Kui palju sul suhteid on olnud?Külaline kirjutas: ↑25 Nov 2024 12:35 Koos tuleb olla nii kaua, kui on tore. Kui mitte, siis lähed lahku. Lihtne.
Kas teid häirib, kui elus on mitu partnerit?
-
Külaline
-
Külaline
6. Kõige lühemad neist 3 aastat.
-
Külaline
Tegelikult õige, kui tegu on lastetu paariga. Kui juba laps/lapsed olemas, siis nii kergelt ja lihtsalt ikka lahku ei minda.
-
Külaline
Tegelikult õige, kui tegu on lastetu paariga. Kui juba laps/lapsed olemas, siis nii kergelt ja lihtsalt ikka lahku ei minda.
-
Külaline
Et kui lapsed on olemas, siis las mees petab, joob, peksab, peaasi, et laste pärast koos? Nu tõ dajosh.
-
Külaline
Ära liialda, siin teemas pole juttu ei joomisest ega peksmisest, küsiti mitme eelneva partneri kohta.Külaline kirjutas: ↑25 Nov 2024 21:14Et kui lapsed on olemas, siis las mees petab, joob, peksab, peaasi, et laste pärast koos? Nu tõ dajosh.![]()
-
Külaline
Nii. Mingil põhjusel ju partner ometi jäetakse, kas pole? Mõtle nüüd oma ajukesega.Külaline kirjutas: ↑25 Nov 2024 21:42Ära liialda, siin teemas pole juttu ei joomisest ega peksmisest, küsiti mitme eelneva partneri kohta.Külaline kirjutas: ↑25 Nov 2024 21:14Et kui lapsed on olemas, siis las mees petab, joob, peksab, peaasi, et laste pärast koos? Nu tõ dajosh.Külaline kirjutas: ↑25 Nov 2024 20:55
Tegelikult õige, kui tegu on lastetu paariga. Kui juba laps/lapsed olemas, siis nii kergelt ja lihtsalt ikka lahku ei minda.![]()
-
Külaline
Jah, häirib pisut, kui sellele mõtlen. Üle kümne partneri on olnud, kuniks leidsin selle õige. Samas, mis ma nüüd siis tegema peaks? Minu elu, minu valikud.Tolmukübe kirjutas: ↑22 Nov 2024 08:02 Teismelisena ma unistasin, et tuleb üks mees ja oleme temaga koos elu lõpuni. Nii pole läinud. Kas teid häirib, kui elus on mitmeid suhteid, või see meeldib, või eelistate ühte, või teil ei ole vahet? Miks? Kas tunnete, et olete kuidagi kehvem, kui on mitu partnerit elu jooksul? Või see ei oma tähtsust?
-
Külaline
Jah, partnereid jäetakse ka seepärast, et lihtsalt ei ole midagi ühist, kirg oli ja kadus, vaated elule ei sobi jne. Just noorpõlves, kus suhted võivad kiirelt tekkida ja kiirelt hääbuda. Kõik õpivad alles iseennast tundma, pole üldse pikemat kooselu plaaninudki.Külaline kirjutas: ↑25 Nov 2024 22:06Nii. Mingil põhjusel ju partner ometi jäetakse, kas pole? Mõtle nüüd oma ajukesega.
Keegi ei joo ega peksa!
Kahjuks vahel ikka juhtub, et sünnib ka laps, kuigi partner polegi õigesti valitud ja tegelikult asi kirest armastuseni ei jõudnudki.
Kui lapsi pole, siis ongi lihtne, lõpeta suhe, kui enam ei sobi. Kui laps on, siis on veidi keerulisem. Olete ikka terveks eluks seotud, kuigi võibolla ei tahakski.
-
Külaline
Mis sellest siis on, kui lapse kaudu terveks eluks seotud? Ongi tore, lapsevanemad saavad hästi läbi, ise sai ju lapse teiseks vanemaks valitud, eks. Seepärast ei pea veel koos elama, kui omavahel enam ei sobi. Saab jõululauas istuda kõik koos ka uute kaaslatega. Normaalsetel inimestel ei ole nii, et lähed lahku ja siis vihkad. Normaalsed inimesed saavad oma eksidega kenasti läbi.Külaline kirjutas: ↑25 Nov 2024 23:04Jah, partnereid jäetakse ka seepärast, et lihtsalt ei ole midagi ühist, kirg oli ja kadus, vaated elule ei sobi jne. Just noorpõlves, kus suhted võivad kiirelt tekkida ja kiirelt hääbuda. Kõik õpivad alles iseennast tundma, pole üldse pikemat kooselu plaaninudki.
Keegi ei joo ega peksa!
Kahjuks vahel ikka juhtub, et sünnib ka laps, kuigi partner polegi õigesti valitud ja tegelikult asi kirest armastuseni ei jõudnudki.
Kui lapsi pole, siis ongi lihtne, lõpeta suhe, kui enam ei sobi. Kui laps on, siis on veidi keerulisem. Olete ikka terveks eluks seotud, kuigi võibolla ei tahakski.
-
Külaline
No sellest ma ju räägingi, et ei minda lahku vaid joomise ja peksmise pärast, on palju muid põhjuseid.Külaline kirjutas: ↑25 Nov 2024 23:38Mis sellest siis on, kui lapse kaudu terveks eluks seotud? Ongi tore, lapsevanemad saavad hästi läbi, ise sai ju lapse teiseks vanemaks valitud, eks. Seepärast ei pea veel koos elama, kui omavahel enam ei sobi. Saab jõululauas istuda kõik koos ka uute kaaslatega. Normaalsetel inimestel ei ole nii, et lähed lahku ja siis vihkad. Normaalsed inimesed saavad oma eksidega kenasti läbi.Külaline kirjutas: ↑25 Nov 2024 23:04Jah, partnereid jäetakse ka seepärast, et lihtsalt ei ole midagi ühist, kirg oli ja kadus, vaated elule ei sobi jne. Just noorpõlves, kus suhted võivad kiirelt tekkida ja kiirelt hääbuda. Kõik õpivad alles iseennast tundma, pole üldse pikemat kooselu plaaninudki.Külaline kirjutas: ↑25 Nov 2024 22:06
Nii. Mingil põhjusel ju partner ometi jäetakse, kas pole? Mõtle nüüd oma ajukesega.
Keegi ei joo ega peksa!
Keegi siin käskis ajukest kasutada, nagu peks oleks alati see peamine põhjus.
Ei pea eksi vihkama, aga ega ei viitsiks temaga küll jõule veeta. Milleks? Mis möödas, see möödas.
Lapse pärast võid seotud olla elu lõpuni muul ajal, aga no mingeid pühi koos tähistada pole huvi.
-
Külaline
Laps peab perekonna jõulupeo oma kodus, lastelastega. Kutsub nii ema kui isa. Sa siis jätad minemata, kui isa tuleb?Külaline kirjutas: ↑26 Nov 2024 00:23Ei pea eksi vihkama, aga ega ei viitsiks temaga küll jõule veeta. Milleks? Mis möödas, see möödas.Külaline kirjutas: ↑25 Nov 2024 23:38Mis sellest siis on, kui lapse kaudu terveks eluks seotud? Ongi tore, lapsevanemad saavad hästi läbi, ise sai ju lapse teiseks vanemaks valitud, eks. Seepärast ei pea veel koos elama, kui omavahel enam ei sobi. Saab jõululauas istuda kõik koos ka uute kaaslatega. Normaalsetel inimestel ei ole nii, et lähed lahku ja siis vihkad. Normaalsed inimesed saavad oma eksidega kenasti läbi.Külaline kirjutas: ↑25 Nov 2024 23:04
Jah, partnereid jäetakse ka seepärast, et lihtsalt ei ole midagi ühist, kirg oli ja kadus, vaated elule ei sobi jne. Just noorpõlves, kus suhted võivad kiirelt tekkida ja kiirelt hääbuda. Kõik õpivad alles iseennast tundma, pole üldse pikemat kooselu plaaninudki.
Keegi ei joo ega peksa!
Lapse pärast võid seotud olla elu lõpuni muul ajal, aga no mingeid pühi koos tähistada pole huvi.
Mu venna juubelile oli kutsutud ka eks oma uue abikaasaga, ma ei tulnud selle pealegi, et minemata jätta.
Katsu ikka elus edasi minna, mitte tigetseda.
-
Külaline
Keegi kirjutas, et lastega on lahku minna raskem. Miks? Kõik taandub alati sinna, kumb elu on õnnelikum. Lihtne.Külaline kirjutas: ↑26 Nov 2024 00:23No sellest ma ju räägingi, et ei minda lahku vaid joomise ja peksmise pärast, on palju muid põhjuseid.Külaline kirjutas: ↑25 Nov 2024 23:38Mis sellest siis on, kui lapse kaudu terveks eluks seotud? Ongi tore, lapsevanemad saavad hästi läbi, ise sai ju lapse teiseks vanemaks valitud, eks. Seepärast ei pea veel koos elama, kui omavahel enam ei sobi. Saab jõululauas istuda kõik koos ka uute kaaslatega. Normaalsetel inimestel ei ole nii, et lähed lahku ja siis vihkad. Normaalsed inimesed saavad oma eksidega kenasti läbi.Külaline kirjutas: ↑25 Nov 2024 23:04
Jah, partnereid jäetakse ka seepärast, et lihtsalt ei ole midagi ühist, kirg oli ja kadus, vaated elule ei sobi jne. Just noorpõlves, kus suhted võivad kiirelt tekkida ja kiirelt hääbuda. Kõik õpivad alles iseennast tundma, pole üldse pikemat kooselu plaaninudki.
Keegi ei joo ega peksa!
Keegi siin käskis ajukest kasutada, nagu peks oleks alati see peamine põhjus.
Ei pea eksi vihkama, aga ega ei viitsiks temaga küll jõule veeta. Milleks? Mis möödas, see möödas.
-
Külaline
No sellepärast esimese kokkujuhtunud inimesega küll hambad ristis koos elama ei jää eluksajaks, et mu "number" võimalikult väike oleks! Kes sulle selle eest vanaduses aitäh ütlema tuleks, et vat kui tubli naine, seksis eluaeg ainult ühega ja kannatas viletsat elu. Paljud meist kunagi oma esimesega kokku on jäänud.Tolmukübe kirjutas: ↑22 Nov 2024 08:02 Teismelisena ma unistasin, et tuleb üks mees ja oleme temaga koos elu lõpuni. Nii pole läinud. Kas teid häirib, kui elus on mitmeid suhteid, või see meeldib, või eelistate ühte, või teil ei ole vahet? Miks? Kas tunnete, et olete kuidagi kehvem, kui on mitu partnerit elu jooksul? Või see ei oma tähtsust?
-
Külaline
Päris suur % lastest on ups! planeerimata rasedused ehk pole siin "valitud" oma lapse vanemaks niiväga küll teist... ja röögime ka sellest, et kondoom jms pole 100% kindlad, isegi kui tublilt neid kasutati, vahel ei kasutata ja loodetakse eiteamille peale.Külaline kirjutas: ↑26 Nov 2024 00:23 Mis sellest siis on, kui lapse kaudu terveks eluks seotud? Ongi tore, lapsevanemad saavad hästi läbi, ise sai ju lapse teiseks vanemaks valitud, eks.
-
Külaline
Siin oli juttu ikka sellest, et kui on laps, siis on raskem lahku minna. Igasugu jagamised ja lapse emotsioonid ja uus elukorraldus. Et last ei traumeeriks, kui ta on juba arusaajas vanuses, mitte imik enam.Anonymous kirjutas: ↑26 Nov 2024 08:46Laps peab perekonna jõulupeo oma kodus, lastelastega. Kutsub nii ema kui isa. Sa siis jätad minemata, kui isa tuleb?
Mu venna juubelile oli kutsutud ka eks oma uue abikaasaga, ma ei tulnud selle pealegi, et minemata jätta.
Sa räägid siin mingist koosviibimisest, mis toimub aastakümneid hiljem. See pole ju vahetult lahkumineku järel toimuv pidu.
Kui olen just lahku läinud, siis mitte ei tigetse, vaid lihtsalt ei viitsi oma ilusat õhtut veeta inimesega, kellega me otsustasime, et ei taha enam koos olla.
Miks siis just jõulu ajal peaks?
Kuidas see füsioloogiliselt võimalik on?
-
Külaline
Tubli, Ants. Mônikord sa ikka veits taipad ka.
-
Külaline
Päris piinlik, kui terve elu jooksul oleks vaid paar partnerit. Tegemist madala enesehinnanguga ja/või vaimse puudega inimesega.Külaline kirjutas: ↑26 Nov 2024 20:40No sellepärast esimese kokkujuhtunud inimesega küll hambad ristis koos elama ei jää eluksajaks, et mu "number" võimalikult väike oleks! Kes sulle selle eest vanaduses aitäh ütlema tuleks, et vat kui tubli naine, seksis eluaeg ainult ühega ja kannatas viletsat elu. Paljud meist kunagi oma esimesega kokku on jäänud.Tolmukübe kirjutas: ↑22 Nov 2024 08:02 Teismelisena ma unistasin, et tuleb üks mees ja oleme temaga koos elu lõpuni. Nii pole läinud. Kas teid häirib, kui elus on mitmeid suhteid, või see meeldib, või eelistate ühte, või teil ei ole vahet? Miks? Kas tunnete, et olete kuidagi kehvem, kui on mitu partnerit elu jooksul? Või see ei oma tähtsust?
-
Külaline
Mul jumala ükskõik, kas kohe või mitte. Kui ka kohe, siis mis takistab? Madal enesehinnang? Ole ikka viisakas kutsuja vastu.Külaline kirjutas: ↑26 Nov 2024 21:07Siin oli juttu ikka sellest, et kui on laps, siis on raskem lahku minna. Igasugu jagamised ja lapse emotsioonid ja uus elukorraldus. Et last ei traumeeriks, kui ta on juba arusaajas vanuses, mitte imik enam.Anonymous kirjutas: ↑26 Nov 2024 08:46Laps peab perekonna jõulupeo oma kodus, lastelastega. Kutsub nii ema kui isa. Sa siis jätad minemata, kui isa tuleb?
Sa räägid siin mingist koosviibimisest, mis toimub aastakümneid hiljem. See pole ju vahetult lahkumineku järel toimuv pidu.
Kui olen just lahku läinud, siis mitte ei tigetse, vaid lihtsalt ei viitsi oma ilusat õhtut veeta inimesega, kellega me otsustasime, et ei taha enam koos olla.
Miks siis just jõulu ajal peaks?
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Semrush [Bot] ja 3 külalist