külaline kirjutas: ↑26 Nov 2024 19:04
Ilma kõige selleta on täitsa võimalik elada :
reisimine-no ei huvita
restoranid-ei huvita
trenn-ei huvita
Lugemine, maalimine, muusika, käsitöö, teater, kino, Eesti matkarajad, tervisesport, kokkamine, kõikvõimalikud rahvaülikooli kursused ja veel kümneid muid tegevusi, mis elule sisu annavad.
-
Külaline
Miks enda eest hoolitsemiseks peaks teenust sisse ostma?
-
Külaline
Värvid ja lõikad oma juuksed ise? Teed näohoolduse koos ripsmete ja kulmude värvimisega? Vahatad sääred ning kintsud, geellakid varbad ning sõrmed?
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist