Mallukas ja Märten abielluvad

vana hea klassika
Vasta
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Külaline kirjutas: 06 Nov 2024 16:58 Sümpaatne mees, usklikust perest. Asjalik. Kuulasin just ta podcasti.
Seda meest ei tunne, aga petised tavaliselt ongi sümpaatsed ja jutt neil jookseb hästi, muidu nad ei saakski petta.
Külaline

Külaline kirjutas: 06 Nov 2024 16:58 Sümpaatne mees, usklikust perest. Asjalik. Kuulasin just ta podcasti.
Mis see usuvärk muudki on kui lollidelt raha välja petmine osava jutuga.
Külaline

Külaline kirjutas: 06 Nov 2024 15:49 Mis Märten? Ametlik nimi on ju praegu Tomas. Ja mitte lihtlabane Toomas, vaid Tomas. Tomas Legrant.
Nimi on Tomas Märten. Varem oli ainult Märten.
Külaline

Külaline kirjutas: 06 Nov 2024 15:49 Mis Märten? Ametlik nimi on ju praegu Tomas. Ja mitte lihtlabane Toomas, vaid Tomas. Tomas Legrant.
Ametlik nimi on praegu Tomas Märten Legrant.
Külaline

Külaline kirjutas: 06 Nov 2024 17:33
Seda meest ei tunne, aga petised tavaliselt ongi sümpaatsed ja jutt neil jookseb hästi, muidu nad ei saakski petta.
Pole vaja loll olla, lihtne.
Külaline

Ma ei tea, mis tasemel Märten pettis, aga see eilne Pealtnägija teema-no kes nii teeks, dziisas, annaks suvamehikesele raha. Sama kaader, kes annaks pangapettustega.
Külaline

Anonymous kirjutas: 07 Nov 2024 20:58Ma ei tea, mis tasemel Märten pettis, aga see eilne Pealtnägija teema-no kes nii teeks, dziisas, annaks suvamehikesele raha. Sama kaader, kes annaks pangapettustega.
Vist rohkem võõraste dokumentide kuritarvitamisega kui õigesti mäletan.
Külaline

Keegi Malluka pulma canceldamise postitust luges või on jälle klikimagnet nagunii😄
Külaline

Külaline kirjutas: 07 Nov 2024 21:20 Keegi Malluka pulma canceldamise postitust luges või on jälle klikimagnet nagunii😄
Kas sina oled see, kes armukelmile raha annab?
Külaline

Pulmad jäävad planeeritud kuupäeval ära, sest astroloog soovitas mehel sel päeval mitte abielluda.
Külaline

Ta ikka ei jäta. 😀

„Kaebaja leiab, et saates esitatud ebaõigete väidete põhjal temast loodud kuvand on laiemale vaatajaskonnale eksitav ning ta nime asjatult mustav. Kaebaja märkis, et saatejuhi väited ei vasta tegelikkusele. Kaebaja leiab, et saatejuht mustab teda saates tahtlikult ja teadlikult ning on püüdnud luua temast mulje kui petturist, valelikust inimesest ja kelmist. Kaebaja ei ole rahul, et saates ei ole arvesse võetud tema esitatud infot, mis lükkaks valeväited ümber,“ seisab meedialiidu veebilehel Legranti kaebuse sisu.

Seda kuvandit küll see saade ei loonud...
Külaline

Kuskil kirjutati, et fotograaf olevat peksa saanud, tea kas õige
MariLaan
Kontakt:

Postitus Postitas MariLaan »

Mis fotograaf?

Aga Malluka selle mehe teemalt. öelge mis tahate see mees on, aga temaga koos olles on Mallukas edukam kui kunagi varem! Vähemalt nii tundub.

Aga nüüd vast kuu olen märganud, et Mallukas tegelikult instas suhteliselt tagasihoidlik ja ka blogi enam ei kirjuta. Kas mingi suur projekt või väsimus. Sest üks suur eesmärk sai täidetud (Maja).

Samas nagu hetkel oleks võimalus raha teenida, siis isegi koostöid on vähe - võrreldes siin teistega.
nat
Kontakt:

Postitus Postitas nat »

Mallul oli novembrikuus blogis ainult 4 lühikest postitust ja oktoobris 6. Sellise tempo juures pole küll mõtet lugemise eest maksta.
Vanasti ta tegi ikka mitukümmend postitust kuus, isegi üle viiekümne.
Podcast, vestlusõhtud ja raamat toidavad nii hästi, et blogi on unarusse jäänud.
Külaline

Tühistage ära need kuutellimused siis ometi.
Külaline

nat kirjutas: 28 Nov 2024 12:08 Mallul oli novembrikuus blogis ainult 4 lühikest postitust ja oktoobris 6. Sellise tempo juures pole küll mõtet lugemise eest maksta.
Vanasti ta tegi ikka mitukümmend postitust kuus, isegi üle viiekümne.
Podcast, vestlusõhtud ja raamat toidavad nii hästi, et blogi on unarusse jäänud.
Ikka on mõtet maksta, ikka on :D
Külaline

MariLaan kirjutas: 28 Nov 2024 11:29 Mis fotograaf?

Aga Malluka selle mehe teemalt. öelge mis tahate see mees on, aga temaga koos olles on Mallukas edukam kui kunagi varem! Vähemalt nii tundub.

Aga nüüd vast kuu olen märganud, et Mallukas tegelikult instas suhteliselt tagasihoidlik ja ka blogi enam ei kirjuta. Kas mingi suur projekt või väsimus. Sest üks suur eesmärk sai täidetud (Maja).

Samas nagu hetkel oleks võimalus raha teenida, siis isegi koostöid on vähe - võrreldes siin teistega.
Kui teenid kuus 20 tuhat ja raamatuga lisaks kümneid tuhandeid, siis võib vast natuke puhata ka, ei?
nat
Kontakt:

Postitus Postitas nat »

Kümned tuhanded eurod kuus tulevad blogi tellijatelt, kas ta neist ilma ei karda jääda sedasi. Vist mitte, sest andunud fännid on nõus maksma ka mittemillegi eest :)

Hea summa ikka nelja postituse eest kuus – inimene oskab elada.
Viimati muutis nat, 28 Nov 2024 19:55, muudetud 6 korda kokku.
Külaline

Külaline kirjutas: 05 Nov 2024 21:54 See Märten ajab mul südame pahaks. Ma muidu olen väga mõistev inimene ja saaks isegi aru, et ta peidab oma sissetulekuid välispankadesse, sest 600€ kuus või mis see miinimum ongi, ei ole võimalik ära elada ja ma saaks täiesti aru, kui ta oma 5000€ sissetulekust ca 2000€ omale jätaks ja igakuiselt 3000€ tagasi maksaks nt. Aga kui inimese sissetulek on 5000€ kuus ja ta räägib, et ta ei kavatsegi tagasi maksma hakata inimestele, kelle nimel ta neid pettusi tegi ja kes tema tõttu kannatavad, sest Märten ütleb, et aga siis tuleb rohkem pingutada, et 5000€ kuus teenida..

Kohutav inimjätis.
Ma sain aru, et võlgnevus oli ikka liisingfirmadele, mitte eraisikutele.
Külaline

Mallu on 2024 saja mõjukaima inimese hulgas:

https://epl.delfi.ee/artikkel/120336473 ... ningannaks

Tubli tüdruk!
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot] ja 5 külalist